|
| 05x16 Dark Side of the Moon | |
|
+10Panthera JMMM janča Hiro666 Ellen wiktoriano Sarinka mummy Zizi dion-fortune 14 posters | Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 11:49 | |
| okey akože WOW pre mňa bola toto jedna z tých NAJ epiek. od začiatku som sedela jak prikovaná a celý diel som takmer nedýchala toľko psychického torturingu pokope omg... no a nemôžem si to odpustiť, ale I KNEW IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a bol to Boh, čo ich zachránil aj casa teda dúfam, že joshua neklamal škoda len, že im nechce pomôcť... chudák cas ten bol riadne zničený a ja som mierne nahnevaná... som tiež verila trocha ma sklamalo, že dean zahodil ten amulet.... chápem, že je naštvaný a tak, ale kurňa cas mu ho konečne vráti a on ho zahodí ale tie spomienky to teda bolo niečo.....ja som slzila neskutočne a ASH!!!!! moja milovaná postava to som fakt neverila, že ho ešte niekedy uvidím a mary a pamela a zach! júúj no fakt som nadšená epizódou. aj joshua sa mi veľmi páčil len teraz to ozaj vyzerá tak, že čoskoro nám niekto povie áno trocha sa obávam toho konca tejto série vzhľadom na to, že ide byť aj šiesta.... ale čo už mno týmto dielom som bola nadšená, takže woohoo skladám poklonu tvorcom | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 12:07 | |
| Tiež som nadšená. Od začiatku do konca som sedela a čumela na obrazovku. Pri prvom výstrele som nadskočila, pri tom druhom som musela dať pauzu aby som to rozdýchala a odhmlila zrak. Viem, že sú to hlavné postavy, ale no viete Dean a malý Sammy To bolo krásne. Colin je úžasný no proste super. Sam a jeho predstava o skvelom živote, alebo najkrajšie spomienky. No jo chápem, ale tiež mi lámalo srdce ako to bral Dean. Dean a jeho tričko s macíkom Ale no tak pristalo mu Ako Dean povedal Samovi, že to nie je jeho spomienka, bolo mi ho hrozne ľúto. No a to, že Mary a John nemali dokonalé manželstvo Hľadanie záhrady a ten retard plešatý úchyl (Zach). No a surprise ala Ash Keďže som nečítala spoileri netušila som, že tam bude. Trošku smutné bolo ako nevedel o Ellen a Jo, čo znamená, že v nebi nie sú a teda sú tam dole No ale doraziť ma mohol snáď už len záver. Casa mi bolo ľúto aj keď v jednej chvíli mi prišlo vtipné, že tým priblblým pohľadom sa dosť podobal na Annu, ale je anjel Ale teraz vážne. Sklamal ho ten najvyšší. Sklamal ho jeho otec a jeho nádej zomrela asi nadobro. Keď podával Deanovi amulet bola som smutná z neho a šťastná za ten amulet. Keďže sme prišli o Deanov prsteň, prívesok bol akoby také odškodnenie. Ale nie nadlho. Dean si ho nedal na krk, Dean ho hodil do koša akoby sa vzdal. A to všetko zaklincoval Samov pohľad, ktorý hovoril za všetko. PS: Ako "Mary" hovorila Deanovi, že keďže ho všetci opúšťajú možno je chyba v ňom, to bolo kruté. Viem, že to nebola Mary, ale aj tak. Jediné čo mi v tejto epke hrozne moc chýbalo bol Jeffrey ala John. Viem, že je zaneprázdnený, ale v maličkom kútiku duše som si priala, aby sa tam objavil. Súhlasím s dion - bola to skvelá epka PS2: jasné na Pamelu som zabudla Tá bola a vždy bude skvelá | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 12:16 | |
| ja sa tejto úžasnej epizódy ešte stále spamätávam.. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 12:27 | |
| No tak ja bude teraz vytŕčať z davu, ale mne túto epizódu strašne znechutil Dean. Po dlhom čase mi zasa išiel riadne na city. To jeho kritizovanie Samových spomienok, fňukanie a ten koniec, keď zahodil prívesok od Sama to zaklincoval. Chápem, že bol na dne, ale predsa len to bol dar od Sama, to si fakt mohli odpustiť. Proste zasa tu zo Sama spravili blbca. Inak sa mi páčila hudba a Zach nemal chybu, tá jeho hláška "utekáte pred anjelom, po svojich a v nebi, fakt sa čudujem, že ste ešte nezastavili apokalypsu" nemala chybu boží bol v tejto epke. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 12:48 | |
| mne sa práveže dean v tejto epke veľmi páčil odkedy začala piata séria, tak sa nenašlo veľa epizód, pri ktorých by som mohla hrdo povedať, áno som deangirl, ale pri tejto to teda môžem spraviť neviem, ale mne to prišlo ako typicky deanovske správanie. až na ten koniec, kde zahodil ten prívesok, to súhlasím, že si to mohol odpustiť ale to ako sa správal v tých spomienkach... to bol pre mňa dean, ktorého som si zamilovala. ja napr. chápem výber samových spomienok a nemyslím si, že je preto sprostý ani nič. skrátka to aspoň z môjho pohľadu vystihuje jeho postavu. on bol predsa od začiatku ten, kto túžil po samostatnosti. to však neznamená, že mu na deanovi nezáleži. len on to proste berie inak ako dean a to je okey. veď od prvej série to tak bolo. takže tie spomienky sa mi fakt páčili, pretože si myslím, že ozaj vystihli povahu oboch postáv a vystihli aj dôvody, pre ktoré ich mám oboch rada súhlasím, že to, čo povedala mary bolo ozaj kruté no ja ako torturing!dean fan som plesala celú túto epku, lebo toľko psychického torturingu, pri ktorom by nereval ako malé decko a nekazil tak dojem z daného momentu sa v sn už dávno nevyskytlo sarinka, diabolská adminka napísala: - citácia :
- Zach nemal chybu, tá jeho hláška "utekáte pred anjelom, po svojich a v nebi, fakt sa čudujem, že ste ešte nezastavili apokalypsu" nemala chybu
- tak s týmto 100% súhlasím ja som sa neskutočne smiala išlo mu, len čo je pravda zizi: aj mne chýbal john ale to ma skôr zarazilo, že jeho ash hľadal a nenašiel takže to nechápem, kde je... pretože jo a ellen ani nehľadal, keďže si myslel, že žijú, takže tam je stále nádej, že sú v nebi, len ash o tom nevie, pretože ako sám povedal, heaven je ozaj dosť veľké, takže ehm.... tam by som to neuzatvorila tým, že nevedel, že sú mŕtvi, tak sú v pekle tým pádom... ale ten john mi nedá spať ten by predsa mal byť v nebi inak ako ste to vy pochopili so samom a deanom? boli v "jednom" winchester nebi alebo dean prešiel zo svojho neba do samovho? pretože ja som to pochopila tak, že boli v jednom spoločnom. a preto ma pobavila ashova hláška, že niektorí nebo zdieľajú so svojou soulmate brothers forever ešte k tomu amuletu.... ako ja stále celkom nechápem prečo to urobil. či preto, že bol rovnako ako cas znechutený z Boha, keďže aj on do neho vkladal dosť veľké nádeje alebo bol sklamaný zo Sama, že jeho najšťastnejšie spomienky sú tými najsmutnejšími pre neho... lebo sa mi nechce veriť, že po toľkých rokoch, čo ten amulet nosil by ho teraz len tak zahodil... však ho aj predtým Sam niekoľkokrát brutálne sklamal a on ho nikdy nezahodil... žeby to teraz kvôli tým spomienkam bolo iné? však preda vždy vedel aký je Sam.... podľa mňa to bude mať súvis aj s tým Bohom... | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 13:22 | |
