Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural magazín a komiksy

Goto down 
+17
Marion0889
cleo
beruss
Lex
Ettie
Zizi
dion-fortune
bookika
ThomasCrown
nikita
LenkaX22
all_feeling
janka410
Chrystelle
Samabel
SNlois
Sarinka
21 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorSpráva
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty28.01.10 21:14

Och, veľmi pekne ďakujem Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 92299 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 177401 Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 891817
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty31.01.10 14:54

!OZNAM!

takže všetci, čo ste si niečo objednali, tu je návrh ako prebehne výmena Laughing

janka: tebe časák donesiem, keď prídem na návštevu, oki Wink
kaja: ty si vravela, že by si peniaze rada previedla na účet, čo je okey, takže budúci týždeň, až budem mať po skúškach ti pošlem číslo účtu, ty mi dáš adresu a časák ti pošlem Wink
cleo, fay, sarinka: tu som rozmýšľala, že aby sa neplatilo vysoké poštovné kvôli napr knihe JB, že by sme dali niekedy mini meet v nitre (napr kvôli titulkovaniu) alebo by ste len došli do nitri a ja by som vám veci doniesla tam Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 934194 myslím, že by to tak bolo najlepšie 603

ak máte niekto iný nápad alebo vám niečo nevyhovuje, kľudne dajte vedieť. ja sa budem snažiť prispôsobiť Wink a chápem, že chcete tie veci, čo najskôr, ale prosím vás ešte o chvíľku strpenia kým neporobím skúšky 603
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty31.01.10 14:58

dion: mne to môžeš nechať u Janky, my sme sa tak dohodli, pretože ja mám pre ňu jednu knihu, čiže my si to potom medzi sebou vykšeftujeme Wink
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty31.01.10 15:37

okey. tak potom sarinka a cleo, vám tie veci mám poslať? budem vám musieť, ale naúčtovať poštovné, sorry 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty31.01.10 15:40

dion: jj posli to kludne mne a si to postovne rozdelime a ja sarinke tu knihu dam Wink naco dva baliky, ked sa aj tak so sardelou urcite uvidime Wink Laughing Ja teraz do Nitry asi dlho nepojdem, robota aj cez vikendy Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty31.01.10 16:00

okey dokey Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 934194
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty24.08.10 20:14

Nasiel som zaujimavy clanok o serialy

kód:
http://www.25fps.cz/clanek/nazev:lovci-duchu
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural magazín a komiksy   Supernatural magazín a komiksy - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural magazín a komiksy
Návrat hore 
Strana 4 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» 02x01 In My Time Of Dying
» Supernatural shops
» Supernatural na CW - archiv 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural produkty-
Prejdi na: