Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
Predmet: Re: Ztráta 07.07.08 21:31
Bože madlen práve si ma zabila . Ja som si myslela, že túto scénu už zvládam, ale nie a asi nikdy nebudem Chudák Dean Ale krásne si to napísala, len čo je pravda. Za sprosté slová sa neospravedlňuj, veď všetci Deana poznáme a tie slová boli také autentické. Na ktorý diel to nadväzuje? - to si robíš srandu. To musí byť každému SN fan nad slnko jasné. Aj napriek tej smutne téme musím uznať, že sa mi to veľmi páčilo
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
Predmet: Re: Ztráta 30.12.08 22:08
Madlen ta poviedka je nadherna mam slzicky na krajicku ked si len spomeniem na tu cast a nie ked to este citam no proste nadherne a sproste slova podla mna tam presne pasovali keby si pouzila nejake ine stratilo by to vyznam. mas u mna poklonu
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Ztráta 31.12.08 13:57
Delší dobu jsem se tu nepodívala a přibyly mi tu takové krásné komentíky!! Jsem moc ráda, že se vám povídečka líbí i přes sprostá slova A že se mi to povedlo napsat, jak jsem chtěla! Děkuju za krásné slova! Teď jsem si tak uvědomila, že tuto povídku jsem vlastně vkládala během loňských prázdnin! WOW, už má rok.