| dion: jaj no ja som bola z Asha na nervy, rozumieť mu bola u mňa španielska dedina a nemohla som nájsť anglické titulky, tak som to nechala plávať. Ušlo mi to, že ich ani nehľadal, tak som si domyslela, že sú tam neni. No a John on tam musí niekde byť. Proste musí Nemyslím si, že Dean zahodil ten amulet kvôli Samovi a jeho spomienkam. Skôr bol sklamaný z celého toho vývoja a z toho, že aj tá posledná nádej, že sa objaví Boh a pomôže im, stroskotala. Nemala som z toho jeho správania pocit, že by to bolo kvôli Samovi. Ten amulet mu už proste prišiel bezcenný. Áno bol to darček od Sama, ale v tej chvíli mi prišiel skôr ako "ksakru aj s takými vecami čo nefungujú" Bol proste nešťastný a ktovie možno ho Sam vytiahol a časom mu ho dá Nechcem Deana obraňovať za každú cenu to nie. Sklamal ma keď ho zahodil. Ale nesklamal ma tým zlým spôsobom, ale tým zlomeným. Bolo mi ho ľúto, vidieť ho tak beznádejného. Dean čo bojuje až do konca aj keď dopredu vie, že nie je šanca vyhrať, toho Deana sme poznalli v prvých sériach. A mne sa páči ako ukazujú, že človek sa nemôže večne tváriť, že ho nič neraní a nezlomí. Samozrejme z pohľadu Sama to bola trošku podpásovka, ale myslím, že ten pohľad ktorý sme na konci videli, nebol kvôli tomu, že zahodil ten amulet, ale bolel ho pohľad na utrápeného Deana. Brata, ktorý sa nikdy nevzdal a teraz tak vyzeral. Sorry za výlev. Možno je to hlúposť, čo tu meliem. Možno to niekto vidí úplne inak a z úplne inej strany a možno sú moje myšlienky úplne mimo, ale nechajte mi môj svet | |
| | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 13:38 | |
| no neviem... ako som písala, podľa mňa to určite súvisí aj s tým Bohom, ale myslím, že tak trochu aj s tými samovými spomienkami tam to bolo proste všetko dokopy... stratil nádej, zase ho sklamal brat, to, čo mu povedala mary... ten pohľad Sama bol podľa mňa opäť takým mixom... bolelo ho, že už ten amulet nemá pre deana význam aj keď mu ho dal on, ale súhlasím, že ho zrejme bolelo aj to, čím si dean musí prejsť... ale tak ani Sammy to nemá ľahké a neberie to tak tragicky mňa preto dean na tom konci sklamal a nie v tom pozitívnom zmysle ale tak čo už... nie je to také sklamanie ako na začiatku série, kedy som na neho mala strašné nervy, preto ako sa správal.. skôr ma to zabolelo, že sa ozaj tá jeho postava veľmi mení... na jednej stranu, máš pravdu zizi, že by to tak malo byť, lebo nikto sa nedokáže pretvarovať večne, ale niektoré veci, čo dean robí sú proste v rozpore s mojou predstavou o ňom... ale tak nemôžme mať všetko btw veľmi ma dostalo, čo povedal Sam, keď tam dean objal ich mamu, že si až teraz uvedomil, ako dlho dean upratoval otcov bordel a k tomu koncu: tu sa mi vynára text jednej pesničky od ss501- please don´t go, stay with me.... zizi: no výlev to bol pekný ja sa s ním síce stotožňujem len asi na cca 50%, ale tak nechávam ti tvoj svet aj ja mám ten svoj, volá sa FANFICTION | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 02.04.10 13:39 | |
| aj mna dost sokovalo ked Dean ten amulet zahodil aj ked som si zo zaciatku myslela ze Sam ho vyberie ale tak mozno to urobil . ale dalo sa to pochopit skratka uz bol pre neho bezcenny kedze boha už hladať nebudú. nemyslím si že by to bolo kvôli Samovi a jeho stastnym spomienkam. a ešte k epke myslim že u mna to bol taky priemer, boli aj lepšie ale celkom sa mi pácilo. s tym nebom to bola zaujimave ze kazdy ma vlastne nebo. potesilo ma ze tak boli Ash a Pamela a ze sa tam majú dobre. len fakt skoda ze tam Ash nenasiel aj John a Marry ved oni si predsa tiez zaslúzili ist do neba . no a zach mi tam ako jediny kazil dojem. ešteze prišiel Joshua. len je smutne ze boha to nezaujima. Casa mi bolo hrozne luto ked mu to povedali | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 03.04.10 0:33 | |
| Bola to dobrá epka, ale na mňa trochu pochmúrna. A Zach je poriadny hajzel. Svojím správaním kandiduje na post Lucifera č.2. Tak poporiadku: Už dlho som čakala, kedy sa objavia nejakí lovci, ktorí by chceli zúčtovať so Samom za rozpútanie apokalypsy. Na môj vkus toho torturingu bolo trochu málo, privítala by som keby ich trápili dlhšie , ale samotná poprava bola skvelá. Potom v nebi - Sammy junior je moja láska. Bol proste úžasný ako vždy. Neviem prečo, ale viac ma dojímali Samove spomienky. Podľa mňa sa vlastne od Deana až tak nelíši. Aj Sam túžil po normálnom živote, normálnej rodine, preto v Samových spomienkach dominovali normálne Vďakyvzdania, život mimo jeho rodiny. Na rozdiel od Deana, Sam nezažil normálny život vo svojej vlastnej rodine, preto jeho najkrajšie spomienky sú vždy mimo jeho rodiny. Škoda, že si to Dean neuvedomuje. Tak by pochopil, že sú si obaja oveľa podobnejší, ako si to myslí teraz. Ash bol skvelý a je dobre, že ho nebo nezmenilo. Pamela samozrejme, tiež. To s tou Mary bolo fakt hnusné. Ako jej spomienky Zach sviniarsky zneužil. Bodaj by hnil v pekle! S Joshuom súhlasím. Chlapci si vôbec neuvedomili, koľko toho pre nich Boh urobil. Koľko krát ich zachránil a dal im druhú šancu, ktorú ostatní ľudia nedostali. Myslím že to čo od nich Boh žiada je akýsi test dôvery. Teda či si bratia, ako aj Cass, zaslúžia tie privilégia, ktoré im Boh dal. A ako vidím, Dean aj Cass to vzdávajú. Strácajú vieru. To bolo fakt smutné. Preto sa mi páčilo, že Sam ešte neláme palicu. Keby to vzdal, stratil by oveľa viac ako ostatní. Potom, čo by sa vzdal Lucíkovi, čakalo by ho večné peklo vo vlastnej schránke v spoločnosti diabla. Takže držím palce Samovi a verím, že tentoraz nakope do zadku Deana, aby sa pozbieral. Nakoniec, mám takého tušáka, že Sam vyberie ten amulet z koša a odloží u seba. Ten amulet ešte zohrá svoju úlohu. Verte mi. | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 03.04.10 9:46 | |
| Pekna epizoda. Pekne boli spomienky bratov. Skoda len sa ze tu neobjavil John. No ale Cas je ale sklamany a nahnevany na Boha . Zach na to ze je to anjel ,tak je riadna svina | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 03.04.10 21:26 | |
| Super epka, plná emocí. Zizi a Ellen to vystihly docela přesně, nevím co dodat. | |
| | | JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 03.04.10 21:43 | |
| Po nejakej dobe prichádzam sem aj ja s nejakým tým názorom.
Niektoré veci sa mi na epke páčili, niektoré ma trošičku nudili. Bolo trošku menej deja a akcie na môj vkus, príliš veľa zvítačiek (a budem tu za takého mierneho outsidera, Ash mi ide tak trochu na nervy). Ale tieto pre mňa trošku nudné momenty vyvážili a dokonca prevážili tie ostatné. Takže sumárum je, mám z tohto dielu veľmi dobrý pocit.
Začiatok bol na nezaplatenie, nebolo to nič, na čo sme boli doposiaľ v SN zvyknutí. Jednoducho som si tých pár minút vychutnala, ako to bolo len možné.
Deanove spomienky boli viacmenej smutné, lebo je vidieť, že rodina pre neho znamená všetko, či chvíle strávené so Sammym, alebo s mamou, no keďže už odmalička odpratával bordel po svojom otcovi, robil mu vojaka, ktorý nikdy nedostal pochvalu, tak sa ani nedivím, že v Deanovom nebi nemá John čo robiť.
Na druhej strane bolo Sammyho nebo, alebo aspoň Samova časť ich spoločného neba. Jeho zážitky tvorili chvíle, ktoré trávil výlučne mimo dosah Deana a Johna. Áno, nikdy nezažil skutočnú rodinu, takže ak mal mať spomienky na vďakyvzdanie, musel ich mať s cudzou rodinou, ale výhovorka, že jemu nemal kto odkrajovať kôrku z chleba, podľa mňa neobstojí. Však mal kopec spomienok s Deanom, ako napríklad aj tú zo 4. júla. Ale tak či onak, myslím, že Deana najviac zamrzela spomienka na cestu do Stanfordu, pretože ako bolo povedané, to bola asi najhoršia Deanova spomienka. Ale, chýbala mi tu Jessica, očakávala som ju hneď za tým psom.
No a tak ďalej.
