| 03x05 Bedtime Stories | |
|
+8bookika Chrystelle Silvia Madlen Samabel dion-fortune SNlois Sarinka 12 posters |
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: 03x05 Bedtime Stories 30.12.07 14:49 | |
| Tak som sa rozhodla založiť topic o tejto epizóde skôr, než ma zasa niekto predbehne.. Čo teda hovoríte na túto epizódu? Mne osobne sa veľmi páčil ten nápad s rozprávkami. Ako ich pretvorili do bežného života. Deanove vtipkovanie a narážky na Sama jednoducho nemali chybu, no a ten koniec... Bolo mi ich napokon oboch ľúto, pretože Dean v podstate Samovi povedal, nech ho nechá zomrieť a Sam to rozhodne nechcel nechať tak. Ten Deanov pohľad, keď mu to povedal a potom odišiel z tej chodby.. Inak, čo hovoríte na herecký výkon Jaredovej frarejky Sandry McCoy? Podľa mňa sa jej táto rola vôbec nehodila a ani na chvíľku ma nepresvedčila, aká je ona strašná bad ass.. Ten jej jemný hlások a úsmev, no koniec. Aj keď mala tie "silácke" reči, vôbec som jej to nežrala, skôr by sa jej hodila rola nejakej nevinnej obete alebo tak, pretože ako zlá démonka nebola ani trocha presvedčivá...
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:09, celkom upravené 2 krát. (Reason for editing : oprava názvu) | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 30.12.07 19:30 | |
| Jasnačka, démonka na konci bola jeho niekoľkoročná babenka... Jared to jej odbachnutie zvládol na výbornú, len ona akosi nebola presvedčivá... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 30.12.07 20:12 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 30.12.07 21:09 | |
| hm no je zlata, ale nezda sa vam mala no nezahrala to velmi presvedcivo to je fakt, ale zase to nepovazujem ani za katastrofu gigantickych rozmerov no a este k epke, ta sa mi pacila a ten napad s rozpravkami bol vazne skvely. pri tom rozhovore na konci som zase mala slzicky v ociach, ale to dean samovi rozhodne neulahcoval. hmm no a hlasky tam boli opat razpradne vsakze? no ja neviem mne sa epizoda pacila ako vsetky v tretej serii a pozerala som to len jednym dychom, jednoducho nadhera... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 31.12.07 16:55 | |
| Zase jedna z dobrých epizod ale to je asi každá z třetí série Některé momenty neměli chybu. Třeba jak Dean u výslechu toho chlapa udělal ze Sammyho malíře portrétů a pak jak Sam ukázal tomu chlapovi, to co nakreslil a vymlouval se,ž e je to nedokončená práce A plno další.... | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 01.01.08 20:37 | |
| veľmi krásna epizoda,dojemné scény.Mne sa veľmi páčila tá ked v nemocnici Sam upozornil doktora nato,že je jeho dcéra tam. či ten rozhovor ked sa Sam pýtal Deana či to je to čo chce,aby ho nechal odísť.Rozprávky skvelé | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 02.01.08 14:16 | |
| Tahle epizoda taky patří do mých nejoblíbenějších. Samozřejmě nejvíc se mi líbil ten rozhovor, který jste zde už zmínily, když Dean říkal Samovi, že by ho měl nechat jít. Tak to jsem zase obulela. To bylo fakt strašný...a ještě pak ten záběr na Deana jak odcházel a Sam na za ním díval. No a jak na konci odbachnul tu svoji frajerku, to mi udělali docela radost. Né, vážně. Docela mě to šokovalo, že ji Sam nakonec odprásknul a ještě tak zákeřně, bezeslova, nečekaně. Co se týče hereckého výkonu Sandy, tak se mi taky vůůůůbec nezdála přesvědčivá jako démonka, ale opravdu vůbec. Neříkám, že se nesnažila, ale prostě se na tu roli nehodila. Navíc jsem si u toho pořád představovala, jak se asi Jared cítil, když tam před ním umítrala.... Už mi z toho hrabe, fakt. No a hlášky zde byly taky skvělé, však už jsme se jich narozebíraly v tématu Hlášky.... Nejvíc mě tady zase dostalo to, jak je i Sam ochotný klidně riskovat vlastní život, jen aby Deana zachránil. On vlastně v noci odcházel s tím, že už se nemusí vrátit a přesto do toho šel. Jo a co říkáte na tu jejich hádku na začátku? Já se přiznám, že jsem z ní byla docela špatná, když tam na sebe tak řvali. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 02.01.08 14:20 | |
| tak hádka na začátku byla hrozná .... a ještě víc na tom bylo hrozný, že mi hned došlo, že nebude poslední | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 02.01.08 14:35 | |
| jojo ta hádka byla hrozná ale neudržela jsem se, když se Dean ptal Sama: "Seš v pořádku, viď. Myslím tím, cítíš se dobře." A Sam mu naštvaně odpověděl: "Jo, jsem v pohodě, proč se mě na to pořád ptáš." To mě dostalo . Jinak ten konec, jak šel za tou démonkou jsem skoro nedýchala, bála jsem se, že ho to zabije.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 02.01.08 14:45 | |
| Madlen, ta hádka kterou zmiňuješ, je ta z 3x03. Ale mě se to už taky plete, protože jich tam bylo poslední dobou fakt dost. Tahle v 3x05 mi přišla ale zatím asi nejhorší, jako že na sebe nejvíc řvali. Samovi už prostě dochází trpělivost a na to Dean nebyl zvyklý a vlastně ani my ne. | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 02.01.08 14:46 | |
| Aha, tak já jsem si spletla epizody :oops: ale s mojí pamětí to je běžné | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 15.03.08 18:33 | |
| Tak já jsem si zrovna pouštěla začátek této epky a zase jsem byla na mrtvici z té scény, jak se v nemocnici ptá Sama ten chlápek, jak by se cítil, kdyby mu zabili bratra. A ta jeho odpověď, tím bylo vlastně řečeno vše. A ještě ten pohled Deana, když to slyšel. Ježiš, to zas byla scéna. Chvíli před tím se dohadují v autě jestli umře ten nebo onen a nakonec na Sama vytasí ten chlápek takový dotaz. Mně se to teda tak hrozně líbí, jak jednomu na druhém tak strašně záleží.... I když je to momentálně síla, protože jsou v otřesné situaci. A úplně jsem si vzpomněla na 1x18, když Dean před Samem řekl, že by pro něj udělal cokoliv. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 15.03.08 19:20 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 15.03.08 19:35 | |
| ano milujem tyto scény ale prominte ale z tohodle dílu pro mě zůstanou nej věty typu dude, coudl you be more gay....don't answer that All right, maybe it is fairy tales....totally messed-up fairy tales. I'll tell you one thing. There's no way I'm kissing a damn frog. nebo ty věci co dokáže s perem prostě umírám pokaždé když to slyším | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 09.04.08 19:08 | |
| | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 06.05.08 2:07 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 06.05.08 17:57 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories 10.09.08 22:14 | |
| Táto epka bola naozaj skvelá a patrí medzi moje naj naj. Celý nápad s rozprávkami, ktoré ale nekončia Happyendom, no proste wow Nemôžem zabudnúť na Samov portrét páchateľa vlka, čo napadol 3 "prasiatka" zo stavebníctva Ten obrázok ma dáva do kolien Najviac ma však dorazil koniec Teda ešte pred tým, ako príde Sam na križovatku, ešte v tej nemocnici, to čo povedal ten doktor a potom to použil aj Dean a potom ako odchádzal tou chodobou a Sam sa len za ním pozeral Už som si myslela, že to neorzdýcham. Tie Deanove očička a ten Samov výraz v tvári Musím povedať, že Križovatková démonka mi prišla strašne presladená tým svojím milým hláskom, až mi vadila Tá Deanova démonka bola iná, táto Samova Démonka, no neviem, taká nemastná neslaná To bola pre mňa jediná chybička krásy, inak celá epka bola naozaj vynikajúca | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 06.03.09 17:39 | |
| Tak táto epka je jedna z mojich najobľubenejších z tretej season Nápad s rozprávkami, ktoré nekončia dobre bol skvelý. Bolo to také rôznorodé a preto sa mi to i páčilo. Dean a Sam boli opať super, hlavne v nemocnici, tie ich hlášky aj čo sa týka Sama, ktorý to vždy s tými farbami tak vie, či so štetcom ako i v prvej serii mi to niečo pripomenulo. A ako potom nakreslil ten portret podľa opisu, no nemalo to chybu. Ta krvilačná babka, ktorá ich otrávila, práve ten prípad sa mi veľmi páčil. Bolo to také hnusné. Strašne mi bolo ľúto toho diečaťa, ktoré zhltlo bielidlo taktiež jej otca, ktorý ju ako tak udržiaval pri živote. Dúfala, som že ked jej otec si uvedomí a bude ju počuť a dozvie sa že ju trávila jej macocha tak sa len predsa len nejako podarí zachraniť ju, škoda. No a nakoniec dohoda Sama. Je strašne pekné ako sa snaží Sam vyhnúť Deanovej dohode a zachrániť ho. Lenže mne bolo hned jasné, že to sa nedá. Lenže teraz veľmi nerozumiem, kedže on zastrelil demonku, to znamená, že? že zomrie, alebo čo, nejako som mimo. Teda som zvedavá nabuduce. A čo sa týka Sandy: Túto epku som pozerala pred týždnom a musím povedať, že mne nedošlo, že je to Sandy. Doteraz tomu nerozumiem, kedže som vedela dopredu, že demonku má hrať a vedela som aj že to raz bude a videla som dokonca aj fotky z tejto úlohy a proste Sandy poznám ako vyzerá. No mne proste pri sledovaní tejto epky to nedošlo, jednoducho sa mi zdala nejaká povedoma, že už som tú demonku niekde videla, ale nechapem, ako proste som si to nemohla uvedomiť. A fakt je pravda, že bola taká nemasná - neslaná, tu aspon môžem povedať, že to nehovorím, len preto že to bola Sandy, to, že to je ona som si ani neuvedomila. Inak super epka, | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x05 Bedtime Stories | |
| |
|
| |
| 03x05 Bedtime Stories | |
|