| My BloJeS | |
|
|
|
Chtěli byste se s námi setkat osobně? | ano, měl/a bych zájem | | 25% | [ 1 ] | ano, ale bojím se vás | | 75% | [ 3 ] | ne, bojím se vás | | 0% | [ 0 ] | ne, nestojím o to | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 4 | | Poll closed |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: My BloJeS 05.03.12 19:25 | |
| My BloJeS My Bloody Jefferson Starships!2.3.2012 - 4.3.2012 Praha Od posledního setkání neuběhlo ani čtvrt roku a opět se pro závisláky pořádal con v Praze. Standardní dík patří Nemix, které se podařilo na inkriminovanou dobu zbavit spolubydlící a zajistit tak dostatek prostoru pro všechny účastnice. To, že ještě v pohodě zvládala připravovat snídaně, za to bychom ji měly na rukou nosit. Tradičně se sešla osmička předchozích závislých slintaček: Nemix, Polgara, Rafi, Sophie, Ver, Cathy, Bohdy a Panthera. Klasikou se stala i přítomnost kvalitního projektoru, notebooku, pitiva a jídla. Třídenní con, který zabral první březnový víkend, se započal v pátek. Dle prvotního Nemixina vítacího plánu mělo z místního nádražáckého amplionu znít O'Death, ale nakonec se poslední příchozí Sophie a Ver musely spokojit jen s transparentem. Protože se na to jednoduše a prakticky zapomnělo. Při příchodu na místo se tradičně popíjely bradavky a docházelo k zajímavým interakcím, nového významu získala slova jako legsex apod. V pátek se dle daného plánu mělo jít házet bůčky do Lucerny. Jaké bylo naše překvapení, když měla Nemix problém najít vchod. To nám však nevadilo, protože nás naprosto uchvátila vpravdě otřesná socha sv. Václava sedícího na ehm, břiše zdechlýho koně, který na nás visíce za nohy vyplazoval jazyk. Tanec, který zejména u mého vesselu připomínal spíše Grossmannovo okřídlené - něco mezi padoucnicí a slavností Slunovratu, byl natolik namáhavý, že po půlnoci už jsme jen seděly u stolu a maximálně sebou škubaly do rytmu od pasu nahoru. Následná cesta domů, kdy se sedm lidí cpe do klasicky narvané pražácké šaliny (pozn. tramvaje) a posléze se střídá v jedné sprše, to už jsme všechny cítily, že něco bude špatně a taky bylo. (Rafi měla něco doma) Jak už je při takových akcích obvyklé, druhý den po opuštění se Nemixin byt opět změnil v lazaret ležících mrtvol. Ovšem řekly jsme si, že přeci jen máme sobotu a je škoda ztrácet čas nekonečným sledováním různých dílů SN. Nemixiny přesvědčovací snahy k tomu, aby se někdo pokusil na základě promítaného obrazu tužkou zaznamenat Deanův obličej v nadživotní velikosti na zeď, vyšly vniveč. Následovala likvidace tvrdého alkoholu ve velkém, který prý zůstal od minulého srazu. Je až s podivem, že to Nemix nestihla sama vysát v soukromí. Pokračovalo se objednáním potravy z nedaleké restaurace a supernaturálními aktivitami ze sbírky Ver, které byly v plném rozsahu předváděny pantomimou, jediná Cathy si vzala propisku a kromě sčítání dosažených bodů kreslila ostošest. A jak to hádání nakonec vypadalo? Zajímavě, jisté fotografie, např. tu, kterou by zde Nemix zcela jistě ráda viděla, když jsme se Sophie a Bohdy hleděly jak puci na Molotov koktejl v provedení Polgary, tady nelze zveřejnit. Jako další vrchol večera bylo hraní Twisteru. Pro ty, kteří nevědí, o co jde, jedná se o podložku s barevnými políčky, na které se dle zadání točivého terčíku umísťují končetiny. Jedinec, který na podložce vydrží nejdéle, vyhrává. Ano, jelikož jsme vesměs poněkud " krev a mléko" vzezření, bylo napasování na hrací plochu o to zajímavější. Nad ránem jsme dokonce začaly s přípravou scénky na letošní Festival Fantazie. Padme, máš se na co těšit. Neděle se nesla ve znamení sjíždění různých music videí. Na rozloučenou Nemix navařila chleba ve vejcích a končilo se srdceryvným loučením. To, co Nemix ještě neví, když s námi doběhla rychlík, ale teď se to dozví, tak jsme s Ver i Sophie s taškami nakonec našly volné kupé ve třetím vagónu a dělaly jsme tři hodiny co? Hrály zbývající červenou a zelenou barvu pantomimou. V Pardubicích jsme dokonce měly i obecenstvo na peróně. A co říci závěrem? Kdo máte zájem se družit, nebojte se a klidně se přidejte-napište nebo se poptejte, kdy bude další akce. Nikdo z nás nekouše a ve více fandech se lépe sliní, přičemž je zcela jasné, že nemusíte být striktní slasher. Ve skupině jsou i dvě non, které všechno dosud v poklidu přežily. P.S.: Přidáno hlasování, kde můžete i hodit šutrem. EDIT: Opraven rok na 2012 ...a ne, opravdu jsem u toho nepila.