Čo sa týka toho amuletu, ja zastávam názor, že za jeho vyhodením nestála len odpoveď Boha (aj keď osobne očakávam, že možno je aj on unavený a možno aj sklamaný zo všetkým ľudí vrátane bratov a možno ich len nejako chce vyskúšať, veď aj Noe(ho) skúšal, aj Abraháma, proste to netreba brať až tak vážne), myslím, že veľkú úlohu v jeho vyhodení zohrával fakt, že chvíle strávené s ním Sammy nepovažuje za pekné, respektíve ani jedna s ním sa nedostala do Top3 a myslím, že aj Sam si to uvedovoval.
Celkovo teda pekná epka, len čo ma zaráža je fakt, že ako sa mení za týchto 5 rokov postava Deana, tak sa mení aj môj vzťah k nemu. Zo začiatku bola nepochybne moja obľúbenejšia postava Sam, ale čím ďalej si viac uvedomujem, že Dean sa postupne na jeho miesto dostáva... | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 03.04.10 23:34 | |
| Se zpožděním a formou poznámek aneb pálila jsem berana a rozbíjela vajíčka... Ale jop, konečně epka, u které mě nepřemáhala únava a následný spánek. Ehm, nebe, neměl tam mít Dean klid a pohodičku? Navíc jeho hanění Sammyho šťastných vzpomínek, to mě celkem zaráželo. Jsme rodina, tým... bla, bla, bla, jakoby druhá strana nemohla *problém* vidět poněkud odlišně a mít radost z jiných věcí. Koblih v televizi a fakt, že anděl musel hledat dvě známé duše - Zachi, myslela jsem, že jsi lepší nebeský třepotal a pod palcem toho máš víc. Jak jsi se tam ke konci vztekal, škoda, že jsi nechytl infarkt. Nebeská zahrada typu Cleevelandský skleník, minimum slunce na horizontu, hoši, to máte dost omezenou představivost, to jste za život neviděli nějakou pěknější? Co se týká přítomnosti a nepřítomnosti některých účastníků SN zájezdu v nebi, Ash - alkohofil - je tam. Ne, že by mi tam Ellen a Jo nějak extra chyběly, ale nějak mi to nedává logiku. Ellen - neodpustila Johnovi, že nechal umřít jejího manžela, asi proto bublá někde dole v kotlíku a Jo, možná stejný důvod? Nemám tušení. Třeba tam jsou, jen je Ashík ještě nenašel. A nejlepší v uvozovkách na konec, Bůh, nechte to být, nepomůžu atd. Buď si hrajeme na zkoušení ála Abrahám nebo Jób, projdete zkouškou a bude to *all right* nebo padla, postavím si novou kouli typu Země a tenhle nepodarek nechám zbourat. No, ale dnes vám nechám vzpomínky, můžete jít ve šlépějích Henocha. A zničený Koblížek v závěru, ano, Bůh Tě smontoval zpátky do jednoho kusu, ale domov Ti sebral, co teď s Tebou? I slza mi ukápla, to Tě na 100% Gemblice zakilluje jak kuchyňskýho švába. Deanův amulet směr koš, ale ano, vyjádřil tím čisté zklamání nad Bohem, sice to byl dárek od Sama, ale to ještě neznamená úplnou ztrátu víry. Nu co říci závěrem, celkem mě stále zajímá, jak se z toho Kripke do konce série vymotá... | |
| | | gilgy Nevinná obeť
Počet príspevkov : 17 Age : 35 Bydlisko : Jakubov Nálada : učit se, učit se, učit se :/ Registration date : 18.07.2009
| Predmet: jaaaaaaaaaaaaaaaj božeeeeee 04.04.10 0:30 | |
| tak dlho som rozmýšľala, či si nakoniec tak neskoro túto epku zapnem, a rozhodla som sa, že áno a vôbec to neľutujem kks, akože celú dobu som nedýchala, uplne super epka podľa mňa, aj keď som začala revať už na začiatku, že čo sa bude diať, ako to celé dopadne a spomienky v nebi boli pekné, teda Deana aj Sama mi bolo ľúto, Deana, keď bol smutný, ako videl Samove spomienky, ktoré sa absolútne odlišovali od Deanových a zase Sama, keď videl Deanove spomienky, hlavne ako sa k nemu správala Mary, a to tričko s tým macíkom nemalo chybu že i love hug, či čo to tam presne bolo no a Zach, ježiši, ja som ho nemala rada od začiatku, čo sa tam objavil, celkom sa hodí na tú úlohu, to je pre mňa taaaaaaaaak strááááášne nesympatický človek, a ako využil spomienky Mary, ach chúďatko... a úplne že najviac ma dostal ten Ash, ja stále, že kto to bude, kks to ma akože fakt dostalo jeho preoblečenie, ale jeho postavu mám celkom rada, takže pohodička, to je taká trúba troška, ale super som rada, že sme ho tu zase videli... aj keď chudáčik, ako nevedel, že Jo a Ellen sú mŕtve (( smutné... no a potom Pamela jak dala ten vykus Deanovi... jaaaaj, starý dobrý Dean takto si ho pamätáme od začiatku, no nie? a potom nakoniec, ako keď už prišli do tej záhrady a rozprávali sa s tým Joshuom akože tak to je akože dosť už utiahnuté za vlasy, keď Boh povie, že nemá s apokalypsou nič spoločné a že mu to je jedno OMG... akože what??? tak to sa mi trošku nepáčilo, aj keď vieme, ako je to naozaj, ale som si myslela, že v tomto seriály im bude pomáhať dokonca, aj keď zase, o čom by to bolo, ak by im pomohol, no nie? ja neviem, to ma tak trochu sklamalo a potom Cass a ten jeho pohľad a následne Samov pohľad a potom následné zhodenie Deanovho amuletu do smetného koša, čo mu trtkoší na hlavu? jaaaj, a na záver Samov zmučený pohľad, ktorý myslím všetci máme tak radiiiiii... booože.... to ma dostalo, už nech je budúci piatooooooooooooooooooooook.... rychlo rychlo!!! teším sa už mrte a je to napínavé jak guma v trencloch a to sa mi páči ! | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 05.04.10 2:40 | |
| - JMMM napísal:
myslím, že veľkú úlohu v jeho vyhodení (amuletu) zohrával fakt, že chvíle strávené s ním Sammy nepovažuje za pekné, respektíve ani jedna s ním sa nedostala do Top3 a myslím, že aj Sam si to uvedovoval. Tak, tak. Aj ja si myslím, že väčšmi zavážilo to, že ako málo má Sam šťastných spomienok s Deanom. Keď Dean pustil amulet do koša, akoby som ho počula povedať: "Aj tak to pre teba, Sammy, nič neznamenalo, tak do čerta s tým!" - JMMM napísal:
- Celkovo teda pekná epka, len čo ma zaráža je fakt, že ako sa mení za týchto 5 rokov postava Deana, tak sa mení aj môj vzťah k nemu. Zo začiatku bola nepochybne moja obľúbenejšia postava Sam, ale čím ďalej si viac uvedomujem, že Dean sa postupne na jeho miesto dostáva...
Sranda, u mňa je to skôr naopak. - Panthera napísal:
- Zachi - jak jsi se tam ke konci vztekal, škoda, že jsi nechytl infarkt.
Moja reč! Čo sa týka nasledujúcej epky, mám trochu obavy, lebo už začína byť nedobrým zvykom v SN, že po každej len trochu dobrej epke, následuje nejaká od veci. | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 13.04.10 18:18 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 13.04.10 20:48 | |
| Ano, tak po hodně dlouhé době se zase vyjádřím k nějaké epce. Tahle se mi konečně zase trošku líbila. Teda hlavně protože tam byli Ash a Pamela. No dobře, teda hlavně ten Ash!! Aspoň malinké zpestření té zoufalosti, jak se mi poslední sérka zdá... | |
| | | Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 14.04.10 2:32 | |
| - Weronička napísal:
No Dean bol zase jak pritrpnuty, to ako furt glbal Sama mala som dost neviem ci mal svoje dni alebo co Heh, hovoríš mi z duše. Aj mne Dean pripadal ako zatrpknutá stará dievka. Furt mal blbé pripomienky k Samovým spomienkam. To je jedna z vecí, ktorá mi na Deanovi v posledných sériach tak vadí. Chce aby sa všetko točilo iba okolo neho. Sam, potom Castiel, teraz Bobby. Odkedy sa vrátil z pekla, akoby mal "svoje dni" stále. | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 14.04.10 12:43 | |
| - citácia :
- Odkedy sa vrátil z pekla, akoby mal "svoje dni" stále.
prípadne je to naopak a on ich nemá | |
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 14.04.10 15:01 | |
| | |
| | | Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 14.04.10 21:11 | |
| | |
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon 14.04.10 22:17 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 05x16 Dark Side of the Moon | |
| |
| | | | 05x16 Dark Side of the Moon | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |