| 05x14 My Bloody Valentine | |
|
+11mummy janka410 Ellen Hiro666 Portable.Device Sarinka Chrystelle Zizi niki-morgan Fay cleo 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 05.02.10 20:55 | |
| - citácia :
- "I don't like it. No one likes it."
tak mi napadlo, keby ten cupid vyzeral napr. ako Jensen, viacerým by sa také podanie ruky páčilo | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 05.02.10 21:04 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 05.02.10 21:14 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 2:05 | |
| Supernatural 5x14 clip 1 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=aQckkboCfA4 Supernatural, Season 5, Episode 14, My Bloody Valentine - Clip 2 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=gvTy1IrucyY | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 3:33 | |
| tento príspevok odbahuje slash context (a ja ho slušne hodím do spoiler) - Spoiler:
nikto ma nebite, ale Dean dobrovolne strávi Valentína so Samom?? Doing research??? ok, som znova vo svojom poviedkovom svete (a zas a znova, DAMN YOU KRIPKE)..
druhá vec - Deanové pohľady v tom druhom videu??? to som si spomenula na to vidko Angel!virgin.. "of course we do." Eric si z nás buď robí prdel, alebo nám dopraje (after all, asi si to teraz zaslúžime)
asi si tú epku užijeme (to pre tých, ktorí ten context nečitali//nechcú komentovať - ak to má byť zase niečo provo, tak netreba) | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 11:23 | |
| Ohledně těch trailerů, Je to už druhé "házení pohledů", které Dean v tomhle díle předvádí (k prvnímu došlo v traileru s objímáním), to nemůže být "náhoda". Napadlo mě, když je ten cupid anděl lásky, tak přece lidi ovlivňuje svým objetím, nebo třeba, ještě jinak. Vypadá to, že třeba mohl na Deana nějak působit a vyvolat v něm tyhle... zmatky. Což je samozřejmě skvělé | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 11:39 | |
| tie pohľady som si všimla aj ja! už som si myslela, že mi to všetko lezie na mozog, ale na vás sa dá spoľahnúť | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 12:29 | |
| Ehm, tak na tuhle epku se zvláště těším, protože Cupid dostal pěknou vizáž , ale ty pohledy nechci nějak extra rozebírat veřejně, tedy po vzoru Fay, ve spoilu jsou narážky slashového charakteru, pokud vás to uráží nebo se tomu vyhýbáte, tak to jednoduše nerozklikávejte, o nic důležitého z děje určitě nepřijdete, děkuji. - Spoiler:
Na konci toho druhého vidka, Dean koukne na Cupida a ujíždí pohledem jak může někam mimo, Kobliha sklouzne pohledem do oněch Cupidových míst a následuje olíznutí rtu a dost zajímavej pohled. S Ice jsme to rozebíraly jako šílenci dvě hodiny, asi mám opožděnou pubertu, či co, škoda, že jsi nebyla na Skypu. Bonusově jsme si rozsnímkovaly Koblihovo komatické padání a došly jsme na pár hodně zajímavých detailů... Aneb nic není tak, jak se na první pohled zdá...
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 14:53 | |
| - citácia :
- už som si myslela, že mi to všetko lezie na mozog
ja som tak veľmi rada, že som nebola jediná zase s-slovo, takže.. Panthera: - Spoiler:
šak pozerá Cas na Sama??? Cammy is real! Ja som na tú novú epku hrozne zvedavá, tie videá vyzerajú slashoidnejšie ako som vôbec dúfala.. keby tak Kripke nabral odvahu a dal nám zam "boyskissing".. aaah. Na čo ste ešte došli?? kuaaaa, ja som sa včera sundala strašnee a nejak som sa sociálne nezapájala.. Ja mám tiež nejakú divnú formu puberty, nič si z toho nerob.. keď sa tam dnes dostaneš, tak píísni, ja idem večer zase do mesta, ale až o pol 10, toto chcem počuť!!!
| |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 17:42 | |
| Prosím, nezasvěcení nerozklikávat, děkuji. Fay:- Spoiler:
Přesně, kdyby jen destiel, pouze přípravná stezka pro sastiel. V jednom momentě, jak se Kobliha kácí na pelest, tak sleduj jeho levou ruku, budeš velmi překvapená. Pokud se na ten Skype večer dostanu, tak Ti pošlu specprint. Celkově to v mém pokřiveném vidění vypadá tak, že si Kobliha s Deanem jen připravovala cestu k Samovi. ...je to můj přítel... Z toho jsem byla opravdu překvapená a vzpomněla jsem si, jak si třásli paprčkama. Kiss si Kripke nedovolí, i tak tam toho dává až podezřele moc. Sice White Collar je jasnější, ale buďme rádi, že tam máme aspoň tohle. Stejně mám pocit, že čím dál tím častěji se řídí požadavky fandomu a to nejen našeho zaměření. Viz. Koblihův zranitelný stav. A stále víc vidím podobnosti s jistými fanfics.
