| FF2010 a SupernaturalCon | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Caterina Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 43 Registration date : 31.08.2008
| Predmet: FF2010 a SupernaturalCon 02.05.10 11:29 | |
| Ahoj, takže i tento rok bude Supernatural na Festivalu fantazie. Dostali jsme opět 2 dny a to 4.-5.7. Na programu se již pracuje a pokud by chtěl někdo přednášet nebo se i jinak zapojit budeme určitě velmi rádi. Team SupernaturalConu - kód:
-
http://supernaturalcon.j2fans.cz/ email: supernaturalcon@gmail.comPrvní přednášky:-Mišák Collinsů aneb cesta Kobliha -Andělé v SN… jsou opravdu šmejdi -Apokalypsa podávaná za studena ála Kripke -Démoni v Supernaturalu -Cesta do pekla a naspäť II. - Supernatural kvíz -Homoerotical subtext in Supernatural -Bratři Wichesterovi -Průvodce seriálem[img][/img] | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 04.05.10 10:58 | |
| teda program vypadá hodně zajímavě - už se moooc těším -jste šikulky jo a moc se mi líbí info letáčky.....jen tak dál | |
|
| |
niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 05.05.10 12:13 | |
| shit..proč musím být v práci..takový zajímavý přednášky, proč tohle nemůžou přednášet na vejšc | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 21.05.10 12:27 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 25.05.10 15:08 | |
| Takže program je hotový, dávala som to aj na stránky:
SupernaturalCon 2010 na Festivale Fantazie:
Supernatural v Ríme (Fay) Anotácia: Premitanie fotiek a rozprávanie o ceste za Supernaturalom - Jus In Bello ROME 2010.
The Best of Supernatural s1 (Swamp) Anotácia: Zostrih najlepsích momentov a hlášok z prvej série kultového seriálu!
Démonológia 1.0 (Fay) Anotácia: Azazel, Alastair, Crowley, Lilith.. Ich "démonie" JA poznáme vďaka seriálu Supernatural, no rozprávalo sa o nich dávno predtým. Ako vykreslil Kripke démonov a čo sa skrýva za týmito menami v mytológii? Nazrite spolu s Fay do histórie démonológie Supernaturalu.
Apokalypsa podávaná za studena á la Kripke (Panthera) Anotácia: Je libo Lucifera na talíři? Co říká Bible o konci světa? A jak to vidí Eric Kripke a Supernatural? Aneb rozbor apokalyptické vize z více směrů... Jste připraveni? Pak jste srdečně zváni. (spoilery)
Průvodce seriálem (Caterina) Anotácia: O čem je? Co se tam děje? Kdo ho vytvořil? Jaké jsou další plány? A spoustu dalšího se dozvíte na této přednášce. (Varování možný spoiler)
O Johnovi bez Johna (Elendilka) Anotácia: Jeffrey Dean Morgan. Muž s anjelskou charizmou no hriešnym telom. Prepožičal svoju tvár nášmu milovanému Johnovi Winchesterovi (ktorého NEMALI zabiť). Čo však robil predtým, v koľkých rolách ho zabili a ktorá kosť nám ho kradne? Nechajme lovca s kufrom plným zbraní bokom a zaostrime na Jeffreyho!
Andělé v SN… jsou opravdu šmejdi (Panthera) Anotácia: Zachariáš, Castiel či Lucifer - všechno jedna sebranka. Lžou, kradou, pletichaří, jsou líní a ještě mnohem víc. Vessel sem, vessel tam, ale kam to všechno vede? Srdečně vás zveme na stručné povídání o tom, jak to vypadalo a zatím vypadá v Bibli a jak to viděl tvůrce Eric Kripke. (spoilery)
Bratři Winchesterovi (Caterina + Fay) Anotácia: Sam a Dean. Dva bratři vyrůstající jako lovci. Jejich život ovlivněn bojem mezi nebem a peklem. Jací jsou? Jak se vypořádávají se svým osudem?
Cesta do pekla a naspäť II. - Supernatural kvíz (Fay) Anotácia: Koľko gombíkov má Castielov baloňák? Ktorú vec vo svojom živote Dean najviac ľutuje? Prečo Sam nemá rád klaunov? Príďte zmerať svoje sily v znalostiach seriálu do kvízu a súťažte o množstvo zaujímavých cien!
Zaujímavosti z 1. a 2. série (Swamp) - dve prednášky Anotácia: Objasnenie narážok a kultúrnych odkazov v druhej sérii kultového seriálu.
Mišák Collinsů aneb cesta Kobliha (Panthera) Anotácia: Co spojuje buddhistické hrdelní zpěvy s Bílým domem? Co se skrývá za charismatickým andělem v baloňáku? Biografie, filmografie, fenomén Minions a mnohem víc o ztvárniteli Castiela - Mishi Collinsovi. (spoilery)
Homoerotický subtext v Supernatural (Fay) Anotácia: Kde vznikol nápad párovať dvoch bratov? Bola to myšlienka zvrhlého fanúška, alebo dobre premyslený ťah scenáristov? Čosi z histórie wincestu, príchod Destielu a scény, ktoré nenechajú v slashovom fandome ani jedno oko suché, vám odprednáša Fay.
Premietané epizódy (SN Team)
1x10 Asylum 1x22 Devil's Trap 2x01 In My Time Of Dying 2x06 No Exit 2x21 All Hell Breaks Loose (Part 1) 2x22 All Hell Breaks Loose (Part 2) 4x20 The Rapture 5x04 The End 5x08 Changing Channels 5x13 The Song Remains the Same 5x19 Hammer of the Gods 5x20 The Devil You Know J2 Cinema (Jeden film či episoda seriálu, ve kterém hráli J.Ackles nebo J.Padalecki, dle výběru diváků.) Supernatural Cinema (Hlasujte na FF pro svou nejoblíbenější episodu ze seriálu Supernatural... Promítání episody, pro kterou bylo nejvíce hlasů.) | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 25.05.10 15:18 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 02.06.10 18:32 | |
| tak ešte + 1 neoficiálna prednáška - máme tam voľno na obed a na večeru, takže som sa rozhodla (samozrejme po prediskutovaní s Catrine), že zaradím prednášku Bradley Cooper - čo má spoločné so seriálom Supernatural?.. v programe to nebude, ale asi to bachnem v pondelok okolo 17tej (neviem ako je tam to voľno).. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 08.06.10 16:54 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 08.06.10 16:56 | |
| Nemix: ono to vyzerá všetko tak, že sa celý SPN con presunie na sobotu a nedeľu.. čakám na officiálne pokyny zhora (a som z toho "stráááášne happy" ) | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 08.06.10 17:04 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 08.06.10 17:11 | |
| - citácia :
- no ale vás (myslím tím přednášející) to musí teda stát pěkné nervy
tretí krát mením prihlášku.. ani mi radšej na maily neodpisujú, lebo za posledné tri dni som ich poslala.. hafo.. takže, ani neeeee, neviem kde budem spať, či sa tam dostanem a v neposlednom rade - či vôbec budem mať kedy prednášať, lol | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 08.06.10 18:14 | |
| pravím - upřímnou soustrast.....já doufám, že se to ale nakonec vše dobře vyřeší.... no co se týká ubytování - tak kdyby opravdu teklo do bot, tak se ozvy - já původně pocházím z Chotěb., takže já budu bydlet doma, na ff jsem celou rodinu odklidila pryč, takže mám byt pro sebe (když nepočítám svou kámošku/spolutrpitelku) - takže pár hlav navíc by se u mě určitě vyspalo dvěře mám otevřené | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 2:23 | |
| ja idem do Geofondu, pretože berem psa (inak by som šla na Smetanku ). ale ďakujem veľmi pekne, budem si k tebe chodiť robiť mrazenú pizzu do mikrovlnky (kidding ) | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 8:20 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 9:11 | |
| Geofond je nejlepší!!!! Já bych nikam jinam v Chotěboři nešla... i když je to dál, než ostatní ubytování. Zbožňuju ty noční procházky. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 9:17 | |
| Samabel: já geofond vůbec nezavrhuju - ba naopak - k tomu místu mám naprosto sentimentální vzpomínky (však v jeho blízkosti jsem vlastně prožila své dětství, naučila se tam střílet z luku a dokonce jsem tam i zorganizovala výlet se střední školou - takže vím, že to místo má své kouzlo) ty noční procházky vám opravdu závidím.... | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 9:50 | |
| Začínám mít obavu. Dá se tam bezpečně parknout auto? | |
|
| |
Nemix Winchester
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 12:19 | |
| Nemix: V Chotěboři mám odzkoušeno, nevím s tím Geofondem. Nerada bych Melouna našla na cihlách nebo vůbec ne. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 12:28 | |
| Panthera: no já jsem teda nikdy neměla potřebu parkovat na geofondu (přeci jen to mám z geofondu domů pomalou chůzí 25 min)- ale co si vzpomínám, tak tam místo bylo (nebylo ho mnoho) - ale raději bych si zavolala přímo na geofond - jinak parkování v chot. je vždy na vlastní riziko a obzvlášť v období FF - nevím sice proč, ale místním se tato akce moc nelíbí (mě, že tam chci jít, považují za značného exota - což teda vůbec nechápu).... jestli ale chceš - tak ti ten geofond můžu zjistit... | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 12:31 | |
| Nemix: Můžu-li tak drze poprosit, byla bych moc ráda, kdybych věděla, co a jak. Předem děkuji. Místním se akce nelíbí? Celkem škoda, možná mají rádi svůj klid. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 12:41 | |
| Panthera: takže zkoušela jsem tam volat, neberou to - zřejmě polední pauza - ale neboj já se nezdávám, na netu to bohužel nepíšou.... no ona je Chotěboř (pokud tam není FF) dost nudné město - proto jsem taky hezky zdrhla do Prahy ale vše je vysvětleno v citaci mojí mamči: "Prosím tě, kdy zas přijedou ty magoři, co chodí jako by tu byl startrek, do Chotěboře - já abych si na ten tejden vzala dovolenou..." a to je moje vlastní matka, která by to přeci jen mohla trochu chápat no a nevím, jestli si si toho všimla, ale já jsem například loni na vůbec žádné přednášce nikoho místního nepotkala (pokud jsem se ovšem neviděla v zrcadle ) | |
|
| |
Panthera Winchester
| |
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 12:56 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon 09.06.10 13:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: FF2010 a SupernaturalCon | |
| |
|
| |
| FF2010 a SupernaturalCon | |
|