Naposledy upravil Panthera dňa 05.03.12 20:51, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:02 | |
| Panthero jako vzdy si to uzasne vystihla a dekuji za tvuj popis a fotodokumentaci,ktere neni tak desive jako nektere jine kousky,ja jsem dosla k zaveru,ze od ted si budu fotit radeji nohy,nez hlavu . Pokud jde o desivou sochu Vaclava na mrtvem koni,ktera "zdobi" Lucernu,tak to mi hlava fakt nebere a bylo to desivejsi nez minule muzeum muceni,ktere jsme navstivily. Jak na potvoru jsem na toho kamenneho mrtveho kone narazila dnes i na netu . K tvemu tanecnimu umu mohu rict,dle vlastni zkusenosti,ze si byla super,a pokud to byl zachvat paroucnice,tak byl v tvem podani ladny a krasne vlnivy . Ostatnim mohu potvrdit,ze nejsme uzavrena skupina a za kazdeho dalsiho "magora/magorku"jsme radi ! Tyhle zenske jsou ujete,navykove a zarucene se mi po nich styska ! Po twisteru ale musim dodat,ze jsou momenty,kdy je treba se o sebe bat ! | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:23 | |
| Panthero: opět skvěle napsané a já jsem se u toho opět tak natlemila Ano, možná si někteří řeknou, že Nemix není normální, že pořádá takovéto akce, ale když mě to baví a jsem hrozně ráda, že se najde někdo stejného smýšlení, jako jsem já a jdou do toho a klidně jedou za mnou i přes půl republiky. Co se fotek týká - Panthero díky, že jsi jich zveřejnila opravdu jenom malinko - bo zbytek není vůbec zveřejnitelný to je horor a Nemix už nikdy - ale NIKDY nefoťte zezadu - to by mělo být trestné K tomu uvítání na Florenci - ještě teď mám v hlavě ty udivené výrazy důchodců - by mě zajímalo, co si mysleli, že jsme za sektu Tanec byl luxusní - všichni se tam pěkně rozjely (mimochodem kolega vás všechny moc zdraví a říkal, že pokud budeme mít nějaké slash otázky, tak máme dát vědět - zodpoví je). A mě se líbily i kreace u stolu - hi hi - prostě s váma je super všechno mě se náš "live slash" při twisteru neskutečně líbil - a uznejte, že v podnapilém stavu jsme byly všechny gymnastky ale ty fotky mám chuť vymazat hééééééééééj hrát bez nás - to se dělá!!!!!!!!!!!!!!!!! jinak výbornej nápad s tím družením - je hrozně fajn potkal lidi, kteří jsou stejného ražení -a moc rády mezi sebou uvítáme další úchyláky - takže pište a kontaktujte nás - k Nemix se ještě určitě někdo vejde | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:35 | |
| | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:38 | |
| Padme: to snad ne - nás a bát se ?????????????? néééééééééé - jsme hodné a přítulné takže příště dáme vědět dříve a ta vodečka proběhne - a jenom pro info - další sraz se bude konat asi až opravdu na ff- ale kdo ví - rupne nám v bedně a zase něco vymyslíme | |
|
| |
sophie.ph Nevinná obeť
Počet príspevkov : 22 Age : 38 Bydlisko : Brno Registration date : 21.11.2011
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:45 | |
| Skvěle napsaný report Panthero (ze zkušenosti jsem při čtení raději nepila ani nejedla)…a super víkend u Nemix Díky všem Taneční kreace vsedě ty jsou nejlepší Co se dokumentace týká, je část v tuto chvíli absolutně nepublikovatelná…možná až po naší smrti Další „podivíni“ stejného ražení jsou více než vřele vítáni…jak už bylo řečeno, skupinově se slintá se mnohem líp | |
|
| |
Joclynn Pocestný duch
Počet príspevkov : 56 Bydlisko : Praha Registration date : 10.04.2011
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:52 | |
| | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:53 | |
| Panthero, vystihla jsi to naprosto přesně Tyhle naše setkání miluju a už teď se mi zase neskutečně stýská Už aby bylo ff!!! Jinak teda ty pohledy kolemjdoucích, jak jsme vyvěsili ten transparent, ty stály opravdu za to Ty uhýbavé pohledy Také veliké díky Nemix za její úžasné kadeřnické kreace Díky ní jsme si připadaly zase o něco krásnější V Lucerně, kromě již zmíněného oběšeného koně nás zaujal také výběr hudby, kdy jsme si po hodině poslouchání Whitney Housten začínaly říkat, zda zahrají také něco jiného Naštěstí se to pak rozjelo Ano, a mačkanice v šalině... to je nezapomenutelný zážitek A na druhý den ty Activity Nechápu, že mého šamana nikdo neuhádl No prostě to stálo za to, takže se nás nebojte a klidně se přidejte | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:58 | |
