| Meet movie | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Meet movie 12.07.09 21:14 | |
| Taaakže, zakladám túto tému pre celý štáb Samary band, ale samozrejme je to otvorené pre všetkých, ktorí by nám vedeli poradiť nejaké efekty do filmu, alebo poprípade dať nejaký svoj názor a podobne. Zatiaľ zbieram všetky videá, ktoré sme tam točili a tak teda, pane režisére, ako to teda bude? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Meet movie 12.07.09 21:35 | |
| Ano!!!! Zrovna jsem sikonečně udělala čas kouknout na ty záběry a už se na to neskutečně moc těšim!!! Natáčení bylo super a já chci hrozně moc poděkovat všem, kteří se ho zůčastnili, Velký dík hlavním hrdinkám i dvoum našim "obětím", bez kterých by nemohl vzniknout tak skvělý film, jaký již brzy uvidíte!!!
A co říci závěrem?? V následujících hodinách se budu věnovat přemýšlení nad tím, jak z tohoto, už tak úchvatného materiálu, udělat film, který vejde do dějin.
PS: Uvidíme se na předávání oskarů!!!! | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Meet movie 12.07.09 21:43 | |
| Naozaj strelený nápad sa pomaly ale isto mení na skutočnosť. Nie som síce zdatná v programoch na tvorbu videí, ale pokúsim sa pomôcť ako to len pôjde. Veď predsa na Samaru sa nemôže zabudnúť. Ako už aj Anwiel spomenula, veľká vďaka patrí aj naším dvoch figurantkám, ktoré zverili svoj život do rúk skúsených herečiek a verili, že ich pôvodný účel, kvôli ktorému boli zrodené, zostane zachovaný R.J. vďaka LOL a budeme v titulkoch | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Meet movie 12.07.09 22:05 | |
| oooo ovecky moje:D:D:D I´m here:D takze ako som uz povedala inde napad sa v USA strasne pacil!!!! a povedali ze podla nich ten Oscar bude ze si mame cvicit dakovne reci:D:D:D Takze sup sup chytit do ruk sampony a cvicit dakovacky a usmevy:D:D:D:D | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 9:01 | |
| Btw, hodím tie videá do zipu a potom na uložisko a pošlem vám ich, tí, ktorí ich nemáte a tu by som dala zoznam tých zostrihov, aby vedeli aj nezainteresovaní a plus hodila nejaké fotos, aby boli trošken v obraze... môže byť? | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 9:32 | |
| jeeeeeej, Lenkka, tak ja od dnešného dňa začínam cvičiť tie ďakovačky, keď sa to uchytilo aj v USA podľa mňa, tento film zatrasie celým svetom, bude prosto vynikajúci, už sa teším, kedy bude spracovaný. Určite najskôr vypustíme naše promo fotky postupne sa spraví trailer a ako čerešnička na torte (ako inak) samotný filmík inak, to natáčanie bolo špicové a veľmi som si ho užila, ďakujem obetavým hercom, ktorí sa do toho neskutočne vžili a urobili všetko tak, ako sme od nich s Lenkkou vyžadovali, vďaka vám veľmi pekne, scény sú autentické a doslova mrazivo hororové ja to už vidím tiež na Oscara, je to skvelý pocit | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 11:00 | |
| jasné tina hoď len pozor aby si neuverejnila vopred nejakú promofotku LOL ďakovačky no super tak ja si tiež čosi napíšem, ale bude to krátke lebo nemám rada dlhé prejavy | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 14:21 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 14:29 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 19:22 | |
| Proč to nějak protahivat... Já už jsem svůj projev napsala, ten se dostal k těm, kteří ho měli dostat (VÁM) a všichno ostatní se musí spokojit s Děkuji. Proč mařit slova...
Nemůžu se dočkat!!! Já vážně nechápu, jak se jen tak z normálního koupání vyvine něci tak úžasnýho jako tenhle náš filmík. A na fotky se taky neskutečně těšim!!! To bude velká změna profilu na pokucu... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 19:24 | |
| |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 19:45 | |
| Anwiel: Neboj, dnes večer sem hodím foto a moju verziu plagátu na movie Vopred hovorím, že som v PStudiu blb, takže veľké terno to nebude, preto sa spolieham na ZIZI že sa s tým potom zahrá, alebo aj LD? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 19:47 | |
| Anwiel: ja ju nemam ale videla som ju ked sa fotila ... to sa musis obratit na kameramanov no ved to bola ina zabava akoze tak som sa davno nenasmiala ako vtedy : Tina: no ja sa s tym velmi rada pohram sak uz aj rozmyslam ze co a ako |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 20:59 | |
| big news lidi 1.) mam uz miesto na policke pre Oscara:D 2.) pisali z bolyeoodu ze by chceli natocit nas film povedala som že my berieme len pravý hollywood:D:D: nech sa strcia:D (maju cervensi koberec) 3.) pisala osobka angjolie@pittgirl.com Dear staff I want in your movie. It´s very interesting...... v skratke vtierala sa ale napisala som jej že rola ze obsadena pretože mi mame velku megahvieydu zo zahranicia so slovenskymi korenmi takže mozno niekedz inokedy takže toto su big news pre dnesny den :D:D ja by som fkt baby chcela podakovat vsetkym za toto lebo ako ja z vas nemožem a na toto bude est edlho spominat!!!! P.S: jedine co ma mrzi že sme nenatocili tu scenu v aute:D | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 21:19 | |
| Lenkka: Ako.... ale nemusela by si byť na to dievča tak zlá, možno by sa nám do robenia "křoví" hodila Ale inak super news | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 21:27 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 22:15 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 22:23 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 22:25 | |
| Ou, tak tohle je vážně úžasný!!!! Vypadám tam jako ukřižovaná!!! A ta osuška tam dotváří úžasný efekt!!! Ale vážně, tohle je něco!!! Já z toho nemůžu... Dýchat, dýchat!!! Hrozně moc se to povedlo!!! To bude něco!!! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 22:28 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 22:44 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Meet movie 13.07.09 22:44 | |
| Anwiel: to som si ani neuvedomila jak to vyzera aler mne sa ta foto strasne pacila no nevyuzi to sak je genialna a presne ta osuska aj mna napadla ze to je perfektne |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Meet movie 14.07.09 15:10 | |
| koxoooooooo!! ten poster je bohovský! tak my fakt dostaneme Oscara za toto, o tom nepochybujem Lenkka aj ja si uz asi vypracem miesto pre tu sošku ty si tak zotrela Angelinu? Dobre, dievča!! nesmieš sa dať, my berieme iba skutočné hviezdy, ktorým to s nami ide a ktoré sú prirodzene inak, ešte mi napadlo, po tomto posteri a po tom trhaní, že nás každý chce, som si istá, že do obsadenia sa pridá aj Pyco | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Meet movie | |
| |
|
| |
| Meet movie | |
|