Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

07x15 Repo Man

Goto down 
+3
astík
Panthera
bohdy
7 posters
AutorSpráva
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

Počet príspevkov : 1570
Nálada : Viva slash!!!
Registration date : 18.09.2010

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 9:46

07x15 Repo Man 325299 WOW WOW WOW 07x15 Repo Man 325299 Jsem nadšená!!! Lucík is come back 07x15 Repo Man 707500 Jako vždy awesome!!! Ty grimasy, ty hlášky!!! Konečně se to začíná rozjíždět tím správným směrem. Samíku... doufám, že se těch halušek jen tak nezbavíš 07x15 Repo Man 707500 A ten smích na konci 07x15 Repo Man 258431 A hláška dne... "He said "shut up" to him!" 07x15 Repo Man 99937 Juchůůůůů 07x15 Repo Man 170639
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 11:41

Týden se s týdnem sešel a další nesněhová nadílka je tu.
Ano, bezmezně jsem toužila po náznaku Juda Lawa. (taky menší slabost na plešatějící Very Happy)

Motelové pokoje mají v Americe snad až moc velké. To jen tak na okraj, když jsem si uvědomila, kde se stále ubytovávají a srovnala jsem si to i s obyčejným apartmánem u nás.

Lucík ochutnávající omítku, že by při olizování narazil na hřebík? Very Happy

07x15 Repo Man THLucikjazyk

A co dál? No přeci Samovo standardní "nakvašené" výrazivo.
Come on, Sam, pay attention to me... Very Happy

07x15 Repo Man THSamstandard

Deane a to co se stalo tvému příteli, to uděláš Samovi taky? No potěš ocas. (myšlen ten s obratli)
Ta fenka by se ti v autě určitě počůrala už jen proto, že se na to ptáš. Ale Jeffrey, kuchat jsi ji fakt nemusel.

Další řezná rána na předloktí, která se ti Deane zahojí tak, že po ní nezůstane ani pokřivenej chlup.

Pánský taneček, johoho, Holmes dvojka jak vyšitá, jen na tu hudbu nějak zapomněli.

Sammy s Lucíkem v budce, to se mi opravdu líbí.
Díl jako celek lepší průměr a na další díly se opravdu těším. Mark Pelíšek se stává mojí další oblíbenou postavou. Wink
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 12:25

Panthera:Jen jsem tak vzpomínala, jak jsme rozebíraly tu poslední scénu s ležícím bezbranným Deanem a nějak nám to nevyšlo Laughing Ale jen Chuck ví, čeho se ještě dočkáme 07x15 Repo Man 284389
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 12:36

bohdy napísal:
Panthera:Jen jsem tak vzpomínala, jak jsme rozebíraly tu poslední scénu s ležícím bezbranným Deanem a nějak nám to nevyšlo Laughing Ale jen Chuck ví, čeho se ještě dočkáme 07x15 Repo Man 284389

Co víš, co tam ještě prováděli a pokud má Lucík takovej šikovnej jazour, však víš. 703

Spoiler:
Návrat hore Goto down
astík
Crossroads demon
Crossroads demon
astík

Počet príspevkov : 491
Nálada : with spn awesome
Registration date : 19.01.2012

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: 7x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 13:09

Panthera napsala:

Lucík ochutnávající omítku, že by při olizování narazil na hřebík? Very Happy

07x15 Repo Man THLucikjazyk

A co dál? No přeci Samovo standardní "nakvašené" výrazivo.
Come on, Sam, pay attention to me... Very Happy

07x15 Repo Man THSamstandard

Deane a to co se stalo tvému příteli, to uděláš Samovi taky? No potěš ocas. (myšlen ten s obratli)
Ta fenka by se ti v autě určitě počůrala už jen proto, že se na to ptáš. Ale Jeffrey, kuchat jsi ji fakt nemusel.

Další řezná rána na předloktí, která se ti Deane zahojí tak, že po ní nezůstane ani pokřivenej chlup.

Pánský taneček, johoho, Holmes dvojka jak vyšitá, jen na tu hudbu nějak zapomněli.

Sammy s Lucíkem v budce, to se mi opravdu líbí.
==============================================================
Sotva jsem dokoukla tento díl, u kterýho jsem se notně zasmála 07x15 Repo Man 316745 , Lucík je prostě milášek - mám ho čím dál tím radši 07x15 Repo Man 449740 , tak jdu na web a začala jsem se zase nehorázně smát 07x15 Repo Man 316745 07x15 Repo Man 316745 a to pro změnu tvejm hláškám Panthero - ty mě rozesměješ úplně pokaždý, takže ti za to velký dík 07x15 Repo Man 92299

bohdy: tahle hláška mě taky dostala do kolen: "He said "shut up" to him!" 07x15 Repo Man 49896 07x15 Repo Man 49896

Potom ještě chytání se Lucíka za hlavičku a jak s něšťastným výrazem "caramboval" 07x15 Repo Man 49896 07x15 Repo Man 49896 07x15 Repo Man 49896

Spoiler:
Návrat hore Goto down
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 13:26

Panthera: Tak na to setkání se také moc moc moc těším 07x15 Repo Man 556347
Návrat hore Goto down
Y0G1
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach

Počet príspevkov : 170
Registration date : 17.09.2011

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 15:36

diel vynikajuci aspon pre mna , aspon vieme ako sa samik zbavuje lucika Very Happy

ale ako vidim lucik sa s nim hra fakt pekne , keby mam hentake halusky ja tak som out davno Very Happy
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

Počet príspevkov : 1137
Nálada : ...s TFW jde všechno líp...
Registration date : 04.02.2010

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 17:49

černý očička - kouř vycházející z tlamiček posednutých lidiček 702 OMG jak toto mi chybělo!!!

po katastrofálním minulém díle jsem teď šťastná jako bleška a vrním - aneb trocha toho starého dobrého vymítání a sem tam nějaká psychická kravina - tak toho není nikdy dost Twisted Evil

i když - taky mohl Jeffrey Deana trošinku víc mučit, než ho jenom kuchnout na ručce (jak píše Panthera - ani vzpomínka na to v příštím díle nebude) - přeci jenom Dean ho řezat a lámal mu kostičky - to sakra neměl chuť mu to pořádně oplatit - v tomto mě Jeffrey trochu zklamal 07x15 Repo Man 934194 Evil or Very Mad

Lucík: VOLEJTE SLÁVA A TŘI DNY SE RADUJTE! 704 ano, tato postava oživuje opět celé spn a já jsem se stala jeho právoplatnou fanynkou, je perfektní a má vtip a Mark ho hraje naprosto najedničku a ještě s hvězdičkou
Sama nějak zavřete, přikurtujte a nechte ho bláznit a na scénu nám pěkně vypusťte Lucíka a já budu spokojená

a Dean - ten ať kouká vyprat a opravit baloňák a necrcá se furt s nějakým Dickem.....
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 18:21

Nemix napísal:
a Dean - ten ať kouká vyprat a opravit baloňák a necrcá se furt s nějakým Dickem.....

Moje řeč, dicka Dicka stejně nakonec zlikvidují, tak jaká křeč. Twisted Evil
Ovšem představa, že by z nás Kripouš udělal pitomce a pokud by neprošla osmá sérka, tak by zabití obou Deana i Sama bylo vpravdě překvapujícím zakončením celé sestavy. Za což bychom ho ovšem jako fandom asi nepochválili. 07x15 Repo Man 487389
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

Počet príspevkov : 1137
Nálada : ...s TFW jde všechno líp...
Registration date : 04.02.2010

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 18:27

Panthero: upřímně nevím, co je horší - jeslti představa osmé série - nebo fakt, že by všichni pomřeli (no i když s tímto jsem já ochotná se smířit - a pokud Dean zemře v náruči jistého anděla, tak to beru všema deseti)
ale stejně všichni víme, že nám tvůrci zase naservírujou nějakou blbost a na konci bude po leviathanech (stačí si rozpomenout na vpravdě šokokující konec 6té série, která většinu fandomu více než rozladila)
suma sumárum - ať si to dopadne jak chce, hlavně když teď nějakou dobu bude na scéně Lucík a Casík Very Happy víc už od spn stejně asi nečekám ......
Návrat hore Goto down
Padme
Crossroads demon
Crossroads demon
Padme

Počet príspevkov : 500
Nálada : wookijská
Registration date : 14.11.2011

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty18.02.12 23:00

Po tý minulý sračce je tenhle díl na Zlatej glóbus.

černý oči, černej dým z tlam, starý dobrý vymítání, maniakální chování démonů....ach, taky mi to chybělo! Old times, good times! A ten buzna vyšinutý taneček byla třešnička na démonským dortu. bounce

Jestli mi ale něco vadí, tak když se ubližuje zvířátkům (dětem ať se klidně ubližuje Very Happy) S tím psem to bylo fakt zvrácený. 07x15 Repo Man 1319

No a Lucifer a Sam.... Mark má trochu panděro, všimli jste si? Very Happy Jinak hláška "Same, všímej si mě, nebo "řekl mi drž hubu" - LOL. Jinak Markův super herecký výkon, Mark tam všechny převýšil úplně ve všem. Ten jazyk mi připomněl jednu scénu z X-Menů 2...
Ale nějaký opodstatnění, proč se Lucifer objevil až teď. Nebo předtím nic?

No a ten závěr, kdy si Dean lehnul a nastavil to pozadí, tak jak se tu někde řešilo, co se asi stane....Very Happy Very Happy byla jsem trochu ovlivněná.

btw - Na jakoukoliv zmínku o Leviathanech jsem alergická. Nejblbější linie, jaká v SPN byla a začínám mít pocit, že neví, jak z toho ven. Všechny zápletky okolo nich byly debilní, vrcholem byla Bobbyho smrt. Leviathani ve vládě, to je fakt jak Akta X a doufám, že se to nepotáhne jak smrad do možný další série.
Návrat hore Goto down
http://www.cswu.cz
Y0G1
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach

Počet príspevkov : 170
Registration date : 17.09.2011

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty19.02.12 7:35

tak lucifer tam bol podstate stale , len sme ho nevideli , ked si pozries deaths door tak tam bol tiez naznak vzdy bol naznak ked si chytil sam tu ranenu ruku , aby ho odplasil

no a preco sa vratil ? pac sem si od 17 casti dava olno kvoli rodine tak ho asi zavru do cvok hauzu Very Happy
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty22.02.12 18:15

Konečně obyčejný démon a obyčejné vymítání. Návrat ke starým dobrým časům. A to se vším všudy. Dean měl prsten, náramek, amulet – na nic ve scénáři nezapomněli. Jak krásné znovu všechno vidět!!! Jen kožená bunda chyběla – ta už je asi nenávratně pryč.
A Impala žije!!! Byla vidět na dvou záběrech. I když začátek epizody byl dějově z doby před čtyřmi roky, celý díl byl natáčen až nyní. Takže naděje na její návrat i do reálného času je na dobré cestě.
Dean udělal dobře, že Jefreyho zastřelil – už jen za toho psa si to ten bastard zasloužil.
Sam hodně dlouho a úspěšně odolával Luciferovi, jehož hlášky a grimasy byly opravdu dobré.
Ano, na svoji obhajobu by mohl říct, že ho k tomu selhání dohnal strach o bratra. Ale sdílel by i Dean s ním stejný názor??? Jaká asi bude jeho reakce, až se to provalí??? Každopádně se měl Sam bratrovi přiznat, že už má zase Lucividiny. Takhle se ten jejich sotva obnovený křehký bratrský vztah znovu rozbíjí. Lži, nedůvěra, zatajování – jednou to je Dean a teď Sam. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sponsored content

07x15 Repo Man Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x15 Repo Man   07x15 Repo Man Empty

Návrat hore Goto down

07x15 Repo Man
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 07x15 Repo Man
» 7x15 Repo Man

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Siedma séria-
Prejdi na: