Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 23:08 | |
| Jo vy to máte tak promakaný, že máte ke scénce i scénář! Hm, kostýmy a pořádný scénář, to bude nářez. | |
|
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: My BloJeS 05.03.12 23:13 | |
| Padme: já bych to nenazvala scénářem - ale plkama, které si stejně nebudeme pamatovat a budeme se stydět a neustále se tlemit ale obávám se, že to vtipné přijde jenom tobě - bo kdo to nezná - tak nepochopí, ale když se budeš bavit aspoň ty, tak nám to bude stačit | |
|
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: My BloJeS 06.03.12 0:00 | |
| - Padme napísal:
- Já myslím, že to pozná hodně lidí a budou se bavit. btw - Bude zase SPN linie na FF?
To se uvidí, abychom se tam na pódiu neváleli v křeči jen my. Čistý SN na FF - SPN linie nebude, protože Cathy nas*alo, že nás minulý rok potupně šoupli pod Slayercon, který měl o poznání méně přednášek a celková organizace ze strany FF stála několikátý rok za sebou za starou bačkoru. (detaily u Cathy, která byla/je vedoucí) Abych pravdu řekla, o prašule nešlo, ale připravovat si přednášky s ukázkami jako pako a pak řešit, kdy a jak tu přednášku vůbec mít, naprosto zbytečně se dohadovat o tom, že přednáška jednoduše nejde narvat do jednohodinovky a půlením leda ztratí smysl, pak zjistit, že něco se povolilo a něco ne, přičemž v programu je to napsaný blbě a to vše ještě ne pod svým, na to se i já jako přednášející můžu z vysoka... Nu což, třeba budeme mít soukromé a poprvé si dám FF s klidem, že se můžu napít. | |
|