| Padme: není se čeho bát, však na FF uvidíme. Joclynn: ok, počítáme s Tebou. Nejbližší je v tuto chvíli setkání v rámci FF, ale jak říká Nemix, aby nám neruplo v bedně a nebylo něco blíž. Dáme vědět. Ver a Sophie: zapomněla jsem na jiný výraz pro pidimužíka, trpaslíka atd. - sysel to zabil. Bohdy: nebyl to léčitel? ...trháš bylinky, zalíváš kytičky... | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 20:59 | |
| Joclynn: určitě není problém se s námi seznámit (pro dotvoření obrázku o nás ti doporučuju přečíst si reportáž z minulého conu s názvem TALL TALES CON - je tady na foru taky) my se před rokem vlastně taky neznaly a jak to dopadlo - už bez holek ani nemůžu být déle jak čtvrt roku momentálně v plánu nic moc není - ale na festivalu fantazie nás najdeš určitě a ještě nás můžeš přijít podpořit na kostýmovou soutěž, které se zúčastníme a věř mi, že jestli se nám to podaří zahrát s vážnou tváří, tak to bude zázrak | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:10 | |
| Panthera: Byl to léčitel I když... šaman nebo léčitel, vyšlo to nastejno A já se tak snažila, aby mi ty bylinky neuvadly Nemix: To hraní té scénky bude opravdu stát za to Už vidím, jak zachovám vážnou tvář... obzvláště ve chvíli, kdy mi mají stékat sliny | |
|
| |
sophie.ph Nevinná obeť
Počet príspevkov : 22 Age : 38 Bydlisko : Brno Registration date : 21.11.2011
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:16 | |
| Holky možná se ani nezačne pokud to neubrzdím a skončím pod pódiem... | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:17 | |
| Prej vážná tvář, jak se na mě Nemix otočí, tak ji asi klepnu čelem... | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:21 | |
| - Panthera napísal:
- Prej vážná tvář, jak se na mě Nemix otočí, tak ji asi klepnu čelem...
Panthero: já nevím, jak tomu říkáš ty - ale já bych to čelem rozhodně nenazývala - bo díky naším proporcím do sebe narazíme něčím naprosto jiným Sophie: jestli skončíš pod pódiem - tak asi umřu smíchy a na Casův nástup ani nedojde | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:24 | |
| Pod pódiem možná neskončí, spíš přejede na druhou stranu. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:27 | |
| hi hi - taky fakt a pak místo toho zahrajeme raději gag reel run Bobby run a pak bychom měly natrénovat "vichr z hor" odhodím kolt a EMF a uteču | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:29 | |
| Jestli ti to začne hrát předčasně, tak to bude super. Jop a už jsem si našla to peří a hledám vrzavej zvuk. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:33 | |
| nějaké peří tu zůstalo po TTC - mám schované 2 balení - tak to snad bude stačit no nesmí se o mě Cas moc otírat - jinak EMF začne hrát i před ním ale Dean za to nemůže - ten duchy nevypouští (Panthero - nemáš doma ten scénář - já se v tom původním náčrtu nemůžu vyznat a tak to nemůžu přepsat) | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 21:38 | |
| Neboj, scénář mám, takže jak se k tomu zítra dostanu, tak vám to rozešlu přepsaný. | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 22:32 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| |
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 22:42 | |
| | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 22:47 | |
| hele ale neříkejte mi, že budeme na suchu - já raději budu nalitá a ztrapněná - než střízlivá a ztrapněná jééééé a jaké podzemí - já chci takýýýýý | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 22:57 | |
| Mno, Ver, že jsi to Ty, tak si to ještě rozmyslím. A ano Nemix, další důvod, proč zajet zase za námi do Brna. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 23:03 | |
| no problemo dejte termín a Nemix dorazí - Brno pro mě není daleko a znáte mě - já se vetřu všude a jsem pro každou špatnost | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: My BloJeS | |
| |
|
| |
| My BloJeS | |
|