| DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. | |
|
+10Kristine Blanka Silvia Chrystelle dion-fortune SNlois janka410 LenkaX22 Samabel Sarinka 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 30.01.08 16:34 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 30.01.08 23:34 | |
| Dakujem krásne za dve časti Smallwillu zatiaľ iba za dve stihla som pozrieť sice iba jednu ale super konečne mi niečo z uložiska ide. Práve cez torrent ťahám všetky časti 1 serie SN ale v povodnej verzii,je to strašne veľa Gb,moj Pc to asi neprežije,ale teším sa na to | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 8:05 | |
| df, já ti ten Shadow klidně upnu, ale mám to v tom duálu, tedy je tam i čeština. Tak nevím jaký máš přehrávač, jestli ti to pak nebude dělat zbytečnou neplechu. Pokud to budeš chtít, tak dej vědět. - dion-fortune napísal:
- a ja zase velmi pakne dakujem za gilmorky. v tomto poslednom diely, ked sa bol ochotny pobit za rory, som myslela, ze omdliem, taky sladky tam ach jaj, ja ho milujem.
To myslíš ten díl, jak byli na tom plese a do Rory se tam pořád navážel ten týpek?? Tak to jsme měli stejnou reakci, taky jsem málem omdlela. Já si to pouštěla několikrát po sobě, jsem se toho nemohla nabažit, to byla fakt skvělá scéna. Dean tam byl strašně sladkej a takovej drsňák. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 10:02 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 15:17 | |
| pravo tom dawson creek som tiez rozmyslala. no a janni o ten shadow teda zaujem mam, takze please, uvidime co to spravi ak to nebude dobre poprosim este raz niekho dalsieho, no a presne to co si napisala, som myslela, s tym deanom v GG. fakt uzasne to bolo....no a ten film idem hned a zaraz stahovat | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 15:29 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 15:52 | |
| Z toho Dawsonovho sveta mám jednu epku po slovensky, bleeee.. Ale ten film Flight of the Phoenix by som brala, ešte som ho nevidela.. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 16:24 | |
| jo tak to by bylo uplně super s tím phoenixem..juhu další film do sbírky EDIRT: doufám že než půjdu na trénink sem stihnu odit sedmý díl Dark angela :geek: :geek: | |
|
| |
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 17:18 | |
| Já se na to.... V polovině se mi to seklo. df, vadilo by ti, kdybych ten díl rozdělila do WinRARu, na 4 části? Ať nemusím natahovat vše naráz? Snad se mi postupně ty části podaří spolehlivěji natahat, když v celku je to na houby. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 20:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 31.01.08 21:29 | |
| Janna: hm nie neva, moze byt vo winrare, diki moc :DJanna ehm no uz vam upujem tu novu epku, ale neviem si sa mi to stihne kym odidem, takze moste aj niekto dalsi ak vam to da rychlejsie, ale zatial to u mna vyzera celkom dobre, uvidime | |
|
| |
SNlois Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 02.02.08 15:12 | |
| no stve ma to, oki idem ti upnut ten flight of phoenix ach tak idem nakupovat a nesiham to rozdelit, takze sa s tym pohram az vecer, dufam, ze sa mi to podari rozdelit, este som to nerobila :oops: | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 02.02.08 16:21 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 02.02.08 17:49 | |
| tak fajn uz ti tam upujem prvu cast, ale to este potrva, ach jaj, take necele dve hodinky som zvedava ako ti to potom pojde a snad s tym nebude ziaden problem. inak pozerala som ten dawson creek na torrentoch a su, ale len na mpg subory. neviem, ze ci to teda budem stahovat, mozno to skusim a uvidim ako to teda dopadne. no ale na YT su cele ukazky s jensenom, nie su kompletne, ale na zaciatok snad postaci, mne tam prisiel ozaj roskosny. velmi dobru dusu tam hral, ach jaj....no comment | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 02.02.08 20:17 | |
| Takže Ten in ... už je ale muí sa zaplatiť ,tak to je dobrá správa že vobedz je,myslím si že je len otázka času kedy to bude na torrentoch či hocikde inde zadarmo | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 02.02.08 20:33 | |
| Jeeej, tak to je super. Stačí, keď si to niekto zaplatí a už to ide... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 02.02.08 20:59 | |
| hm tak to dufam, je to totiz na strankach, kde su torrenty, ale musis sa zaregistrovat a mesacne platit isty poplatok. no pevne verim, ze to niekto sikovny coskoro stiahne a hodi torrent aj zadara, lebo ja uz mam nervy v koncoch ps: uz je tam cely flight of the phoenix, ale jared sa tam velmi neohreje,aj ked tam ma jednu nezabudnutelnu hlasku, z kroej som nepredychavala, schvalne ci viete, ktoru myslim? ps: vdaka jani, stiahla som ten shadow a ide mi to skvele, takze velmi pekne dakujem | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 12:13 | |
| jelikož jsem ten film neviděla, tak vážně nevím, co máš na mysli, ale vím, že tam umře..... to je tak jediný, co vím, že se mu stane v tom filmu | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 12:51 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 13:01 | |
| no to hej zomrie, ale tesne pred tym povie nieco z coho som sla do kolien a SNlois, neviem ci ta ten film zaujme, lebo mna teda velmi nie, takze ak si pozres taku prvu polhodinku, v ktorej je jared, bude ti to aj stacit ja osobne som si to pretocala len na to, kde bol on inak dala som teda stahovat jeden z dielov dawson creek, kde hra jensen, ale je to mpg, takze neviem ci mi to prehra, ale mozno si stihnem konvertera a potom vam to sem aj upnem no uvidim ako to pojde, ale stahuje sa mi to tak pomaly, ze seriozne som este asi mensi download vo svojom zivote nevidela, takze tak skoro sa na to neteste. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 13:14 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 18:41 | |
| hm no to je skoda s tym GG, na to som sa uz tesila, ale co uz no. ja som stiahla prvu cast dawson creek s jensenom a prehralo mi to, takze neviem aky mate vy prehravac, ale tak snad si poradi s mpg. je to tiez dost velke na serial, jedna cast ma vyse 400 mega a nie je to vo velmi dobrej kvalite, ale jensen je tam zlaty, tak neviem, chcete, aby som to upla? uz stahujem aj dalsie diely, takze postupne ich budem mat vsetky, takze ak mate zaujem dajte vediet. v tomto serialy ma jensen dlhsie vlasy | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. | |
| |
|
| |
| DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. | |
|