| 3. SK/CZ SN MEET | |
|
+12lentilka Madlen Necrolic str8tking Sarinka Fay Zizi dion-fortune lenkka Ettie Anwiel SkreechTina 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 01.07.09 19:33 | |
| ľudia mohli by ste mi pls napísať kedy a kto budete v piatok ráno v blave? mne totižto ide miliónpäť busov, tak aby som vedela, na ktorý mám sadnúť díki moc | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 01.07.09 20:37 | |
| som na tom podobne. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 01.07.09 22:28 | |
| Sarinka to si teraz strašne moc pomohla. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 02.07.09 7:36 | |
| tak zase som tu "zablúdila" po dlhšej dobe. Budú asi mierne zmeny, vlastne ako vždy Pôvodne som mala ísť vlastným autom, ale samozrejme prd z toho, tak sa budem s 2 kabelami a všetok technikou trepať spoločne s vami v buse takže pridávam sa k BA bande, ktorá začne celú strastiplnú cestu na meet. Sarinka: Budem potrebovať tvoju pomoc pri spracovaní určitej osoby Čo sa spojov týka a tým aj odpoveď pre Dion, pôjdem v pondelok osobne na stanicu a overím, alebo vymyslím nejaký nový spoj, ak bude vhodnejší ako ten súčasný. Nemajte boja, všetko sa včas dozviete, veď ešte dobre, že existujú mobily Čo sa týka potužovacieho lieku, vedie Fernet a takto, každý si môže doniesť podľa svojho, ale aj tak sa to všetko bude skladovať na jednom mieste (áno presne to miesto, kde budem ja) ale nemajte boja, určite to nebudem využívať na osobnú potrebu, tu ide len o určité zabránenie proti predčasnému minutia týchto liekov ABy sme potom neboli na suchu Btw, dúfam, že toto nečíta nik z rodičov Žiadna ožran párty deti! Iba nad 18 a pod mojím dohľadom (toto varovanie neplatí pre študentov, ktorý skončili skúškové ) Čo sa týka toho táboráku, ešte uvidím čo a ako, ale potraviny sa budú najlepšie asi kupovať až v Trenčíne, aby sa nám to nepokazilo.... Nezabudnite hlavne: 1. Dobre si spočítať prašule, uvážiť, ako, kde a koľko zmeniť, lebo budete musieť mať oirá a aj české štrngáče 2. Poistenie o ktorom tu už písala Zizi 3. Niečo na jedenie, lebo ešte raz upozorňujem, budeme mať polpenziu a cez ten obed buď chystať luky a šípy a poď ho do lesa, alebo tak ako na 2 meete, podľa vlastného uváženie si zoberte dačo na obhrýzanie do večera 4. Pevné nervy (účastníci predchádzajúcich meetov vedia) lebo náhoda je blbec a Lucík nikdy nespí hlavne čo sa dopravy bude týkať Teraz by som znova súrne potrebovala pomoc, niekto, kto má čas a venoval by mi pár hodín večer na nete. Požiadavky na daného človiečika - rýchly net! a fantázia Dnes idem ešte dohodnúť premietačku a menší sponzoring na meet, tak sa to hádam podarí | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 02.07.09 15:16 | |
| Tini, večer som tu len a len pre teba... môžeme sa buď stretnúť na FB alebo ak máš skype, tak tam.. No ešteže to varovanie si vymedzila, som sa zľakla.. Ja inak vôbec neviem, koľko peňazí si brať a tak.. inak v tej dedinke nie je obchod, keby nám čokoľvek došlo?..nielen lieky, samozrejme.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 02.07.09 15:33 | |
| Sari: Tak ono základ je mať cca 20 eur. K tomu treba pripočítať cestovné plus nejaké výdaje navyše "vreckové" Teraz mi to trklo. PLS, nezabudnite si rezervovať lístky! Teda samozrejme až po tom, čo sem hodím info ohľade nejakého spoju (Trenčín-Hrozenkov). Myslím, že spoj Bratislava-Trenčín asi zostane, ešte sa uvidí, koľko nás pôjde a s niekým by som to potom šla rezervovať Sari: Ešte k tej tvojej otázke, je tam pumpa poblízku, čo som čítala, plus mi teraz mama kecala, že pri tom obecnom by tiež niečo malo byť, lenže ono je to dedina, takže tie otváracie hodiny potom treba brať s rezervou. Ale osobne by som tam mala zbehnúť okolo 07.07. a očekujem všetky "záchranné" miesta Ozvala sa mi aj Kordárna, teraz nech upriamia pozornosť všetci vegetariáni. Kuchárka sa pýta, či môžete aj rybu a kuracie mäso, ale budú nejaké špeciálne požiadavky na napríklad sójové veci a tak. Táto možnosť typu vegetariánskeho jedla sa samozrejme týka aj tých, ktorý by chceli zmeniť na 2 dni jedálniček Jedálny lístok ešte teta kuchárka nemá, ale nebojte sa, pokúsim sa vybrať na mieste len to naj a len teda pls, ozvite sa, že koľko by bolo potom tých vegetariánskych jedál. Uff.... mám pocit, že doslova neviem čo skôr A to ešte nemám všetky darčeky pre vás | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 02.07.09 16:32 | |
| tinka: takže ty by si potom rezervovala lístky pre všetkých, čo idú do toho autobusu? myslím, že tak by to bolo lepšie, ak by to šlo a ešte taká blbá otázka, ale čo je zlé na tom spojení, čo ho máme naplánované? ba-trenčín-hronzekov je predsa v pohode, nie? k vegetariánskemu jedlo, tak ja si neprosím normálna porcia pre mňa, ďakujem a ešte by bolo ok sa dohodnúť na tom, kedy sa v ba ráno stretneme. samozrejme potom, čo vybavíš tie spoje | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 02.07.09 18:50 | |
