| 07x15 Repo Man | |
|
|
Autor | Správa |
---|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: 07x15 Repo Man 18.02.12 9:46 | |
| WOW WOW WOW Jsem nadšená!!! Lucík is come back Jako vždy awesome!!! Ty grimasy, ty hlášky!!! Konečně se to začíná rozjíždět tím správným směrem. Samíku... doufám, že se těch halušek jen tak nezbavíš A ten smích na konci A hláška dne... "He said "shut up" to him!" Juchůůůůů | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 11:41 | |
| Týden se s týdnem sešel a další nesněhová nadílka je tu. Ano, bezmezně jsem toužila po náznaku Juda Lawa. (taky menší slabost na plešatějící ) Motelové pokoje mají v Americe snad až moc velké. To jen tak na okraj, když jsem si uvědomila, kde se stále ubytovávají a srovnala jsem si to i s obyčejným apartmánem u nás. Lucík ochutnávající omítku, že by při olizování narazil na hřebík? A co dál? No přeci Samovo standardní "nakvašené" výrazivo. Come on, Sam, pay attention to me... Deane a to co se stalo tvému příteli, to uděláš Samovi taky? No potěš ocas. (myšlen ten s obratli) Ta fenka by se ti v autě určitě počůrala už jen proto, že se na to ptáš. Ale Jeffrey, kuchat jsi ji fakt nemusel. Další řezná rána na předloktí, která se ti Deane zahojí tak, že po ní nezůstane ani pokřivenej chlup. Pánský taneček, johoho, Holmes dvojka jak vyšitá, jen na tu hudbu nějak zapomněli. Sammy s Lucíkem v budce, to se mi opravdu líbí. Díl jako celek lepší průměr a na další díly se opravdu těším. Mark Pelíšek se stává mojí další oblíbenou postavou. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 12:25 | |
| Panthera:Jen jsem tak vzpomínala, jak jsme rozebíraly tu poslední scénu s ležícím bezbranným Deanem a nějak nám to nevyšlo Ale jen Chuck ví, čeho se ještě dočkáme | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 12:36 | |
| | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 7x15 Repo Man 18.02.12 13:09 | |
| Panthera napsala:Lucík ochutnávající omítku, že by při olizování narazil na hřebík? A co dál? No přeci Samovo standardní "nakvašené" výrazivo. Come on, Sam, pay attention to me... Deane a to co se stalo tvému příteli, to uděláš Samovi taky? No potěš ocas. (myšlen ten s obratli) Ta fenka by se ti v autě určitě počůrala už jen proto, že se na to ptáš. Ale Jeffrey, kuchat jsi ji fakt nemusel. Další řezná rána na předloktí, která se ti Deane zahojí tak, že po ní nezůstane ani pokřivenej chlup. Pánský taneček, johoho, Holmes dvojka jak vyšitá, jen na tu hudbu nějak zapomněli. Sammy s Lucíkem v budce, to se mi opravdu líbí. ============================================================== Sotva jsem dokoukla tento díl, u kterýho jsem se notně zasmála , Lucík je prostě milášek - mám ho čím dál tím radši , tak jdu na web a začala jsem se zase nehorázně smát a to pro změnu tvejm hláškám Panthero - ty mě rozesměješ úplně pokaždý, takže ti za to velký dík bohdy: tahle hláška mě taky dostala do kolen: "He said "shut up" to him!" Potom ještě chytání se Lucíka za hlavičku a jak s něšťastným výrazem "caramboval" - Spoiler:
| |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 13:26 | |
| Panthera: Tak na to setkání se také moc moc moc těším | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 15:36 | |
| diel vynikajuci aspon pre mna , aspon vieme ako sa samik zbavuje lucika ale ako vidim lucik sa s nim hra fakt pekne , keby mam hentake halusky ja tak som out davno | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 17:49 | |
| černý očička - kouř vycházející z tlamiček posednutých lidiček OMG jak toto mi chybělo!!! po katastrofálním minulém díle jsem teď šťastná jako bleška a vrním - aneb trocha toho starého dobrého vymítání a sem tam nějaká psychická kravina - tak toho není nikdy dost i když - taky mohl Jeffrey Deana trošinku víc mučit, než ho jenom kuchnout na ručce (jak píše Panthera - ani vzpomínka na to v příštím díle nebude) - přeci jenom Dean ho řezat a lámal mu kostičky - to sakra neměl chuť mu to pořádně oplatit - v tomto mě Jeffrey trochu zklamal Lucík: VOLEJTE SLÁVA A TŘI DNY SE RADUJTE! ano, tato postava oživuje opět celé spn a já jsem se stala jeho právoplatnou fanynkou, je perfektní a má vtip a Mark ho hraje naprosto najedničku a ještě s hvězdičkou Sama nějak zavřete, přikurtujte a nechte ho bláznit a na scénu nám pěkně vypusťte Lucíka a já budu spokojená a Dean - ten ať kouká vyprat a opravit baloňák a necrcá se furt s nějakým Dickem..... | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 18:21 | |
| - Nemix napísal:
- a Dean - ten ať kouká vyprat a opravit baloňák a necrcá se furt s nějakým Dickem.....
Moje řeč, dicka Dicka stejně nakonec zlikvidují, tak jaká křeč. Ovšem představa, že by z nás Kripouš udělal pitomce a pokud by neprošla osmá sérka, tak by zabití obou Deana i Sama bylo vpravdě překvapujícím zakončením celé sestavy. Za což bychom ho ovšem jako fandom asi nepochválili. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 18:27 | |
| Panthero: upřímně nevím, co je horší - jeslti představa osmé série - nebo fakt, že by všichni pomřeli (no i když s tímto jsem já ochotná se smířit - a pokud Dean zemře v náruči jistého anděla, tak to beru všema deseti) ale stejně všichni víme, že nám tvůrci zase naservírujou nějakou blbost a na konci bude po leviathanech (stačí si rozpomenout na vpravdě šokokující konec 6té série, která většinu fandomu více než rozladila) suma sumárum - ať si to dopadne jak chce, hlavně když teď nějakou dobu bude na scéně Lucík a Casík víc už od spn stejně asi nečekám ...... | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 18.02.12 23:00 | |
| Po tý minulý sračce je tenhle díl na Zlatej glóbus. černý oči, černej dým z tlam, starý dobrý vymítání, maniakální chování démonů....ach, taky mi to chybělo! Old times, good times! A ten buzna vyšinutý taneček byla třešnička na démonským dortu. Jestli mi ale něco vadí, tak když se ubližuje zvířátkům (dětem ať se klidně ubližuje ) S tím psem to bylo fakt zvrácený. No a Lucifer a Sam.... Mark má trochu panděro, všimli jste si? Jinak hláška "Same, všímej si mě, nebo "řekl mi drž hubu" - LOL. Jinak Markův super herecký výkon, Mark tam všechny převýšil úplně ve všem. Ten jazyk mi připomněl jednu scénu z X-Menů 2... Ale nějaký opodstatnění, proč se Lucifer objevil až teď. Nebo předtím nic? No a ten závěr, kdy si Dean lehnul a nastavil to pozadí, tak jak se tu někde řešilo, co se asi stane.... byla jsem trochu ovlivněná. btw - Na jakoukoliv zmínku o Leviathanech jsem alergická. Nejblbější linie, jaká v SPN byla a začínám mít pocit, že neví, jak z toho ven. Všechny zápletky okolo nich byly debilní, vrcholem byla Bobbyho smrt. Leviathani ve vládě, to je fakt jak Akta X a doufám, že se to nepotáhne jak smrad do možný další série. | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 19.02.12 7:35 | |
| tak lucifer tam bol podstate stale , len sme ho nevideli , ked si pozries deaths door tak tam bol tiez naznak vzdy bol naznak ked si chytil sam tu ranenu ruku , aby ho odplasil no a preco sa vratil ? pac sem si od 17 casti dava olno kvoli rodine tak ho asi zavru do cvok hauzu | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man 22.02.12 18:15 | |
| Konečně obyčejný démon a obyčejné vymítání. Návrat ke starým dobrým časům. A to se vším všudy. Dean měl prsten, náramek, amulet – na nic ve scénáři nezapomněli. Jak krásné znovu všechno vidět!!! Jen kožená bunda chyběla – ta už je asi nenávratně pryč. A Impala žije!!! Byla vidět na dvou záběrech. I když začátek epizody byl dějově z doby před čtyřmi roky, celý díl byl natáčen až nyní. Takže naděje na její návrat i do reálného času je na dobré cestě. Dean udělal dobře, že Jefreyho zastřelil – už jen za toho psa si to ten bastard zasloužil. Sam hodně dlouho a úspěšně odolával Luciferovi, jehož hlášky a grimasy byly opravdu dobré. Ano, na svoji obhajobu by mohl říct, že ho k tomu selhání dohnal strach o bratra. Ale sdílel by i Dean s ním stejný názor??? Jaká asi bude jeho reakce, až se to provalí??? Každopádně se měl Sam bratrovi přiznat, že už má zase Lucividiny. Takhle se ten jejich sotva obnovený křehký bratrský vztah znovu rozbíjí. Lži, nedůvěra, zatajování – jednou to je Dean a teď Sam. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 07x15 Repo Man | |
| |
|
| |
| 07x15 Repo Man | |
|