|
| 05x11 Sam, Interrupted | |
|
+14Ellen janča Citrus cleo niki-morgan kaja666 Hiro666 gilgy JMMM dzajnisko Chrystelle dion-fortune Zizi Panthera 18 posters | Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 9:33 | |
| Asi to z mé strany vyzní divně, ale já se u tohoto dílu celkem dobře odreagovala a hlavně nasmála. I když občas byl ten smích spíše zoufalstvím. Zmínky o apokalypse minimální a návrat k *duchařině*, díky které jsem si tento seriál oblíbila, hurá. Absence Kobliha mi sice onu radost poněkud kazila, ale dá se říci, že tohle byl jeden z těch lepších dílů poslední série. Pěkný rozhovor na začátku, slashové narážky, výborná šaráda Dean vs. zdopovaný Sam, bláznivý Dean, co více si přát a co více čekat, když nám to mění na guláš. Dáte si mozeček? Poznámka o potvrzení šesté série, zabít je málo. Modlitby vyslyšeny nebyly a s největší pravděpodobností půjde Supernatural cestou Smallvillu a jim podobně přetažených - tedy směrem do kytek. Peníze zjevně světem hýbaly, hýbají a hýbati budou. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 9:57 | |
| Okey tak ja to zhrniem len velice velice stručne teda pokúsim sa. Absťák je zažehnaný, len teda nejako túžim po ďalšej dávke tak neviem ako dlho si s týmto vystačím. Epka sa mi páčila. Ako spomína Panthera - návrat k duchárčine. Joooj krásna beštia takú by som nechcela stretnúť. Už som si asi aj rozmyslela ten blázninec Aj keď tí spolupacienti dvaja Zizi focus Tak takto naši bračekovci sa šli zblázniť. Sa všetci divíme, že im ešte za ten život nepreplo. Tá doktorka, čo tam vlastne nebola ma štvala, ale zjavne sa Dean potrebovala vyrozprávať - schiza jak sa patrí Sam: na neho zasa zostala tá makačka. Teda nie že by naschvál ale bolo mi ho ľúto, keď sa potom dozvedel, že vlastne skoro zabil nevinného a keď si to všetko uvedomil. Mŕtva smiechom som ležala pod stolom so stopnutou časťou viackrát: Sam a jeho super nápad - poďme si rozpíliť mozoček Nieeee vôbec som pri tom nejedla :D:D Dean čakajúci pred pitevňou LOL No čo nasledovalo potom. Tomu sa vraví byť "vždy pripravený" Ako sa Dean vynašiel som myslela, že sa už ani nenadýchnem od smiechu No a tretíkrát som sa neudržala keď prišiel Dean do Samovej izby a tak Sam total mimo z liekov. Úprimne? Jediné čo ma v tom výbuchu napadlo bolo "Ako sa sakra Jared dokázal tváriť hentak bez výbuchu smiechu a ako sakra dokázal Jensen hrať svoju postavu pri pohľade na neho." Fakt by ma zaujímalo na koľko krát to natáčali, lebo ja som proste ležala na zemi Juuuuj ale všetko aj čo sa týka napätia aj čo sa týka torturingu (Dean dostal riadnu nakladačku) aj čo sa týka sofistikovaného odzbrojenia tej mrchy obludnej LOL ako jej to zlomil No proste a napokon bratský moment. Sam ako si uvedomil, že je to všetko v ňom a nie v tom čo sa dialo a Dean ako sa bál, že Sam by mohol povedať áno Luciferovi a proste skvelá časť. Dlho som sa tešila a dočkala sa a lol asi som sa predsa len rozkecala PS: aký magor príde za psychiatrom a povie mu pravdu a za to ide do blázninca LOL to bolo super, proste ako tam Sam hovoril o Apokalypse a potom sa do toho vložil Dean a zadrel, že ide loviť démonov. No proste awesome. PS2: to nemocničné bielo-modré oblečenie nekomentujem | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 15:27 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 16:51 | |
| dion, shame on you!! Já mám naštěstí Janku, která mi to připomněla , jinak bych asi dopadla stejně jako ty. Mně se nechce se vším vypisovat, protože Zizi to celkem vystihla za mě, takže asi tak. Já jsem s dnešní epkou spokojená, konečně po tolika měsících! Jen zmíním, že jsem se nachlámala hezky u některých scén a musím uznat, že Dean opět perlil. Zase byl takový, jakého jsem ho milovala, tak doufám, že si to u mě zase hned příští týden nerozlije. A Sammy zas má u mě body za to s tím polibkem. To byl také opět starý dobrý Sammy. A jinak ten začátek neměl chybu, jak byli u toho cvokaře a ty Deanovy ksichty a všechno... Prostě paráda. Samovo vyznání lásky ani nekomentuji . Ten byl slušně sjetý, jsem nemohla. No a zase na tom konci..... Ještě že už je Dean zase na jeho straně, tak snad mu to vydrží. | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 18:12 | |
| well... takže epka... dobrá ako písala Pantera: - citácia :
- návrat k *duchařině*, díky které jsem si tento seriál oblíbila, hurá.
presne tak trošku mi to pripomenulo Folsom Prison Blues - nesympatická príšera, chalani v podstate uväznení a s oblečením veľmi príjemne sa vynímajúcim pohovor u doktora na začiatku - tie pohľady, haluz, chudák doktor jeden z omg momentov: doktorka vojde do márnice a zistí, že dvaja dospelí bratia tam robia puding... jeden pravdaže rovno bez gatí a potom, že prečo... ale nič neviem, koľkým jedincom by napadla takáto výhovorka, ale on je vážne vadný Wendy - Deanova zvyčajná reakcia, pomaly bude ocucávať všetko, čo sa bude okolo neho hýbať a potom ktovie k akej hlavnej téme sa SN dopracuje v 6. sérii Wendy - Sammyho zvyčajná reakcia zlaté Samove "I still love you" Deanovi a potom to frnknutie po nose, ako keby mal päť rokov crazy - človek aby sa o nich normálne začal báť Dean sa rozpráva s preludom, Sammy sa mláti s preludom a zakončil to obrázok Deana ako sedí na stoličke, ručičky pri sebe na stolíku a pohľad vyplašenej srnky juj, no a ten koniec len aby Samovi nezačalo nejako šibať, lebo ani Dean na tom nie je psychicky najlepšie... to je fakt dvojka na túru po krajine toto okej, chalani boli kočkoši a tak ďalej narážky tam boli všelijaké ja som sa zasmiala, na tých preludoch sa zhnusila a epka bola fajn | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 20:45 | |
| no práve som dopozerala epku a musím povedať, že pre zmenu som s ňou maximálne spokojná fakt sa mi veľmi páčila opäť mi pripomenula staré dobré časy, keď boli epky spooky torturing sama a deana bol skvelý epizóda bola napínavá, obsahovala brotherly love a emo angst ale celkovo sa mi páčilo spracovanie, nápad aj všetko okolo, takže veľmi dobrý začiatok po pauze teraz už len dúfať, že si to udrží túto úroveň | |
| | | JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 22.01.10 23:27 | |
| Tak a konečne po dlhočiznej prestávke, počas ktorej som už bola sama skoro hospitalizovaná na odvykačke, tu máme 93. epizódu. Ja som si tento diel výrazne užila. Občas je návrat ku starým dobrým monštrám celkom fajn a taký lov bez pokračovania aj zábava. Ako povedal Dean, s opitým Samom je vždy sranda, no a samozrejme naopak, s vystrašeným Deanom tiež. Plusové diely si táto časť zaslúži aj vďaka tomu, že som monštrum neodhadla hneď na začiatku, vlastne až keď to na rovinu ukázali, za čo sa síce trošku hanbím, ale tým pre mňa epizóda stúpa na cene . PS: Ak sa chcete dostať do cvokárne, stačí hovoriť pravdu . PS2: Najlepší ksicht bol ten Deanov, keď odlomil prízraku klepeto . | |
| | | gilgy Nevinná obeť
Počet príspevkov : 17 Age : 35 Bydlisko : Jakubov Nálada : učit se, učit se, učit se :/ Registration date : 18.07.2009
| Predmet: no moj nazor, najprv som to zas poslala zle, och :D 22.01.10 23:56 | |
| LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL... tak toto čo bolo Dean s tým "PUDIIIIIIIIIIIIIIING" ešte doteraz sa smejem... joj, prepáčte mi to, ale musela som začať týmto, asi som tým aj sestru s jej kamoškou zobudila och chuderky, ale to sa proste nedalo... kks, vidim, že supernaturalu svitajú asi lepšie časy a návrat k začiatku, teda v podstate k tomu, čím boli prvé série výborné, tak to sa mi tiež páááči... och!!! a dobre to zahrali a nikdy by ma nenapadlo, že to bude dá doktorka tá sviňa jedna... och... a jak ju potom Dean zakiloval, no proste úžas, a tie jeho xichty a Samove tiež LOOOL proste som nemohla z tejto časti och joj... :D muehehehehe... "PUDIIIIING" the beeeeeeeest a samozrejme aj tie vážne časti, ako rozhovor Deana so Samom, och zase to bolo dojemné, no páčilo sa mi to proste, epka ako má v SN byť | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 23.01.10 10:02 | |
| Tak mne sa epizoda velmi pacila. Prisera bola zaujimava. Ale len sibalo. Dobry bol Dean a jeho puding | |
| | | kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: a 23.01.10 20:16 | |
| Epka sa mi páčila. Návraty ku starým dobrým prípadom ma vždy potešia. Trochu oddych od apokalypsy a všetko niekedy príde vhod.... Začiatok bol skvelý - oni hovorili proste pravdu a doktor ich zavrel. Úprimnosť nadovšetko Puding - klasika Sfetovaný Sam bol skvelý. I am your brother and I still love you Awesome.... Na konci som si už myslela, že Sam sa otočí a pôjde sa liečiť. A to by bolo asi najlepšie. Dean nie je práve najlepší psychológ - aj keď tá jeho halucinácia sa vyjadrovala skvelo | |
| | | niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 23.01.10 21:43 | |
| Tak tahle epka byla skvělá..Starej skvělej supernatural..Dean a Sam..to nemusím komentovat, všichni tady vystihli přesně to,co se mi na téhle epce líbilo..víc takovejch | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 24.01.10 0:38 | |
| - kaja666 napísal:
- Na konci som si už myslela, že Sam sa otočí a pôjde sa liečiť. A to by bolo asi najlepšie.
A to prečo? Inak epka super...KONECNE...dufam, ze si to udrzia | |
| | | Citrus Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Registration date : 27.09.2009
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 24.01.10 11:56 | |
| 5x11 - dobrej díl, hlavně PUDDING!! | |
| | | kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 24.01.10 12:11 | |
| cleo: Takže ten psychológ mu povedal, že je veľmi zlostný a Lucifer mu minulú epku povedal, že všetku tú zlosť ešte bude potrebovať, takže keby bol Sam úplne pokojný a zbavil by sa všetkej tej zlosti, asi by to nebolo na škodu, nie? Dúfam, že chápeš, čo som tým chcela povedať.... | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 25.01.10 20:17 | |
| Byl to dobrý díl, bez andělů a démonů. Hoši měli případ, vyřešili ho, jako v dřívějších epkách. Po celou dobu tam byli bratři rovnou měrou – takže spokojenost. Ještě, že to pobláznění bylo jen dočasné a způsobené tím nakažením, oni jsou někdy na pokraji zhroucení normálně – ten blázinec jim tedy moc nepřidal na povzbuzení sebevědomí. Je fajn, že Sam již není takový „posera.“ Možná to bylo způsobené tou krví , co nasával, nemyslím démonickou krví, ale opravdu krví jako krví. Když ji cucal – brrrr, fúúúúúj – a tím se mu asi žaludek obrnil a teď mu nepůsobí potíže pitvat se v hlavě mrtvoly. A Dean, to je kapitola sama pro sebe, on měl vždy takové praštěné a pohotové nápady – viz PUDING. Tím závěrem snad trochu přesvědčil Dean ty, co ho odepsali a zatratili, že o Sama již nejeví zájem a nechá ho svému osudu. Stále mu na něm záleží, stojí při něm a až se situace vyhrotí ještě více, postaví se za něj, nenechá ho padnout (nebo se alespoň o to bude snažit ze všech sil). A jak řekla Zizi: „Když se chceš dostat do blázince, mluv pravdu.“ To opravdu sedí i ve skutečném životě, jak mluvíš pravdu, mají tě za blázna, musíš lhát, lhát. | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 27.01.10 20:35 | |
| AAch, vy mi robíte hrozné chute! Ja som si túto epku ešte nepozrela, práve si ju sťahujem, ale nemám ešte nainštalované žiadne kodeky, a ani neviem či mám v compe vôbec nejaký prehrávač. Ozaj, neviete mi poradiť nejaký dobrý prehrávač videí? | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| | | | majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 28.01.10 14:17 | |
| Velmi dobry diel....super. Teda mam na mysli to ducharenie a tak. Konecne sa to netocilo len okolo Apokalypsy, Lucifera a jeho pekelneho zadku . Jednoznacne - PUDIIIING bol totalne FUNY. | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 28.01.10 18:52 | |
| Takže nová epka. No čo na ňu povedať. Mne sa páčilo ako zásadito hovorili o apokalypse a pekle. A Dean ako pacient do blázinca bol super. Dobre to zahral Jensen. Mne sa osobne tá vec, ktorú tá štetka mala v ruke nepáčila. Disgusting. No ale ako celok to bolo dobré. Trošken spomienky na staré dobré časy. | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 07.02.10 22:45 | |
| Táto epizóda bola zase ako náš starý Supernatural. Škoda, že nevysvetlili bližšie, čo sa stalo tomu lovcovi, ktorý im pomáhal, že napokon skončil v blázinci. Bolo skvelé, ako jeden po druhom začali blázniť. Chudák Dean sa z toho takmer zosypal, ale na konci sa opäť pochlapil. Len ten "puding" sa mi zdal trápny. Musia stále robiť z Deana šaška? Inak, nevšimli ste si ako Sam pribral? Vyzerá tak čudne. Taký pribratý, hlavne v tvári, mi pripomína skôr brutálneho masového vraha, než citlivého Sammyho. Dosť mi to vadilo pri pozeraní SN. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 07.02.10 23:15 | |
| no Sam dospieva | |
| | | Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted 07.02.10 23:25 | |
| nj, jeho zmužnenie som si všimla už skôr a je to celkom fajn. Ale asi prestal cvičiť alebo naopak, začal priveľa jesť. Len dúfam, že to neznamená, že predstaviteľ Sama - Jared, má nejaké zdravotné problémy. Lebo vyzerá ako opuchnutý, aj keď každou ďalšou epkou je to menej viditeľné. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 05x11 Sam, Interrupted | |
| |
| | | | 05x11 Sam, Interrupted | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |