| 07x13 The Slice Girls | |
|
+7Padme astík Ver Nemix mummy Panthera bohdy 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 8:15 | |
| Konečně je tu po pauze další epizoda a zase mi přišla taková průměrnější. Čekala jsem od toho víc. Ne, že by mě vyloženě zklamala, ale ani nijak zvlášť nenadchla. Ale dávám velké plus za ten song AC/DC Ta postelová scéna se jim povedla Taky bych z Deana tak servala oblečení A taky jsem zvědavá, jak to nakonec bude s tím Bobbym. Protože stejně jak Deanovi, i mě se to nějak nezdá No, uvidíme, jak to nakonec bude. Jinak mě docela překvapil Sam, jak Emmu tak chladnokrevně odstřelil Pro Deana by to asi bylo dost těžké. Takže tam byly i světlé chvilky, ale já se stejně čím dál tím víc těším na Case | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 9:37 | |
| Deanovo chlastací extempore pokračuje... Bude z něj časem druhý Bobek? Celkem bych to i brala, měl dobrý příklad, jen domeček nemá a příliš se myje. - I'll go undercover, go mingle amongst the locals and see what kind of clues bubble to the surface. - You're going to a bar...Zmínka o " Human Centipede" = málem jsem hodila šavli. Balicí scénka v baru, podívat se na mě takhle, tak se z tý židličky sesunu jak želé na podlahu... Jak z něj dle bohdy "trhá" oblečení, ehm, teda rvala bych to z něj mnohem rychleji, to by až knoflíky lítaly. Jak je chlap v obleku, tak se neznám. Just real busy at the moment & Don x Dean... Jó Deane, kopačák můžeš dostat i ty. Na druhou stranu, nepoužíváš kondom? Poněkud riskantní jednání a příšerný vzor pro diváka. Accidents happen..., tedy v Deanových preferencích máme ihned jasno. Ach Impalo, chybíš mi, ta krabice, ve které teď Dean seděl s Oregonskou značkou, brrr. Emma, nevím, ale nějak mi tam chybí Deanovy rysy, jakoby to nebylo jeho. Jak se objeví později, tak taky nic. Nesedí mi k jeho genetické výbavě. Deana čeká úmrtí po Amazonským stylu, joho, tak tohle mě natěšilo a doslova jsem u toho srkala kafe po troškách, ale za to v kuse. Samovo hekání mi sice atmosféru poněkud překazilo, nicméně ano, dalo se na to koukat a večer se třeba podívám ještě jednou. Deane, ty měkkejši, ještě že máš Samíka killera, co tě problému jednou provždy zbavil = 1:1. Konečné zůčtování 7/10 (přihlouplí Leviathánci v nedohlednu a Dean v nebezpečí; vyšší hodnocení způsobuje i natěšení na díl 7x17 s Koblihou) SLASH EDIT: Koukejte hlásnout! - kód:
-
http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/tvs_top_couples_tournament_vote_in/291695 Co se mu asi žene hlavou? Cas, you bastard, I really miss you!
Naposledy upravil Panthera dňa 04.02.12 9:51, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 9:51 | |
| Mne sa táto epizóda po dlhej dobe fakt páčila (for obvious reason ), ani som sa nenazdala a bol koniec, väčšinou sa to šialene vlečie a každú minútu pozerám, koľko ešte do konca. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 10:01 | |
| Panthera: Hlas odevzdán Jinak ty tvoje znázorněné myšlenkové pochody Deana mě fakt dostaly Však až bude Cas zpět, tak si můžou ty ztracené chvíle vynahradit | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 10:40 | |
| Nemix je spokojená Nemix víc nepotřebuju a pouští si jisté scény pořád dokola no jo - tak je Deanek opět bezdětnej - no aspoň nemusí prožívat její hroznou pubertu já jsem prostě spokojená a tento díl řadím mezi ty lepší ze sedmé série (proč asi, že) - aneb jak málo mi stačí k radosti PS: a do toho všeho je ze záhrobí pozoruje Bobek - no není to paráda | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 11:01 | |
| Hnidopišská poznámka destielního fandy!Když už jsme u toho, jak se všichni rozplýváme nad nahatým vrškem Deana, tak kde má sakra ten otisk Koblihovy dlaně? WTF?A teď není Panthera spokojená, teď je Panthera výsostně nasr...! -10 z 10 za debilitu skriptky. To jako Koblih zaklepal bačkorkama, tak všechno, co po něm zůstalo zmizí? Proč zůstal baloňák? Grrr. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 11:15 | |
| Ano... ják málo stačí k tomu, aby se fanoušek nas**l Ale to fakt nedali | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 11:21 | |
| tak se přiznám, že z prvotního nadšení nad Jensenovou hrudí jsem si tohoto detailu vůbec nevšimla a abych pravdu řekla, byla jsem spokojenější - bo teď díky tobě Panthero! jsem nasraná a jako WTF!!!!!!
a zase ten díl u mě trochu klesnul | |
|
| |
Panthera Winchester
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 11:45 | |
| Ale musí se ti nechat, že jsi skvělá manipulátorka. Díky tobě jsme totiž i s Nemix nasrané už tři | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 12:38 | |
| - bohdy napísal:
- Ale musí se ti nechat, že jsi skvělá manipulátorka. Díky tobě jsme totiž i s Nemix nasrané už tři
Ehm.,. čtyři a to jsem díl ještě ani neviděla a ze scény na kterou jsem se těšila je scéna na kterou budu už předem nasraná! | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 7x13 04.02.12 15:00 | |
| Ale musí se ti nechat, že jsi skvělá manipulátorka. Díky tobě jsme totiž i s Nemix nasrané už tři ,........ Ještě jsem ten díl neviděla , ale po přečtení vašich komentů se doslova válím smíchy , tak jsem zvědavá, jak se to bude líbit mě, jestli nebudu 5 | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 15:04 | |
| astík: Nás naštvala "jen" ta chybějící tlapka. Jinak epka sama o sobě je docela obstojná | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 15:27 | |
| - astík napísal:
- Ale musí se ti nechat, že jsi skvělá manipulátorka. Díky tobě jsme totiž i s Nemix nasrané už tři ,........
Ještě jsem ten díl neviděla , ale po přečtení vašich komentů se doslova válím smíchy , tak jsem zvědavá, jak se to bude líbit mě, jestli nebudu 5 Dovolím si předpovědět, že epka se ti líbit bude, jako celek je opravdu fajn. Ale pokud máš destielní smýšlení, tak tě ona Deanova postelová scéna z obláčkových představ posléze ledově zmrazí. P.S.: Jaká manipulátorka? Jen ze sebe vyžvýknu vždycky to, co jde zrovna kolem. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 17:44 | |
| Stačí jedna kapka a je z tebe taťka! Docela jsem se tohohle dílu bála, ale nakonec to nebylo tak trapný, jak to vypadalo z trailerů. SEX, SEX, SEX....jooooooo pěkně prostříhaný s vražděním. Nahatej Dean. ..jo....Sakra, Panthero, musíš to sem psát s tou rukou???? Už z toho tak nadšená nejsem. :p Jinak demonstrace toho, jak jsou bez Bobbyho nahraný mi nepřišla vůbec funny, byla to taková vycpávačka, aby se díl vešel do stopáže. Teda aspoň jsem z toho měla pocit, že tvůrci chtějí, abychom se strašně bavili tím zpomaleným profesorem. Sorry, nebavila jsem se. Víc funny byla diskuze o bezpečném sexu. Konec rozhodně top, Deanovy geny se nezapřou, dobře po něm šla, frajerka. Nicméně to, že po nich jdou dcery, to bylo jasné už od začátku. Závěrečný dialog byl trochu podivný - zajímalo by mě, oč tvůrcům jde? Dean chce umřít? Je děsně v hajzlu? Sam to snaší líp? Bratři opět na rozcestí? A měla jsem pravdu, Bobík nám se smrťákem neodešéééél. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:03 | |
| Bobek není žádná máčka, ten byl jasnej hned - viz. vychlemtaný pivko v jednom z předchozích dílů. Ale on tu Koblížkovu hnátičku neměl ani v 6x03 se slizkou Liskou, jelikož jsem tu scénu zhnuseně přehlížela, tak mi to nedošlo. Nebo mi ta chyba byla fuk? Každopádně z CZ napadlo zuzilku, že je znovuzpanicovatěl Joshua, když je oživoval. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:10 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:13 | |
| | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:21 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:30 | |
| Tak bude v Koblihovým tělíčku, takže bude čím naplnit baloňák z kufru. Ano, i to je úspěch, ale jestli bude Dean dělat drahoty, tak asi zlostí zlomím tužku. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:35 | |
| OMG!!! To je asi první choroba, která se šíří přes PC, protože já jí mám zaručeně taky | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:37 | |
| - bohdy napísal:
- OMG!!! To je asi první choroba, která se šíří přes PC, protože já jí mám zaručeně taky
Navrhuji společné trpění v rámci podpisů. Co teď? Čím se léčit? Hm, Boogeyman 2 s Cohenem se válí na disku i s Dark Housem, zkusím jiné myšlenky... | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:41 | |
| Pamätám si, že tá jazva sa už riešila vtedy s tou Lisou, teórií bolo viac: a) že to bol sen (to samozrejme teraz už nie je) b) že mu vtedy na konci 5. Cas vyliečil všety rany a jazvy c) že na to proste zabudli (Jensenov tip ) | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:43 | |
| Také se přikláním k poslední možnosti | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls 04.02.12 18:48 | |
| A proč na to zapomněli i teď? Jen tak mimochodem, Koblih mu sestavil tělo ve 4x01. Vrátil mu jen antidémonské tetování, tedy můj dotaz směruje k tomu, jestli se to bere nebo nebere jako zásah do kůže? To mu Joshua potažmo možná Koblih vrátili v obou případech aniž by se nad tím pozastavili. Přece taková pěkná jizvička ve tvaru hnátičky je na kůži jako tetování, proč mu to vzali? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 07x13 The Slice Girls | |
| |
|
| |
| 07x13 The Slice Girls | |
|