|
| 05x21 Two Minutes To Midnight | |
|
+12andy Anwiel JMMM Zizi dzajnisko Hiro666 Ellen Lex kaja666 Ettie dion-fortune Panthera 16 posters | Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 05x21 Two Minutes To Midnight 07.05.10 7:11 | |
| Nedočkavost zvítězila, ovšem práce volá. Co říci celkově, inu, dalo se to. Chudák stará paní, tolik chorob na ni mor přinesl. Pěkný odpočet Moříku. Koblih ve špitále, no, v mé choré mysli to tedy vypadalo trochu jinak, zvlášť ty dolní paprčky má nějaký křivý. Ale dělají mi z něj člověka, což se mi ani trochu nelíbí. Má žízeň, bolí ho hlava - jak by tyto pocity mohl jako anděl znát, aby je nyní mohl tak bez problémů popsat. Ňouma v baloňáku byl lepší. Ano, baloňák si sehnal o pár minut později, mé srdce krvácí. Kripke, v tomto dílu jsi mne opravdu tím polidšťováním hodně zklamal. I'm useless. Pěkně mu to Bobek vytmavil. Jeho Load the damn truck nemělo chybu. - It's Pestilence, it probably looks sick. - Everybody looks sick...Mor měl vpravdě originální plán, nakazit a zabít Deana i Sama. Jen je s podivem, že ostatním trvala smrt jen pár sekund a bráchové tam předstírali astmatický záchvat tak dlouho. Mor se v nich pěkně vyžíval. Zajímavé chorobky. Ovšem krásně mu Koblih ten prstíček ufikl, to se mu musí nechat. A propo už víme, odkud vzal Koblih fotku svoji zeleně mazlavé chřipky na Twitteru. - How did you get here? - I took a bus...Unikl mi detail, proč se scéna s Morem opakovala - začátek a pak 07:50. Jsem z toho poněkud jelen. Pak Bobek a jeho asi *skrývaná* orientace. Crowley, válíš. A pak se Bobek postavil, Crowlíku, ty ďáblíku. Jen abyste přežili, hošánkové. Samíkova snaha přesvědčit je o tom, že do *klícky* zvládne skočit i s Luciferem *uvnitř*. No nevím, to bych nezkoušela. Avšak jiná možnost vám asi nezbývá. Prasečí chřipka a croatoan virus, johoho. To naštve, že uříznutí prstíku nepomohlo. Ano, Smrt má krásný autíčko. Tohle se mi líbilo ze všech nejvíc. Následující vsuvka Oh, Death á la promo, sice se mi líbí, ovšem vložit to do děje, zbytečně zabraný čas. Majký si našel nový vessel. Je mi líto Deane, Adámek se hodil víc. A konečně, Smrt sedící v Pizzerii. Zdalipak si dává ančovičky a žampiony. Srpek patřil zjevně jemu. Inu, proč by ne. Zabíjí to anděly, démony, smrtky... Join me Dean, the pizza is delicious. Posvačit se Smrtí, to musí být celoživotní zážitek. Zvlášť, když u toho povídá o tom, že zabije Boha. Tak to je gól asi největší. Smrt zbraní Lucifera, no, aspoň nám bylo vysvětleno, proč ho koltík nezabil. I když svázat se zrovna se Smrtí. Jak Dařbuján a Pandrhola. Jediný, kdo zastaví Lucifera je Sam. Smrti, ty vyčůránku. Deane, dostaneš prstýnek, ale Samíka musíš nechat skočit do díry s Lucíkem uvnitř. To už se zamotává jak Gordický uzel. Alespoň jsi to řekl Bobkovi a rozhovor na konci byl pro mě více než přínosný. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 07.05.10 9:30 | |
| no tak ja sa pokúsim aspoň rýchlo vyjadriť kým nepríde ocinko z roboty a neodfičíme do Prahy mne sa tento diel celkom páčil najviac asi tá otázka, čo položil Bobby Deanovi na konci dielu. to bolo fakt crowley rulezzz. mňa zabil ten rozhovor, keď sa dozvedeli o dohode "did you kiss him?" alé alé sammy a potom tá fotka ja som kapala castiel v nemocnici... no veru aj mne sa viac páčil ako anjel, ale tak zase toto poľudšťovanie mi extra neva. len aby sa z neho fakt nestal človek, to zase no no ale ten rozhovor s deanom a tá posledná vec, čo mu povedal no úprimnosť nadovšetko. death je cool. ten rozhovor pri pizzi bože to boli dávačky v tomto diely nice. really nice. bobby zase chodí! to je super a samozrejme crowley tam bol naj, že completely worth your soul, right? I am hell of guy no nemiluj ho potom a samozrejme torturing pekne to mor bratom naložil. sama ten syfilis už bude asi až do smrti prenasledovať no toť asi naj momenty, čo sa mi páčili. k nedostatkopm sa radšej vyjadrovať nebudem, aj keď aj tých sa tam pár našlo no som zvedavá na finále. v ten deň mám jednu z najťažších skúšok, tak budem hotový uzlík nervov | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 07.05.10 9:57 | |
| panthera to zabila a vystihla idem kuknut este raz | |
| | | kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 07.05.10 13:46 | |
| Takže... Mne sa táto epka páčila a to veľmi. Najsilnejší okamih - ako ukazovali Smrť vychádzajúcu z auta a ako kráča po ulici. Zábery, hudba, všetko dokonalé. Až som mala zimomriavky. Ku Castielovi. Zlatý bol I don´t understant your definition of good news. Alebo: Actually, these things can be useful Som z neho nemohla A Sammy, ako tam bol v tom skladisku a strieľal, ten výraz v jeho tvári. God, normálne som mala chuť naňho skočiť. Bol tak nenormálne sexi... Možno som len nejak narušená, ale no čo už Bobby chodí. Jej! Tešme sa a radujme! Len som zvedavá na ako dlho. A Crowley bol úžasný ako vždy. Myslím, že to ani nemá zmysel komentovať Dean a jeho rozhovor so smrťou. Úžasné. Tá búrka v pozadí bola skvelá. Bolo to jednoducho dokonalé. A ten koniec... Bobby to vystihol. Teším sa na finále. Neviem ako to vydržím.... Týždeň čakať. Asi si to idem pozrieť ešte raz. A potom si to večer pozriem znova s titulkami (pár vecí mi trochu uniklo....) | |
| | | Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: My name is Death and the end is here... 07.05.10 14:56 | |
| No, že..wow! Epka nemala chybu, ale tak to sme aj očakávali trochu.. Matt bol ako Mor úplne super, moc sa mu to hodilo, hlavne ako tam pobehoval s tou brokolicovou omáčkou na tvári, a keď vyvraždil prsteňom celú nemocnicu ako Arabela!.. Poľudštený Cass.. no k tomu sa radšej nevyjadrujem, veď je aj tak stále rovnako zlatý.. Crowley dával ako vždy.. Hello boys, pleasure, etc.. no dnes to bolo cool, hlavne tá fotka na iPhone.. Why'd you take a picture??..Why'd you have to use tongue? A to ani nehovorím o truck scene: "Bobby, you're just gonna sit there??".."No, I'm gonna riverdance!" ach, ach Áno, som veľmi spokojný.. Škoda, že už len jedna epizóda a zas nebudem mať tri mesiace čo pozerať.. | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 08.05.10 2:29 | |
| Bola to dobrá epka, trochu som sa bála, že nestihnú Smrť, keď to toľko naťahovali v rozhovoroch medzi Crowleym, Cassom, spolu a potom ešte aj ten croatoan vírus. Moje srdiečko však zaplesalo, keď som videla ako Dean kráča do tej pizzérie. Čo sa týka tej scény a la promo Death, bola trochu zbytočne natiahnutá a rozvláčna. Oveľa viac sa mi páčila scéna večere so Smrťou za jedným stolom. Atmosféra bola úžasná, Smrť mala charizmu a počasie za sklom priam apokalyptické. Presne podľa môjho gusta. Sam sa mi zdá priveľmi sebakritický, trebalo by ho posmeliť, lebo sa obávam, že stratí guráž v rozhodujúcej chvíli. Sam vyzeral fakt veľmi dobre, vlasy mu podrástli a páčilo sa mi, ako mu občas zakrývali tvár. Najlepší však bol keď odpadol priamo pred Morom a potom, keď tak chladnokrvne strieľaľ na tých ľudí posadnutých crotan vírusom. Neviem, či sa mi to len zdá, ale farby v tejto epke hodne vybledli, celá epka bola takmer čiernobiela, dokonca až tak, že Sam každú chvíľu vyzeral, akoby mal úplne čierne oči. A všimli ste si ako sa mu leskli? Kvôli tomu som aj pár krát zapochybovala, či to ešte je naozaj Sam. | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 08.05.10 10:28 | |
| Pekny epizoda . Bobby konencne chodi ,len dokedy. Crowly tu bol perfekny , ked ukazoval na pizzeriu , a Dean ho nepocul. A Crowly sa objabvil v aute a povedal ,ze Smrt je tam . Zaujimavy bol rozhovor medzi Dean a Smrtou. Len nechapem ,ako ze hned Smrt nevedel/a ze mu/jej klame Dean priamo do oci. Konecne sa vratil Cas ( len skoda ,ze bez shopnosti ) Dobry bol ked sa objavil v nemocnci ,kde Mor vaznil Dean a Sama. A sa ho opytali ,ze ako prisiel , a on ze na autobuse. Ci ako Cas sa ospravedlnil Deanovi. Alebo ako si vypucil napad Sama. Len jednemu nechapem ked boli Dean a Sam v nemocnci. tam jeden demon povedal Morovi ze je zakazane ublizit lebo su schranky. Sama chapem ,kedze je najlepsia schranka pre Lucifera. Alebo preco demoni nemozu zabit Dean ,tak to nie | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 08.05.10 17:30 | |
| tak mne sa epka veľmo páčila - až na tie nechutné časti začiatok, kde sa Dean rozčuľoval - I like! to jeho "ešte sme neskončili!" čo povedal Samovi predtým, ako odpovedal Casovi na telefonát bolo super, fakt ako taký otec koniec rozhovoru medzi Deanom a Casom - nemám čo dodať. Castiel bol túto časť tiež znova super Crowley - tam sa nedá napísať nič iné ako po minulé časti - ten chlapík je skvelý, v každom rozhovore vie vystihnúť to, čo potrebuje a ešte takým štýlom, že koniec Mor bol hrozný, bolo to fakt nepríjemné vidieť ten jeho rozhovor s tou chorou pani, hlavne, keď aj ja som nejaká prechladnutá Smrť - ten človek to zahral skvele, to fakt, aj ma prekvapilo, čo hovoril Deanovi - že nechce byť Luciferovým poskokom a to, že zabije Boha Bobby chodí! nejdem sa zamýšľať na ako dlho, stačilo mi vidieť ten jeho šťastný úsmev Dean, prstene, Samove rozhodnutie - no uff, hlavne, keď som videla ten trailer na poslednú časť nuž, uvidíme, čo uvidíme o týždeň | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 08.05.10 21:27 | |
| No tak aj ja čosi vyplodím Epka sa mi veľmi páčila. Teda keď odhliadnem od toho, že som korunovala uja Mora za najnechutnejšiu postavu z čias Supernaturalu Takmer všetko tu už bolo spomenuté. Začiatok ako sa Dean a Sam hádali - teda skôr ako Dean rúkal No potom Cas. Ja neviem, ale asi mám skôr slabosť na biednych, zúfalých ľudí, lebo Casa mi bolo ľúto ako ho všetko bolelo a proste sa mi to páčilo lol ako chytil bus No a Samova uštipačná poznámka na Bobbyho "pobozkal si ho?" keď Crowley vytiahol mobil s tou fotkou tak som ležala pod stolom. Vlastne som to videla 2x