| 01x01 Pilot | |
|
+22Zizi Kacena222 Violet Anwiel Soniq SkreechTina ivan2321 sisel Kaja Weronička bookika aryana7 SNlois Madlen Samabel janka410 Silvia Chrystelle mirka666 dion-fortune liam Sarinka 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: 01x01 Pilot 30.11.07 18:38 | |
| Začnime pekne od začiatku. Aké boli vaše pocity z tejto epizódy, či už ste ju videli nedávno na Markíze alebo na Prime alebo cez svoje "kontakty". Ja som sa na základe tohto dielu do seriálu zabuchla. Doposiaľ tento diel patrí medzi moje naj, i keď sa, samozrejme, objavili aj ďalšie, ktoré ho predbehli. Dovtedy som rockovú hudbu veľmi nemusela, ale teraz AC/DC rulez. Sam: Počuj, mal by si si zaktualizovať svoju zbierku kaziet. Dean: Prečo? Sam: Za prvé, sú to kazety a za druhé: Black Sabbat, Motorhead, Metallica? To je rock z praveku. Dean: Jedno z pravidiel, Sammy....vodič si vyberá hudbu, spolujazdec drží klapačku.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:02, celkom upravené 2 krát. (Reason for editing : oprava názvu) | |
|
| |
liam Nevinná obeť
Počet príspevkov : 13 Registration date : 30.11.2007
| Predmet: moj nazor 30.11.07 22:40 | |
| ja som tento diel videla prvykrat cely az na markize minulu sobotu dovtedy som videla len utrzky vo videach a strasne som to chcela vidiet cele a ked som si to konecne pozrela bola som straasne stastna. tento diel sa mi velmi paci a tiez to ze tam bol john | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 01.12.07 1:26 | |
| no tak aj mne sa pilot paci ohromne a najme tie hlasky tam | |
|
| |
mirka666 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 1 Registration date : 01.12.2007
| Predmet: super diel 01.12.07 16:23 | |
| je to super diel ale oni sú tie diely všetky super!!! a najlepší je jensen!! | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 01.12.07 19:59 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: post.reply 1x01 01.12.07 20:10 | |
| ja som tento diel videla dalo by sa povedať až oveľa neskôr,kedže prvý diel bol Home.Je to skvelý úvod do seriálu, veľmi vtipné hlášky aj ked koniec bol tak smutný | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 01.12.07 20:11 | |
| Tak tenhle díl jsem viděla na Primě a hned jsem se do seriálu zamilovala Samozřejmě to nejdřív bylo kvůli Jensenovi- Deanovi hlášky jsou super ale líbila se mi i hudba, bylo to napínavé Prostě hned od prvního dílu se ze mě stal totální závislák SN a nechci to měnit | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 12.12.07 17:27 | |
| Já Pilot a ty díly na začátku viděla až dodatečně....až když jsem zjisila, že Supernatural je bombastický seriál a Pilot je jako první díl, v kterém se máme dozvědět to nejpodstatnější o Winchesterových a světě SN, opravdu krásný díl... asi je pravda, že teď mám díly, které se mi líbily o něco víc, ale nebýt dobrého pilotního dílu... kdoví, jak by to dneska s SN bylo , a Deanovi hlášky v Pilotu jsou vážně úžasný. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 15.12.07 23:27 | |
| Já tento díl viděla až dodatečně a proto jsem dost dlouho nechápala o čem vlastně SN je. Když na ni zavzpomínám, tak je skoro neuvěřitelné jak se bratři ze začátku moc nemuseli, když to porovnáme se třetí sérií. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 16.12.07 16:42 | |
| | |
|
| |
aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 16.02.08 22:48 | |
| Včera jsem si tento díl pouštěla a úplně jsem hleděla jaký tam mají kluci jiný hlas, než teď v třetí serii!!! | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 16.02.08 22:59 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 17.02.08 18:46 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 19.02.08 18:27 | |
| musim priznat, ze pilot bol az jedna z poslednych epizod , ktore som zo sn videla. ja som zacala s wendigom a tak nejak som sa k tomu nedostala a pozrela som ju az minulu jesen. po dvoch rokoch! ale uz urcite patri k mojim oblubenym a nedam na nu dopustit.je skvela. pani v bielom, dean a sam a hlavne ted nugent | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ......... 01.03.08 21:44 | |
| Skvelá časť.Mne sa vždy veľmi páčila.Nikdy som si však nemyslela,že mám taku krátku pamäť.Dnes som si tuto časť opäť pozrela a musím povedať,že sa mi to zdalo ako keby som to pozerala tak dávno. Budem sa v tomto príspevku venovať hlavne prípadom ktoré riešili: V tomto dieli išlo o ´Bielu Pani´ : ,,krásna stopárka ktorá, sa po nociach potuluje po cestách a láka mladých chalanov do záhuby,,. Obete v tomto diely:Najprv sme mali možnosť vidieť mladeho muža ktorý ju vzal do auta,chcela aby ju odviezol domov(ako vždy).Nakoniec neskončil veľmi dobre.Neskôr zautočila na Sama a Deana. A do tretice ked sa im podarilo poraziť ju,bol v pasci Sam.Našťastie bol nablízku Dean. Stopa:Obete mizli za nevysvetlitelných príčin.Nakoniec však zistili,že existuje Legenda o Bielej Pani. Na internete Sam a Dean hľadali niejake zaujimave fakty.Na stránke - kód:
-
www.jerichoherald.com/archives/search.html .Na tuto stránku som klikla,stránka patrí warnerbross nič ine som ani očakávať nemohla.Nič tam nie je.Chalanom sa však podarilo nájsť tento článok: Suicide on CentennialApril 25,1981 A local woman´s drowning death was ruled a suicide,the country Sheriff´s Department said earlier today.Constance Welch ,24 of 4636 Breckenridge Road,leapt off Sylvania Bridge,at mile 33 of Centennial highway ,and subseguently drowned last night. Deputy J.Pierce told reporters that,hours before her death,Ms.Welch logged a call with 911 emergency services.In a panicked tone, Ms.Welch described how she found her two young children ,5 and 6,in the bathtutb,after leaving them alone for several What happended to my children was a terrible accident .And it must have been too much for my wife.Our babies were gone and, Constance just couldn´t beat it ´´.said husband Josef Welch . ´´ Now I ask that you all please respect my privacy duting this trying time.´´ At the time of the children´s death and Ms.Welch´s subsequent suicide,Mr.Welch was at the Frontier auto salvage yard ,where he works the graveyard shift as associate manager. článok bol ukazaný iba malu chvílku,podarilo sa mi vybrať iba toto.Ale však jedna zaujimavosť v týchto novinách sa vyjadrila pozor , aj DEANNA KRIPKE - vraj bola susedka .Hovorí toto: ´´Connie might have been quiet,but she was the sweatest ,most caring girl.I ever ........... (dalej sa nedalo zistiť) Na obrazku je ešte Constance(24),jej muž(30),a samozrejme aj slávny. most. článok samozrejme pokračuje dalej. .............................. Moje hodnotenie:Príbeh ktorý rozpráva o Pani v Bielom sa mi veľmi páčil. Hľadala som aj niejake ine fakty na rôznych stránkach v USA ale nič veľmi podstatne som nenašla.Skôr dávam do pozornosti legendu o tom ktorá je napisana aj na našej stránke v sekcii serial --) legendy. Ako sa vám príbeh o Pani v bielom páčil?Zaujala vás táto legenda?Na Akú uroveň hodnotite svoj strach pri legende o Pani v Bielom? Hodnotenie : Vyberte si 1 - To bolo nudne,tato legenda ma neohúrila.Ani mi pri tejto legende nebehal mráz po chrbte.Skôr som sa smial/la. 2 - Celkom na zamyslenie.Ale úplne nedôveryhodná legenda. Niekedy som sa zlakol/la ked sa zrazu Constance (Pani v bielom)zjavila ale inak to nebolo vôbedz strašne. 3 - Zaujimava legenda.Hlavne ma nastrašili niektore momenty.Ale sú aj lepšie a zaujimavejšie legendy. 4 - Veľmi strašidelne.Hlavne ked sa viackrát zjavila v aute.To v tom dome s tými detmi bolo veľmi strašidelne.Dosť som sa bál/a. 5 - Hrozne hrozivá legenda.Veľmi som bola vystrašeny/ná.Ked to skončilo ledva som sa pohla. Výberte si jednu z možností.Ale však,kedže všetci už tuto časť viete naspamäť a viackrát ste to videli ohodnotte to podľa vášho prveho videnia. Pripomenme si fotky s Bielou Pani: | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 04.05.08 17:28 | |
| ked Dean sedel v tej kancelarii u serifa, povedal ze je jeho meno Ted Nugent v druhej serii v prvej casti mame moznost pocut piesen "Strangle hold", ktoru spieva spevak s menom ktore Dean pouzil | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............ 04.05.08 17:47 | |
| Sisel: super postreh ano teda niečo take sa mi marí že bolo a viem že aj ano,a ano povedal to meno tuším že viackrát sa stalo že si zobrali mena niejakých tých známejších. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 04.05.08 17:51 | |
| no hej to je jasne, tie ich mena, ale myslim ze to je rarita ze sa tam objavila aj hudba od chlapika co sa tak vola | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 06.05.08 11:57 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 24.05.08 12:46 | |
| Kaja: Musím ti za to, ako si to tak pekne vypísala, že Stopy, Obete, naozaj pekné, mohlo by sa to niekedy hodiť na stránku, hm? Ale to len tak na okraj.... Vyberám si smile č. 3 lebo bola to naozaj zaujímavá legenda, ale boli aj lepšie. sisel: Keď som si to pozrela v originály, tiež som minútku sa hrabala v hlave, že odkiaľ to meno už poznám Teraz môj poskromný koment: Tento diel som konečne videla len pred nedávnom, aj s dabingom, ale aj bez neho. Samozrejme, že hlásky brothers v season 1 sú nejaké tenšie, až mi to prišlo trošku smiešne, hlavne u Sama, ale rýchlo som so zvykla Začiatok bol naozaj pekný, také intro do family Winchestrovcov až pokým neuhorela Mary na strope Bohužiaľ, Jessika mi ako herečka vadila. Možno to bolo tým, že bola dokonalý prototyp Barbie, ale snažila som sa jej osobu nevnímať na obrazovke a radšej sa zameriavať na 2 hlavné postavy. Dean bol zlatý aj po tom, čo vyšiel z vody a bol celý od bahna. jeho hlášky a to všetko, proste Dean. Impalka sa mi hneď zapáčila, hlavne ten zvuk motora a samozrejme aj výbavička kufra nemala chybu Človek by do boys ani zo začiatku nepovedal, že sú brothers, to ich správanie a tak, ale keď spolu lovili, bolo vidno, že sú naozaj ako jeden tím. Túto epku som si hneď zamilovala, ako moja mama, ktorá ju ako prvú videla a len kvôli tomuto začala SN pozerať | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............ 25.05.08 23:04 | |
| S.Tina: Dakujem veľmi pekne, , ano ano len o tom ja nerozhodujem Dakujem naozaj konečne niekto ocenil moje rozpisovačky Vdaka. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 01x01 Pilot 26.05.08 0:44 | |
| Kaja: Ja si naozaj cením tvojej roboty a mne sa to páči, keď sa ten diel tak poriadne rozoberie | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 01x01 Pilot | |
| |
|
| |
| 01x01 Pilot | |
|