| Supernatural na CW - archiv 1 | |
|
+45lentilka Janka cleo Wanis pipo Hiro666 janicag Mystic wiktoriano Ellen Faith calla Lex Kacena222 lenkka Zizi Violet CrazyD Anwiel Pa001 evetka Soniq dzajnisko sisel Kaja SkreechTina Weronička Ettie aryana7 Kristine Blanka bookika LenkaX22 Silvia Madlen Chrystelle zoehart dion-fortune janka410 Samabel SNlois Sarinka beruss Night Angel jana7413 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:12 | |
| ale tak ta tora by tam sedela podla toho pisma co sa tam objavilo |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 35 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:16 | |
|
Naposledy upravil Mystic dňa 29.08.08 23:18, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:17 | |
| ano presne to myslim povedala by som ze je to hebrejcina |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 35 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:20 | |
| ty tomu rozumies? znova som si pustila a prisla som na toto... je tam budha koran hovori o poslednej velkej vojne a !Budha! bojoval proti tej onej... samsare... EDIT: pockat... ja mam asi dlhe vedenie... tora je nejaka nabozenska kniha? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:25 | |
| Hej, bola to Tóra, teda časť Biblie, tiež som najskôr nevedela, čo to je, bo fakt ten ujo to hltá... s reprákom na uchu sa dajú robiť veci... Ja som to pochopila takto nejako: Korán hovorí o niečom/niekom, kto začal vojnu a Budha bojoval voči peklu/utrpeniu (???) asi teda Tóra hovorí o konci sveta a potom ani srnka netuší až po to battle to good and evil... Každopádne, som z toho na vetvy, bo sa mi zdá, že nás čaká nejaký veľký súboj a niečo mi hovorí, že Sam a Dean nebudú na rovnakej strane... Menšie vysvetlivky: Samsára: - kód:
-
http://sk.wikipedia.org/wiki/Sams%C3%A1ra | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:29 | |
| takze... prinutila som sa k prepisu... The Koran spoke of a last great war and Budha battled against Samsara. The Tora spoke of the end of days and the Great book fortold the battle of good and evil. It´s here. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:35 | |
| Waw, si dobrá, ja som polku veciam nerozumela... a teraz to celé dáva dokonalý zmysel: Korán hovorí o poslednej veľkej vojne a Budhovi, ktorý bojoval proti peklu. Tóra hovorí o konci sveta a Great book (Biblia??) predpovedala vojnu medzi dobrom a zlom. Je to tu. Mystic, super odposluch... Inak môžem to šlahnúť aj na stránku, ako preklad toho, čo ujo hovorí? Nemyslíte, že sú tam nejaké spoilery, či hej? | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:38 | |
| no sak po priblizne tridsiatich pocuvnutiach a malych vysvetlivkach ohladom nabozenskych zalezitosti to nebolo az take tazke | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Mystic Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:42 | |
| mne tiez robi problem na prvykrat pochytit nieco ked hovori nezrozumitelne... ale opakovanym odposluchom mi naskakovalo jedno slovicko za druhym a bolo to a myslím,ze ako spolier sa toto nerata | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:45 | |
| Hlavne tá Tóra spočiatku znela ako všeličo možné...ale inak to je iný ujo, než obvykle nahovorí SN promá... Kripke holt tvrdil, že toto bude apokalyptická séria, najvyšší čas začať mu veriť.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:47 | |
| no ja som tu toru pochopila hned len to dalsie mi robilo akosi problmy ale tak uz je to cele pokope |
|
| |
Mystic Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:48 | |
| jj to The Tora... skoro som z toho spravila Batoru, Matoru a neviem co podobne | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:52 | |
| tak som si pozrela to promo a naozaj neviem čo si o tom myslieť ešte aj te prepis vážne som na to zvedavá ja som tam nešla ešte toto neviem či ste to už videli alebo či sa to sem vôbec hodí - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BH10OQ3f7Aw&feature=related | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:52 | |
| no čo, veď mohli myslieť aj Bathory...veď - Spoiler:
Dean sa na konci 03x16 "vykúpal v krvi"...
Ale nemáš na mňa, čo mňa všetko miestami napadlo, také veci, že to boli iné hlody.. wiktoriano, to je promo vytvorené fanúšikom, teraz sa to skoro už nedá ani rozoznať, pretože fans robia už lepšie promá než cw.. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:55 | |
| mne tu furt niekto sedi a nemozem si to pustit naplno. ale to na mna posobilo tak strasidelne... zasa ma to o kuscok viac navnadilo a zacinam si uvedomovat, ze co nevidiet uz bude 18. september. nemozem uverit tak to suhlasim Sarinka ale velmi sa mi to paci to video, co hadzala wiktoriano. Fakt je to podarene, dobre spracovane,este raz idem kuk na to prve | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:57 | |
| no mne sa tiež viac páčí to video nietorí fanušikovia urobia niečo aj lepšie ako odborníci . a s toho oficialneho sa nevieme vysomáriť. | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 29.08.08 23:59 | |
| mne sa prave preto lubi to oficialne, lebo sa z neho neviem vysomarit a som napäta, ze co bude dalej predsa len CW ma uz jasne stanovene kam to najblizsich par dielov pojde a budu napinat, aby pozeralo co najviac ludi... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 0:54 | |
| Súhlasím s Mystic, tiež sa mi viac páči to od CW, po prvom pozretí som bola totálne hotová z neho...prezrádza dopredu tak nenápadne a zároveň nehovorí nič...podľa mňa je jedno z naj prôm, samozrejme, až po "Scary just got sexy".. inak som si istá, že toto je len taká ochutnávka, tak týždeň pred premiérou sa podľa mňa dočkáme ešte jedného proma, resp. minulý rok to tak nejako bolo.. Stále mi nedá spať, čo alebo kto toto je...v SN toto určite nebolo...možno Sam? Fakt neviem... | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 13:33 | |
| zeby?? Sam je vysoky, ale... no dufam, ze sa este pred premierou objavi dalsie promo... akoze fakt by sa tomu SN mohli venovat aj viac, ved na ine serialy je tych prom uz privela... ale tak no uvidime len sa fakt modlim, aby mi to na druhy den stiahlo, tu epizodu, nie ze mi zacne strajkovat net... ja fakt nemozem uverit, ze o chvilku je to tu | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 13:40 | |
| Boze baby prave som si mrkla tie proma. To prve bolo že wau ale neviemprečo mi pripominalo HP. Sorry moj nazor ale ten text Wau. to druhe to sa mi pacilo bol tam vlastne ukazeny cely ich príbeh to bolo super. A ti e fotky no mižno Sam on je vysoky mne to pripada akoby mal na hlave kapucnui co sam nosil tak že možno. A tiež dufam že bude dalšie promo. Biže nech už je 18 septembra už sa moc moc teším. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 15:59 | |
| Tak musím říct, že tohle promo je vážně dobré - hodně tajemné a pořádně navnazující. Já viděla jen ještě jedno, kde byly jen věci z Conu a to jsem si říkala - to mám být Promo na SN??? Ale tohle je vážně dobrý - a nasadilo mi zase takových brouků do hlavy. ... a vypadá to, že nápis Supernatural by letos mohl být vybarven v hodně ohnivých barvách - ale ne v těch klasických ohnivých jako u druhé série. Proč jen je těch prom tak přííííšerně málo...a objevilo se teprve teď ve srovnání s dalšími CW seriály (víme všichni, o čem točím Edit: raději to dám do spoileru, aby si pak náhodou někdo nemohl stěžovat, protože jsou tam maličko vepsané i moje úvahy ohledně toho traileru. - Spoiler:
Ahá...už jsem to konečně pochopila úplně - ten hlas tam vlastně hovoří o boji mezi dobrem a zlem, tak jak je popsáno v posvátných knihách jednotlivých náboženství. Že boj mezi a zlem se vyskytuje ve všech a je tedy tím, co ty spisy spojuje. ... takže když to shrnu podle měřítek SN světa - lovci jsou s démony ve válce- a v Koránu je zmínka o velké válce(svaté válce), Buddha bojuje se Samsarou (boj jeden proti jednomu- podle mě) , Tóra se zmiňuje o konci světa (nastane, když vyhrají démoni) a spolu s Biblí všechny čtyři knihy zmiňují souboj mezi Dobrem a Zlem. A to právě nastalo. Takže já se přidávám - tohle bude hodně apokalyptické .
| |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 17:45 | |
| Super promo...ale ked mam byt uprimna, velmi som ho nepochopila na prvykrat, bola som ze "toto je co?!" Ale ked som si to par krat pozrela, uz mi to doslo a som este viac natesena na novu sezonu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 23:02 | |
| Samabel, súhlasím s tebou, len.... - Spoiler:
ten boj jeden proti jednému mi nesedí, pretože tá samsára znamená niečo ako neustály kolobeh života, utrpenia, prevteľovania sa, teda niečo ako karma alebo čo ja viem, ja som to pochopila tak, že je to niečo ako peklo, že proste človek zažíva neustále to isté alebo tak...skôr mi to sedí na Deana, to jeho zmŕtvych vstanie je možno niečo také.. Fakt som z toho mimo, tak sorry za prípadné blbosti... Ale inak si myslím, že si to vystihla a neviem prečo, ale proste sa neubránim pocitu, že sa nás na konci tejto série čaká pekelná vojna a bratia budú proti sebe...
| |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 30.08.08 23:09 | |
| Sarinka: - Spoiler:
No, já jsem nevěděla, jak to smrsknout do jedné jednoduché věty, tak jsem tam dala jen jednu věc, co mě k tomu napadala.... to o té Samsare jsem četla - a máš pravdu... já bych vlastně řekla, že to odkazuje na boj se samotnou smrtí - takže tady z toho opravdu vypadává Dean. Ale zase - tohle vysvětlení se mi i zdá, jako by byl celkově něco víc---a to je zase divné, podle toho, co povídal Kripke. Ale nakonec bychom se snad vážně mohli dočkat Brother vs. Brother scény.
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na CW - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na CW - archiv 1 | |
|