Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Re: 7x18 Party On, Garth 29.03.12 21:29 | |
| Oh, páni, já jsem se na koukání na epizody SN vybodla někdy na konci 6. série (možná 7x01 jsem viděla), ale musím uznat, že teď, když čtu občasně jenom spoilery a pak vaše reakce a ff (což jsou vlastně taky reakce), tak se nestačím divit. Já, asi je to divné, ale SN jsem kdysi měla fakt ráda, ale vzhledem k tomu, že nová tvář (6. série a dál) mě jaksi neoslovila (teda spíš mám víc povinností) tak mi to teď přijde velice vtipné to sledovat. Opravdu se z toho stala taková, jak to nazvat, aby to nevyznělo moc zle..., no to je jedno, ale opravdu to tak je a teď je z toho "hrooooozně děsivý" seriál, nebo je to jenom tím, že nekoukám? Ta holka na obrázcích vypadá jako Samara, třeba to ale není vykrádání kruhu, ale Scarry Movie (ještě mě napadla vyznavačka Ozzyho Osbourna, ale to se sem jaksi nehodí ) | |
|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 7x18 Party On, Garth 29.03.12 21:45 | |
| Eviik: Zdání tě opravdu neklame... bohužel Spn už není dávno to, co to bývalo | |
|