|
| Festival Fantazie 2010 | |
| | |
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Festival Fantazie 2010 31.01.10 19:50 | |
| Najčerstvejšie novinky zo sveta FF 2010.. Máme potvrdený Supernatural Con 2010, vyzerá to tak, že rovnako ako minulý rok dostaneme 2 dni (jupeeeey), vraj s nami boli spokojní a rátajú s nami aj toto leto (a veľké díki Catrine, ktorá na PragoCone odprednášala aj za mňa, bohužial som sa tam nedostala, fudge). no ale späť k Festivalu Fantazie.. Zopár prednášok sa nám už rysuje, rátam s Pantherou a Portym (to ti je dúfam jasné), ale ak by mal niekto záujem a nápady, budem len rada, minulý rok som toho mala asi za troch a každá pomoc je vítaná. Presný termín ešte neviem, FF je v termíne 1. - 11. 7. 2010.
a ešte jedna vec, chystá sa prvý ročník KrimiConu, tak ak by bol záujem, píšte tiež.. | |
| | | Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 13:01 | |
| no... Já se vrátím k PragoConu, kde se SPNCon dostal pod svého staršího a perverznějšího bratříčka SeriesCon. Caty měla úvodovou přednášku, na které byli především lidé z Andoru (celkem 9) což je na PragoCon průměrné číslo (málokde bylo víc jak deset lidí). Jinak přednáška od Caty byla naprosto super a hlavně jsem byl rád že jsem Caty viděl! SPN jsem se decetně dotknul i ve fešácích, kde jsem jmenoval lamáka Jenýska (sice za roli Aleca, ale počítá se to ) a především ve slash přednášce, kde jsem zužitkoval jeden krásný Verčin manip . Co se FFka týče, tak sám upřímně váhám jestli něco pro SNCon vlastně dělat. Tak nějak se začínám tímhle seriálem znechucovat, ale uvidím. Třeba mě to přejde každopádně Vás nehodlám opustit. - citácia :
- a ešte jedna vec, chystá sa prvý ročník KrimiConu, tak ak by bol záujem, píšte tiež..
Vedoucí je Caty, která si tentokrát vybrala toho nejúžasnějšího zástupce na světě ( ). KrimiCon měl být již na PragoConu, ale dodrbal jsem to organizačně tak že jsem musel hodně prosit aby mě Vašek vzal na milost (a taky hodně platit - čímž jsem slovy Torchwooďáků - zajistil ziskovost pragoconu o 100% ). Jinak na KrimiCon jsou zatím plánovány tyto přednášky: Criminal Minds (SkyeBlue) KrimiFešáci a jeden dva úvody... (já)Další a asi nejdůležitější je ale SERIESCON, který bude tento rok otevírat již čtvrtý ročník. To co začalo jako nevinná linie, o několika seriálech se vzmohla na jednu z největších linií FF. Úspěch v létě, byl korunován skvělou návštěvností na speciálu a na PGC jsme opět byli na vrcholu (45 lidí na přednášce FTW!). Naše idea je jednoduchá - máš nějaký seriál rád? Tak o něm pojď přednášet. Úzce spolupracujeme se SlayerConem, SPNConem, Torchwooďáky a hromadou dalších . Malá ochutnávka z nápadů na toto léto: GLEEPARÁDA:Vznikla na pragoconu, defakto jde o pouštění písniček z Glee. Neustále a dokola. Na pragáči jsme se tím dovedli bavit 3 hodiny! pak si dali Dollhouse a pokračovalo se dál v Glee! . Tenhle pořad je ovšem určen pro glee matadory, pro nováčky tu bude úvod do Glee . GAYDAY:Jeden den plný slashového programu a homoerotického ejchuchu. Slashová přednáška (Ziina + Porty, Fay), Femslashová přednáška (PetrSF + Skye, Fay), soutěže, předčítání fanfiction, projekce tématických seriálů. Další slashové přednášky, pravděpodobně nějaká ta projekce filmů Omlouvám se Fay že jsem její topic použil k reklamním účelům | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 13:19 | |
| toto je nejaká nová móda zabíjať moje prísevky či co? PragoCon si do konca života neodpustím.. and YOU KNOW WHY! Takže vám strašne závidím.. a neverííím, že si tam toho Aleca nechal aj keď som tam nebola.. that's sweet (mám neblahý pocit, že máš niečo za lubom). - citácia :
- tak sám upřímně váhám jestli něco pro SNCon vlastně dělat.
