| DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. | |
|
+10Kristine Blanka Silvia Chrystelle dion-fortune SNlois janka410 LenkaX22 Samabel Sarinka 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 19:05 | |
| Ďakujme za film Flight of Phoenix, bol podľa mňa dobrý, rozhodne ma bavil oveľa viac ako DeVour a bol tam Hugh Laurie.. ..len ma vytočilo, že zasa zabili Jareda a ešte k tomu tak..chudák, všade ho len vraždia.. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 19:21 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 20:31 | |
| Dakujem za Smallwille pozerala som zatiaľ dve časti,no a v tej druhej som ani len netušila že Jensen je tam niekde iba 4 minutky na konci a ako blbá som to cele pozerala ale to nevadí,som aj tak rada Dakujem | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 21:21 | |
| hm takze aj ten sm sa uchytil? tak to vam upnem aj SM dalsie diely a dam vam ja ten dawsons creek na ukazku jeden diel ci vam to prehra a ak hej tak vam dam aj ostatne, ale ako to s jensnom skonci by som chcela vediet, takze aj mne by si to mohla poslat? | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 22:03 | |
| df, tak já to tedy nakonec přece jen hodím sem do toho spoileru, kdyby si to chtěli přečíst i další. A viděla jsi ten Dawson...nebo vůbec nevíš, jakou tam měl roli? Ať vím, jak stručně to mám napsat. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 03.02.08 22:05 | |
| jj to hej uz ot pozeram zatial som videla druhy, stvrty, siety a siedmy diel-to su tie kde hra viem, ze tam bude mat problem s frajerkou, ale neviem co sa stane potom.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 04.02.08 8:37 | |
| Konečně se mě podařilo upnout GG 1x12 Tak to tam máte a ted budete muset nějakou dobu vydržet než budu mít ostatní díly | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 04.02.08 12:00 | |
| idem skusit upnut ten dawsons creek, no som zvedava ako to pojde a vdaka za GG tie milujem edit: tak mate tam prvy diel s jensenom z dawsons creek, bolo to prilis velke tak som to musela rozdelit, sorry. celkom sa mi tam paci, takze ak vam to pojde a mate zaujem aj o dalsie diely, tak dajte vediet. dnes tam este upnem dalsi smallville edit 2: no uz tam mate aj dalsi diel sm s jensenom, neviem ale mne tam pride strasne sexy, myslim vo vsetkych dieloch smallvillu | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 04.02.08 22:10 | |
| Dion - Takže to je tvoja pracička super Dakujem za tie diely SM a určite sa uchytil a teším sa aj na Dawsons Creek Dakujeme | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 04.02.08 22:24 | |
| no hej sa cinim, takze vam ide ten dawsons creek? mozem davat aj dalsie diely? oki tak zajtra sa do toho zase dam a mate sa na co tesit | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 04.02.08 22:44 | |
| Dion: Samozrejme,že môžeš ja budem veľmi rada a myslím že aj ostatní ale ešte som sa k tomu nedostala dlhšie mi to bude trvať dokiaľ to stiahnem prepáč takže ti nemôžem povedať či to ide ale dúfam že sa niekto taký nájde čoskoro. Dakujeme | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 1:56 | |
| Prosím, prosím, pekne prosím. Nemohla by si, dion, znova nahrať diel 02x26 u GA, práve som dopozerala 02x25 a bolo to totálne brutal, no keď som si stiahla 02x26, bol to diel 23, aj link je rovnaký, prosím, smutne kukám.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 7:06 | |
| hm vazne? ale ja som 26 davalatak skorej, ale oki nahram to ziaden probelem | |
|
| |
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 9:01 | |
| - dion-fortune napísal:
- jj to hej uz ot pozeram zatial som videla druhy, stvrty, siety a siedmy diel-to su tie kde hra viem, ze tam bude mat problem s frajerkou, ale neviem co sa stane potom....
Nebudu ti prozrazovat, jak to bude celé, to se nech překvapit. Jen ti tedy napíšu ten konec, co mě vytočil. Takže kdo nechce vědět, jak to dopadne s Jensenem v Dawson´s creek, tak ať spoiler nečte. - Spoiler:
Skončí to tak, že odjede do New Yorku se svojí holkou....tak jsem si říkala, že to skončilo docela dobře, protože jsem pořád měla strach, že z něj udělají nějakého parchanta. Mně se totiž ta jeho role hrozně líbila. Ale měla jsem strach, že je to třeba jen přetvářka. No a když jsem viděla, že spolu odjeli a všechno je fajn, tak jsem byla ráda. NO a v dalších díle byl skok v čase, ta jeho holka se vrátila s dítětem a řekla, že ji i dítě CJ opustil a oni zůstali sami. Tak to mě tedy dorazilo a byla jsem neskutečně naštvaná, že jsem se nakonec dočkala toho, čeho jsem se celou dobu bála. Vůbec mi to k němu nesedělo, že by byl schopný takového podrazu. Oni to prostě udělali násilně, aby jim to pasovalo k ději. Dost dlouho jsem to rozdýchávala, protože když chlap opustí ženskou s miminkem, to fakt snáším dost blbě. A u "Jensena" mě to prostě žralo tuplovaně.
| |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 9:20 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 9:27 | |
| No to měli taky jediné štěstí, že to tam nezahráli, ale jenom řekli. Nebo to už bych fakt nepřežila. Já jsem si to prostě nepřipouštěla, jednoduše jsem na to odmítala myslet a říkala jsem si, že to byl někdo jiný. Prostě on by to fakt nemohl udělat. ta jeho role tam byla fakt skvělá. takže proto mi to k němu vůbec nesedělo a tolik mě to dožralo. Navíc, když to byl náš miláček. No a to roličce...já teda nevím, ale když tak o tom přemýšlím, pokud by hrál nějakého patrchanta (myslím třeba ubližovat ženským a tak), asi bych si to tak neužívala. Prostě mi k němu takové role nesedí, já chci aby to byl vždycky jen kladný hrdina, MY HERO. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 9:55 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 10:01 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 10:06 | |
| boze tak ja som to dokukala ten dawsons creek ale dobre ze som si precitala spoiler lebo ja som pozerala len diely s nim a ine ani nemienim, ale preboha to sa zblaznili, takto ho odtial vykopnut. akoze vacsiu blbost uz tam dat nemohli, ved bolo uplne jasne, ze cj by nikdy nic takeho neurobil. on bol taka dobra dusa a oni takto???? no dobre, to akoze nie. btw: je tam dalsi diel smallville s jensenom a tento je ozaj dobry hlavne ten zaciatok sa mi paci a ako je tam super ohaknuty v tych riflach a bielom tricku s bielymi teniskami....aaccchh no a dnes sa pokusim este jeden smallville a skusim aj dawsons creek | |
|
| |
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 10:47 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 11:23 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 11:26 | |
| jj vdaka superman to bolo tesne no a mate tam uz aj dalsi smallville idem dat teda upovat dawsons creek dalsi diel s jensenom a pohladat sarinke tu GA fuu ale mam co robit edit: tak je tam prva cast dawsons creek dalsieho dielu s jensenom, prave upujem pokracko, to bude uz rychlo,no a potom skusim pohladat tu GA pre sarinku edit2: uz tam mate dalsi diel smallvillu a nasla som tu GA takze uz ju upujem edit 3: no uz je tam aj GA, fuu, ale som sa dnes zapotila, dufam, ze teraz je tam uz spravny diel | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 19:21 | |
| juchuuu... d-f diky za novee casti...paraaada..zasa bude pc zeravy | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. 05.02.08 20:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. | |
| |
|
| |
| DISKUSIA: J3 filmy, seriály a pod. | |
|