| Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 09.04.10 22:36 | |
| ღ Castiel can’t hear him; he’s lost in the pain. ღ ღ Dean reaches down to take Castiel’s shoulder, saying his name over and over, trying to soothe him. ღ ღ And then he realizes that Castiel is crying. ღPanthera & Fay present Whumping!Cas Fan ClubVítejte, nacházíte se na půdě zvrácené, zasvěcené Koblize a jeho trýznění ve všech v mysli dostupných podobách. Máte-li slabý žaludek, raději tuhle část fóra nenavštěvujte, vy zbývající, račte vstoupit, popřípadě zanechte věcný vzkaz. Pravidla1. Koblih je postava nejzkaženější, tudíž k němu máme jistý druh zvráceného respektu. (nebudeme sem cpát postavy jiné, takřka svaté)2. Koblihu je možno týrati všemi dostupnými prostředky, takže toho musíme náležitě využít. (dle pravidel fóra vkládejme obrázky, videa i texty)3. Kobliha ví všechno nejlépe, proto taky dostává pořád na budku. (my nehodnotíme kvalitu, pouze diskutujeme, zda by to nešlo udělat drsněji)4. Baloňák, kravata a modré bulvy jsou majetkem Kobliha. (avšak nic nám nebrání v jejich likvidaci)5. V případě potřeby, rozhazuje Koblih stoličky nebo třenové zuby. (neleníme a sbíráme)6. Raritou Kobliha je absolutní absence pudu sebezáchovy. (proč bychom mu nepomohli na opačnou stranu)...časem budou doplňována i další praktická pravidla... Nechť marmeláda teče proudem... (4) Členové řádu zasvěcenýchPanthera & Fay dion-fortune cleo ...případní skrytí sadisté, nechť se ozvou, aby mohli být po zásluze přidáni...
Naposledy upravil Panthera dňa 11.04.10 0:49, celkom upravené 5 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 09.04.10 23:12 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 09.04.10 23:19 | |
| Vítej, jakýpak nástroj se sebou přinášíš? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 0:06 | |
| haloooooo Zabudla si napisať, že Kobližek rád rozhadzuje Jimmyho stoličky | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 1:20 | |
| a nemá pud sebazáchovy, of course.. chcelo by to spraviť fanpage, na lj by ich mrdlo | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:06 | |
| panthera: ja som flexibilná, aký nástroj bude za potreby, taký zoženiem a na lj nie je nejaká podobná komunita? ja by som sa hneď pridala | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:28 | |
| Fay: Doplněno, stále mám oči na posledním dílu. Cleo: I zoubky tam máme, díky za připomenutí. Dion: Cheché, tak hodně marmelády přeju. - kód:
-
http://community.livejournal.com/angel_whump/profile
Naposledy upravil Panthera dňa 10.04.10 10:33, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:32 | |
| hah, tak už som sa pridala, čakám na schválenie btw vracia sa mi posadnutnosť lj ale mám nový, už nie som sndion, ale aanami btw v tom najnovšom diely ma trocha brothers naštvali, že ho tam len tak nechali na tej zemi a včera som mala sn večer a kukala som lucifer rising jáj tam boli super destiel momenty | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:35 | |
| No to mi ani nepřipomínej, chudák Koblížek se tam na zemi svíjí jak v záchvatu padoucnice a oni si klidně odběhnou, do kdyby tam čumáček pošel? A na konci, jak ho sice mají v posteli, ale nikdo kolem něj neběhá, hlavně že oba Sam i Dean spravujou hnátu faráři. Kobliha je důležitější, měla aspoň obkládek na čelíčko dostat. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:39 | |
| toto nespravili dobre. nedotiahli to dokonca ako na tej posteli, keď som ho videla, už som tam pri ňom videla aj ustarosteného deana a on si prejde okolo akoby nič ale tak aspoň, že mu pomohli do auta ako tam mal tú ruku cez plece ach toto je už deformácia | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:45 | |
| Já si vychutnávala tu Deanovu ruku na jeho rameni, jak ho pěkně tiskl. No, aspoň mu řekl, bacha na hlavu a táhl ho on. Kdyby si to se Samem prohodili, tak bych řekla, že je něco špatně. Je to přece JEHO anděl, ehm. Že se vracím k té scéně na posteli, když jsem viděla ten pohled, tak bych ho tipla na emouše, co se pokusí o sebevraždu. Fakt, že kolem něj Dean jen tak prošel, aniž by ho třeba slovně povzbudil, to mě doslova n... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:48 | |
| jj to rameno bolo super a inak hoci ja som veľký sastiel fan, som rada, že ho "vláčil" dean, pretože presne ako píšeš, je to jeho anjel na tej posteli to bolo fakt kruté... ale aj na tej zemi predtým... akože akoby to brali, že je anjel, tak sa z toho dostane trocha hurt/comfort by neuškodilo ach....asi sa budem musieť vrátiť k písaniu | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 10:57 | |
| Jop, mně to přijde tak, že ho považují pomalu za věc, co se ze všeho sama vyhrabe a nemá city. Jen mám prostě pocit, že je má, jen to nedokáže ventilovat tak, jako lidé. Už ten závistivej a smutnej pohled, když se mu Dean oblizoval s Ančou. To stejné, jak s nima cestoval časem zpátky za rodiči, ho odloží někde v motelu jak ručník a pak si na něj ani nevzpomenou. Kdyby se chudák nevrátil zpátky sám, tak ho snad ani nebudou postrádat. Chudáček a ještě se mu smějou. Ale čím to, že když trpí, tak já jsem nadšená? Žádám více marmelády... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 11:14 | |
| 100% súhlas. mňa to tak strašne irituje, že sa o neho nestarajú koľkokrát im pomohol? však kvôli nim padol, nechal sa rozkúskovať archanjelom... a oni ho vidia krvavého, bledého a v bolestiach a nechajú ho tak to je drzosť toto. ako ja beriem, že aj oni, keď sú zranení, tak sa okolo nich nebehá, ale aspoň sa im daná rana ošetrí alebo niečo... a on chudáčik inak on určite má city to na ňom vidieť. nerobil by to, čo robí ak ich nemal... len na to brothers občas zabúdajú ach by som im vyplieskala oboch, že ako si to predstavujú ale je pravda, že čím viac koblížek trpí, tým som šťastnejšia ja toto je fakt choré | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 11:45 | |
| Alespoň u Deana očekávám ochranitelské sklony, vždyť ho Kobliha slepila jako puzzle do jednoho kusu, když to nadnesu, tak je jako jeho druhá matinka. Nicméně, buďme rády, že mu hodil aspoň tu lahvičku s aspirinem nebo co to bylo. Já tam tak čekala hugís... Na druhou stranu mi přišlo divné, proč tam na té posteli zůstával? V 99% prostě někam zmizne a teď se jim tam válí a háže štěněcí pohledy. (I like ) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 13:14 | |
| veru, od deana som aj ja čakala viac. ale tak čo už zvykla som si, že čoho sa mi nedostane v sn, toho sa mi dostane v ff ja som tiež čakala objatie alebo aspoň potľapkanie po chrbte, či ramene.... alebo položenie ruky na nohu... (ako sam deanovi v MM) skrátka niečo... nejaký dotky... nejaký náznak toho, že sa stará o to, ako na tom casík je za tie lieky som aj ja vďačná... to bol zase super pohľad na koblížka ako ho bolí hlavička prečo ostával s nimi... no máš pravdu, že väčšinou je hneď preč možno teraz už fakt nemal "juice" na premiestnenie alebo skrátka chcel s nimi ostať a tie puppy eyes, tie sú ozaj úžasné | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 14:03 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 14:46 | |
| To je fakt nemoc? Nápodobně, zvalchovat - utěšit, zase zvalchovat - znovu utěšit... Muhehe, ale jsem normální... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 14:48 | |
| Dean to preháňa s tou ignoráciou.. asi chlapec neprišiel ešte na to, že si ho takto jedine odplaší, damn it!!! Aj keď ja som pomaly viac za Cammy tie poviedky nemajú chybu.. Antikrist vs. Angel.. aaaah | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 14:57 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 14:59 | |
| mne teda ani Destiel nevadí, poviedky sú super (ale čítam väčšinou len Pantherkin výber, ehm ), ale Cammy má peknú zbierku ... videíí je málo, tu idem po Destiel všetkými piatimi.. ťažko, tam sa páruje všetko so všetkým Strašne sa mi páčila tá scéna, kde Sam podal Casovi ruku.. aaaaaa, musím si to ísť pustiť, aaa... a ako ho prišiel v On the Head of the Spin zachrániť.. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 15:03 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 15:07 | |
| ak si dočítala Threefold, tak tam ho v poslednej časti "svojim spôsobom" mučí Sam svojimi schopnosťami!! | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! 10.04.10 16:21 | |
| Všechno málo, Strangenesska zamčela tu geniální whumpici pro friends, páč se jí zdála moc drsná. Takže o to víc to chci dopřekládat. Koblih s obojkem na řetězu. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|