| Váš najstrašidelnejších horor | |
|
+24Dzowika4 str8tking Klenotka Lirael lentilka calla CrazyD Kristine LenkaX22 ivan2321 Hiro666 Soniq Weronička sisel keksiiq veronika Samabel SNlois Ettie Silvia bookika SkreechTina dion-fortune Sarinka 28 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 14.08.08 20:32 | |
| no to teda ani ja, inak to bola kirsten dunst za mlada, že? podľa mňa to zahrala skvele. no a DL: lestat bola ako rocková hviezda úžasný a ten koncert v death valley bol super | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 18.10.08 21:08 | |
| Ja som vela hororov nevidela. Iba ak Nezvratný osud 2,3. K jednotke som sa ešte nedostala bo som isla od konca. Ale asi najhorší a najstrašidelnejší bol Vreskot 1. Pozerali sme to s kamoskou na chate,ked sme mali školský výlet. Kamoška z toho mala zábavu bo krv to je jej. Niežeby sa mi to nepáčilo ale všetky tie zvuky čo vychádzali z izieb okolo. Nastastie som to úspešne dopozerala až dokonca takže musím povedať, že Vreskot nemusím. Ale ten herec čo tam hral bol krásny. A najlepšie bolo, keď ho zabili a on potom znovu skočil na tú babu | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 18.10.08 21:17 | |
| LOL minule..kusa davnješie tu dakto spominal film White Noise..pri hľadaní filmu som našla toto - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=JmcrSjXRsdg BU! mno nic j aidem kukat original film | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 06.11.08 20:24 | |
| ježiši blair witch to som videla asi ako 5 ročná si pamätám, že som to pozerala so seserkou, ale vôbec som tu ako decko nechápala, že čo to tam robia s tými kameňmi akože tie vraždy ma tam netrápili len kamene tak som sa tam pod telkou ešte do toho hrala a len zrazu tam vyprskla krv a ja som sa začala rehliť a sesterka na mňa pozerala, že xoxo, ale blair witch bol dobrý celkom piatok trinásteho som originál nevidela, ale na remake s jaredom sa strašne teším niežeby som bola nejaký extra horor fan, ale tak mám ich niektoré celkom rada inak som stiahla to oko s jessicou albou a bola to múka. aj long distance caller a tiež nič moc čakala som viac.... | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 28.11.08 22:40 | |
| Nejděsivější pro mě byl určite Pád do tmy (Descent). Film je o skupince milovnic adrenalinu, které uvíznou v jeskyních, které obývá jakási slepá ulička evoluce. I když když se ty potvory v půlce filmu ukázali na plno, nebylo to ani zdaleka tak děsivé jako to tušení něčho zlého ve stínech. Koukala jsem na to sama v prázdném bytě a bála jsem se pak výlezt z postele Pozor, neplest s Pádem do temnot, kde lidi vraždí víla Zubnička Ten je o pár tříd níž | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 30.11.08 0:08 | |
| Z poslední doby Pokoj 1408 (John Cusack ) a Sirotčinec. Ten první jsem si pustila večer, sama a místy jsem zatínala prsty do opěradel. Druhý, na Festivalu fantazie speciál, v kině, kdy se lidi hromadně lekali - paráda Jinak nejvíc mě asi dostává vždycky Šestý smysl, Dotek medúzy a Vymítač ďábla. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 02.12.08 16:35 | |
| ja mám strašne rád horory a psychothrilleri. 1. Devil´s chair - to je strašne dobrý relaxák pre mňa. To je jediné čo by som si nepozrel v noci. 2. halloween 2007 - no to je teda pecka. No comment. To zabíjanie aké tam je I LIKE. 3. Day of the dead - Zombíci forever. 4. Keď už zombíci tak Dairy of the death. 5. Resident Evil - Mila Jovovic. Super Supernatural schopnosti. Takže toto je moje The best 5 of horrors. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 02.12.08 17:00 | |
| izba 1408- no to som pozerala u starkej, keď to dávali na markíze a sry, ale slabota aj keď nápad bol dobrý. tak trocha mi pripomínal supernatural. Šiesty zmysel je proste u mňa geniálny film. Jeden z totálne, že z THE BEST. Resident evil bol tiež pecka od dvojky sa bojím psov zombíkov moc nemusím, ale toho vymítača ďábla a halloween si asi pozriem | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 18:23 | |
