O 20:15 začína na Comic Cone Supernatural panel. S Mummy budeme tento post neustále aktualizovať. Pozor, objaví sa tu, samozrejme, aj kopec spoilerov. "Crowley a Jo sa v siedmej sérii vracajú." - Sera Gamble
"V jednej epizóde ich chcem vidieť vo vesmírnej lodi." - Ben Edlund
"Cas začína siedmu sériu ako Boh." - Ben Edlund
"Siedma séria je čas na ešte väčšia bláznovstvá." - Ben Edlund
"Ako fanúšik sa neviem dočkať, čo sa bude diať v siedmej sérii." Mark Sheppard
"Koniec siedmej série bude závisť od toho, či budeme mať aj ôsmu sériu." Sera Gamble
"Písanie Casa ako Boha je doteraz najväčšia sranda." - Sera Gamble
"Mladý Sam sa vráti v epizóde, ktorú režíruje Jensen." - Sera Gamle
Ben Edlund píše scenár k epizóde 7.3 "Hello Cruel World"
Misha Collins povedal, že Castiel bude v tejto sérii vraždiť jedna radosť, mŕtvi sa budú rátať na tisícky.
Sam a Dean to v tejto sérii nebudú mať ani trocha ľahké, ako lovci budú značne vyťažení.
Sam utrpí veľký psychický zlom, ktorý spôsobí mnoho problémov, ktoré sa už nebudú dať napraviť.
Objaví sa nová postava - Bobbyho priateľ - veľký konšpiračný teoretik.
Na paneli premietnu scénu z epizódy, ktorú režíruje Jensen, neobsahuje žiadne spoilery.
Jaredovým obľúbeným je Sam bez duše, ale nevie, ako sa to s ním vyvinie.
Jaredovi mal pri čítaní scenára husiu kožu.
Sam si nebude istý, či je to sen alebo nie.
V 2. epizóde sa objaví nové veľké zlo.
Všetko, čo poznali ako lovci, už neplatí. Začína sa nová hra.
Sera je nadšená z nových scenáristov a vraví, že nemajú žiadne zábrany (pozn. Castiel nám pomáhaj
)
Misha na to, ako často ho túto sériu uvidíme: "Ak vám visí môj plagát na stene, tak každý deň."
Siedma séria pokračuje presne tam, kde skončila.
Ben Edlund povedal, že siedma séria bude strašidelná, ale zároveň aj odľahčená.
Premieta sa ukážka, v ktorej je Jewel Staite ako Amy Pond (Sera, vykrádaš Doctora Who?
) a Sam. Tiež je tam flashback s mladým Samom.
V ukážke si robia srandu z Doctora Who. (
ja si ťa nájdem, Sera!)
Jensen povedal, že bolo ťažšie režírovať po druhýkrát.
V publiku vraj kričia viac chalani ako baby
.
"Čudujem sa, že nikto pre mňa doposiaľ nenapísal rolu Boha. Je to pre mňa taka prirodzená úloha." - Misha Collins
Jared sa nevedel spratať do kože ani počas Jensenovho režírovania.
"Cas povedal, že má pre Crowleyho veľké plány, odhalíme ich hneď v Crowleyho návrate." Sera Gamble
"Crowley sa vráti veľmi skoro v siedmej sérii."
Mark Sheppard navrhol nový sitcom "Oh Crowley"
.
Jim Beaver o Samovom pokuse zabiť Bobbyho: "Sam to tak nemyslel, sme v pohode."
"Misha bez trička desí Winchesterovcov," hovorí Jared. "Myslím, že si mýliš strach so závisťou," dodá Misha.
Sam bude túto sériu mimo (zasa?
)
Jensen na Lisu a Bena: "To nikdy nebude jeho život. Je lovec a tak to vždy bude."
Jared sa teší na stvárnenie niekoho, kto nevie, čo je vlastne realita.
"Nechcem nič prezradiť, no budete šokovaní, čo sa stane s Crowleym." - Ben Edlund
Sera povedala, že Chuck sa zatiaľ neobjaví a nemajú s ním žiadne plány.
Jared a Misha blbú na javisku, keď sa Misha pokúša vážne odpovedať na otázku o Bohovi.
"Viete, ako často Jensen plakal v mojom náručí?" - Jared
"Smrť už v Supernaturale neznamená to, čo kedysi." - Sera "Ako Glee." - Misha "To si povedal nahlas?" - Jared
Moderátor: "Všetci ste už aspoň raz zomreli." Jensen: "Ja som zomrel asi 40x v jednej epizóde."
Misha o príprave na rolu Bohu: "Som veľmi dôkladný, tak som zabíjal viac ako zvyčajne."
Misha využíva veľa zo svojho súkromného života na stvárnenie Boha
.
Jo, šerifka Millsová, Smrť a Crowley sa vracajú.
Jared najradšej stvárňuje, keď sa bratia hašteria.
Fanúšik: "V čom si najviac podobný Deanovi?" Jensen: "Postavou."
Jensen navrhol epizódu bez slov. Len Sam pozerajúci na Deana a Dean pozerajúci na Sama. (pozn. titulkári: áno!!!!!!)
Azazel sa vráti, sľúbil, že podpáli Seru Gamble na strope.
Jensen chce vidieť hudobné video (asi na youtube) so všetkými Winchesterovcami, ako sa na seba pozerajú.
Misha sa priznal, že je Antikrist.
Jensen a Dean mali veľa spoločného, no teraz sa Dean dosť zmenil. "Ale máme radi rovnakú hudbu."
Niekto navrhol epizódu v znakovej reči.
Misha povedal, že to s Antikristom myslel ironicky a vraj zistíme prečo v prvých epizódach.
Jensen je veľmi hrdý na Kripkeho päťročný plán a že sa ho držal.
"Príbeh o týchto dvoch bratoch sa stále rozvíja. Ich príbehy sú určitých spôsobom nekonečné." - Jensen
Jared má radšej intentenzívne scény s Jensenom než s hosťujúcimi hercami. "Vždy ubližujeme tým, ktorých máme radi. Čím lepšie niekoho poznáme, tým lepšie vieme, ako na neho."
Sera dúfa, že seriál tak skoro neskončí. Majú plán, ak by táto séria bola posledná, no aj keby nebola.
Jensen spomína, ako musel Dean v jednej scéne vrhať nože a jeho príves vraj vtedy vyzeral ako deravý sýr, keď si to nacvičoval.
Misha venoval svoju menovku dievčaťu oblečenému ako Castiel.
Gag reely začínajú montážov objatí. Jensen: "Toto je hrozný záber." Jared: "Hej, pre teba." Jensen: "Ty si bol taký hrozný, že aj ja vyzerám hrozne."
Jared si myslí, že každá hádka medzi bratmi robí z neho a Jensena lepších hercov. (
)
Gagy: Jared, Jensen a Misha tancujú v lese.
"Ten trápny moment, keď sa Kripke priznával k homoerotickému podtextu, Sera ho poprela a povedala, že sú všetci heteráci."
Gagy šietej série obsahujú veľa tancovania, Misha nosí červínka ako fúzy a Misha s Jensenom sa navzájom kopú.
"V tejto sérii je veľa krvi, akože kopec krvi. Bude tam riadne bordelu." - Ben Edlund
"Castiel zachránil Deana a teraz je čas, aby Dean zachránil Casa. - Ben Edlund
Mark Sheppard mal zakázané čokoľvek prezradiť, no prihlásil sa, keď sa ich spýtali, koho postava sa vracia.
Fanúšikovia si pýtajú viac Crowleyho. (Balthazar, anyone?
)
Jared povedal, že pre neho bolo mätúce dabovať Sama v anime potom, čo stvárnil troch Samov vo finále.
To je všetko, panel sa skončil, ak sme niečo vynechali, na stránku potom doplníme aj so spoilermi z predchádzajúcich dní.
Vďaka za pozornosť. The End