| Festival Fantazie 2011 - Chotěboř | |
|
+6Terrik Polgara Caterina Nemix bohdy Panthera 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 11.07.11 22:25 | |
| A kdo se nám to tady objevil??? Nějakej hnusnej démon , vypadá to tak.... Ale ty Tvoje komenty mě fakt pobavily...tak jsi měl vylézt z toho svého brlohu a přidat se k nám...o hodně si přišel, protože nejenom výtah byl zajímavej Jinak Tě zdravím.... | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 11.07.11 22:56 | |
| Polgaro, naprosto s tebou souhlasím!!! Příště berem Erica s sebou!!! Protože dle té své fotky rozhodně není nevinný a nezkažený, takže perfektně zapadne Se budem ještě divit, čeho všeho je Ruby schopna | |
|
| |
Eric Nevinná obeť
Počet príspevkov : 5 Nálada : batmanovská Registration date : 20.05.2011
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 11.07.11 23:18 | |
| Aaaa Polgara:) alias Castiel alias templáři:) Kdepak, já myslim, že postačí, když si vždycky vzpomenu na !SPN! u benzínky (přeci jenom jsem jen u páté série teprv a někdo mi navíc stále slibuje, že mě jednou za to, co tady píšu a tak, čili ...) | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 11.07.11 23:35 | |
| Ericu, na výhružky nedej, to jsou jen plané řeči (a teď můžu čekat od jisté osoby vražedný útok ) A benzínku mi ani nepřipomínej Minule jsem jela pro benzín do sekačky a marně jsem přemýšlela, co že to beru | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 9:58 | |
| | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 12:02 | |
| - Panthera napísal:
- Heslo nutné ke stažení: Co leští Nemix? (diakritika nutná)
MMCh - toto mě málem zadusilo smíchy. Blbečka mě napadlo se podívat na forum až teď a co nezjistím - čeká mě 10 stran na okomentování a prohlédnutí a samozřejmě - díky Panthero - musím stáhnout ty úžasné přednášky! | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 12:09 | |
| - Nemix napísal:
- teď vypadám v očích nezasvěcených jako úchyl
však heslo conu:
KŮŇ, PRASE NEBO CASTIEL - JE TO JEDNO...HLAVNĚ, ŽE TO MÁ KŘÍDLA Nečerti se Nemix, za úchylky jsme všechny, minimálně pro půlku Chotěboře, (blbé, že odtam pocházíš! ) a i pro mnohé účastníky Festivalu ...a vadí nám to? Néééééé! (teda aspoň mě nee) Ano, heslem se budeme příští rok povinně hlásit na soukromé akci! | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 12:14 | |
| - Caterina napísal:
- Ti jejichž bránice se již celkem vzpomatovala o ní opět přicházejí na FB. A o to s čím a kde klukům jezdíš, to raději ani nechci vědět, pokud tedy k tomu nejsem přizvaná
Holky, já vaše FB komenty k fotkám (můžete mi MOC PROSÍM nahrát ty fotky a dát ke stáhnutí?!) dostávám na mail a doufám, že si je snad brzy dočtu! A že to teda bude čtení!!! Takže se hold budu zatím "společně" smát jen tu... | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 12:46 | |
| Zdravím Tě, zlato tak kdepak se flákáš? Už nám tady chybíš, aby byla stejná sestavička Upřímně Ti přeju,aby sis při čtení neublížila...třeba nespadla ze židle nebo se v záchvatu smíchu nepraštila do hlavy a tak..... Protože to teda stojí za to.....a snad zase nezmizíš, protože já nutně potřebuju Tvoji podporu...jinak to se mnou nejspíš dopadne zle a podlehnu nátlaku všech Krásný den do Brna....a propos: nevím už, kde jsme o tom psaly, ale chystá se slet do Prahy na prodloužený víkend 16.11.-20.11. - tak co Ty na to???? | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| |
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 13:09 | |
| - Panthera napísal:
- Mimochodem, brusinkový Frisco je hnusný a žízeň nezažene ani náhodou.
Oky, vím, že reaguji na věc, ale jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si to myslí. Zkus to nové citronové "lemon" od stropramenu. Rozhodně lepší...a vychlazený...uhasí žízeň po tom si šáhnout...možná... | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 13:12 | |
| - Nemix napísal:
-
ale jak jsme mohli toto téma zapomenout probrat - hmmmm to musíme napravit Aspoň jsme si něco nechali na náš "I likeCon" neboli "Udělej si co s kým chcešCon" - hodinová přednáška/beseda na téma - Je věcí mezi nebem a zemí Deanův penis? | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 13:14 | |
| Ver: Tak na tuhle přednášku se speciálně těším a má odpověď je: JE | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 13:16 | |
| - Caterina napísal:
- Nebudeme si to moc připomínat, nebo skončím v slzách. Já vás chci zpátky, ať už v Chotěboři nebo i klidně jinde
Tak tak...ze smíchu se dostávám do depresivní nostalgie - lidi, co mi to děláte? Uděláme zimní Con - PROSÍM!!! a druhé kolo šahání na necenzurované foto - prosím, prosím...muhehehehehe...a Polgara bude holka statečná a už neuteče! | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 13:31 | |
| - citácia :
- ]Tak tak...ze smíchu se dostávám do depresivní nostalgie - lidi, co mi to děláte? Uděláme zimní Con - PROSÍM!!!
Tak to už jsem zmiňovala, takže až k tomu dojdeš, tak dej VĚDĚT !!!! očividně to bereš po stránkách..... - citácia :
- a druhé kolo šahání na necenzurované foto - prosím, prosím...muhehehehehe...a Polgara bude holka statečná a už neuteče!
VER: už i TY, Brute ?!?!?!?!?! | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 14:01 | |
| Ver, nepiš 2 a více příspěvků pod sebou. Přečti si, prosím, Pravidla fóra! Jinak budu muset všechny tvé příspěvky mazat. Díky za pochopení. | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 14:24 | |
| - Polgara napísal:
- Zdravím Tě, zlato
tak kdepak se flákáš? Už nám tady chybíš, aby byla stejná sestavička
Upřímně Ti přeju,aby sis při čtení neublížila...třeba nespadla ze židle nebo se v záchvatu smíchu nepraštila do hlavy a tak.....
Protože to teda stojí za to.....a snad zase nezmizíš, protože já nutně potřebuju Tvoji podporu...jinak to se mnou nejspíš dopadne zle a podlehnu nátlaku všech
Krásný den do Brna....a propos: nevím už, kde jsme o tom psaly, ale chystá se slet do Prahy na prodloužený víkend 16.11.-20.11. - tak co Ty na to???? Ufff....teď jsem se těmi posřehy z FFka prokousala - z nichž většinu tvoří hádka o Jensena - a abych zodpověděla tvoji otázku, kde se flákám, tak právě s Jensenem, protože ten je MŮJ!!! (Ponech si svoji skříň, Nemix!!! CHacha!) Konečně jsem se sem dostala, a budu se snažit chodit pravidelně, protože mi taky chybíte, fakt moc, realita je BITCH a nemám s kým úchylovat. Jinak znovu prosím, prosím o fotky!!! Nějaký link na stáhnutí,klidně mi to tady hodně to sokromé zprávy nebo tak...
Polgaro - tebe vždy ráda podpořím, jsme tam jediný nezkažený! Někdo musí vnášet trošku normálnosti!
JJ, něco o setkání v Praze jsem zahlédla, myslím, že by to mohlo klapnout, myslím, že na listopad ještě nic nemám. :-D To MUSÍ klapnout! Běda jak něco uspořádáte beze mě!!! Hezky mě informujte, děvčata!!! Ať si stihnu sehnat ten modulit - nemůže být plastelína?
- citácia :
- bohdy napísal: Ver: Tak na tuhle přednášku se speciálně těším a má odpověď je: JE
No, Bohdy - jen doufám, že to nemyslíš na délku...ou,ou... | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 14:38 | |
| Ale Ty jsi na mě táááááák hodná, konečně aspoň někdo.....ó ano, o té normálnosti máš 100% pravdu... Písnu Ti info do soukromé zprávy a jestli se mi to povede, tak Ti tam dám i fotky nebo co.....OK? | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| |
| |
Polgara Pocestný duch
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 14:57 | |
| Hmmmmmmmmm, a co takhle na e-mail? Jich mám ale jen pár....musíš urgovat i někde jinde | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 14:58 | |
| Ver: Já to myslela po všech stránkách A na délku by to balo fakt zajímavý | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 15:37 | |
| Doufám, že to v tom listopadu vyjde. Zabírám si první místo v hledišti na skříň. A Ver, z plastelíny Ti Koblížek bude k ničemu, nic nevydrží, měkkkkkejš... | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 18:36 | |
| Eviik a Terrik: opravdu nevíte, o co všechno jste přišly - letos se sešla naprosto úžasná kombinace lidí a celé se to nějak zvrtlo - a kdyby tam byl nějaký psychiatr, tak nás už museli zavřít do polstrované cely bohdy a Eric: vy dva mě ještě chvilku budete prudit a sešlu na vás nějakou katastrofu - a to myslím vážně!!!!!! Ver: jsem ráda, že i ty se bavíš nad ty víš čím a abys věděla já si své ty víš co nechám a k tomu si ponechám i Deanečka - takže si nedělej žádné nároky co se týká srazu v listopadu - jsem každou svou buňkou pro a moc se na to těším - teda pokud vám nebude vadim maličkost mého bytečku - opravdu se tam vejde jenom ta skříň a postel ( Panthero nejlepší výhled na ní mám samozřejmě já - takže si nedělej žádné nároky) ale pokud vám nebude vadit spaní na zemi - tak není žádný problém, stejně si myslím, že toho moc nenaspíme upozorňuju taky, že já jsem střevo a tudíš mě nedávejte do rukou ani modurit ani modelínu - bo by z toho vznikl hybrid o té velikosti musí na 100% vzniknout debata....však myslím, že to zvládnem ohledně fotek ti Ver napíšu soukr. zprávu | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 18:39 | |
| Hele, na to by se měla připravit přednáška. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř 13.07.11 18:49 | |
| Panthera: iniciativě se meze nekladou a ty máš tak super prezentace a to nemluvím o tvém archivu fotek - že já hlasuju pro to, aby jsi se na to vrhla | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Festival Fantazie 2011 - Chotěboř | |
| |
|
| |
| Festival Fantazie 2011 - Chotěboř | |
|