| Metus Tenebrae | |
|
+20Violet Pa001 SNAdeline Kristine milleniumfalcon bookika Anwiel Soniq nikita Ettie SkreechTina SNlois LenkaX22 janka410 Chrystelle Sarinka Madlen dion-fortune Blanka Samabel 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 29.04.08 16:27 | |
| viem, že musí byť niekedy dosť ťažké všetko vymyslieť a napísať tak, aby to dávalo potom zmysel... ale musím povedať, že ti to ide vážne skvele a tie Deanove spomienky sa mi neskutočne páčia vážne... a vôbec....páči sa mi úplne všetko zápletka, spomienky, torturing Dean a Sammy takže ešte raz | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 29.04.08 17:28 | |
| No já doufám, že s dalšími informacemi, které vám odhalím budete spokojeni také. Napsala jsem zatím asi tak čtvrtinu další části... uvidíme, jak mi to psaní půjde, a jak rychle se dostanu k vytvoření celé další části.... páni, to už bude jedenáctá když si vezmu, že původně měla mít tahle povídka nejvíše 4 části Ok tady je nějaký spoiler - Spoiler:
Sam se snaží přijít na způsob, jak pomoci Deanovi. Dean je pořád tam, kde pobývá už po delší dobu. , i když malá změna tady přecijen bude....Sam se bude muset trochu poprat s některými vlastnostmi ducha.... No a dámy, čtenáři, pomaloučku už se opravdu blížíme k The Endu. Tahle část poslední nebude, ale rozhodně už po ní mnoho dalších nepřijde.
| |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 29.04.08 18:43 | |
| - Samabel napísal:
Jen si nemysli, mě z toho jde hlava kolem někdy taky ...vlastně docela často ... já vždycky dopíšu část a pak když si ty svoje "psací desky" otevřu, tak si jen říkám... kurňa a jak dál!?!? A musím říct, že některé ty pasáže se mi popisovaly hrozně těžko ... třeba jedna z těch Deanových vzpomínek v 9. části... tu když jsem psala, tak jsem si div nevytrhala vlasy Nebo začátek 10. když se tam Sam sbírá ze země a zkouší, co může a co ne...to byla skoro moje smrt... prostě a jednoduše, snažím se tady říct, že si vážně strašně cením toho, že jste spokojené a že se vám to moje vysvětlování líbí, protože někdy mi z toho dost šibe a říkám si, jeslti jsem to náhodou nepřehnala... Jo tak to já si říkám pokaždé, když začnu psát, jestli jsem to nepřehnala. Ale já si narozdíl od tebe i odpovím, že jo. Když to tak vezmeš, tak je hrozně těžké trefit se do vkusu všech. I když si budeš myslet, že je to sebelepší, najde se někdo, komu to nesedne. A naopak nejsi spokojená nebo jistá jestli je to dobře a nakonec jsou z toho všichni unešení. Takže bych řekla, že se neustále pohybujeme "na tenkém ledě". Jen v tomto případě se vždycky najde někdo, kdo tě "z té vody vytáhne, i kdyby se ten led prolomil". Pokaždé se najde někdo, komu se to všechno bude líbit přes všechny naše pochybnosti a to mě vždycky žene vpřed, i když už bych si nejraději... A koukám, že ti z toho opravdu jde občas hlava kolem. Ale ono se není čemu divit. Píšeš to už dost dlouho a jak jsi podotkla, z několika částí se to natáhlo na pěknou hromadu, takže dát všechny ty informace dokupy, aby dávaly ve finále smysl, to je něco... Já jsem začala psát a měla jsem povídku už rok v hlavě, celou od začátku až dokonce. Ale nikdy by mě nenapadlo, že to dá takovou makačku, popsat to ostatním tak, aby to trochu dávalo právě ten smysl. Abych se prostě nepřehmátla, nedělala jednu botu za druhou.... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 29.04.08 19:05 | |
| Jo, já se v tomhle případě pohybuju na tenkém ledě neustále... ....o tom není pochyb Já jsem popravdě ze začátku neměla jasnou představu o tom, jak tahle povídka dopadne a co všechno do ní chci zakomponovat, ale nakonec se to celkem dobře vyrýsovalo do dnešní podoby těch 10. částí... tedy ...když vy říkáte, že je to dobré, tak od té doby to považuji taky za dobré...aspoň trochu , člověk si musí dopřát nějaké ty životní radosti Mám taky v jednom sešitě spoustu nápadů, které jsem napsala jako pokračování, ale když jsem se dostala ke psaní takříkajíc naostro, tak ty nápady padly, protože buď mě napadlo něco šílenějšího a podle mě lepšího nebo to bylo prostě nerealizovatelné . Jo ještě jsem zapomněla dodat... v následující části bude Sam zabírat poměrně hodně prostoru, takže si ho vy, jeho milovnice, budete moci pořádně užít a "bát se" spolu s ním. . | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 30.04.08 8:53 | |
| super super fakt skvele nemam slov som strasne zvedava ako to bude dalej a hlavne ako to dopadne so Sammym len tak dalej je to skvele | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 30.04.08 14:58 | |
| Neee bože čo už sa končí a ešte niako povišn napíšeš...inak spolierik vyzerá dosť zaujimavo kedy plánujuš dalšiu čast neviem či už som sa to pýtala asi aj ,ale to je jedno | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 30.04.08 15:15 | |
| jednou skončit musím... už tak jsem si s touhle povídkou vytvořila čáru přes rozpočet...což ale nemění nic na tom, že to píš ráda.... ...a až tuhle povídku dokončím, určitě ode mě budete moci čekat nějakou další.... bude určitě kratší, na nějaké uzavřenější téma, ale rozhodně plánuju i další povídky A dokončení téhle části...no, pracuje se na ní, ale jde mi to celkem pomalu, hlavně proto, že musím dát všechny ty informace dokupy, aby se ten příběh uzavřel a nechci udělat nějakou velkou botu, tak musím opatrně... ale snažím se, snažím | |
|
| |
SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 16:32 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 17:11 | |
| SN4ever-nemôžeš byť taká sebakritická tvoja poviedka dobrá len si treba veriť | |
|
| |
SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 19:00 | |
| já jsem sebekritická od přírody... ....a dík že se ti to líbí ilovejensensam | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 19:31 | |
| SN4ever: Jéé, moc děkuji. ...a strašně se červenám A dávám hlášení ... nějak dlouho jsem se ohledně povídky neozvala Po dlouhé době, kdy jsem neměla čas a nemohla jsem se psaní pořádně věnovat jsem se konečně dostala do fáze, kdy mám konečně trochu času a volna, takže pokračování by mělo být nejhůř do konce týdne Zároveň oznamuji, že tato část bude předposlední a podle toho si můžete zkoušet domyslet, že když pomaluji finišuji, tak musím využít všeho, co mě napadá a pokusit se napsat to nejlepší zakončení, jakého jsem já schopná, takže .... vzhledem k tomu, že víte jakým způsobem mám ve zvyku ukončovat jednotlivé části, tak na téhle části si dám s koncem opravdu pořádně záležet, abyste mi do další části neusli Mám dobrou zprávu pro fanoušky Sama, protože v téhle části mu je věnováno dostatečné množství prostoru , takže se vážně snažím věnovat oběma bráškům ... No a aby se neřeklo zkusím uhňácat dohromady i nějaký ten spoiler. - Spoiler:
- Sam pokračuje ve svém snažení zachránit Deana.... Dean bude mít dost práce sám se sebou ... Sam se bude hodně vztekat....kvůli čemu...to se uvidíte, ale nebude to nic příjemného.
No, to stačí... omlouvám se ale udělala jsem to vážně co nejobecnější | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 19:45 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 19:52 | |
| No, musí ti stačit, že ho prostě bude v téhle části více řádků než Deana ... ale ono mi to do sebe celkem hezky zapadá, tak je to jen a jen v pořádku (což mi připomíná...doufám, že nakonec přecijen nebudu přepisovat ten začátek ) Ale abych tě v té radosti taky trochu utla tak nečekej pro SamaDucha nějaké úlevy. Hmm, nevím jestli jsem tohle měla psát, pokud si chci udržet čtenáře | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 19:57 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 20:21 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 20:22 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 20:27 | |
| A to mě má jako uklidnit? Hele, jestli mě nechceš mít na svědomí, tak si dobře rozmysli, jak a co tam napíšeš a především, jak to ukončíš!!!! Protože pokud bude infarktový konec, chci nejpozději druhý den pokračování! (vůbec nejsem náročná.... ) | |
|
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 20:29 | |
| No zatím to máte ještě dobré...tohle je PŘEDposlední díl, takže kdyby se jako....úplnou náhodu samozřejmě...stalo něco .... no, něco...tak máte ještě jednu část. | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 20:37 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Metus Tenebrae 24.05.08 20:47 | |
| No tak na to, že mě už znáš, docela riskuješ já sice ani mouše neublížím ( ) ale co se týká Sammyho, tak se neznám | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Metus Tenebrae | |
| |
|
| |
| Metus Tenebrae | |
|