| All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 | |
|
+13janicag Anwiel Fay cleo lentilka Samabel Weronička Marion0889 Zizi wiktoriano Silvia dion-fortune janka410 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 15:28 | |
| Silvia, mluvíš mi z duše. Mně je tohle všechno, co se dělo na tomto conu, celkem ukradené, nemíním se vzrušovat nad něčím, co je nad lidské chápání, ale jedna věc je jistá. Pokud Danneel opravdu Jensenovi tohle zakázala, pomalu ale jistě klesá Jensen v mých očích na hodnotě. Protože takhle se copak chová rozumný dospělý chlap? Nechat si od ženské něco nařizovat takhle veřejně, aby o tom všichni věděli, že je pod pantoflem? Protože nijak jinak se tohle chápat nedá. Doma ať si dělají co chtějí, ať se třeba k sobě přilepí, aby ho Denneel nikdo nesebral, ale ať si to Jensen netahá do práce. A přesně tam byl. Byl v práci. Je to jeho živobytí a tak by se k tomu měl i stavět. Už to zde padlo několikrát a to je svatá pravda - fanoušci ho vlastně živí. A pokud ještě navíc dají peníze za to, že se svým idolem budou moct strávit chvilku "o samotě", měli by ji i dostat. Bez ohledu na to, jestli se to mé přítelkyni líbí nebo ne. Pokud nemíní tolerovat jeho zaměstnání, že je slavný a obletovaný, a pokud to Danneel dává takhle nedospěle najevo, asi ho nemá doopravdy ráda. Protože pokud někoho opravdu miluješ, neděláš z něj pitomce před celým světem. Ten con je celosvětová záležitost, protože přes net se o tom dozvědí všude. Takže nevím, co si teď mám o Jensenovi myslet, když si nechá něco takového přikazovat od své přítelkyně, jakoby neměl vlastní rozum. A ten by mu měl napovědět, že takhle se jako herec chovat nemá. V soukromí mu to neberu, že třeba nepozdraví fanouška nebo tak, ale tady byl vyloženě od toho, aby reprezentoval SN a ne, aby dělal to, co mu řekne Danneel. Prostě nedokážu svalovat vinu jen na ni....každá jsme nějaká, někdo žárlí víc, někdo méně. Ale tohle je prostě o tom chlapovi! To on by měl vědět, že pokud má za zadkem neustále přítelkyni a ještě si nechá přikazovat co má nebo nemá dělat, bude vypadat před svými fanoušky poněkud ehm, ehm.... ...no, však víte. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 15:54 | |
| ja uz asi budem musiet tieto vaše utoky proti Danneel ingorovat lebo to ani čítat nemôzem. rešpektujem vás názor ale ja mám zase iný. Jensen síce nie je jej majetok a nie su ani manzelia ale za to môze ziarlit. ak by s tým on mal problém ako sa správa asi by jej niečo povedal a na cony síce nikto nechodí len kvôli nej ale preto sa netreba správat ako by bola vzduch. tak ja s touto temou končím a radšej sa tu k tomu uz ani nejdem vracat. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 15:59 | |
| Souhlasim, podle mě mu do tohohle nemá co kecat a ještě aby to takhle dávala na jevo... On byl vlastně v práci a to je asi tak jako, kdyby mě můj přítel řekl, že se v čajovně nemam bavit se zákazníkama jinak než dobrý den, děkuji a nashledanou, jenom proto, že se mu to nelíbí... Fanoušci vlastně Jensovi zaplatili za to, aby se s nim vyfotili a podali si s nim ruku a ten hug je taky úplně normální... Sakra, dyť objetí vůbec nic není... kdyby tam ty holky chodily a osahávaly mu různé části těla, ale oni ho jenom chytnou okolo pasu a on je okolo ramen. Je to jeho práce a evidentně ho baví, jínak by to nedělal.... A pokud jí to vadí, tak tam nemá lést. Mě nikdy nepřišla nijak příjemná a teď u mě klesla úplně, ale co je horší, tak Jens taky... V mých očích ho ona táhne nechutně dolu, jenom proto, že si nechá od ní kecat do toho, co dělal tak dlouho a nikdy mu to nevadilo.
