|
| Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 | |
|
+19Anwiel colleen lenkka janicag Sarinka mummy lentilka Chrystelle cleo helps dion-fortune Marion0889 Zizi Fay Weronička wiktoriano Silvia str8tking janka410 23 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 06.06.09 14:05 | |
| helps ako som už písala zizi pozri sa na wikipedií, tam máš všetko. podľa mňa mali najlepšie fotky: alexa-paris, anastdean, kynikey. aj demon hunter sa dal ale ešte som nie všetky sťahovala, takže možno sú na nete ešte lepšie, ale ja som nejako v poslednej dobe nestíhala zaoberať sa conom... ani tvoj report som ešte nečítala dnes alebo zajtra to však plánujem napraviť tak ti prípadne napíšem na lj | |
| | | helps Pocestný duch
Počet príspevkov : 78 Age : 34 Bydlisko : Czech Rep Registration date : 23.12.2008
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 06.06.09 15:30 | |
| diky diky za tipy.... neco uz sem nasla, tak uvidime :-) jj stav se | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 07.06.09 23:40 | |
| Wav, pozerám, že toľko sa tu toho udialo, nestíham proste. Mne to príde strašne smiešne, ako myslím to hugs, objatia, či čo, proste ako to beru všetci ako keby oni boli nejaké opice v zoo a či dajú objatie alebo nedajú. Ja neviem, proste narážam na to ako to v tej USA berú a všetko to okolo toho. Objatie by malo byť vtedy ak je na to dôvod, aj malý, ale je a nie surovo niekto príde a vyžiada si objatie. A čo týka toho ako Jensen vyzerá, ja neviem nie som nejaká šialená vyznavačka Jensena, je to moj obľúbený herec, ale prečo do pekla pre všetkých je tak dôležitý vzhľad. Ako priznám sa že mi ten jeho look sa až tak nepáči ako iné, ale aj by som povedala, že sa mi celkom aj pozdáva, čakala som niečo horšie, ked som najprv čítala tie všetky príspevky. Ale ja nerozumiem, ja ho mám rada ako herca, potom ako osobu, ktorá ma svoj štýl a názor, ale nič sa nezmení na tom, prečo by som ho mala znenávidieť len preto, že vyzerá horšie. To prejde uvidíte, aspoň je to taká zmena, pre niekoho zaujimavá, pre niekoho odstrašujúca, ale vidím že všetci ho majú radi len pre vzhľad. Nemyslím z tadiaľ, nikoho z vás, ja som si ani nečítala príspevky, idem sa do toho pustiť až teraz, akurát USA názory a pár i tu, ale na nikoho nenarážam. Všeobecne myslené. A tá operacia ma prekvapila u neho, ja rozmýľam tiež, či pôjdem, ale vyhovujú mi šošovky, teda zvykla som si a niekedy som mala skôr taký názor, že už len mať toľko rokov koľko treba a pôjdem, ale ked ked nad tým teraz tak premýšľam, sama neviem, nikto ti nezaručí, že sa ti zrak nebude zhoršovať a taktiež to trápenie počas toho a hlavne potom ked musíš byť pár dni s prelepeným okom. A videla som aj, že pár ľudom to oko trošku zmenilo a dosť, možno pohľad, niečo. To veľa urobí. Ale super, že sa odhodlal, teda ak to urobil, neviem či su to zaručené informácie som to prešla len rýchlo. | |
| | | helps Pocestný duch
Počet príspevkov : 78 Age : 34 Bydlisko : Czech Rep Registration date : 23.12.2008
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 08.06.09 15:18 | |
| No tak,ja jak sem psala, me o ten samotnej hug ani moc nejde. Moje fotka s Jensenem se mi libi i tak, ale jen me udivuje proc maji jiny pravidla pro fanousky v USA a fanousky tady. Kazdopadne ale vsichni hosti toho meli behem vikendu dost, takze jim nic nezazlivam. Jen me to prekvapilo a zajimal by me duvod. Vseobecne vzato souhlasim,ze je to jak s opickama v zoo Ja a kamoska sme si rikali,kdyz uz sme tam byli, jak je to desny vsude rvouci fanynky a jak nam bude vadit az budou jecet behem tech stage talks a skoncili sme tleskajici a kricici taky. Tomu se proste neubranis, obzvlast dyz to kluci pojali hodne s humorem. Ja opravdu nevim, na nekterych fotkach Jensen vypada mozna divne, ale ja muzu jen rict, ze na zivo byl nadherny jako vzdycky. Vubec nechapu,kde se berou takovy reci, ze vypadal hrozne. Napr. tady je zachycenej kvalitne a ve skutecnosti mi prisel jeste hezci - kód:
-
http://i2.photobucket.com/albums/y48/darkicedphoenix/asylum09/jensen.png Druha vec je, to co rika Kaja. Pro me Jensen nikdy nebyl jen o vzhledu. Kdyby vse bylo jen o vzhledu, tak opevuju Jareda nebo Jeffreyho. Jensen me vzdycky spis ucaroval tim,ze je spis takovy skromny,nohama na zemi, gentle(dost dobre neznam poradny synonymum ) atd. Divim se,ze ho nekteri tak sjeli kvuli tomu jak vypadal. Naopal my sme vychvalovali, ze si konecne vzal poradny obleceni, vynechal naky svetriky a mel dziny a kosily behem celyho vikendu. No kazdopadne nikomu nevnucuju svuj nazor, jen si nemyslim, ze by to bylo tak jak hodne lidi presentuje. A jak rikam i kdyby se lidem nelibilo jak vypada, tak je to dost povrchni ho mit rad jen na zaklade toho. Taky zduraznuju,ze tim nemyslim nikoho z vas. To je k tomu co sem cetla na ruznych LJ atd. Je to forum k diskuzim,takze je v poho kdyz ho nekdo zkritizuje. Ja jne pridavam svuj nazor. Ackoliv sem ted M.O.M., Jensena musim taky objahit, pac ho mam rada. | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 03.09.09 18:36 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 03.09.09 18:44 | |
| Prvá ako ale musím okomentovať Jared tam vyzerá ako "rozbehnúť-skočiť-oprieť o stenu" úžasné proste dokonalé do bodky. Jensen - toto je fotka z piatka. To vidím na tých hrozných zgelovaných, či mastných vlasoch Škoda, mohli počkať na druhý deň, kým si s tým čosi nespraví aj tak ho Tie spoločné sú zlaté, hlavne tá druhá, to čo tam preboha vystrájajú | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 03.09.09 18:55 | |
| | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 03.09.09 19:24 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 | |
| |
| | | | Asylum 3 Birmingham, May 29-31, 2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |