|
| 06x09 Clap Your Hands If You Believe | |
|
+12janča Lex Polgara kaja666 Ellen Chrystelle JMMM majtika01 sisel bohdy FooFighterkaSN dion-fortune 16 posters | |
Autor | Správa |
---|
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 23.11.10 22:11 | |
| chrys: počkaj, ja si naruta na animaxe tento víkend vyhliadnem a dám ti vedieť, kto ho dabuje inak na to anime sa teším jak malá a chudák chlapec takto deprimuješ svoje dieťa, keď mu zakazuješ "kreslené rozprávky" ale tak máš pravdu, death note by som ani ja niekomu v jeho veku nepustila... za to naruta... bože ja som totálne v naruto nálade od minulého týždňa. damn the ps 2 a ninja v sn.... počkaj do konca série to budeme mať aj live ale srsly taký crossoever naruto, supernatural a čo ja viem, trebárs nurahyon, to by mohla byť pekná prdel spravím z toho sériu mini shot, každý bude cross s iným anime kakashi meet sam, sam kakashi. how do you do? btw som dnes bola na HP 7 v kine a jedna časť bola kreslená!!!!!!!!! a samozrejme to bola the best part of the movie inak súhlasím, že pokiaľ sa aspoň niekomu tá epka páčila, tak sa nedá považovať za nevydarenú ja som len rada, že nie som jediná, ktorá bola taká nadšená | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 24.11.10 13:54 | |
| - Chrystelle napísal:
- ... Já jsem se přes to naštěstí přenesla...
Já jsem se přes to "neštěstí" taky přenesla , ale v kútiku duše stále dúfam, že tá dokonalosť SPN ešte nie je celkom preč. Už to nebudem naťahovať, len dodám, že tu a nielen tu naozaj platí, že čo človek to názor a vyhovieť sa asi všetkým nedá. | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 24.11.10 19:17 | |
| I v tomto díle bylo hlavním tématem - Sam bez duše, co s tím budeme dělat??? Sam – Nepozná rozdíl mezi vtipem, legrací a pravdou, neví kdy se smát, mluvit a kdy je lepší mlčet. (tak se už choval i v minulé epizodě). Nemá prostě pro to cit, má uvnitř sebe prázdno, je mu to jedno - chybí mu ta duše. O té jeho duši snad ví každý na zemi i pod zemí a bude se vychloubat, že zná způsob, jak ji navrátit, samozřejmě za nějakou protislužbu. Sam má možná docela dilema. Sice zase Deana ujišťoval, že svoji duši chce zpět, ale takový jednoduchý život bez bolesti, utrpení, cítění, emocí mu zatím vyhovoval a bude tedy zajímavé, zda se ho opravdu bude chtít vzdát. Nedělá mu problémy teď něco svatosvatě slíbit a až dojde na „lámání chleba“ ucuknout a úplně klidně říct „změnil jsem názor.“ Jen aby ho Dean nemusel k navrácení duše donutit násilím. Dean – Tak se snaží Samovi „vtlouct“ do hlavy co je správné, jak se má chovat, aby se na něho okolí nedívalo jako na chovance z ústavu, až je z toho chvílemi na mrtvici. Je zajímavé, proč ho ti skřítkové vrátili, když ostatní unesené si nechali. Bylo to opravdu proto, že se oháněl tou pistolí a nožem? A ta poznámka, že je označený, byl u nich a je už v jejich moci. Náznak, že se k tomuto tématu – skřítkové hodlají scénáristé ještě vrátit!!!! Jared i Jensen zahráli svoje role, „Sam – je mi to volný, Dean – mě z tebe brzy klepne“, velice dobře. | |
| | | pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 26.11.10 20:44 | |
| Epka vtipná, SPN sa už nemože ponoriť viac ako je teraz, tak to aspon robia vtipnou formou, budme radi aspon zato Pre mna nech v ďalšej epke nahánajú aj šmolkov, stare SPN je preč, tak nech je to aspon vtipné..... | |
| | | PedroSanchez Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Age : 42 Registration date : 17.11.2010
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 29.11.10 8:02 | |