| Dion: No mame som povedala našu trasu a jej sa nezdá akurát tá časť cesty Trenčín - Hrozenkov, hovorí, že možno bude aj nejaký lepší spoj, ale zatiaľ sa ostáva pri tom starom a to, že kedy sa stretneme, to sa rýchlo dohodneme, neboj | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 02.07.09 20:36 | |
| okey inak ja som taká happy rodičia povedali, že mi zaplatia tento meet som si myslela, že si budem musieť zase sama, ale nieeee aj o poistení som im už hovorila a otec povedal, že v pohode to budúci týždeň vybaví plus ešte by som sa chcela tak orientačne spýtať na cenu cesty? koľko nás zhruba vyjde cesta? aspoň to ba-trenčín viete? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 04.07.09 20:18 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 06.07.09 8:59 | |
| Ľudia, aktualizovala som prvý príspevok, pls, pozrite si ho, ak viete o niekom kto tu nie je často na fóre, pls, dajte mu vedieť tiež. Prosím vašu pozornosť aj na veci, ktoré si terba zobrať so sebou Diki všetkým za pomoc všetkým, ktorý pridali pomocnú ruku k dielu, potrebovala by som ešte jednu vec, teda mám otázku: Má niekto nejakú loptu, ktorú by mohol zobrať so sebou na meet? Ak by boli nejaké otázky, dajte mi vedieť. Ešte sa tá doprava porieši, potom napíšem či sa niečo zmenilo alebo nie. See ya soon all, dudes! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 06.07.09 16:20 | |
| tinka: ja viem, že som zlá, ale potrebovala by som presne vedieť tp dopravu v stredu totiž už odchádzam k babke a k netu síce budem mať prístup, ale obmedzený... preto by mi to zajtra trebalo pozrieť ako mi idú busy inak díki za info dnes sa idem baliť, tak sa mi zíde vedieť, čo treba | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 06.07.09 16:43 | |
| Tak jo, přečteno a všechny informace vstřebány. Já jenom doplnim,že do Prahy bysme odjížděli z Brodu ve 14:33, ok?? Už se těšim, ale nesmíte mě tam moc utahat, v pondělí nastpuju dopráce (14 dní po 12 hodinách ). Ale na člověče, opij se se hrozně těšim... A na ostatní věci, prostě na všechno!!! | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 06.07.09 20:31 | |
| no tak som sa sem aj ja konečne raz dostala, omrknúť čo sa deje s meetom... musím povedať, že to vyzerá úplne úžasne a už sa na vás na všetkých straaaašne teším v poslednej dobe som úplne odrezaná od SN sveta a vážne mi to chýba, ale nedalo sa inak... vôbec som si nemohla forum vpratať do programu veľmi veľmi ďakujem všetkým, ktorí meet organizujú, ..skvelá práca a hlavne Tine, ktorá ma o všetkom informovala víkend si určite užijeme, moooc sa teším | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 06.07.09 21:58 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 12:15 | |
| Ja ďakujem vám, že prídete. Ja už som bola posledných 24 hodín v koncoch, odhlasujú sa ľudia na poslednú chvíľu a ja teraz neviem, čo mám robiť.... preto ak by ste nahnali ešte 2 ľudí navyše, bola by som happy Sarinka: Pls, opýtaj sa kamošky, ako bude na tom s tým víkendom ALL: ak by ste o niekom vedeli, naozaj by mi to pomohlo. Hlavne aby tá osoba mala aspoň čo-to tucha o SN, nevadilo by jej, že je tam taký babynec a že to bude v CZ. Idem sa asi zakopať a budem vás potom na meete strašiť | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 12:29 | |
| nooo ja možno viem o niekom musím sa spýtať. dotyčný síce nemá tucha o spn, ale tak povedal, že to rád napraví skúsim mu dnes zavolať. a dám vedieť. ale nič nezaručujem | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 14:48 | |
| tiež mám kamošku, ktorú som tak trochu nakazila...videla všetky diely, takže o SN toho vie dosť...skúsim sa jej spýtať, ale neviem či bude chcieť ísť takto narýchlo...možno už niečo má...ak by chcela ísť, dám vedieť... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 15:37 | |
| Ja skúsim tú jednu kamošku, tá o SN nevie veľa, videla asi dva diely na Prime, ale to nie je problém, ju do toho zasvätiť... ale od tých, čo to takto na poslednú chvíľu odriekli to vôbec nie je pekné.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 15:58 | |
| oki tak sa radšej pokúste vy niekoho zohnať ja som volala tomu môjmu a nemá veľmi čas je to dosť na rýchlo a on už má dohodnuté nejaké veci, takže nič no.... a kto to vlastne odriekol? | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 18:53 | |
| Tak lidi, hlásim, že jsem se zrovna vrátila s lístakama na vlak Už v pátek!!!!!! No, já nikoho, kdo by mohl jet takhle narychlo neseženo, všichni jsou buď mimo, nebo v pátek v práci... Kdo to odřekl?? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET 07.07.09 19:05 | |
| Holky, nechajte to tak, netrápte sa tým, že kto všetko sa odhlásil, to si potom povieme na meet Ak samozrejme niekoho zoženiete, bude to ok, ak nie, tak sa nič nedeje Diki všetkým za pomoc a Ramon, super, práve volejbalka bude vhod | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 3. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 3. SK/CZ SN MEET | |
|