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 17:49 | |
| Panthera: - Spoiler:
myslíš to ako pohladká Samíka po stehienku??? OMG, ja mám asi vianoce... vieš že Cammy milujem viac ako Destiel (no yo no, shame on me). a súhlas, rve tam toho Eric riadne, kiss v Abandon to zabil totálne.. bohužial si fakt asi nič nedovolí medzi happy three friends.. škoooda...
| |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 18:11 | |
| - Fay napísal:
- Panthera:
- Spoiler:
myslíš to ako pohladká Samíka po stehienku??? OMG, ja mám asi vianoce... vieš že Cammy milujem viac ako Destiel (no yo no, shame on me). a súhlas, rve tam toho Eric riadne, kiss v Abandon to zabil totálne.. bohužial si fakt asi nič nedovolí medzi happy three friends.. škoooda...
Non-slashisté prosím nerozklikávejte, děkuji. - Spoiler:
Přesně tohle. Ale stále jsem zastáncem destielu, ti dva mi k sobě sedí víc, Sammy je na Koblížka moc robustní a nemá tak pěkné identifikační tetování na rameni. Pak se v rámci záběru Dean a Sam hledící na ležící Koblihu věnuj pravému cípu pláště. V jednu chvíli na rozkroku je, pak není a pak zase je. Má zvrácená mysl hned reagovala tím, že ho položili a pohledy znamenaly následující: - Já jdu první, ty až po mě... - Dobře, dáme si na to skleničku...A na šacování baloňáku se opravdu nechystali. No a co se Cupida a jeho objímání týče, ehm, krom toho, že se Koblížek tváří jako rozšlápnutá žaba, tak jak tekla i IceFloe, to měli trochu obráceně. P.S.: Konečně jsem strouhla Finding Home s Koblihem, tak přinejhorším vezmu na FF obraz na disku. Děsná ptákovina, nevím, co na tom kdo viděl, ale je tam hodně Kobliha s jizvou v obočí.
| |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 19:52 | |
| Spoilery ve spoilerech. Vypadá to vážně skvěle. Ale tak snad je to jediné řešení, aby byly obě strany jakž takž spokojené. Jak jsem tu vaši debatu četla, tak musím souhlasit. Kripke až nápadně plní přání fanoušků. A my jsme mu za to mooooc vděční. On si je asi plně vědomý toho, že kdyby to táhnul jiným směrem, nejméně 3/4 fandů bude nespokojených. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 20:04 | |
| - citácia :
- On si je asi plně vědomý toho, že kdyby to táhnul jiným směrem, nejméně 3/4 fandů bude nespokojených.
áno Chrys, presne si to trafila (ja skôr preferujem 2/3, ale aj 3/4 môžu byť ) a myslím, že tými spoilermi sme to vyriešili pekne, či? prípadne nám to prehoď do nory, keby s tým mal niekto problém | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 20:36 | |
| - Spoiler:
No neviem, SN ma myslím najväčšiu slash základňu Ale tiež si nemyslím, že by Kripke do toho išiel...bohužial
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 20:50 | |
| fay- Spoiler:
Nj lenze slash TW zakladna sa aj tak rozpadla po tom čo ten kkt urobil...Takže SN je teraz podla mna #1 aj keď to tam nie je uplne A neviem, to jak Dean otrca pysk na Castiela v tom jednom videu je veeelmi zaujimave...som zvedava co z toho nakoniec bude
| |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 06.02.10 22:31 | |
| Silvia: my sa správame jendoducho slušne | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine 07.02.10 21:11 | |
| Nevím, zda to sem už někdo dával, ale jsem out. Evokuje mi to Koblihu u sporáku... Promo clip 3rd SN 5x14 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=AChRk75Sa48 Slash poznámka... - Spoiler:
Ten pohled Deana na Koblihu 0:57 mě asi zabije.
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x14 My Bloody Valentine | |
| |
|
| |
| 05x14 My Bloody Valentine | |
|