| vidím, že niektorí frflete, že SN už nie je čo to bývalo, ale predstavte si, aká to musí byť fuška, vymýšľať nové hlavné dejové línie pre celé série aj vedľajšie zápletky epizód, nespadnúť pritom do stereotypu a vyhovieť čo najširšiemu publiku... keby nebolo takýchto epizód ako bola táto, zase by sa našli ľudia, ktorí by nadávali, že je to stále dokola to isté a že by to chcelo nové nápady... mne víly nevadili a celkom som sa zasmial keby v SN nebol žiadny humor, tak by som ho ani nesledoval, mne sa práve páči tá kombinácia horroru a komédie, ktorej bolo v tejto epizóde viac než dosť | |
| | | andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 29.11.10 20:34 | |
| Podla mna bola epka super, fakt vtipna. Ja som bola trochu prekvapena, ked to vyzeralo na mimozemstanov, ale vily boli ok vysvetlenie, sucast magie, preco nie. Sam bol perfektny, ked sa s Deanom bavil o tom, ze ako treba trpiet :LOL: celkovo to bolo dobre spravene, napatie, vtip, proste vsetko | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 03.12.10 10:50 | |
| Co k tomu říct. Došly nápady, tak půjdeme cestou spooky Mulder? I když jsem si s touto myšlenkou pohrávala dva díly zpátky, tak mi teď dali vcelku studenou sprchu. Na druhou stranu, s přihlédnutím na zaměření se s tím dalo počítat. A Patrika vcuclo UFO, kde je Mulder a Scullyová? Puf a Dean je v čudu taky. Proč jen ti mimozemšťani vypadají všichni jak z jednoho vrhu? (poukazuji na ty malůvky na autobusu a vycpanýho eťáka) Ať už vezmu Stargaťácký asgardy nebo X-Files, tak všechno na jedno brdo. To nemůže mít mimozemšťan třeba jen jedno oko a to dejme tomu na dorzální straně těla? Proč mít ruce a ne sadu rozvětvených chapadel? V tomto ohledu vynalézavost dosti pokulhává. Co se týče víl v tomto díle, no fuj. Sice Gemblice naznačovala jakýsi odsun k jinému typu *lovné zvěře*, ale tohle ne. Není to můj šálek čaje. Pozitivum: Konečně byla k vidění Samova NEOHOLENÁ hruď, hurá. Y-Yu're upset. Já ti Same sama nevím neb mi u toho nejdříve zaskočil povidlový koláček, který následkem pokračujícího děje dosti zhořkl. - PedroSanchez napísal:
- ... nespadnúť pritom do stereotypu a vyhovieť čo najširšiemu publiku...
A tohle je přesně ono, úspěšný scénárista by měl mít krom talentu a jiných věcí dvě důležité vlastnosti - i při zachování linie co nejméně spadat do stereotypu, ale hlavně - NIKDY se neřídit fandomem. Na tohle dojíždí většina seriálů. Ono to není jen u SN, ale je to vidět všude, SG-1, Smallville a další. Ve chvíli, kdy se tvůrci i scénáristé po CONu rozhodnou vyjít fanynkám vstříc, jde to všechno do .... | |
| | | PedroSanchez Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Age : 42 Registration date : 17.11.2010
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 03.12.10 12:13 | |
| - Panthera napísal:
- Proč jen ti mimozemšťani vypadají všichni jak z jednoho vrhu?
toto aj mňa štve, v tebou spomenutej SG-1 mali aspoň dosť nápaditosti, aby to vysvetlili tým, že sa bránami ľudské plemeno rozšírilo po všetkých kútoch vesmíru, takže technicky sú to stále ľudia, ale s Asgardmi to zase pohnojili... v takom Star-treku to tiež "úžasne" vyriešili - v drvivej väčšine prípadov je to iba človek, ktorému dali nejaký výstupok na čelo a už bol z neho mimozemšťan, tam už keď má niekto napr. chobot, tak to už je veľká výnimka... v SN to beriem tak, že to bolo myslené s nadsádzkou a svojim spôsobom parodovali tieto seriály, preto použili ten klasický výzor mimozemšťana z iných seriálov | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe | |
| |
| | | | 06x09 Clap Your Hands If You Believe | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |