| 7. SÉRIE???!!! | |
|
+21venom3000 Zizi fox Maky Eviik dion-fortune FooFighterkaSN Sarinka Terrik frency Panthera jax90 cleo Anwiel Nemix noky JMMM mummy djdodo Ellen bohdy 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 15.07.11 21:23 | |
| Abychom se měli čemu divit, když už bude děj pod bodem mrazu... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 15.07.11 21:36 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 15.07.11 21:42 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 15.07.11 21:45 | |
| Moje skromné přání je snad jediné a to "Když proboha zase někoho zabijete, už ho neoživujte."
Jsem člověk, kterému torturing nedělá problém a mám ráda, když hlavní hrdina projde všelijakým příkořím a má to hezky okořeněné, ale i já mám svou hranici... a čeho je moc, toho je moc.
Na tom samém u mě ztroskotalo jedno anime... když hlavního hrdinu prakticky dodělali jednou a pak ho oživili... ok... když to udělali podruhé, už jsem byla trochu nesvá, ale jo dobrý, pořád ještě fajnovka... ovšem když se to stalo potřetí a konec série stále v nedohlednu, tak to už se to prostě nedalo, navíc s tím, že pak už tam celkově nebylo v ději nic zajímavého a všechno se to opakovalo.
| |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 16.07.11 10:06 | |
| - citácia :
- Moje skromné přání je snad jediné a to "Když proboha zase někoho zabijete, už ho neoživujte."
Bohužel tenhle seriál začíná připomínat Tak Jde Čas a podobné seriály. Úplně trnu, a čekám že na konci sedmé série, vyleze John Winchester ze sprchy jako Bobby z Dallasu. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 16.07.11 10:09 | |
| - Portable.Device napísal:
- Úplně trnu, a čekám že na konci sedmé série, vyleze John Winchester ze sprchy jako Bobby z Dallasu.
Tak na to se zcela nepokrytě a zvráceně těším. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 16.07.11 10:13 | |
- Úplně trnu, a čekám že na konci sedmé série, vyleze John Winchester ze sprchy jako Bobby z Dallasu.
Ty mně chceš zabít?? | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 16.07.11 10:15 | |
| A Dean zjistí, že se mu to celé jen zdálo, že žijí stále jako jedna velká spokojená rodinka, vrací se do své postýlky a na chodbě zabliká lampa A můžem začít odznova | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 16.07.11 14:59 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 16.07.11 19:36 | |
Ja som Dallas nikdy nevidela, ale predstava o Johnovi W. vyliezajúcom zo sprchy je - bohdy napísal:
- A Dean zjistí, že se mu to celé jen zdálo, že žijí stále jako jedna velká spokojená rodinka, vrací se do své postýlky a na chodbě zabliká lampa A můžem začít odznova
Takto som si robila srandy pár rokov dozadu, že Dean sa zobudí s riadnou opicou na barovom pulte a zistí, že to bol všetko len sen. Lenkka ma za len vyslovenie tej myšlienky skoro ukameňovala - Chrystelle napísal:
- Jen to ne!!!
Jak by som sa smiala, keby to tak fakt dopadlo Sam: "Dean, zobuď sa" Dean: "No do ri*i to bol, ale sen" a v tej chvíli tma a THE END EDIT: - citácia :
- @JewelStaite twitter:
Wrapped, headed to TO! Jensen Ackles simply rocks as a director. And I'm not just saying that cuz he's hot. (What am I saying?? Need sleep) | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 17.07.11 0:52 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! 17.07.11 9:17 | |
| - bohdy napísal:
- A Dean zjistí, že se mu to celé jen zdálo, že žijí stále jako jedna velká spokojená rodinka, vrací se do své postýlky a na chodbě zabliká lampa A můžem začít odznova
No moment. Teď mi došlo co jsi vlastně napsala....to jako myslíš velká šťastná rodinka, teda i s mamkou a taťkou? Tak to už vůbec neeeeeeee! Já bych nechtěla Sammyho zase jako kojence!!! Ale na druhou stranu by bylo zajímavý, jak by se s tím Dean vypořádal (no, v tom dětském věku by ho z té přemíry informací asi piclo, kdyby si opravdu všechno pamatoval ) a jestli by tomu snu věřil a snažil by se těm situacím, o kterých se mu zdálo, vyvarovat. No nic, vidím to na pokračování s názvem "Supernatural II" aneb "jak to všechno vlastně bude". | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 7. SÉRIE???!!! | |
| |
|
| |
| 7. SÉRIE???!!! | |
|