| Festival Fantazie 2011 - Chotěboř | |
|
+6Terrik Polgara Caterina Nemix bohdy Panthera 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 09.07.11 21:28 | |
| K letošnímu Festivalu Fantazie v Chotěboři si dovolím jen pár poznámek a hlavně chci poděkovat Caterine, že to nakonec letos ještě vydržela, i když jsme jako celek nebyli čistá SN linie. Díky Cathy za bezva dárek, jak tak jezdím myškou chlapcům po rozkrocích, tak z toho mám teď už třetí Vánoce. (ano, k noťasu teď jedině s myškou) Díky Fay, že se ukázala i s Buffy a neskutečným způsobem mi zvedla náladu. Bohdy, Nemix, Polgaře a dalším, jejichž jména jsem úspěšně zapomněla, omlouvám se, děkuji za účast a za totální zkažení mé osoby, i když jsem prý byla po záruce i před setkáním s jinými fandy. Bránici doposud necítím. Ostatním, kteří se nezúčastnili, patří pohlavek a drzé pokárání. SN je sice v kytkách, ale fandom má stále fikce, manipy a mnoho dalšího. Škoda to nechat uhnít. Takže, ke slíbenému vyplenění mé osoby: Zahodit fanfiction.net a trochu se snažit hledat, za ten vyšší level to opravdu stojí = čtivo do konce života (velké množství výborných živých komunit - angel_whump, castielfest, darkdean, dean_sam, deancas_updates, deancas_xmas, deancaskinkmeme, deancastiel, deancastielnews, hurt_dean, jaredp_daily, jensen_daily, jensen_misha, mishacollins, mishaland, ohsam, sam_castiel, slashersclub, spn_angels, spn_castiel, spn_hardcore, spn_hurtcomfort, spn_j2_bigbang, spn_kink_art, spn_lucifer, spnstoryfinders, spnvidrecs, supernatural_tv, supernaturalart, supernaturalfic, supernaturalvid, therandomact, wincest, wincest_vids... a mnoho, mnoho dalších; kvalitní jsou každoročně bigbangové soutěže a různé kinkové fandomy; výběr záleží na chuti každého z vás, protože nalézt lze prakticky všechno, od dávivých Mary Sue až k originálním BDSM) - kód:
-
http://livejournal.com Archiv - fanfic, fanart (EN, většinou z LJ, výběr vysokého levelu, k registraci pozvánka nebo krátká čekačka; opravdu nemám volnou pozvánku!) - kód:
-
http://archiveofourown.org Archiv - podfic (EN, většina z LJ, perfektní na noc nebo do auta, vřele doporučuji ty, co čte FayJay - výborná intonace pro začátečníky) - kód:
-
http://audiofic.jinjurly.com Krásná povídka, která byla i součástí benchového výběru, nyní ve stádiu příprav k překladu - - kód:
-
http://audiofic.jinjurly.com/thursdays-child Pro účastníky Festivalu Fantazie 2011 - mé slíbené přednášky ke stažení:Pouze pro domácí dráždění slinných žláz a nervové soustavy! Kostižer, filcky a Koblihovo lejno na toho, kdo to někde veřejně vyvěsí nebo označí za vlastní! Heslo nutné ke stažení: Co leští Nemix? (diakritika nutná) FF2011 JIB II. pod lupou ...aneb vzpomínková seance 2. ročníku CONu v Itálii 244MB - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=IKEAV4B7 FF2011 Hnidopichův průvodce SN I. ...aneb kde udělali filmaři chybu? 550MB - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=7H6IF5QZ FF2011 Hnidopichův průvodce SN II. ...aneb jaké nám vyplynulo ponaučení? 349MB - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=1IJ02U9R FF2010 Andělé v SN ...jsou opravdu šmejdi 78MB - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=S2VN3A21 FF2010 Apokalypsa podávaná za studena ...á la Kripke 44MB - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=R4D5G2CD FF2010 Misha Collins ...aneb cesta Kobliha 39MB - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=Y02USTLI Přednášky z FF2010 jsou bez úprav. Vystříhaná videa nejsou součástí souborů. Povídka prezentovaná s Fay, Cathy a Ver - To důležité je pak... - je k dispozici v Dokončených povídkách. (slashofila, co mi na FF zcizil vytištěný překlad s fajnovou malůvkou na přední straně a mými slinami uvnitř, toho nechť stihne Zachariášův žaludeční vřed) Malou ochutnávku obrázků z posledního večera aneb po čem jsme se o půlnoci plazili ještě spáchám - tu místnost by měli na příští rok vymalovat (ne Polgaro, opravdu to nebudou ty drsné a bacha, ať si neshodíte monitory, LCD, popř. ať se neproboříte k sousedům) Coming soon... | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 09.07.11 21:53 | |
| Panthero, máš mě na svědomí Málem jsem se smíchy udusila Ano, letošní con je opravdu nezapomenutelný. A co leští Nemix, to víme jen my | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 09.07.11 22:01 | |
| takže jo - zasmály jsme se - ha ha ha - ale už by to mohlo stačit dělejte si srandu z někoho jiného - ano, já chápu, že jsem nezapomenutelná - ale toto... teď vypadám v očích nezasvěcených jako úchyl jinak i já musím poděkovat za úžasný con - prodloužila jsem si život tak o 20 let a to díky vám všem, co jste tam byly jste vášně SUPER však heslo conu: KŮŇ, PRASE NEBO CASTIEL - JE TO JEDNO...HLAVNĚ, ŽE TO MÁ KŘÍDLA | |
|
| |
Caterina Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 43 Registration date : 31.08.2008
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 13:02 | |
| Tak k tomuto musím přispět i já svou troškou do mlýna: Panthero - není zač, i když jsi mě naprosto zkazila (a nechoď na mě s tím, že zkaženého se nic nechytá) Ti jejichž bránice se již celkem vzpomatovala o ní opět přicházejí na FB. A o to s čím a kde klukům jezdíš, to raději ani nechci vědět, pokud tedy k tomu nejsem přizvaná Nemix - no comment, tobě holka již nepomůže ani Castiel se svou božskou mocí | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| |
| |
Caterina Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 13:35 | |
| Myslím, že se shodneme všeci kdo jsme letos na FF udržovali SNcon, že u nás již vyplavalo I love you all A to kam koblížek kouká?!? No přece tam, kam chceme koukat skoro všichni | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 14:41 | |
| Mno, co koukat, já bych si ráda i sáhla. Ovšem to už je diskuze po desáté večerní. Chtěla bych být tou cikádou, co si tam sedla. (narážka na Twitter a jeho video, s jeho manželkou to nemá nic společného) Při pohledu na ten obrázek mě tak napadá, proč má ten výraz - příliš velké nebo příliš malé? | |
|
| |
Caterina Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:09 | |
| Já si chci sáhnout taky A je mi jedno, zda to bude jeden z J2 nebo Misha A je mi jedno, zda to bude manželkám, přítelkyni nebo Pánu Castielovi vadit nebo ne - jen jsou moc daleko, takže můžu jen koukat | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:16 | |
| Caterina: tak to už jsem opravdu naprosto odepsaná - hi hi hi prostě to se mnou budete muset vydržet..... a má bránice se už asi nikdy nevzpamatuje...... a kdo by si nesáhl - já teda určitě - hmmmmmmm ach ta má představivost.. Panthero: jak se opovažuješ o velikosti pochybovat já v tom mám naprosto jasno | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:24 | |
| Některé věci jsme výjimečně zapomněli probrat na FF. K té velikosti, no, ehm, asi by pak nebyl kamarád s židličkou. Mimochodem ta taška pro Bohdy je geniální, právě tu fotku zkoumám, jak stojíte před kinem. | |
|
| |
Caterina Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:29 | |
| Hele ohledně velikosti v Jensenových kalhotech nebude nikdo pochybovat, z téhle strany jsi to osobně nezjistila, takže neber lidem iluze. we believe | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:33 | |
| Jsou věci mezi nebem a zemí. Chudák Koblížek. Přemýšlím, že si zajdu nechat udělat další tričíno, abych vás měla na conech čím strašit. Mimochodem, brusinkový Frisco je hnusný a žízeň nezažene ani náhodou. | |
|
| |
Caterina Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:35 | |
| Drž se piva a teď mě napdalo: co na tom tričku bude, nevím proč, ale vytanuly mi v mysli jisté manipy promítané po poslední přednášce, které vyhnaly Polgaru z místnosti ...?!? | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:38 | |
| souhlasím s Cat ty máš přehled o zadku a my o předku ale jak jsme mohli toto téma zapomenout probrat - hmmmm to musíme napravit jojo - ta taška je super - co k tomu dodat - dávám dokonalé dárky já chci taky nějaké super triko - neprovokuj a proč to piješ, když je to hnusný máš zůstat u klasiky | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:42 | |
| Jisté oblasti budu muset trochu zaretušovat. A v lednici už jiné není... Navíc mě provokují fotky s prasátkem - budu mít jen lečo. Vzpomínám na FF, dala bych si i nakládanej hermoušek... | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 15:59 | |
| no kdybyste viděli nezveřejnitelné fotky z ff - tak se opravdu po...smíchy normálně jsme byli asi sjetí nebo co ale jinak to prasátko bylo fakt luxusní | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 16:02 | |
| Ha, ony jsou cenzorovaný fotky? Kruciš, sem s nima, hážu koblihovy oči... | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 16:07 | |
| v klidu - moc jich není a jsou to hlavně fotky, kdy se já a Ver dotýkáme jistého muže bez jistého oblečení na jistých místech ale pšššššššššt jinak jsme normální kdo to tam asi dával ty fotky - že Panthero | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 16:23 | |
| Uááá, fotky, kdy Polgara chtěla vzít raději roha z místnosti. Takový pěkný vydírací materiál si nechávat pro sebe, že vás hanba nefackuje. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 16:30 | |
| jojo to jsou přesně ty fotky, kdy Polgara to už vzdala a to víš, tento materiál se vždycky může hodit - ale neboj - třeba se jich jednou dočkáš a pak nás už opravdu zavřou | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 16:46 | |
| Kéž by se dala rezervovat místnost s místenkou. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 16:54 | |
| a jsi si opravdu jistá, že bychom jí měly sdílet spolu - myslím jako náš všechno z spnconu - však my bychom odrovnaly i lékařský personál | |
|
| |
Caterina Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 17:06 | |
| Fotky s prasátkem?!? Kde, co, kdy Jo zlatý FF. Všecko ti donesli až pod nos, pokud jsi udělala oko a jinak leháro, klídek, divný lidi, a tak. No prostě pohoda | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 17:13 | |
| Pravda pravdoucí, tady můžu házet očima, koulet, frkat a pořád nic. I to blbý lečo si musím udělat sama. Dostala jsem příšernou chuť na latíčko, když si vzpomenu na tu velkou porci ráno a k tomu toustíky... Chjo. Dokonce bych to spolykala i s tím vražedným množstvím bazalky nebo co to tam číšnici padlo. | |
|
| |
Caterina Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 10.07.11 17:18 | |
| Nebudeme si to moc připomínat, nebo skončím v slzách. Já vás chci zpátky, ať už v Chotěboři nebo i klidně jinde | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř | |
| |
|
| |
| Festival Fantazie 2011 - Chotěboř | |
|