mám pre teba bojovú úlohu.. robím jednu prednášku, na ktorú mi niekto bude musieť nosiť veeeeeeeeľa .. kofoly.. bude z teba VODONOŠ! - citácia :
- Vedoucí je Caty, která si tentokrát vybrala toho nejúžasnějšího zástupce na světě
tak to teda nesúhlasím, JA som najúžasnejší zástupca na svete!!!! ad KrimiCon: ja som už s Catie písala (hahaa) a beriem si slash (to asi nikto nečakal, čo?) v musicvideách a Numb3rs.. keď bude treba, vezmem aj niečo iné, aj keď verím, že sú tam väčší znalci ako ja (napríklad by som šla do CSI Miami, oh oh) ad SeriesCon: a čo sa stalo s "Dancing With Glee"©??? Gleeparáda znie tiež parádne spravím nám spevníky? (just saaay YES). GayDay - k tomu asi netreba moc čo dodať...len tak rozmýšlam, či potom nemám zle zaradené tie svoje prednášky do SupernaturalConu.. damn it.. to musíme romyslieť, aby sa mi to tam nekrylo.. damn it.. ja to asi hodím k vám pod SeriesCon (ty vieš čo myslím music videá spravím part 1. pre SPN CON nech mám čo prednášať a part 2. pre GayDay) - citácia :
- předčítání fanfiction
ty ma odtiaľ taháš lebo ja keď vybalím svoje zásoby a zásoby od lentil, tak to je na to málo pol roka ja sa upisujem diablovi na SeriesCon s tým One Tree Hillom.. | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 13:38 | |
| - citácia :
- PragoCon si do konca života neodpustím..and YOU KNOW WHY
nešlo o život. Ale jak jsem ti už řekl, samozřejmě že si mi tam chyběla, to je přeci jasné. A je fakt že jsem mohl mít na slash přednášce 46 místo 45 lidí . A potvrdit úžasnost své přednášky. Spoustu věcí se mi na té přednášce nepovedlo jak jsem chtěl. Parádní byl nalitý Deus, debata o sexu v Avataru, White Collar na který se díky videjku od Cleo nalámali další lidé . Příště to bude ještě větší bordel . - citácia :
- mám neblahý pocit, že máš niečo za lubom.
samozřejmě - citácia :
- mám pre teba bojovú úlohu.. robím jednu prednášku, na ktorú mi niekto bude musieť nosiť veeeeeeeeľa .. kofoly
to jsem dělal i minulý rok takže jsem ani nepředpokládal že by si mě chtěla vyměnit. Ale buď udělám reprízu Sexu, jeho pokračování nebo Lameisnatural - citácia :
- tak to teda nesúhlasím, JA som najúžasnejší zástupca na svete!!!!
nejseš. Nejúžasnější zástupce jsem já. Ty jsi totiž nejúžasnější zástupkyně (hele jak krásně, stylově a efektivně jsem to vyřešil? a je to samozřejmě pravda) - citácia :
- čo sa stalo s "Dancing With Glee"©???
Bojím se že lidi jsou poserové a neblbli by s námi. I tak jsem to měl v plánu. Jinak slash asi nacpeme převážně do GayDaye. Takže slash ani nemusí být v krimiconu, ale rovnou ho můžeš zařadit do GD. Ovšem tam to ještě nějak domluvíme, abychom zase nevysříleli všechno v jednom roku . - citácia :
- ja sa upisujem diablovi na SeriesCon s tým One Tree Hillom..
jinak jsem zapoměl na přednášku - Taylor Swift. A pokud všechno vyjde, vracím se na VampCon, besedou s Petwardem Cullánkem, kterou budu uvádět. Taky bych si chtěl opět zapřednášet na TwilightConu, ale tam budu muset jít přednášet pod pseudonymem. | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 13:56 | |
| - citácia :
- Lameisnatural
chceš aby na teba bol nasraný ďalší fanom? ale vieeeš čo, dostala som evil nápad.. môžeš sa pridať k mojej prednáške 10 dôvodov prečo sa pridať so SPN fandomu to bude epic a už nebudem žiadna awesome zástupkyňa - citácia :
- nejseš. Nejúžasnější zástupce jsem já. Ty jsi totiž nejúžasnější zástupkyně Twisted Evil (hele jak krásně, stylově a efektivně jsem to vyřešil? a je to samozřejmě pravda)
presne toto som čakala.. nesklamal si ma - citácia :
- Bojím se že lidi jsou poserové a neblbli by s námi. I tak jsem to měl v plánu.
noooo... ja viem aspoň o 4 (vrátane mojej ctenej osoby), ktorí by do toho šli.. Luc, Carrie a Marťa.. a keď pôjde segra, tak aj tú zlomíme, nemám strach.. jeden za všetkých, všetci za GLEE! - citácia :
- Jinak slash asi nacpeme převážně do GayDaye. Takže slash ani nemusí být v krimiconu, ale rovnou ho můžeš zařadit do GD.
jop, ja to tak tiež vidím.. ale o čom potom budem prednášať na SPN cone?? FUDGE.. - citácia :
- jinak jsem zapoměl na přednášku - Taylor Swift.
toto nemôžeš prednášať bez polovičky slashpáru FAYLOR! dáme si spravíť pink trička?? a zoženieme blondie parochne? damn, ja to odprednášam v tých pink šatoch len MI DOVOOOOOOOOL! a Crossroads!!! a karaoke!!! ok, asi ma odtiaľ tento rok skutočne vyvedúú - citácia :
- SPNCon dostal pod svého staršího a perverznějšího bratříčka SeriesCon.
ale inak sme samostatná linka, šak? to vieš, sú veci, kde musím byť.. ako to len.. vo vedúcej pozícii?? yo a čo spravíme s tým Maxiánom? pýtali ste sa niekto Vaška ako to je s tým pozývaním hostí? Ja vim, že to začalo ako vtip, ale mne to vcelku nasadilo chorbáka do hlavy a bolo by to.. ehm.. sweet? (asi by som ho nakopla, ale to nevadíí, mám vymyslených asi 5 komplikovaných otázok, MUHEHE ). A Peter nám s tým nevie nejak pomôcť? hlavne ho už nekontaktuj prosím ťa ty.. | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 15:01 | |
| - citácia :
- chceš aby na teba bol nasraný ďalší fandom?
výhoda je že SPN fandom není nějak extra početný podle nejčerstvějších statistik, z pragáče (5x Andor, 3xSlayerCon, 1xPetrSF který počítal židle a jednou já - citácia :
- 10 dôvodov prečo sa pridať so SPN fandomu
Deal... zkompostuji tvojí přednášku - citácia :
- jop, ja to tak tiež vidím.. ale o čom potom budem prednášať na SPN cone?? FUDGE..
o tom jak se z celkem solidního seriálu stala pátá sezona SPN? - citácia :
- toto nemôžeš prednášať bez polovičky slashpáru FAYLOR
Já shippuju spíše PWIFT ale samozřejmě že na tuhle přednášku počítám s tvou pomocí, smutné je že tam budeme jen my dva - citácia :
- ale inak sme samostatná linka, šak? to vieš, sú veci, kde musím byť.. ako to len.. vo vedúcej pozícii??
Jste samostatná linie to Vám nikdo nebere, ale když Vás Andor kopne do prdele, tak jsme Vám najednou s Petrem dobří . Já se přiznám že mě by spíš než aby šel SPNCon a SeriesCon proti sobě, bylo by to lepší udělat jako s HeroesConem, který nás na dva dny "jakoby vystřídal" a pak pokračoval SeriesCon. Ale tohle je na organizačních věcech. Osobně nesnáším když si linie ve kterých působím vzájemně konkurují a přetahují lidi [b] - citácia :
- yo a čo spravíme s tým Maxiánom? pýtali ste sa niekto Vaška ako to je s tým pozývaním hostí? Ja vim, že to začalo ako vtip, ale mne to vcelku nasadilo chorbáka do hlavy a bolo by to.. ehm.. sweet?
Vaška jsem se radši na nic neptal, aby mi nedal další pokutu a nebo aby nezapoměl že jsem mu jí už zaplatil . PetrSF by o tom něco vědět mohl. Vážně netuším... - citácia :
- hlavne ho už nekontaktuj prosím ťa ty..
Prečo? | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| | | | Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 15:49 | |
| - citácia :
- výhoda je že SPN fandom není nějak extra početný
I really hate you!!!! mimo to, na našej prednáške Úvod do seriálu bolo v lete 25 ľudí! (a to nikto nevedel o torte a šampuse ). síce asi polovica tam bola zo solidarity, ale tak náááhodou sa to celkom plnilo (a Slash prednáška ma potešila najviac, muhehe) - citácia :
- bylo by to lepší udělat jako s HeroesConem
s tým naprosto súhlasím Porty.. vymysli to nejak, dohodni s Catrine, ja by som bola SOOO HAPPY! (to že som užasná a dokonalá zástupkyňa znamená, že vybavujem korešpondenciu, napríklad) - citácia :
- Já shippuju spíše PWIFT
keď to odprednášaš v ružových šatoch, tak aj ja kde zoženieme maketu Taylor v životnej veľkosti? na záver by sme sa o ňu mohli pobiť a fakt si myslíš, že tam budeme len my dvaja?? ja si to nemyslím.. spomenieme aj MC a uvidíš, že dofrčí aj PetrSF.. - citácia :
- PetrSF by o tom něco vědět mohl. Vážně netuším...
tak to zisti, načo ťa mám.. | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 15:57 | |
| Verča: jeden co jsem našel tady na foru. Pak sem někam hodím komplet přednášku ( .ppt) - citácia :
- really hate you!!!! mimo to, na našej prednáške Úvod do seriálu bolo v lete 25 ľudí!
125 na Twilightu Ale na tohle by asi člověk neměl být hrdý co? . Dělal jsem si legraci. - citácia :
- (a Slash prednáška ma potešila najviac, muhehe)
tipuju že to bylo ze stejného důvodu, jako mě potěšila ta z PGC. - citácia :
- s tým naprosto súhlasím Porty.. vymysli to nejak, dohodni s Catrine
zkusit to navrhnout možme, ale program dělá Vašek, a my se většinou přizpůsobujeme... - citácia :
- a fakt si myslíš, že tam budeme len my dvaja?? ja si to nemyslím.. spomenieme aj MC a uvidíš, že dofrčí aj PetrSF..
právě že Petr TS nějak moc rád nemá... hned na začátku PGC se mě ptal: "Co máš s tou Taylor pořád?" a já jsem mu řekl že se s ní shippuji, ty se s ní shippuješ a Petr kroutil očima ani Miley nepomohla - citácia :
- tak to zisti, načo ťa mám..
| |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 01.02.10 16:07 | |
| ale yo, veď ja si tiež robím srandu.. je jasné, že príde viac ľudí na tvoje záživné prednášky, ako na moje o zbraniach.. ja to takto vôbec neriešim a keď už sme pritom, ja to robím skôr pre seba, ako pre nich (ok, klamem, jasné že keď tam nedojde nikto, tak mám nervy ale keby sa mi tam narve 125 ľudí, tak ma asi vynesú po 5 minútach). zase ten PGC.. shut up already! - citácia :
- zkusit to navrhnout možme, ale program dělá Vašek, a my se většinou přizpůsobujeme...
Porty, tebe nikto nevysvetlil, načo máš Petra??? zadám, prosím, vybaví, nosím triko (nato načo ja mám Catrine) Maxián by bol supeeeeeeeeeeer, aaaaaaaah.. aj keď by to asi veľa fans nepochopilo ale my by sme sa tešili (pomedzi zuby len vrrr vrrr) | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 02.02.10 16:59 | |
| | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 02.02.10 17:03 | |
| - citácia :
- kam jde Namu, tam jde FF
tak ja to teda tento rok risknem s tým sudom piva miesto šampusu - citácia :
- jak jsem s Jackem a Linn shippoval SPN / TVD
ďakujem ale nie, ďakujem to nosím triko bolo na to vaše PETRSF is my HERO.. myslela som to tak, že na znak úcty k tomu vybaveniu nevadí, ja som sa pobavila.. - citácia :
- Napíšeš mu?
keď to vybavíš s Petrom a Peter s Vaškom a ten nám to odklepne, tak jasné.. | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 23.03.10 20:11 | |
| Takže, máme to offiš potvrdené a tak: SupernaturalCON na Festivale Fantazie 2010 sa bude konať v dňoch 4. a 5. 7. (nedeľa a pondelok). Program máme AKO TAK zostavený (ostáva tam asi 4h voľno) čo sa prednášok týka, ale ak má niekto nejaký nápad, tak sem s tým, niekam to bez problémov narveme | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 24.03.10 10:54 | |
| | |
| | | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 24.03.10 14:53 | |
| | |
| | | | Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 24.03.10 15:30 | |
| já tam budu od 5. do 12. finance mi ani nepřipomínej (ještě, že mám v Chot. příbuzné, že nemusím řešit ubytování) - prostě to beru jako dovolenou jsem zvědavá, co pěkného si tam na nás vymyslíte - doufám, že to bude stát za to - i když jak to tady sleduju, tak bych neměla vůbec pochybovat | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 25.03.10 6:00 | |
| Nemix: pre mňa je tiež FF dovolenka a hlavne uvidím mojich miláčkov (kamarátov). Takže ja sa teším už od januára a čo vymyslíme, hehe, minulý rok sme otvárali SPN CON šampusom a tortou, tento rok to bude... a tak | |
| | | Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 25.03.10 7:58 | |
| | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 25.03.10 10:24 | |
| Nemix: aby si nebola sklamaná, z fóra viem že tam idem zatiaľ JA.. | |
| | | Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 25.03.10 10:51 | |
| tak z toho strach nemám....ještě je poměrně brzy dělat ukvapené závěry... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| | | | Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 25.03.10 12:46 | |
| já loni byla na FF jen 3 dny - a bylo to málo, ta atmoška, ta je neopakovatelná, fakt doporučuju | |
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 25.03.10 17:28 | |
| Nemix: ja už idem na FF piaty rok proste, seriálista.. teraz by som chcela ostať aspoň na týždeň, uvidíme ako to celé výjde, Baffáci sú totiž pred nami (2. - 3.), my sme 4. - 5., 9. mám prednášku v MerliNarnia, prednášam na SeriesCone a chcela by som stihnúť SGcon.. + torchwooďákov (ale to nemám strach, oni sú tam furt). no uvidíme, do mája ďaleko ešte, treba na to najprv zarobiť | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2010 | |
| |
| | | | Festival Fantazie 2010 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |