| The Losers | |
|
+6Portable.Device lenkka Samabel Zizi Anwiel janka410 10 posters |
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: The Losers 17.09.09 19:42 | |
| Tak tenhle film by měl podle všeho být v příštím roce...bohužel o něm teda zatím nic nevím Podle IMDb se Jeffova postava jmenuje Clay... jaká to náhoda (a ted když jsem četla jména dalších postav...Jensen,Wade ...tak se už jen směju ) - kód:
-
http://www.imdb.com/title/tt0480255/ No a proč to sem teď dávám? Na lj jsem narazila na jednu fotečku ...tak snad se začnou objevovat časem i další informace A že to Jeffovi sluší na té fotce....to myslím vůbec není třeba psát zdroj - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/9984628.html | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: The Losers 17.09.09 20:22 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Losers 17.09.09 22:57 | |
| Ou jani vďaka Jeffrey je tam riadne uff O tomto filme som počula, ale tiež nič bližšie neviem, len že to má byť zasa komixák a teda zostal mi v pamäti ten Jensen, lebo sme sa smiali na plagáte, že by bola sranda, keby ho hral naozaj Jensen (ale bude ho hrať Chris Evans a to sa nesťažujem ) Ešte prihodím plagát | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Losers 17.09.09 23:16 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Losers 17.09.09 23:38 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: The Losers 18.09.09 6:56 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: The Losers 23.12.09 10:18 | |
| noooooo.... moje fantazie pracuje na plný obrátky. Ještě tak jeden dva knoflíčky rozepnout... Děkuju moc za fotku!!! | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: The Losers 23.12.09 10:29 | |
| vypadá jak kdyby vzal vedlejšák v CSI. (vzhledem k rumorům na netu, je možné že nejsem tak daleko od pravdy, protože produkce CBS uvolnila informace že JDM byl osloven ohledně role v připravovaném spin-offu Criminal Minds) O tomhle jsem nijak moc nevěděl. Zajímavé je že tam hraje Zoe Saldana (Uhura ze Star Treku a ted hraje v Avataru) a lamák Chris Ewans (snad se od Fantastic Four naučil hrát aspoň jako postižený ). Co se comicsu týče, tak Losers jsou vlastně dvojí. První verze je klasická, ze zlaté éry comicsu a skupinka hrdinných američanů v ní potírá nácky, dává co proto japončíkům a zapichuje mussolinimu do zadnice americkou vlajku. Verze podle které bude tento film vydává drsnější a perverznější odnož DC Comics - Vertigo (Hellblazer, Preacher apod.)Nápad volně používá dříve zmíněnou klasickou sérii, ale děj je přesunut do devadesátých let a místo armádních maníků jde o speciální agenty CIA. Jeffova postava je v comicsu takováhle: - citácia :
- Colonel Franklin Clay - The Leader, easily identified by a consistent use of black suits without ties. A meticulous planner, initiative-taker and an excellent leader, Clay harbors the largest grudge against Max, at times appearing visibly angry at the mention of his name
. Bojím se jedině toho že podobně jako ve Wanted, zmizí veškeré comicsové podloží a půjde jen o nějaké bojůvky mezi agenturami, CIA, KGB. Pochybuji že nám někdo na plátně nabídne například kastraci Bin Ládina pomocí pasti na medvědy jako je tomu v comicsu. Comics skončil v roce 2006. Psal ho Andy Diggle, který je dost málo známý a až díky Wiki jsem se dozvěděl že psal Hellblazzera (docela slušné story jako "The Laughing Magician"). Ovšem co se osudu tohohle filmu týka uklidnilo mě jméno scénáristy. Peter Berg.Kdo kouká na FNL nebo TRAUMA ví svoje. Kdo viděl Království nebo Hancocka a těší se na John Carter on Mars, možná právě změnil svůj nároz na tento film do pozitivních čísel :wink: | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: The Losers 01.02.10 2:40 | |
| Prikladám aj trailer, potešenie pozerať a aj počúvať The Losers Trailer - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=u5J_YSksKyk Portable.Device povedal to základné, čo treba asi o tom vedieť. Film, ako sa zdá, bude postupovať možno podľa tohoto príbehu, kde som našla pár spoločných vecí, ale možno sa mýlim a jedná sa len o nejakú časť: - kód:
-
http://www.dccomics.com/vertigo/graphic_novels/?gn=13870 ku koncu len menší článok s Jeffom o tomto filme: - kód:
-
http://comicbook.com/blog/category/lobo/ Som rada aj za Jeffryho, je pravda, že jeho herecká kariéra len rastie z roka na rok | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: The Losers 11.03.10 22:31 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: The Losers 08.05.10 15:32 | |
| BIG THANKS zásobovačkám JDM fotos (veď vy viete nebyť vás, nemala by som čo na slintanie) Linky, s obrázkami z filmu: - kód:
-
http://www.imagebam.com/gallery/b1e85e3cba63e5c0a7dbbbf18b5686b9/ Kde tento poster je jednoducho cool!!! a ešte nakoniec fotos z premiéry: - kód:
-
http://users.livejournal.com/_hopefulness_/197342.html#cutid1 Len eeeehm, tie fotos na konci, žeby konkurencia? Kto-čo to je za ženskú??? Ak hrala len vo filme, okey, nebudem na ňu zlá všetko source by: - kód:
-
http://users.livejournal.com/_hopefulness_/ | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: The Losers 08.05.10 15:48 | |
| ta ženská je Hilarie Burton, od r.2009 Jeffova přítelkyně a jestli jsem to dobře pochopila, tak spolu mají mimčo (ale za to neručím, nechci tu šířit fámy) | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: The Losers 08.05.10 17:14 | |
| nie som si istá, že je to official, riešilo sa to na lj, vraj je to rumor | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: The Losers 10.05.10 22:19 | |
| Hm.... už se těším, až ten film uvidím. Zakázala jsem si se na to podívat, i když už to mam v pc. Na tenhle film chci do kina!! Děkuji moc za fotky, musím si jít vytřít podlahu, je tu nějak naslintáno. Každým dne mu tro sluší víc a víc!!! Vážně, on je úchvatný!! No a ona vypadá velice pěkně a zlatě, tak jim přeji štěstí.... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: The Losers 15.05.10 18:19 | |
| Ten film je cool Sú rôzne názory na to, ale mne sa to páčilo, aj keď na plných 5 hviezdičiek to nie je, ale kvôli Jeffovi je to na tie 4 hviezdičky. Akčných scénok, je tam dosť, celkom pekne spracované (tá izba keď bola v plameňoch a jeff dostával cez držku, no malo to svoj dvojzmysel ) a nemôžem si pomôcť, ale ten BIG záporák Max ma viac rozveselil, akoby mal nahnať strach Je to taká milá akčná oddychovka, na ktorej sa aj človek nasmeje (niektoré hlášky stáli za to). monitor som uslintala najviac asi pri pohľade na Jeffa v čiernych trenkách a bielom tielko/tričku, akoooo | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: The Losers 09.06.10 13:25 | |
| Tak jsem to nedala... Původně jsem si říkala, že prostě vydržím a podívám se na to v kině, ale to se nedalo Nutkání vidět Jeffa a slyšet jeho hlas bylo silnější... Film je super. Ten pokoj v plamenech byl vážně super, ty scény byly dobře udělané. A musím dát za pravdu Tině, ten záporák mě taky celý film bavil Rozhodně doporučuji se na film podívat. Tina: Taky si se topila, když tam Jeff mluvil s tou ženskou!! Ten hlas!!! A to jeho Hups... Tohle bych mohla poslouchat furt. A to nemluvim o tom, když se tam jen tak trochu uchechtne, to je dokonalost sama!! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: The Losers | |
| |
|
| |
| The Losers | |
|