| Tak u mňa vyhrávaju horory strašne rada si ich pozriem Nóó mne sa móóc páčili horory: 1. House of wax - nó kôli jaredovi a chadovi to bol geniálny horor aj keď nie moc strašidelný heh tam som sa vlasne namala ani na čom báť 2. 3:15 zomrieš- to sa mi zdalo celkom ako tak pretože viem že to bolo podľa skutočnej události heh tak noo bolo to dobrééé 3.americká kliadba- tak toto bolo psycho podľa mna a dosť človek sa normálne bál zaspať ako moja segra hh ja som zaspala normálne našťastie 4. čierne vianoce - sa mi páčilo celkom. 5. tajomstvo minuleho roka - ako tento horor je dosť starý ale nevadí strašne sa mi páčil to asi kôli skvelému herekému obsadeniu 5. tma - to sa mi mooc páčilo. 6. hannibal zrodenie zla - podľa mna to bol geniálny film A tých hororov je strašne véééľa čo som videla ale nóó to by som tu vypisovala dóósť dĺho len viem že nemám rada horory so zombíkmi. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 21:28 | |
| dion-fortune: Ten Pokoj 1408 byl pro mě skvělý díky několika věcem. Hlavně John Cusack výborně předvedl racionálně uvažujícího člověka, který se pod tíhou událostí mění v psychickou trosku. Pak navíc to mělo atmosféru starých hororů, žádné potoky krve. A hlavně, ono na to koukat někde v televizi, s někým, to nemá grády. Na tyhle věci člověk musí koukat pěkně večer, sám, nejlépe bez přítomnosti jakéhokoliv světla mimo toho, které vychází z obrazovky A asi to záleží na momentálním psychickém rozložení toho člověka, když na to kouká. Jinak mě ještě napadají další: Ti druzí - taky španělský, ale točený anglicky, s Nicole Kidman. Hodně mrazivá a klaustrofobická věc. Mlha - původní, z roku 1980. Viděla jsem to poprvé asi v roce 1993, když mi bylo nějakých deset let a byla jsem z toho po* až za ušima. Vetřelec 1 - zase, geniálně vytvořená atmosféra z přítomnosti neznámého. Ještě si možná na něco vzpomenu. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 22:24 | |
| Pre mňa je zatiaľ stále najstrašidelnejší horor The Grudge - Ju on, Japonci to proste vedia a vraj aj japonská verzia Kruhu je bomba... no momentálne u mňa vedú španielske horory: REC a Sirotčinec....a hlavne REC bola ku koncu riadna šupa, má byť aj amícky remake...inak dosť sklamanie s horormi v poslednej dobe---Zrkadlá, nuda....Dairy of the dead...nuda... čo sa mi teraz tak páčilo, bol film Strangers, ale to nie je ani horor, ako skôr dráma... Čo sa týka Izby 1408, nebolo to zlé, zo začiatku to malo super grády, no potom ich akosi ku koncu stratilo, aspoň podľa mňa... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 22:33 | |
| tak izba 1408 je síce dosť strašidelné ale neviem na mna to veľmi nazapôsobilo. ako pozerala som to úplne v klude ale inak to bol super film. páčil sa mi. pre mna sú najstrašnejšíe Kruh to som sa vážne bála a potom horor Candyman tak s toho som mala dosť. neviem či to niekto pozná | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 22:40 | |
| wiktoriano to je ten kde - Spoiler:
ho vyvolali zo zrkadla, alebo s to z niečim pletiem
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 22:48 | |
| áno tak nejako to bolo. niečo ako krvavá Mary len trochu inak | |
|
| |
lentilka Winchester
| |
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 23:22 | |
| Překvapivě nejlepší horory najdete často přímo na DVD, které se ani do kin nedostanou. Motel smrti, například. Nevím, koho v češtině napadl tak debilní název, když v originále je to prostě Vacancy. Motel smrti zní strašně, a evokuje to blbost, nejhorší béčko. Ono to sice je "béčko", ale tady spíš v tom dobrém slova smyslu. Owen Wilson a Cate Beckinsale hrají manželský pár v krizi, který se ubytuje v motelu. Když pustí videokazetu, kde sledují vraždu jiných manželů, tak zjistí, že to bylo pořízeno v jejich pokoji. Začnou se v tom trochu vrtat a ....no, musí se pokusit se dostat z motelu dřív, než se stanou dalšími "hvězdami" právě oni.
Přiznávám, trpím nepatrnou averzí vůči Kate Beckinsale, ale troufám si říct, že je to jedna z těch, která ze sebe dokáže dostat herecký výkon, když jí to dobře napíšou. Neříkám, že tohle je nějaké veledílo, ale je tam neustálý pocit strachu a klaustrofobie, navíc i docela zajímavý konec. Sice to pak ve druhé půlce trochu ztrácí, ale to je podle mě problém obecně u hodně hororů tohohle typu. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 03.12.08 23:34 | |
| Ten horor som videla a strašne sa mi páčil, napínavé až do konca, som si myslela, že Strangers bude niečo podobné, ak nie kópia, no vôbec nie... No máš pravdu, Klenotka, veľa skvelých hororov sa ani do kina nedostane, ale keď sa k nim človek dopracuje, nie je problém... | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 28.12.08 12:25 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 28.12.08 12:39 | |
| Ewis zase ja......noo wieščo ja sa nebojím hororov takých kde su zmutovaný ľudia a tak alebo neaky vrah kde zabja vlasne ja sa ani nebojím hororov vôbec mi to nič nerobi.....ale keď mám už powedať tak mne sa viacej páčia psyho horory podla skutočnej události to su tie pravé horory ktorých sa máme báť napr.ako 3:15 zomreš .....ale zase to neni najhoršie až tak....ja mam moc rada horory a ako nemám dvôvod sa toho báť bo to je film | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 13.02.09 19:30 | |
| Já si pamatuju, že jsme se kdysi dívali s mamkou, bráchou a sestrou na asi 4 díly série Poltergeist, a byli jsme z toho všichni dost vyděšení. Mně osobně se hodně líbila Záhada Blair Witch, a vzhledem k tomu, že jsem po shlédnutí byla nucená jít při stmívání lesem, tak z toho mám zážitek dodnes. Taky mě dost vyděsil Kruh (americká verze), protože opět po shlédnutí mi na mobil volal kamarád a já se to bála zvednout, abych tam neslyšela: Seven days... Tak co, když jsem si uvědomila, že jsem tu kazetu taky viděla celou... Viděla jsem i japonskou verzi, ale ta se mi nelíbila, protože ta japonská symbolika byla úplně jiná, mně naprosto cizí. Pokud si vzpomenu ještě na nějaký další horor, tak dám vědět. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 13.02.09 19:35 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 13.02.09 19:42 | |
| no ja som tu izbu 1408 pozerala sama v noci u starkej a zo začiatku mi nebolo všetko jedno, ale proste fakt to padlo... akože ja nevravím, že to bol zlý film, to nie aj ten koniec bol celkom dobrý, ale proste pre mňa to nebol strašidelný horor hory majú oči bolo dobré také ja rada. Poltergeist- tak to bola pecka akože to už hej. tú hmlu som tuším tiež videla to bolo niečo s nejakým párom či nie? a taký šok koniec to malo? nepamätám si moc, ja väčšinou pri takých veciach v kine zaspávam ale myslím, že toto bolo dobré. tá hmla... hlavne ten koniec sa mi marí, že sa mi páčil. veľa z toho, čo ste spomínali som ale nevidela, tak si asi niečo stiahnem až budem mať viac času... | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor 13.02.09 20:25 | |
| Mlhu jsem viděla, a myslím, že to bylo - Spoiler:
o duších námořníků, kteří si přišli vyřizovat účty, protože je kdysi kdosi zabil, aby zachránili nějaké městečko před nákazou, či co
. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Váš najstrašidelnejších horor | |
| |
|
| |
| Váš najstrašidelnejších horor | |
|