| 04x20 The Rapture | |
|
+12Hiro666 Sarinka Weronička Samabel str8tking janka410 Chrystelle wiktoriano dion-fortune cleo janicag Fay 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: 04x20 The Rapture 01.05.09 5:31 | |
| tak toto bol jeden neuveritelny diel, este teraz som z neho mimo.. Misha si zasluzi nominaciu na Emmy za vedlajsiu postavu, taky vykon som teda este nevidela.. zaciatok - Dean-čok chyta ryby, to ma skoro zabilo.. :D:D:D potom Jimmyho xichtiiky, no jednoducho krasa to s jeho zenou bolo vysoko predpokladatelne.. no a ten koniec.. OMFG!!! myslim, ze umriem do dalsej epky.. a SOON ma uplne polozilo.. ako, 5 hviezdiciek, toto je jedna z naj epiek | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 5:34 | |
| Ako Fay povedala, bolo to nieco uzasne Teraz idem konecne spat Podrobnosti neskor P.S: Dakujem za skvelu noc na skype | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 5:43 | |
| Toto bolo the best. Akože Misha bol úžasný fakt skvelý výkon. Ten začiatok s Deanom na rybách som plakala od smiechu, ale potom som bola celý čas, že . Ja som čakala celú epku, že ta malá bude Lilith a to Cas...ako srsly toto som nečakala. A jak rozprával Cas na Jimmyho som revala jak malé decko. Ja nedám. A ten koniec, jak Sammyho zavreli. A to soon akože dovi dopo. Viac zo seba teraz nedostanem. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 6:01 | |
| akože tento diel bol THE BEST EVER! srsly. naj diel. period. no contest. ja som v stave totálneho vygumovania mysle. ako fakt. posledné tri minúty som sa ukľudňovala a stále hovno vidím na klávesnicu cez slzy. ospravedlňujem sa za nasledovný spam, ale toto sú moje pocity z epky: no a potom len prišlo to SOON a pomoc. toto neprežijem. môj mentálny stav môže byť mierne poznačený faktom, že som nič nespala a príliš veľkou konzumáciou kofeínu, ale WTF????!!!! ako mi toto mohli urobiť???????????????? toto neprežijem. nerozdýcham. nedám. proste je so mnou koniec. ako začiatok epky, dean na rybačke som nedýchala. potom castiel s červenkastými očkami potom hento zdemolované miesto a castiel v bezvedomí!!!! potom jimmy! ale jimmy bol skvelý tie jeho hlášky a ksichty a flashbacky.... no ja som nemohla. misha to zahral tak super, že nemám slov. obrovskú poklonu mu skladám misha je proste best! fakt suprovo zahrané. a to ako zahral to ako k nemu začal hovoriť. to ako ho triaslo na tej zemi a proste všetky tie emócie, čo dokázal vyjadriť fakt som ohúrená. no, ale to bolo tak smutné na konci keď mu posadli tu ženu a potom castiel jeho dcéru ako keď ho postrelili... no ja som neverila vlastným očiam. a potom ako casa prosil božeeeee. zase revem. to je hrozné so mnou. ale tak mňa to tak strašne dostalo. a ty kokso, čo castiel povedal deanovi že "I certainly don´t serve you" wtf??????????? dačo mu museli v nebi spraviť hajzli anjeli by ma zaujímalo, čo chcel deanovi povedať ps pre slashfans:určite, že ho miluje no a Sam? moja smrť. definitívne. som vedela, že je závislý, a že ďalší diel bude od odvykačke, ale ten konieeeeeeeeeeeec??????????!!!!!!!!!!!! toto už nerozchodím. jako ho tam zavreli a ten jeho krik ty kokso, ale keď sa vrhol na tú krv? dobrý feťák sa z neho stal. som nemyslela, že je na tom až tak zle. ako som bola mimo dobre dlho z toho. som stále vlastne. no, ale čo ma vytočilo tak, že do nepríčetnosti je poondiate SOON na konci akoež to čo si predstavajú????? takto mi tam surovo dať trailer na ďalšiu epku a ešte taký infarktový, že si asi rovno môžem mašľu hodiť ako najbližší štvrtok zase nespím proste táto epizóda bola EPIC. tie flashbacky do jimovho života, tá zmena v casovi, to ako dean videl, čo sam robí, bobby, ten koniec.... proste všetko! som unesená, očarená, totálne hotová. toto bola epizóda s veľkým E. kripke a všetci, čo ste ju robili ste majstri! ale to SOON to vám aj tak neodpustím. ozaj filcka na tú fľandru som zabudla. ako ja som proti anne nič nemala. fakt. dlho. ale najprv prešuká deana, potom sa vešia po casovi a obsmrdá tam až nepekne často. prečo ju nemohli nechať len v tých dvoch epkách, kde som ju mala rada??? teraz sa mi protiví, neznášam ju a najradšej by som jej tie tri vlasy na hlave, čo má vyšklbala a ku*va aj so spoilerom to mám ako ten týždeň prežiť? idem si kúpiť prášky na ukľudnenie asi ako fakt. toto je moja naj epka z celého SN so far. no kidding. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 6:23 | |
| - dion-fortune napísal:
ps pre slashfans:určite, že ho miluje
urrcite ano!!!! je to jednoducho awesome epka, naozaj.. myslim, ze tymto dielom sa dostala 4 seria na poziciu c. 1 v mojom rebricku.. zo zaciatku mi vadilo to Heaven/Hell, ted nemozem byt viac ako spokojna | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 6:30 | |
| ako ja som 4 serku mala celkom rada, len posledné diely ma moc nebrali, ale toto čo bolo... no jako pecka. som mala tri infarkty za minútu fay: no to jediné vysvetlenie je pre mňa prijateľné ako na skype angel ON angel violence bolo a chudák cas ma traumu ozaj díki za debatu tiež janka, lentilka, fay, cleo, janicag, samabel niektoré ste síce odpadli, ale bola to super noc skype chat 4ever! | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 6:39 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 6:54 | |
| fay: jj parádna jazda to bola o týždeň repete ale live po mbv ako ja stále nemôžem z tej epky. som myslela, že ma to prejde, ale nie. najviac ma tam ten cas jebe ako to ako sa zachoval k deanovi na konci pane a bože ma to zabíja. čo mu len v tom nebi spravili??? ich tam postrieľam všetkých konečne bolo, že I like you a podobne a teraz toto? WTF? amok. a tá socka filcka inak tá jimmyho manželka bola dobrý ksicht ale tá malá dobre zahrala casa ale teda nechcem ju ako castiela. proste miška 4ever v tomto btw môj best záber bol, dean a sam vpredu, jimmy vzadu- rodinná idylka | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:04 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:10 | |
| on už bol v impalke ale teraz tam prvýkrát boli všetci traja ja som tiež nepochopila čo ju tam strkali akokeby toto nerobili, tak ju mám v pohode rada a mám ju na sálame. ale neeeeeee. ryšavec sa tam mrčí pretŕčať koľko tam bola? 20 sekund total? a aj tak ma vytočila... ako čo tam zase potila za kraviny.... a castielik môj zlatý ma pekne sklamal snáď sa spamätá. to radšej nech mu krídla zhoria ako toto | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:18 | |
| kedy bol v impalke? môj mozog je zmrazený, takže nejak mi to asi ušlo... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:21 | |
| však v in the beginning hneď vpredu. socka | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:24 | |
| no je tam toho bol tam dean to bola impala 2 | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:32 | |
| no koniec ja som hotová. toto bola taká pecka ze som skoro dýchať nemohla No tak deň začiatok Dean tam na rybách. ja som sa na to nemohla prestať smiať a potom ešte ako tam Cas prišiel. Teda to sú sny. No a potom som tiež nemohla s toho ako sa tam Jimmy napchával. No to bolo úplne super. Tiež ako tak mal spať a v tom obleku z kravatou. Ale ako Sam pil tú krv a tak to už fakt vyzeral ako závislák. A sprostá filcka ako sa to opovažuje len tak sa tam zjaviť na zadnom sedadle Ja by som ju Ale Jimmy bol úplne úzasný tie jeho pohľady ja som bola uplne v siedmom nebi uzasný bol. A tie flashbacky ako ho Cas posadol a len tak povedať tomu dievčatku že nie je jej otec a len tak odišiel. fakt sila. A potom ako tam prišiel ten Jimmyho posadnutý kamoš ja som len takto pozerala. a Sam čo mu potom hovoril. Jimmyho manželka sa mi by bola celkom sympatická, teda ak by nebola posadnutá. A keď Jimmy ziadal Casa o pomoc a ako na neho kričal. Posledný pár minút to jeden infarkt za druhým. ako postrelila Jimmyho a potom to dievčatko bolo nakoniec Cas a my sme si mysleli že Lilith. Jimmyho mi bolo strašne ľúto. Ako tam zomieral a prosil Casa a on ho potom len znovu posadol a ešte ako odišiel. a ako Sam vycical tú démonku pred Deanom. Ten rozhovor v aute nakoniec a ako ho vlákali do panic room. No horšie to ani skončiť nemohli. Až mi Sama bolo ľúto. Ale konečne nejaká poriadna epka jedna z najlepších minimálne 4 serie. Keď sa vyspím idem si to pozrieť znova. Aj keď teraz asi nezaspím som s toho úplne. Toto tak skoro nepredýcham. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:36 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:39 | |
| ježiš fakt jak sa napchával to bolo pekné ako podobnosť čiste náhodná s niekým, že? ten jeho kamoš, že bude posadnutý bolo silne predpokladateľné ale tá malá. jaká hustá bola socka. dobre to zahrala. celkom. inak fakt bol cas dosť chladný v tomto diele taký asshole poriadny. nem páči toto. ani trochu. bude to chcieť prerobiť cleo: okey okey beriem späť sorač. ale to vieš, to bol dean/cas moment v aute to sa musí za niečo rátať | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:44 | |
| Tak to áno to bol good moment... A Castiel bol asi ofučaný, že Jimmy otrčil kopytá a on nebude mať s kým kecať... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 7:44 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 10:19 | |
| OMG! Tak po dlouhé době jsem se dočkala konečně zase dílu, který ve mě vyvolal pořádně pocity. To byla prostě bomba, hrozně se mi to líbilo. Dean na rybách...jsem chytla takový záchvat smíchu, že konec... A ještě jak se vedle něho objevil Cas, hotová idylka. Opravdu smekám před Mishou, protože tu svoji roli zahrál fantasticky, mezi Jimmym a Casem je neuvěřitelný rozdíl. Škoda, že tohle neukázali hned na začátku série, určitě bych si Case oblíbila mnohem dřív. Protože takhle jsem nechápala, proč se pořád tak divně chová. Když se podíval na tu Jimmyho dceru a řekl, že není její otec Bylo to vážně zvláštní takhle to vidět. Tu přeměnu. Jimmy byl super, hlavně jak jedl a Dean se Samem ho pozorovali. Ten Deanův výraz a pak Samův, když srkal to pití.... Ježiš ale vytočila mě tady zase ta Anna, já si nemůžu pomoct, ale pokaždé když ji vidím, otevírá se mi kudla v kapse. Je prostě divná. Na konci jsem řvala jak malá, to se fakt nedalo. Jak tam Jimmy prosil Case.... .....a jak k němu Cas promlouval a vysvětloval mu, že je konec. Jsem přes slzy neviděla až do konce. Páč mě pak ještě dorazilo to, co řekl Cas potom Deanovi.... WTF?! Jo a abych nezapomněla, když Sam začal pít tu krev z démona, tak jsem nahlas pronesla "Ty hovado!" Prostě to ze mě samo vyletělo. A pak jak Dean hrál lhostejného, že je mu to šumák... A pak bum s ním do vězení. Juj, na to se těším! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 11:15 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 12:37 | |
| Konecne som vstala, najedla sa , dala pradlo do pracky a umyla riad a konecne sa mozem vyjadrit aj ja Este stale som mierne v soku. Misha podal uzasny vykon, tie zmeny hlasu a pohladov. Skvely herec Ten sen nemal chybu, ten Deanov povzdych, ked povedal ci je to len sen. Chudak, myslel si ze ma chvilu pokoja na rybacku Jimmy a jeho jedenie, plus to srkanie a ten Samov pohlad na neho A aky bol zlaty ked spal Sam vyzeral celu epku hrozne...bol hot ako vzdy ale tie kruhy pod ocami. Tusila som ze to nedopadne dobre. Dcera bola zlata, super zahrala Casa A opat sme pri tom aky skvely bol Misha ked prosil aby do neho znova vstupil Casa asi hore premyli, nejaky bol vygumovany...."ze urcite nesluzim tebe" a ja ze WTF?! Som zvedava aky bude dalej. Ked som videla ten Samov pohlad na ten krk...uff, vedela som ze je zle. Pripomenulo mi to Metamorphosis A ten Deanov zhrozeny pohlad Ale som rada, ze ho s Bobbym nachytali. Len uvidime, na ako dlho Suma sumarum, bombasticka epka!! Kto to ma vydrzat tieto posledne 2 tyzdne?!!! P.S.: este raz dakujem vsetkym za uzasny pokec v noci, dlho som sa tak dobre nebavila | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture 01.05.09 13:50 | |
| Výborná epizoda. Vážně se mi to krásně sledovalo. Moc se mi líbil ten moment, kdy Jimmy volal na Case, prosil ho, nadával a pak jak řekl jen - Typical. To bylo skvělé. No a co na konci řekl Castiel Deanovi ... i když já si myslím, že to zase řekl, aby Deana už konečně donutil rozhodnout se a bojovat. A Sammy a krev ... jak se rozhodoval a prostě to nevydržel. Dean to zahrál dobře... jsem unavený, je mi to jedno a pak... jedna, dvě, tři... jsi v panic room Promo na další epizodu je skvělé... těším se, těším. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x20 The Rapture | |
| |
|
| |
| 04x20 The Rapture | |
|