Tohle je můj názor a nikomu nechci ten jeho brát. Jen mi takovéhle chování neskutečně vadí... | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 19:08 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 19:28 | |
| no ja som to vravela, že nechápem, prečo si to jensen nechal od nej prikázať weronička: nemáš zač | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 19:57 | |
| Nokonecne doma aco to nevidim. No tak keď už sa tu tak hojne vyjadrujú názory nedá mi to prispieť svojim. No môj názor na Dannieel. Je to človek, ktorý chodí (nechodí) s Jensenom. Podľa MŇA spolu chodia tak sa budem vyjadrovať týmto smerom. Jensen a Dannieel sa poznajú sedem rokov( čo som sa dočítal v jednom článku) a z toho spolu chodia 2,5 roka. To znamená, že s ňou Jensen začal chodiť keď ju dobre poznal To znamená, že ho niečím očarila. A to že sú stále sporu aj cez rôzne neprajnosti je asi naozaj láska. No vyjadrenia typu je pod papučou. Čo mi vieme? A nech je keď sa mu tam páči. Mať ho pod mojou papučou by tiež nebolo zlé ale tak asi ho ma Dannieel,. A On to asi robí pretože ju má rád. Keby to nechce tak to nerobí. Dannieel na conoch? Nuž chce byť sním a my ani nikto iní v tom nezabráni. Na minulom cone tam sedela znudená alebo znechutená? Chcete vedieť môj názor? Keď som videla ju a potom na videách Jensenov výraz tváre, ktorý akoby vravel že spravil niečo dobré tak prvé čo ma napadlo, že či sa im zadarilo a či budú mať dieťa. Čo im nehorázne želám pretože podľa mňa sa k sebe hodia. Dannieel a môj názor na ňu podľa mňa je to sympaťáčka. Videla som s ňou filmy, čítala články aj keď len malo rozhovorov na YT keďže net blbne. Objímanie na conoch áno aj mňa by to naštvalo. Ale ak to povie on musíme to rešpektovať a myslím, že ak by som sa slušne opýtala a povedala že som tam priletela až z riti sveta. (čo si priznajme pochádzame ).Tak by pritakal. Keď vravíte, že je tam také súkromie nikto viac by sa to nedozvedel. Možno že by som sa s ním dohodla, že to niekde nebudem hádzať na net. Misha a jeho manželka? (No to je pre mňa prekvapko myslela som si, že je slobodný.) Jared a Sandy. Jensen a Dannieel. Sú to tri rozdielne osoby takže každá bude reagovať inak pochopiteľne nie sme stroje naprogramované rovnako. Takže ku koncu zhrnutie. Môj názor je to pochopiteľne aj ja by som sa ho držala ako kliešť. Nevieme a nebudeme vedieť čo sa deje v ich vzťahu taaaakže Dannieel je na conoch nič len nezostává len sa s tým zmieriť. Milujú sa zmierme sa stým. Jensen nebude objímať fanúšikov návštevnosť conov klesne(aj keď si to ja nemyslím) zmierme sa s tým. Takže baby klud žiadne navážanie do nikoho ok? Preboha veď je to o ľuďoch vzdialených niekoľko tisíc kilometrov ktorých mi chudobnejší nikdy nestretneme. Takze Lovu zdar. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| |
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 22:30 | |
| vyhlásime prímerie,bielu vlajku,ale nemám. Ale niečo na obveselenie,dúfam,že vás to pobaví: cez wiki som narazila na jednu stránku v livejournaly kde je opísané znenie listu,ktorý poslal Jim chlapcom a ktorý aj oni čítali,možno niektorý ho postrehli,ale možno niekto tak ak ja si to radšej preloží z písanej formy. - citácia :
- Hello idjits
I wish I was there, I have always wanted to come to Australia. I've wanted to get down under and sit around a jillaroo, eating billabongs, and tasting the gumnuts. I wanted to chew some Mallee Gum and meet this Matilda woman everyone goes on about. But with my book coming out this week, that wasn't possible I am hoping for next year.
I hope you are still having fun even without me - I know, I know impossible! I hope you guys and sheilas have a great time and save a cocoa koala for me. Be careful of Jared - he's a dag. Don't let him get in trouble, he doesn't know Christmas from Bourke Street.
And remember - fat, drunk and stupid is no way to go through life. Zdroj: - kód:
-
http://missyjack.livejournal.com/399620.html | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 22:37 | |
| Jim je zlatý. Ten si taky nezadá. Bože, to je skvělý dopis. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 21.04.09 22:52 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 10:15 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 14:25 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 14:48 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 14:53 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 16:21 | |
| Jared throws Jensen a bottle of water - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=dLXQvUvtk8o&feature=related no super | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 16:36 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 17:32 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 20:01 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 20:59 | |
| tam islo skor o to: It's vodka... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 22:19 | |
| hej máš pravdu to som tiež postrehla | |
|
| |
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 23.04.09 22:23 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 | |
| |
|
| |
| All Hell Breaks Loose Sydney, April 18-19, 2009 | |
|