a zakaždým som ležala pod stolom Ujo Smrť je bohovský. Hrozne sa mi to páči a viete čo? Takto nejako by som si smrťáka aj predstavovala. To, že jazdí na takom úžasnom autíčku ani nehovorím Typujem to na 99% na Cadillac Eldorado Prstienky sú pokope a Sam a jeho hrdinské zachraňovanie nuž uvidíme ako to náš malý Sammy zvládne. Keďže som videla promo na ďalšiu epku, tak som zvedavá Už len čo dodám? Cas povedal, že si Michael našiel novú vessel a to Adama, ale nevravel Zach náhodou, že Adam bol len návnada? Že on nie je vyvolený? Ešte som mala jednu otázku, ale samozrejme som ju zabudla | |
| | | JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 10.05.10 22:10 | |
| Ja nemôžem, mne sa tento vývoj príbehu nepáči. Smrť môže zabiť Boha? Sam má povedať áno a premôcť anjela? Dúfala som, že nakoniec bude fight Dean/Michael vs. Sam/Lucifer, ale s touto novou líniou...neviem neviem, dúfam, že sa im to nepodarí a nakoniec to skončí úplne inak. A Zizi, Adam bol síce len návnada, ale Castiel vravel, že to možné je, lebo Adam je bratom Sama, aj keď to nie je perfektné. Tak čo, chudák Michael sa musel uspokojiť aj s málom . | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 10.05.10 22:15 | |
| - JMMM napísal:
- Ja nemôžem, mne sa tento vývoj príbehu nepáči.
Já se hlásím taky.... Abych pravdu řekla, tak pátá série je pro mě totální zklamání. Jako kdyby už nevěděli, co do toho narvat, až to začíná být trapný až je mi z toho blbě. Jak strašně se mi stýská po časech, kdy lovili zrůdičky, vlkodlaky, nebo třeba upíry.... | |
| | | andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 8:57 | |
| mne sa tato epizoda pacila, boli tam aj vtipne momenty aj napatie. najlepsia scena bol ten rozhovor so smrtou, smrt bol fakt cool. ked povedal deanovi, ze ako by sa citil, keby cerv oproti nemu zacal byt sarkasticky skoda, ze je tento tyzden uz posledny diel. dufam, ze michael sa nejako dobre zapoji, asi by sa mi pacilo, keby anjeli nakoniec neboli najhorsie bytosti v galaxii. a adam sa mi tiez paci, aky bol minule odhodlany zachranit svet. | |
| | | andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 9:00 | |
| - Panthera napísal:
Smrt zbraní Lucifera, no, aspoň nám bylo vysvětleno, proč ho koltík nezabil. I když svázat se zrovna se Smrtí. Jak Dařbuján a Pandrhola.
Podla mna Lucifera kolt nezabil, lebo on je vlastne anjel a mozno ho zabit len tym mecikom. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 12:58 | |
| - Anwiel napísal:
- JMMM napísal:
- Ja nemôžem, mne sa tento vývoj príbehu nepáči.
Já se hlásím taky....
Abych pravdu řekla, tak pátá série je pro mě totální zklamání. Jako kdyby už nevěděli, co do toho narvat, až to začíná být trapný až je mi z toho blbě. Jak strašně se mi stýská po časech, kdy lovili zrůdičky, vlkodlaky, nebo třeba upíry.... Podobne, ja to pozeram, len kvoli guest star, ktore (pre mna) SN tento rok zachranili, inak sra*** K tejto epke ani nemam co povedat, mozno akurat + Crowley Cas Smrtak a ten ppc song - DEAN všetko ostatne.... | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 14:03 | |
| - andy napísal:
- Panthera napísal:
Smrt zbraní Lucifera, no, aspoň nám bylo vysvětleno, proč ho koltík nezabil. I když svázat se zrovna se Smrtí. Jak Dařbuján a Pandrhola.
Podla mna Lucifera kolt nezabil, lebo on je vlastne anjel a mozno ho zabit len tym mecikom. Tuhle otázku už jsme dávno rozebírali u 5x10, i tehdy jsem se klonila k názoru, že ač do nás bylo huštěno, že anděla odpravíme jen párárkem, tak není anděl jako anděl a jistá naděje tu byla. Navíc, dle tohoto dílu můžeme anděla v klidu podříznout i Smrťákovým srpem. Takže Deane, nechápu, proč jsi s tím šel na Smrt, když to stačilo dát Samovi, ať ho při setkání vykrví osobně. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 14:15 | |
| Cleo: Já už se na to koukam spíš jen za zvyku... Crowley je teď tak jediná postava, která se mi tam líbí. A taky Trickster, mam toho herce moc moc ráda. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 14:40 | |
| anwiel: hej on je tiez uzasny..... ja som par dielov ani nevidela, zaspala som pri tom, tiez je to uz asi len zvyk... | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 15:11 | |
| - citácia :
- -
DEAN v sobotu si hovorila niečo iné.. mne sa vývoj deja páči, ide to presne tak, ako chcem (ešte nech zabijú v poslednej epke bráškov a 6tka bude o flashbackoch alebo SPN origins alebo niečo a skáčem 5 metrov) - Lucifer stars Sam, Michael stars Dean.. jediná škoda, že mi Gabiho zabili, to im nikdy neodpustím! | |
| | | cleo Winchester
| | | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 20:17 | |
| - citácia :
- To nezmamena, ze sa nieco zmeni v tom, že ho nemam rada...
veď dobre, ja skôr hovorím o tom, že si vravela že ti tam nevadil.. | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 11.05.10 21:45 | |
| fay: jaaaj to to som myslela minulu epku | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 12.05.10 0:55 | |
| - JMMM napísal:
- Ja nemôžem, mne sa tento vývoj príbehu nepáči. Smrť môže zabiť Boha? Sam má povedať áno a premôcť anjela? Dúfala som, že nakoniec bude fight Dean/Michael vs. Sam/Lucifer, ale s touto novou líniou...neviem neviem, dúfam, že sa im to nepodarí a nakoniec to skončí úplne inak.
Aj ja dúfam, že to nevyjde a že sa to zvrtne úplne inak. Avšak súboj Dean/Michael vs. Sam/Lucifer vidím v nedohľadne, ak vôbec niekedy bude. Na jednej strane by bol tento súboj naozaj zaujímavý, na strane druhej sa mi prieči, že by brat mal zabiť brata. Ja tajne dúfam, že Sam padne s Luciferom dole do diery a šiesta séria bude tak o záchrane Sama z večného zatratenia v klietke. No a možno potom bude musieť Dean súhlasiť so spojením s Michaelom, aby mohol zachrániť Sama. Veľmi by som totiž chcela vidieť Michaela v Deanovom podaní. Snáď mi niečo z toho Kripke splní. | |
| | | majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 15.05.10 15:51 | |
| Takže čo k tomu dodať...nič...všetko tu bolo povedané....Ale najviac he he he...bolo pri Bobymu..."Ty si ma pobozkal?" " A ty si musel pri tom použiť jazyk?" a ta fotka!!! Ja som tak vybuchla v smiech, že som si doslova oprskala monitor. Boby a Crowley ...že by kamošy na veky vekov ???...No to by ešte tak bolo...ale Boby chodí a to je super.... Aj tie hlášky okolo toho...Crowlik váli, je to pašák. Len ho nesmieme preceňovať, lebo nás môže škaredo prekvapiť, ako to urobila Rubi. Smrťák bol jasný flegmoš. Jeho silné myšlienky som si doslova vrila do pamäti. Ano ano...smrť tu bola skôr, ako samotný Svet a Boh a všetko okolo toho. Ale pizza mu chutila...tým pádom Chicago nepadlo popolom...jaký silný dôvod nechať ľudstvo na žive. Teším sa na ďalší diel, neteším sa na to, že dllllhoooo dlllllhooo nič nebude. To sa asi unudim a zbláznim zároveň. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight 02.11.10 10:31 | |
| prave pozeram tuto epku, znova, lebo som pri nej v noci okolo pol stvrtej zaspal... ale to, co som chcel povedat, je ze kua ta pizza vyzera uzasne, preco aj u nas take nerobia? fakt ako ju vidim dostavam strasny hlad | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 05x21 Two Minutes To Midnight | |
| |
| | | | 05x21 Two Minutes To Midnight | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |