|
| Comic Con 2010, San Diego | |
|
+9Panthera Silvia Ettie lenkka Elendilka mummy Zizi Sarinka Hiro666 13 posters | |
Autor | Správa |
---|
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Comic Con 2010, San Diego 24.07.10 20:40 | |
| Zajtra bude na Comic-Cone mat svoj panel Supernatural 11:15-12:15 ( americkeho casu)
Supernatural Screening and Q&A— Cast members, executive producers Sera Gamble (Eyes) and Ben Edlund (Angel), and creator/executive producer Eric Kripke (Boogeyman) present an exclusive sneak peek at footage from the highly anticipated sixth season of Supernatural, which moves to a new day, Fridays at 9pm ET/PT on The CW this fall. The panel will answer questions from the audience and also show a portion of the special features from the upcoming Supernatural: The Complete Fifth Season DVD and Blu-ray release, in stores September 7. Supernatural is produced by Wonderland Sound and Vision in association with Warner Bros. Television. Ballroom 20 | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 17:10 | |
| 17:55 - ľudia už stoja v rade do miestnosti, kde bude najskôr Smallville panel a hneď potom bude nasledovať Supernatural. Rada je vraj nekonečne dlhá. 18:15 - dve hodiny do začiatku Supernatural panelu 19:05 - Smallville panel sa začal, hodina do začiatku Supernatural panelu 19:30 - 45 minút do začiatku panelu. Info z press room: POZOR SPOILER - Bed Edlund potvrdil, že v prvom dieli bude posun v čase o rok. Jared povedal, že Sam nevie, prečo sa vrátil a nevyhľadá Deana hneď. 19:40 - SPOILER - Jim povedal, že Bobbyho dohoda s démonom Crowleym sa bude riešiť v štvrtej epizóde. 20:05 - Jensen povedal, že sa pri režírovaní riadil radami od Kima Mannersa. SPOILERY - V prvej epizóde uvidíme zopár scén z Deanovho normálne života - ako si ľahá k Lise do postele, jazdí v nákladiaku a pod. Sam sa vráti a začne okamžite loviť a nechá Deana žiť jeho normálny život, až kým sú nútení opäť spojiť svoje sily. 20:09 - Jensen v press room - http://twitpic.com/28mh36 20:14 - Sera Gamble povedala, že sa dočkáme vtipnej epizódy s upírmi, ktorí sa začnú objavovať cez deň a správať sa viac než zvláštne. 20:17 - Supernatural panel sa začal!20:25 - šiesta séria sa ponesie v myšlienke "príšery sa objavujú na zemi a správajú sa zvláštne". Stretneme sa aj s džinom. 20:33 - premieta sa ukážka z epizódy, ktorú Jensen režíroval. 20:37 - Eric Kripke na svoju úlohu v šiestej sérii: "Som taká menšia osina v zadku. Také priateľké hemeroidy." Dean bude stále vlastniť brokovnicu, len ju nebude používať, tiež nebude jazdiť na impale, ale na nákladiaku. Impala bude v garáži. 20:38 - Sera povedala, že v šiestej sérii bude oveľa viac príšer než v predchádzajúcich sériách. 20:40 - Jared a Jensen - http://twitpic.com/28mr3r 20:41 - Misha navrhol, že by Castiel mal mať ruský prízvuk a začal rozprávať s ruským prízvukom. (ach, Misha ) 20:42 - Jim: "Peklo skôr zamrzne, než si Bobby nájde babu. " Jensen:"Toto je Supernatural, takže je to možné". 20:46 - Jared vôbec netuší, ako sa Sam dostal von z pekla. Nechcú prezradiť, či je Chuck Boh. 20:54 - Sera by rada chcela Jeffreyho naspäť, ale vraj je veľmi vyťažený. (sorry, ľudia, nestíham, mrzne mi opera ) 20:57 - Otázka: "Kde Castiel sedí v impale? Vpredu či vzadu?" Misha: "V kufri". 20:58 - Eric Kripke povedal, že keby bola piata séria posledná, viac ľudí by zomrelo. 21:00 - Dej okolo Lucifera/Michaela skončil presne tak, ako plánovali. 80% z toho by aj v skutočnosti tvorilo záver celého seriálu. 21:02 - Divák v hľadisku: "Milujem ťa, Misha." Misha:"Nepoznám ťa." 21:04 - Jensenove najobľúbenejšie epizódy sú Hollywood Babylon, Yellow Fever a Changing Channels. Tiež sa mu páčila epizóda Monster Movie. 21:06 - Jim: "Môžem vás uistiť, že žiadne ďalšia bozkávanie medzi Bobbym a Crowleym sa nekoná." 21:08 - Jared sa napcháva čokoládovými pusinkami. Zjedol vraj aj Jensenove. 21:09 - Jared stále nevidel 05x22, ale vraj si je istý, že sa mu bude páčiť. Misha na neho bonzol, že je v skutočnosti len na prvej sérii. 21:11 - Kripke povedal, že apokalypsu zastavilo puto medzi bratmi. 21:12 - Jared a Jensen - http://twitpic.com/28mw9v 21:13 - Premietajú sa gagy piatej série. 21:16 - Kripke bol strašne hrdý na finále, ale len do chvíle, kým šiel online a ľudia na to nadávali. ( ) 21:18 Jensen tancuje moonwalk na song Thriller od Michaela Jacksona (v gagoch). 21:20 Panel sa skončil!Ďakujem za pozornosť, zopár vecí som nestihla, bolo toho proste kvantum, prípadne dodatočne prihodíme. Dúfajme, že sa tie gagy a ukážky čoskoro objavia, mohlo sa tam totiž natáčať.
Naposledy upravil Sarinka dňa 25.07.10 21:44, celkom upravené 37 krát. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 17:25 | |
| Skvelé Sari, tak ak bude niečo neodkladne zaujímavé, tak sa veľmi moc teším na novinky | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 20:01 | |
| tak o štvrť hodiny to vypukne.. neviete niekto o nejakom live streame? ja sa snažím niečo nájsť, ale bez úspechu | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 20:13 | |
| mummy: všimla som si kolovať nejaký myspace link na ten stream, ale neskúšala som ho, ak na neho znova natrafím, pošlem | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 20:18 | |
| Sarinka, ďakujem, bola by si zlatá vlani som tak sledovala a bolo to super, vždy lepšie počuť všetko na vlastné uši, ako len čítať tweety.. a pár fotiek: - kód:
-
http://twitpic.com/photos/raelee | |
| | | Elendilka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 35 Bydlisko : trapna Blava Nálada : milujem Doctora Who... Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 20:56 | |
| Ach, do paroma aj s tym Jeffreym! | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| | | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 21:31 | |
| Sarinka dakujeeem za preklad | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 21:34 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 21:35 | |
| Aj ja sa pridávam. Obrovská vďaka Sarinka | |
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 21:43 | |
| | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 22:15 | |
| | |
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 22:40 | |
| Čo som nestihla:- upírska epizóda sa bude volať "Live for your Twihard" (cítim paródiu na Twilight ) - Jared povedal, že Jensen odviedol skvelú prácu ako režisér. Jensen povedal, že Jaredovi zaplatil, aby to povedal. - Spýtali sa, či pre Kripkeho nie je ťažké, keď už nie je hlavný boss. Vraj mu to nevadí a môže dobre spávať. - Podľa Jareda bude Sam v šiestej sérii mierne mimo. - Crowley nevráti Bobbymu jeho dušu. Bobbyho ho uväzní, Crowley sa mu vyhráža pekelným psom. Crowley by mu jeho dušu rád vrátil, ale nemôže. - Stretneme sa so ženskou príbuznou Sama a Deana. - Sera: "Ak ste super, tak vás zopárkrát oživíme." - Jim: "Všimol som si, že režírovanie vyžaduje veľa práce, takže to vylučujem zo svojho zoznamu." - Castiel pociťuje k Bobbymu neopätovanú lásku. - S vírusom Croatoan sa opäť stretneme. - Démonská krv je pre Sama ako nabíjačka, no potenciál prejsť na stranu zla v ňom bol odjakživa. - Jensen je šokovaný, že má Supernatural toľko ženských fanúšikov. - Misha a Jared povzbudzujú Jensena, aby si vyzliekol tričko. - Jensen sa teší na zabíjanie upírov. - Jared sa v gagoch pokúsi pobozkať Mishu, ten ho odoženie. | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 25.07.10 22:42 | |
| Moc pěkná sumáž, díky Sarinko. | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 0:50 | |
| som rada, že si sa na takéto zhrnutie dala, normálne som to od teba nečakala ďakujem moooc | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 7:26 | |
| obrovská vďaka Sarinka za zhrnutie Castielova neopätovaná láska ... |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 8:42 | |
|
Naposledy upravil Satu dňa 26.07.10 15:57, celkom upravené 1 krát. |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 9:49 | |
| tie gagy sú super, aspoň sa mám na čo tešiť na september (slashyyy) EDIT: ďalšie fotky z press room - kód:
-
http://www.flickr.com/photos/whedonage/sets/72157624459343151/ Sari, je tam aj Kripkoň zdroj:tw | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 11:09 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| | | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 13:56 | |
| Môžete si pozrieť aj rozhovory z Roundtable Jared - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZNrGQoiOu20&feature=player_embedded Slovenský preklad (prvá polka - po asi dvoch hodinách lúštenia pokračovanie čoskoro) - Spoiler:
Redaktorka: Kto je Sam? Jared: Sam je Sam. Pokiaľ ja viem. Sam je stále Sam. Ale je aj trochu iný, akého sme už mohli trochu spoznať. Zmysel viny, hanby a zodpovednosti. Jeho emotívna stránka. Sam v šiestej sérií je ako Dean v prvej sérií. "Najskôr strielať, potom sa pýtať." Nie je bezcitný. Ale Sam z minulých rokov bol za to aby sa spravila dobrá vec, kde sa nikomu neublíži. Sam v súčasnosti je ako "vieš čo, nemôžeme všetko vyriešiť, tak vyriešme najväčší problém." Viete myslím, že Sam je v ťažkej pozícií. Bol posadnutí Luciferom a ako sa začala celá apokalypsa. Cesta do pekla je spravádzaná pozornosťou. A teraz je ako: "Ktorý idiot očakáva rôzne výsledky z tých istých činou. To je definícia šialenstva. Začnem robiť niečo iné." Redaktorka: Hnev na celý život pre Sama? Jared: Hnev na celý život pre Sama. Viete, tento rok Sam nie je ani naštvaný. Už sme videli nahnevaného Sama. Je to skôr rozumný Sam. Nie ako: "Som naštvaný a ty zomrieš, som naštvaný a ublížim ti. Ale skôr si podlý a preto zomrieš, ale je mi to ľúto." Nechcem povedať, že je to múdrejší Sam, ale je to iný Sam, Sam, ktorý bol v pekle a teraz je späť. Sam, ktorý bol v nebi a vrátil sa, Sam zomrel, bol posadnutý. Sam je ako "Počuj, nechcem o tom hovoriť." Ale Dean je ako: "je to ako by som potreboval terapiu, bol si v pekle mal by si o tom hovoriť." Sam: "Prečo by som o tom mal hovoriť. Som vonku, môžem dýchať čerstvý vzduch, môžem sa stretnúť so svojím bratom, môžem jazdiť na aute, môžem si dať pivo, prečo by som chcel rozprávať o pekle." Jensen - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=ln4TwCysjUU&feature=player_embedded Slovenský preklad- Spoiler:
Redaktorka: AKé to bolo po prvýkrát režírovať? Bol si nervózny?Jensen: Nie, Povedal by som áno, keby som nebol na sete, kde som strávil každý deň posledných päť rokov tak by som bol nervózny, ak by som bol obkolesený neznámymi tvárami. Bol by som ako: "OMG, pokašlem to" Tí ľudia sú pre mňa ako rodina. Producenti, scenáristi a všetci ma podporovali, dôvera ktorú mali v mňa, mi dávala dôveru v to čo robím. Bob Singer mi zavolal po tom ako som dokončil natáčanie, že ešte nevidel denné nahrávky, ale povedal by som že si veľmi istý režisér, ber to ako kompliment. Povedali, že mi dajú epizódu, aby som režíroval, povedal som: ok, dajte mi vedieť. Bolo to milé, pretože sa pokúsili ma z toho vypísať, čo mi dalo možnosť, byť iba režisér, hral som iba 3 dni z 8-mych. Tak päť dní som sa na sete objavil, dal si sluchátka a povedal "AKCIA", čo je skvelé, pretože ako herec sa na scény pozerám úplne inak ako režisér. Napríklad: Bola tam scéna, kde Dean volal Bobbymu, nie je to veľmi emocionálny rozhovor, ale sú tam rôzne leveli, o Samovi a čo sa deje, je to veľmi dramatický rozhovor, a ako herec som prečítal 5 strán, je tam viac levelov na hranie, veľa sa deje v tej scéne, ako režisér to môžem natočiť na jeden záber. Tak som ten záber natočil, zahral som tú scénu a ked bola hotová, bol som stále hercom a hovoril som si: "počkať, musí tam byť viac záberov, pretože scéna bola väčšia ako na jeden záber, ale nebola. Ako režisér som to musel celé pokryť. Bojoval som sám so sebou." Redaktorka: Režíroval si sám seba.Jensen: Hej, režíroval som sám seba. Čo bolo jednoduché, pretože som nemusel prehovárať herca aby niečo urobil. vdaka nadmernému hluku nie je počuť otázku ale Jensen hovorí toto:Myslím, že prvá séria je stále moja najobľúbenejšia séria, kvôli vzorcu, páčia sa mi príšery, páči mi jednoduchosť príbehu, je to ako by sme stlačili "reset" na celú šou, je to pre mňa osviežujúce, je to skvelé, mali sme päť rokov s týmito ľuďmi, máme celú tú históriu, a teraz sa všetci vraciame späť k tomu jednoduchému vzorcu. Páči sa mi to, pretože sa mi páči ten vzorec. Vraciame sa k základom, k tomu čo všetci milujeme, a vygradovať príbeh do viac sérií, som veľmi hrdý na to, že som súčasťou tejto šou, päť rokov bol tento príbeh, a teraz odtadiaľ pokračujeme. V tretej alebo štvrtej sérií sa rozhodlo, akým smerom sa to všetko uberie. Poznám Erica, je úžasný scenárista, je ako: "spravím to čo spraviť chcem, prichádzali nápady. Som tiež nabudený ako sú fanúšikovia vidieť čo je v zálohe pre šou Misha - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=FNqVI8t71HQ&feature=player_embedded Kripke - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=MLys_K7bQsU&feature=player_embedded Ben Edlund - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=hn89e77R7sA&feature=player_embedded Jim - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=US8m8NLcVAQ&feature=player_embedded Sera Gamble - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=os7dYW7TapU&feature=player_embedded Ja som zatial videla iba rozhovory Jareda, Jensena a Mishu ale poviem vám máme sa na čo tešiť, no aspon ja sa teším a som zvedavá
Naposledy upravil Satu dňa 26.07.10 20:55, celkom upravené 2 krát. |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 14:03 | |
| Satu: moc ti za všechny odkazy děkuju - jsi zlatá | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 14:15 | |
| za málo Nemix a tu sú dalšie rozhovory s Jensenom, Jaredom, Mishom, Serou, Benom, Jimom a Ericom - kód:
-
http://www.spoilertv.com/2010/07/supernatural-comic-con-video-interviews.html EDIT: tu si môžete pozrieť dalšie fotky z Comic Conu - kód:
-
http://www.facebook.com/album.php?aid=204419&id=195814732364 |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego 26.07.10 15:27 | |
| Tak ma napadlo, že by bolo dobré preložiť rozhovory pre NE-angličtinárov ak budem mať čas podujmem sa na to je tu niekto kto by mi pomohol??? |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Comic Con 2010, San Diego | |
| |
| | | | Comic Con 2010, San Diego | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |