Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural magazín a komiksy

Goto down 
+17
Marion0889
cleo
beruss
Lex
Ettie
Zizi
dion-fortune
bookika
ThomasCrown
nikita
LenkaX22
all_feeling
janka410
Chrystelle
Samabel
SNlois
Sarinka
21 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 16:29

Dion, a nevidela si tam dačo zaujímavé s Doctorom Who prípadne Johnovu knihu, či už tú prvú alebo tú druhú?
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
niki-morgan
Pocestný duch
Pocestný duch
niki-morgan

Počet príspevkov : 108
Registration date : 05.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 17:12

dion-fortune napísal:
ahojky Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 141695 takze nahlasili sa mi fay a janka, tym kupim casak dnes a ak by ste si to niekto rozmysleli, zajtra mate poslednu sancu 603 takze niki-morgan co ty? chces, aby som ti ten casak kupila alebo nie? 603

ne ne,nemusíš, teta přiveze sebou až přijede z anglie Wink ale díky za ochotu
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 18:02

citácia :
Dion, a nevidela si tam dačo zaujímavé s Doctorom Who prípadne Johnovu knihu, či už tú prvú alebo tú druhú?
jj dion nieco s doctorom (davidom) alebo oholenym Iantom si nevidela? Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 284389 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 284389
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 18:03

niki: oki Wink

fay, janka: vaše časáky už mám doma Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 284389 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 284389

sarinka, cleo: ja som si kúpila johnovu knihu I am what I , ale stojí 20 libier Rolling Eyes ale ak by si chcela, tak ti ju kúpim Very Happy doctor who aj tw majú vlastný časák, ale doctor má na titulke nového doctora a torchwood gwen Rolling Eyes no a videla som ale nejaké knihy o torchwoode, ale neviem teraz ktoré Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 999804 inak asi nič... teda samozrejme dvd ešte majú 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 18:20

dion: 20 libier? Shocked uz nie je v akcii k prasku? Laughing Laughing
btw keby si videla knihu Torchwood Consequences alebo Risk Assessment, tak mi ju zober...ked nie tak aspon ten magazin please, Gwen prelepim... Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 316745 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 18:49

dion: thaaank youuu, I lovee youuu Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 430869 705
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 19:24

Sakra, som čakala, že už bude lacnejšia... Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 934194 ale čo, kašlať to, žijeme len raz, tak mi ju, prosím, dion kúp. Dík moc... Wink A koľko stojí ten Doctor Who časák?
Cleo: I am what I am je tá, kde opisuje aj natáčanie TW, však?

Ja už ďalšie TW knihy nechcem, pre mňa boli strašným sklamením, hlavne po tých ppc poviedkach... Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 934194 Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 19:40

sari: myslim, ze v Anything Goes spomina toho viac, ale tu druhu nemam este celu precitanu...

dion: Sardela ma pravdu, nechcem tie knihy...iba magazín prosím...

a myslim, že stoji 4.99 sari, tak ako TW magazín...fuj v tom doctor magazine je aj Russell Tovey a John... Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 1319 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 1319
DWM catches up with the irrepressible Mssrs JOHN BARROWMAN and RUSSELL TOVEY, aka Captain Jack and Midshipman Frame in an intergalactic bar in an effort to find out just what on earth they were thinking...
brrrrr
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 19:59

oki takže jedna johnova kniha a jeden tw časák? a áno myslím, že časopis stojí rovnako, ale pozriem to zajtra ešte pre istotu Wink

a ozaj nemáte začo Wink
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 20:17

Som rozmýšľala nad tým DW časopisom, ale neee, moc nového Doctora, to by som neprežila... Laughing
Dion, ak by si narazila na tú Johnovu prvú knihu v zľave, tak aj tú môžeš, nech to mám komplet. Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 891817
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 20:31

Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 854585 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 854585 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 92299 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 92299 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 92299 děkujuu dion, jsi zlatíčko. Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 430869
Hurá,další časák do sbírky Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 170639
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 20:40

dion: je v tom SN časaku dosť Mishu? Rozmyslam aj nad tym (bez komentara fay) Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 934194 a jj jeden TW magazin pre mna...
btw keby boli tie tw knihy co som pisala po 4 najviac 5 libier, tak aj tie...do zbierky...viac za ne nedam, bo poviedky su fakt lepsie...dakujeeeeeeeeem nezabi ma Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 20:49

nie v pohode, pozriem všetko ešte zajtra cez obed, dúfam, že stihnem Laughing Laughing Laughing

no a s mishom je tam 7 strán celých a potom je ešte sem-tam spomenutý alebo pichnutý jeho obrázok, takže povedala by som, že ho tam je celkom slušne 603

sari: tú prvú knihu som nevidela 603 ale skúsim sa ešte pozrieť 601 601

no a pozriem aj tie tw knihy 703 a fakt nemáte začo Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 891817
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 21:23

citácia :
Rozmyslam aj nad tym (bez komentara fay)

môj jediný komentár: Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 21:49

Vidím, že sa tu spomínajú knihy, tak som sa chcela opýtať či sa SN knihy oplatia viac v Británii alebo napr cez martinus... A ešte - vy ste ich určite čítali, takže budete vedieť - ako veľmi náročná angličtina tam je? Na stupnici od 1 do 5... Toť asi vše Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 22:19

hmm, podľa mňa tak 2 - 3.. nie je to moc ťažká english a veľa vecí si vieš domyslieť z kontextu (slovíčka alebo tak).. ale ja neviem určovať stupnice moc, lebo čítam TONY fanfiction v angličtine, čiže mne to už príde všetko v pohode ..
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 23:06

kaja: myslím, že sú napísané zrozumiteľnou angličtinou a dajú sa v pohode pochopiť pokiaľ máš približne intermediate level v anj a vyššie Wink pre-intermediate level môže mať trocha problém, ale fakt sa väčšina vecí dá domyslieť Wink

ja som tu knihy supernaturalu ale nikde nevidela confused takže ti neviem povedať cenu 603 každopádne si myslím, že hoci na martinuse môžu byť o trocha drahšie ako tu, myslím si, že je podstatne jednoduchšie ich skrátka objednať z martinusu.... ja si myslím, že tie ceny majú v pohode Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 934194 osobne si budem objednávať aj ostatné knihy pravdepodobne z martinusu Wink

takže posledná kontrola:
sarinka: iba kniha JB
cleo: časák torchwood plus pozrieť či majú knihy torchwoodu do 4-5 libier
kaja: časopis supernatural

ešte niekto niečo? Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 23:09

dion: teraz ma zabiješ, ale nemohla by si mi kuknúť čaj??? Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 316745 u nás nejde nikde zohnať a našla som ho na anglických stránkach.. značka je Mhai Diva, pošlem ti aj obráázok, stojí kolo 2 libry.. 603 chcela by som melónový a blackberry.. 603

kód:
http://www.misterquality.nl/upload/products/MrQ2008-00002060-1.jpg
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 23:19

seriously? Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 99937 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 99937 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 99937 ľudia však ma ten balík vyjde na dvadsať libier poštovné pri najmenej Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 99937 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 99937 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 99937 no oki pozriem ti ten čaj, ale nič nesľubujem , lebo to vyzerá skôr ako niečo, čo by som našla v supermarkete a tam už nepôjdem, iba do mesta, takže confused
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 23:21

práveže neviem, či to v Supermarkete zoženieš, skôr v takých malých mestských obchodíkoch alebo de predávajú sypaný čaj Very Happy
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty26.01.10 23:54

dion-fortune napísal:
cleo: časák torchwood plus pozrieť či majú knihy torchwoodu do 4-5 libier
Hej, ale iba tie dve co som ti pisala, ostatne uz mam...alebo staci iba ta Torchwood: Consequences ona myslim stoji okolo 7 libier, tak iba tu a ked ju nebudu mať, tak potom prosim teda ten SN magazin 603 603 Uz si to viac nerozmyslim Very Happy Very Happy Very Happy ma zabijes Very Happy
Takže:
Tw časak
Torchwood: Consequences (ak nebudu mať, tak SN magazín)

603 603 603
Ďakujeeeeeeem Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 891817
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty28.01.10 18:32

cleo: nemali tú knihu, takže som ti kúpila tw a sn časák
kaja: aj tebe som časák kúpila
sari: tebe som kúpila toho johna- I am what I am

fay: prepáč, ale ten čaj som nenašla confused

no nič, dúfam, že ste spokojní Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty28.01.10 18:58

dion: ďakujeeeem aj tak Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 430869
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty28.01.10 19:00

dion: Thank you Wink Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 891817
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty28.01.10 19:11

ďakujem strašne mooooc, dion... Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 891817 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 177401
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural magazín a komiksy
Návrat hore 
Strana 3 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» 02x01 In My Time Of Dying
» Supernatural shops
» Supernatural na CW - archiv 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural produkty-
Prejdi na: