| Jak se vám líbila čtvrtá série? | |
|
+17lenkka janicag Fay SkreechTina Madlen kaja666 Hiro666 cleo Ettie Samabel Sarinka Anwiel Weronička wiktoriano dion-fortune str8tking Chrystelle 21 posters |
|
Jak se vám líbila čtvrtá série? | 1. Byla skvělá | | 48% | [ 21 ] | 2. Něco mi tam chybělo, ale jinak se mi líbila | | 32% | [ 14 ] | 3. Takový průměr, nic extra | | 5% | [ 2 ] | 4. Série předtím se mi líbily víc, už to není SN, který jsem měl/a rád/a | | 15% | [ 7 ] | 5. Vůbec se mi nelíbila | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 44 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:29 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:31 | |
| No mne sa celkove séria páčila ale neviem čo ale chýbalo mi tam niečo. Celok je ale suprový. Takže ja som dal možnosť číslo 2. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:31 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:32 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:33 | |
| Ja som dala moznost dva. akoze 4 seria sa mi pačila a Sn stále milujem. je to pre mna ten uplne naj serial. zo začiatku to bolo uplne super ked sa objavil Castiel a tak ale postupne som dostala taký pocit ze v niečom je to uz prehnané hlavne tie posledne časti tak to uz az tak nadšená nie som . | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:48 | |
| Anwiel, to jsme dopadly, co? Ale vážně, ať se na to dívám z jakékoliv strany, byla jen hrstka epizod, které jsem si bez výhrad užila. Což je škoda a hlavně neuvěřitelné, vzhledem k tomu, jak zažraná jsem vždycky do SN byla. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 20:50 | |
| Mne sa táto séria celkom páčila, ale aj ma trocha sklamala, hlavne posledné diely. Aj finále trošku, pretože viac-menej všetko sa dalo čakať... Čiže dala som dvojku. Keď som dnes počula carry on my wayward son, až mi srdce od radosti poskočilo, taká pekná spomienka na staré časy. U mňa proste stále vedie druhá séria. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 21:10 | |
| Já jsem taky za dvojku... v druhé polovině epizod to bylo takové vlažnější a některé epky mě zrovna nebraly, ale veskrze nespokojená nejsem. Taky mám výhodu v tom, že mi andělíčkové nevadili a Uriela, který mi vadit začal se zbavili, tak pohoda. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 21:14 | |
| A už aj istá bruneta je fuč, čo viac si môžeme želať... ešte toho Zacha sa zbaviť a bude to dokonalé... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 21:26 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 21:34 | |
| Aj ja som dala možnosť číslo 2. Ako začiatok bol, že wow anjel, super nápad, ale časom jak tam bol Uriel, Filcka, Zach tak už to bolo pre mňa len hm ďalší? A nejak po Vianocach ta kvalita začala ísť dole vodou, ale stále sa mi páčil ten dej Heaven vs. Hell. Ale 4x21 a 4x22 sú dosť slabé. Nepáči sa mi akým smerom sa začala vyvíjať postava Castiela. Ako keby scenáristi zabudli ako sa choval v predchádzajúcich dieloch. A nepochopila som akú úlohu tam mala Anna v dieloch okrem 9 a 10. Ale to je to najmenej. Ďalej sa mi nepáčilo ako sa zmenili charaktery Deana a Sama. Chápem, že sa museli zmeniť, ale že Dean bude celú sezónu jak urevané decko je trochu moc a že Sam je tam tak málo...hmmm. Ja si nemôžem pomôcť mne táto druha polovica časom príde taká odflaknutá. Ešte ráno sa mi to finále celkom páčilo, ale keď som si to pozrela sama (bez báb na skype) s anglickými titulkami tak som sa nehorázne nudila. Fakt sa tam niečo deje až posledných pár minút. A už aj ten názov epky dával dosť najavo, že Lucík povstane takže žiadne wow toto som nečakala. Fakt mi tam niečo túto sezónu chýbalo. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 15.05.09 22:14 | |
| | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 8:20 | |
| ja som dala prvú možnosť. podľa mňa bola skvelá. síce nie tak ako 3.séria - moja obľúbená, ale bola skvelá. hneď na začiatku anjeli, potom sa skoro vždy dialo niečo okolo apokalypsy a potom to so samom... navyše bolo tu zopár fakt úžasných epiek napr yellow fever, after school special a pod... sériu ako celok hodnotím naozaj veľmi kladne. len keby nebolo toľko prestávok | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 11:53 | |
| No, tak to já sem byla zklamaná tim, že do toho začali tahat otázku víry, boha, anděli... Přišlo mi to strašný. A navíc najednou ta strašně velká změna v charakterech, ta příšerně strašná Ruby, Sammy jako feťák, Dean jako uřvaná holčička, zabití jediný ženský postavy, co tam stála za to (Pamela), nesnesitelná filcka Anna... A když k tomu připočtu ještě to, že posledních pár epizod bylo hnusně předvídatelnejch... Jediný, co se mi tam líbilo byl Bobby a Impala. A to je na 22 dílů opravdu málo. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 12:44 | |
| Myslím, že nic překvapivého, když jsem hlasovala za 4. možnost. Už jsem to dříve vyjadřovala v jiném topicu proč. Ale pevně věřím, že další série bude lepší... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 12:46 | |
| Nakoniec som predsa len dala možnosť číslo 2, aj keď som uvažovala nad 3, lebo ako tu už bolo spomenuté, dosť vecí sa dalo už od polovicu predvídať a to ja jaksi nerada Čo Kripkemu v živote nezabudnem a čím doslova prepadla moja chápavosť na bod nula je nové vykreslenie Johna Zo začiatku som brala Denovo - potrebujem sa vyrozprávať a vyplakať (pričom toto kedysi on sám nemohol ani cítiť) ale že sa to nieslo skoro každou epkou bolo už mňa miestami moc, ale tak, dávala som tomu ešte nádej. Absencia Sama bola cítiť a čo tiež asi nikdy v živote nepochopím ja cucanie tej Hell cundry a práve tá možnosť, že aby bol silnejší práve vďaka krvi, akože WTF?!?!? (to mi pripomína aj Lexa, ktorý doslova penil pri každej takejto scéne) Pán scénarista, čo práve toto vymyslel sa napozeral moc Twilight-u abo čo? Takže ako SN mám stále rada, vždy budem, človeče, je to skoro môj druhý život, ale v porovnaní s inými season je táto dobrá, ale je to tu ALE. Niečo tomu chýbalo | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 12:48 | |
| Heh, ludia, ja som sa teda k tomuto moc vyjadrovať nechcela, podla mňa je 4 serka božia, nemam absolútne žiaden problem s anjelmi (I love Castiel ) ... skôr mi ide o to, že keď nadávate, ako sa vám to nepáči, tak načo to vlastne pozeráte?? (to teraz nemyslím konktrétne na Anwi, príspevkov tu bolo takých viacej a ako tak sledujem ostatné fóra a lapida, tak je to o tom istom) ja teda neviem ako vy, ale rukami mi už prešla tona seriálov, keď sa mi niečo nepáčilo, tak som to jednoducho prestala sledovať.. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 13:53 | |
| Ja som dala moznost c. 1 Nie preto, zeby som chcela byt furt za exota, skor to tak citim Ano nasli sa momenty, ktore sa mohli urobit inak ale mne sa tato seria velmi pacila...co uz so mnou | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 15:40 | |
| Fay, na to je jednoduchá odpověď. Protože i když už SN není takový jako dřív, kdy jsem ho bez výhrad milovala, přesto jsem na něj nezanevřela. Takže nevidím důvod, proč ho přestat sledovat? Co bych to byla za fanouška, kdybych při první nespokojenosti přestala SN sledovat. To, že momentálně nejsem se SN 100% spokojená tak jako předtím, ještě neznamená, že ho "hodím do koše" a budu sledovat....co vlastně? Žádný seriál není perfektní a přesto jich spoustu sleduji, protože mě i přesto baví. Rozdíl je v tom, že SN pro mě byl roky 100% perfektní, byla jsem spokojená v každém směru. Proto mě teď tak mrzí, že jsem o to přišla. Je mi jasné, že to nejde vrátit zpět a pořád jsou zde 3 skvělé série na které nedám dospustit. Takže proč hned SN zatracovat úplně? Miluju