| Supernatural na CW - archiv 1 | |
|
+45lentilka Janka cleo Wanis pipo Hiro666 janicag Mystic wiktoriano Ellen Faith calla Lex Kacena222 lenkka Zizi Violet CrazyD Anwiel Pa001 evetka Soniq dzajnisko sisel Kaja SkreechTina Weronička Ettie aryana7 Kristine Blanka bookika LenkaX22 Silvia Madlen Chrystelle zoehart dion-fortune janka410 Samabel SNlois Sarinka beruss Night Angel jana7413 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 23.01.08 19:04 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 21:39 | |
| Tak jsem opět koukala jakou sledovanost mělo CW, kdy včera opakovali 3x07- Fresh Blood a bylo to 1.84 mil. Podle mě to není špatné. Co myslíte Opakovali i Smallville a tam byla sledovanost 2.12 mil. Myslím si,že si vedem fakt dobře | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 21:40 | |
| tak já se v tý sledovanosti moc nevyznám, le když to říkáte, tak to je vážně super | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 21:42 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 22:35 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 22:41 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 22:57 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 25.01.08 22:58 | |
| přesně, ještě že za fórech se Kripkoš přesvědčil, že byla dobrá...nevím...třeba jim ve státech vypadly vysílače | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 03.02.08 18:06 | |
| Tak ta sledovanost 3x09 byla vážně skvělá, na to, že běžel ve stejnou dobu ten zpropadený Lost. Nejvíc mě těší to porovnání se Smallville. Aspoň CW vidí, že SN má opravdu pevnou fans základnu a není to jako u jiných seriálů....sejde z očí, sejde z mysli. To mi udělalo fakt obrovskou radost. Všimly jste si, jak na SN.tv vyzývají všechny, aby se dívali na ty poslední epizody? Já bych jim to dala povinně, jinak zakážu přístup na web a fórum. No a fakt tam zmiňují tu důležitou věc....že většina lidí to sice poctivě sleduje, ale nahrává si to nebo stahují z netu. A pak jde sledovanost dolů, protože ti blbci to počítají jen z TV. To mě fakt štve. Doufám, že se nad sebou Amíci fakt zamyslí a opravdu zapojí i všechny své známé, aby se ta sledovanost pořádně zvedla. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 03.02.08 18:32 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 03.02.08 18:41 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 03.02.08 19:23 | |
| Tiež som happy z tej sledovanosti, kiež by som aj ja mohla nejako pomôcť, i keď my teraz máme čo robiť s našou debilnou televíziou. To je hrozné, prečo SN hádžu vyslovene polená pod nohy... Inak som si včera mrkla ten Lost a tak som sa nudila, že som si asi na 15 minút odišla spraviť jesť a keď som sa vrátila a spýtala brata, o čom som prišla, zistila som, že o nič. Úplná nuda, ak ste to ešte nevideli, ani to nepozerajte, jediné napätie je posledné dve minúty..SN jednoducho vedie a to musí bojovať s touto hrôzou.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 03.02.08 19:25 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 03.02.08 19:46 | |
| Jasne.. Tí, ktorí ste ešte 04x01 nevideli a nechce byť spoilerovaní, nečítajte ďalej!Celá epizóda bola poprepletaná flashforwardmi Hurleyho, ktorému po návrate z ostrova preskočilo a videl Charlieho, ktorý zomrel. Zatvorili ho do blázinca, no stále videl tie veci, čo súviseli s ostrovom a keď za ním Jack prišiel, povedal mu, že ich to chce naspäť. Na ostrov sa vrátil Desmond, ktorý všetkých varoval, že ľudia, ktorí ich majú "zachrániť", nie sú tí, za ktorých sa vydávajú. Jack sa snažil vysielačkou tých ľudí privolať, no stále nemali dobrý signál a bolo nutné niečo na tej vysielačke zmeniť. Ben ho presviedčal, že ich tí ľudia nejdú zachrániť. Naomi, ktorú Lock bodol zrazu zmizla. Jack sa ju vybral hľadať, no ona ho len zaviedla na zlú stopu. Aj Kate sa ju vybrala hľadať s vysielačkou, ktorú Jackovi ukradla. Aj ju našla. Naomi jej prestavila nejaké nastavenia a privolala tých chlapov a potom zgegla..Pri vraku sa Jack, Kate a pod. stretli s Hurleym, Desmodom a tak, ktorí ho presviedčali, že ich tí ľudia nezachránia, pretože ich Charlie pred smrťou varoval. No a napokon niektorí odišli s Lockom a tými, čo neverili, že ich tí ľudia zachránia do bývalého obydlia druhých. Jack, Kate a ešte voľakto tam zostali. Zrazu začali vrtuľník, boli to tí ľudia. Potom s padákmi pristali dvaja tuším, chlapi, no a Jack a Kate za nimi utekali. A skončilo to tak, že sa ho ten jeden parašutista spýtal, či to on je Jack. A ešte v tej epizóde bol ten dom, čo bol aj v tretej sérii, kde niekto býva, čo tam šli Ben a Lock. Ale tomu som vôbec nerozumela, že či už Hurmleymu preskakuje, ale ho ozaj videl, pretože sa ten dom objavoval a mizol..proste nuda.. Popravde, som z toho miestami bola debil.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 04.02.08 15:13 | |
| Tak jak tak koukám, CW má docela potíže. Jen se modlím, aby na to zase časem nedoplatil právě SN. Už by mě snad nepřekvapilo nic. - kód:
-
http://www.latimes.com/entertainment/news/tv/la-fi-cw4feb04,1,4879783.story?ctrack=1&cset=true
Naposledy upravil Janna dňa 12.04.08 9:52, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 04.02.08 18:16 | |
| CW mala viac-menej problémy so sledovanosťou stále, ale zrejme to teraz tak pekne vyvrcholilo a ten štrajk im vôbec nepomohol. Aj keď si mysleli, že im spojenie pomôže, stále to je len malá káblová televízia, ktorá má veľmi malé pokrytie. Nové seriály im ani trocha nevyšli. Gossip Girl aj Reaper majú veľmi slabú sledovanosť a teraz som sa pozerala aj na One Tree Hill a tiež mal len dva milióny aj niečo. Televízii sa ozaj nedarí, ale nemyslím si, že by to nejako malo ovplyvniť SN, práve naopak. Keď si to zoberiete, SN aj Smallvillu sú teraz najsilnejšie seriály, ktoré televízia má, zruší ich a môže sa ísť zahrabať. Veľa ľudí pozerá CW len kvôli nim, každopádne, videli sme to aj v tej ankete, čo sa stane, keď SN zrušia... Skôr sa bojím, že televízia skrachuje alebo také čosi, pretože keď to takto pôjde ďalej, veľa divákom im teda nezostane.. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 04.02.08 18:20 | |
| No právě z krachu CW mám velké obavy Ale zase já věřím v našeho mága Kripkeho a třeba by opravdu potom SN dávali na jiné stanici a tam by si ho opatrovali jako poklad (stejně jako fanoušci ) a ne jak se k němu staví CW Musíme doufat. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 04.02.08 19:44 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 04.02.08 23:21 | |
| To si tiež neviem prestaviť, ktorá televízia by sa toho ujala. I keď som si poriadne istá, že Kripke by sa za každú cenu snažil niečo vymyslieť. Vraj nedávno na CBS, ktorá CW vlastní, bežali upútavky na SN, tuším tá s Johny Cashom..vraj to je normálne, ale u SN neobvyklé, ale aspoň niečo... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 10.02.08 19:37 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 11.02.08 9:55 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 11.02.08 10:04 | |
| Já jenom doufám, že se nebudou řídit při rozhodování o dalších sériích tím, jakou má SN sledovanost. Protože to je tak zavádějící, že je to až do nebe volající. Kdyby se mrkli na jakoukoliv anketu, ohledně nejoblíbenějšího seriálu na téhle TV stanici, tak je jim jasné, který seriál by si měli udržet, aby se jim diváci úplně nerozutekli. Kripke tyhle ankety určitě sleduje, ale nevím, jak je na tom vedení CW. Smallville je asi druhý nejlepší seriál na CW, ale už se taky dost pohoršil. Do té 7. série byl i můj druhý nejoblíbenější seriál, ale teď už je ta 7. série nuda a šeď, není to ono. Takže pokud by se rozhodli úplně to ukočit, pochopila bych to. Navíc jim nehorázně klesla sledovanost a je asi jasné, proč. Jenomže tady už se to dalo čekat, protože je to přecejen 7. série. Ale SN???? To ještě není ani na konci 3. série, tak by mu snad mohli dát šanci. Nechápu, jak vůbec někdy mohli přemýšlet, jestli dát 3. sérii nebo ne. Mně to přijde fakt nelogické. Kdejaký trapný seriál má nekonečné množství sérií a je to už celkem o ničem a zrovna ten nejlepší ze všech, musí tvrdě o všechno bojovat a ještě navíc bez pořádné propagace a mizerném vysílacím čase. Tahle nespravedlnost mě fakt vytáčí. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 11.02.08 14:45 | |
| Kripke sleduje všetko... Keby teraz SN ukončili, tak ich tam idem pozabíjať, veď sprostý a trápny seriál V siedmom nebi mal koľko? 10 sérií alebo tuším aj viac..taká sprostosť...no snáď CW bude prihliadať aj na to, že nie každý ma peoplne metre, čiže sa tak do sledovanosti nezarátava, to isté platí aj u nás...ale súdiac podľa slov Kripkeho sa tentoraz 4. série dočkáme, aspoň na niečo bol ten štrajk dobrý... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na CW - archiv 1 | |
|