Sama, miluju Deana a tak pořád je na co se koukat. Že u toho povětšinou nadávám, to se nedá nic dělat, třeba se to v 5. sérii spraví, třeba ne. Myslím, že každý má na tohle právo, aby se mu něco nelíbilo, přestože ostatní jsou z toho nadšení. Ale vím, jak jsem neměla ráda, když někdo SN kritizoval, zatímco já jsem na něm neviděla chybu. Takže chápu, že tady neradi vidíte tuto kritiku. Na druhou stranu nejsem takový pokrytec, abych tady psala něco, co není pravda, abych vychvalovala něco, co si to podle mě nezaslouží. Je to těžké vysvětlit, co mám na srdci. A asi mě dokážou pochopit jen lidé, kteří znají můj vztah k SN už od samého začátku. Větší fanynky než já snad ani není. (hlavně ve smyslu toho, že jsem viděla SN snad milionkrát) Přesto se ale na něj dokážu dívat bez "růžových brýlí" a dobře si uvědomuji jeho chyby nebo prostě vědci, které se mi tam teď nelíbí. A po poslední epizodě mi nedává smysl ještě víc věcí, než před tím. Ale nechci se raději pídit po detailech, abych nebyla ještě víc zklamaná. Jednoduše budu doufat, že se v 5. sérii vše obrátí k lepšímu a začne se mi to líbit tak, jako dřív. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 15:57 | |
| Chrys, úplný súhlas. Nejde o to, že by táto séria bola vyslovene zlá alebo čo, ale tak nejako stratila to svoje pôvodné čaro. Mne osobne sa nepáčilo, že tam zrazu pribudlo toľko postáv, a bratia skončili miestami v úzadí, nepáči sa mi, že v niektorých epizódach bol Sam len "guest star" a že vtipné epizódy pchali na najnevhodnejšie miesta a občas sa mi zdalo, že ich bolo až priveľa. Seriál sa stal tiež tak troška predvídateľný, mňa osobne vo finále neprekvapilo vôbec nič a zrejme aj tuším, kam bude smerovať piata séria a to sme o to písali v spoileroch tuším tak pred rokom a sme sa aj celkom trafili...naopak si netrúfam povedať, ako to celé skončí. Inak bola štvrtá séria dobrá. Jedno veľké plus pre Casa, Lilith, hlavne táto herečka, čo ju hrala teraz bola skvelá, som veľmi zvedavá, ako to bude ďalej, ale proste táto séria bola pre mňa oproti predchádzajúcim sériám sklamaním. Som fanúšik SN takmer štyri roky a rozhodne sa na neho nechystám zanevrieť, aj keď táto séria sa mi nedostala tak pod kožu, takže Chrys, úplne ťa chápem... | |
|
| |
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 16:17 | |
| No právě....celé 3. série jsme byli zvyklí, že hlavními postavami jsou Sam a Dean a kolem nich se točí většina děje. Teď se to změnilo a to, že se to někomu líbí ještě neznamená, že já patřím mezi ně. Už jen poslední epizoda mluví za vše - bylo to první finále, ve kterém jsme kromě několika málo minut (téměř bych napsala i vteřin) neviděli bratry Winchesterovi společně. WTF? Apokalypsa klepe na dveře a každý se "poflakuje" někde jinde, místo aby táhli za jeden provaz, jako tomu bylo doposud. Já vím, já vím, že to takhle vyplynulo z děje a . Ale já prostě nejsem spokojená. Co nadělám? S tou předvídatelností je taky pravda, finále mě vůbec nepřekvapilo, čekala jsem to, co se stalo. A to mě taky docela zklamalo, protože jsem doufala v mnohem víc infarktový závěr. Tím ale nechci říct, že by to všechno (finále i celá 4. série) stálo za starou bačkoru. Jen prostě porovnávám s dřívějším SN a je to po těch letech vážně celkem zklamání. Už jsem si hold zvykla na vysoký standart a tak od toho očekávám asi příliš. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? 16.05.09 16:25 | |
| #1 Proste nemôžem žiadnej sérií krivdiť a fakt sa mi táto páčila. Uvedomila som si to síce až kdesi pri konci dovtedy som zastávala asi skôr názor č. 2, ale suma sumárum bola proste skvelá a neviem nechýbalo mi tam nič. Možno viac Bobbyho Ale inak Eric je kráľ, takže názor č. 1 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jak se vám líbila čtvrtá série? | |
| |
|
| |
| Jak se vám líbila čtvrtá série? | |
|