| One Day with Jared and Jensen | |
|
+14evetka Faith Kaja Anwiel Sarinka SkreechTina calla Chrystelle Fazulina all_feeling bookika dion-fortune SNlois aryana7 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| Predmet: One Day with Jared and Jensen 01.02.08 20:46 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 01.02.08 20:50 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 01.02.08 21:21 | |
| no pani, som rada, ze sa to tu konecne objavilo. aj ja som mala tento topic uz dlhsiu dobu v hlave, ale akosi som sa neprepracovala az k zalozeniu (vidim, ze si zase citame myslienky ) no to vidko bolo uplne skvele. ani neviem kde zacat. smiala som sa a smiala a smiala. jared s jensenom boli uzasny. ako uz aryana napisala, najviac ma asi dali tie fotky a jaredovo vyjedanie tych pelendrekov, z toho som ozaj nemohla nechapem, ze mu nebolo zle . no a aj to ako am jensen vypadol z tych sani....alebo ako sa na nich stab pripravil, ze ich zguluje a oni zdrhli...celkovo to v maskerni bola sranda, aj ked sa tam zacali obhacovat s tou babou....no tie noze, boli skvele tiez. myslim, ze to bolo uzasne, ze nam takto ukazali, vlastne klasicky den s nimi a mohli sme sa na vlastne oci presvedcit aka je s nimi sranda, a ze su ozaj skvely kamosi...no skratka i love J2 | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 11.02.08 12:27 | |
| | |
|
| |
all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 11.02.08 15:33 | |
| Mne sa paci, ze ked si Jared naberie jedla za troch a povie, ze to je len predjedlo....Jensen sa pozrie do kamery "See what I have to put up with?" a potom ten pohlad na Jareda (Ty si totalny chmulo ale aj tak ta milujem), to je na nezaplatenie Jared je tovaren na spracovanie stravy, veeeela stravy...vsetkeho druhu bookika: No on sa to ucil kvoli serialu....neviem ci si pozerala Dark Angel, ale tam sa za 2 dni dokazal naucit jeden pekelne tazky song na klaviri pre epizodu 211 a nepotreboval na hranie ani dvojnika....je to sikulka ten nas Jen. * prosím dávejte si pozor na vkládání dvou příspěvků za sebou.....přehodila jsem ti to do jednoho. Samabel | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 14.07.08 13:56 | |
| Tak nevím, kam jsem to měla napsat, ale tady se mi to zdá nejvhodnější, když jde o zákulisí SN:-). Nedávno mi došly domů orginální DVD s první a druhou řadou a je na nich i pár bonusů, no nejvíc jsem byla udnešená z toho, co se jmenovalo asi jako Natáčecí den Jareda a Jensena, bylo to skvělé, vidět je takto v civilu, co celý den dělají, v maskérně, na place a tak. Jared se tam jako nezjednaný cpe takovými těmi gumovými barevnými sladkými pásky v cukru.. prý je děsně miluje... Pak tam byly ještě nějaké nepovedené záběry...
No, zkrátka, asi to už někde ke stažení je, třeba na Youtube, ale já jsem to viděla poprvé a dost jsem se u toho pobavila:-). | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 15.07.08 22:56 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 11:00 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 11:06 | |
| calla: Jared povedal v TV guide ze cvici 4-5 krat tyzdenne, takze tak akurat, myslela som ze kazdy den, ako ja. Navyse povedal, ze musi vela jest a kazde rano pije proteinove shaky, inak straca na vahe a svaloch a ze nechce byt taky vychudnuty papek, ako predtym...nuz niekto ma stastie, ja jem tak 1x denne aj to na mne hned vidno...svet je nespravodlivy. Aspon viem, co mu dam ako darcek v LA - medovniky take nieco este neochutnal. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 16:06 | |
| Keď som videla to video, páčilo sa mi to Jaredovo "do-do" a Jensen z toho nemohol Bolo naozaj super sledovať, ako sa tí dvaja k sebe majú, že sú fakt dobrí kamaráti a tie Jaredove cukríky, ja neviem, ale ono to nie sú pelendreky, ale neskutočne kyslé plátky, ktoré keď si len dáte jeden, tak z vašej grimasy aj mlieko skysne. Viem to, lebo pelendreky nenávidím, ale tieto kyslé plátky doslova milujem. A doteraz mi nik nepotvrdil, že to sú pelendreky No dobre, končím tému pelendreky a vraciam sa k danej téme. Neviem čo viac dodať, bolo super ich sledovať, ako sa zabávajú, natáčajú a tak podobne. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 18:56 | |
| Lol, no tak Jared fičí na samých cool nezdravých veciach, ale zdieľam s ním tu lásku, keď ono to je tak dobré.. i keď, sesterka mi povedala, ako a z čoho sa vyrábajú gumové medvedíky a hneď ma chuť prešla, odteraz nikdy... all_feeling: a myslíš, že to ozaj zje, ja by som nič od cudzích ľudí nejedla, aj keď sú to fans, proste sa mi nechce veriť, že oni tie veci, čo im tam posielajú, ozaj jedia...nehovorím o napr. tričkách alebo tak, ale jedlo... | |
|
| |
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 20:58 | |
| Jared jedol vsetky sladkosti, co mu fanusikovia dali na conoch, takze som si na 100% ista. Navyse sa ho to spytovali aj tie baby, co v orlande vyhrali ranajky s nim. Vsetky darceky, co im ludia na cony donesu si chalani beru a Jared jedol nejake sladkosti aj na stagi. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:12 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:16 | |
| calla ked tie baby pisali, co vsetko zjedol na ranajky, tak ma takmer porazilo! 3 plne taniere. Vela ludi si myslis ze v "One day of..." si robi srandu ked naklada 2 porcie, ale nie, naozaj zje tak vela. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:18 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:30 | |
| Tohle video miluju, je to super, sledovat je, jak spolu tráví čas. Jako první si vždycky vybavím (nevím proč), jak běhají v tom sněhu v kapucích... Já tedy nechápu, pro někoho překvapuje, že Jared toho hodně sní. Mně to nepřijde nijak zvláštní, vždyť je to chlap a navíc jako hora. Znám spoustu chlapů, kteří jedí i víc jako on a nejsou nijak tlustí. A že sní 3 talíře na snídani, to mi nepřijde zas až tak moc, na chlapa. Já bych si s ním možná mohla podat ruku, protože podle toho jak jsem hubená, by taky nikdo netipoval, kolik toho se*eru. Vsadím se, že bych toho nesnědla o moc méně, než on. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:35 | |
| Já se tomu taky zas tak nedivim a navíc furt něco dělam, musí mít dostatek energie! Ale zase nadruhou stranu, já jim jednou deně a to ještě ani ne moc. Ale s nima bych si klidně dala snídani.
Tohle video se mi hrozně líbí, je tam krásně vidět, jaký sou kámoši a že sou správně praštěný! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:42 | |
| No toho Jareda ešte beriem, že tie veci je, bo on tuším zje všetko..ale Jensen, mne to skôr pripadá, že to majú chlapci opačne ako v seriáli, kde Dean šrotuje a tu zasa Jared..ale tiež mi to nie je divné, že tak je, pri jeho výške sa to musí stratiť niekto po ceste... Ale fakt, vy by ste jedli niečo, o čom neviete, čo v tom môže byť a od koho to vlastne je, ako nie som nejaký puntičkár alebo čo, len mi je to fakt proti srsti. Pätám si, že v Charmed im tam tiež posielali takéto veci, no Holly, Rose ani Alyssa to nejedli. Inak Chrys, si ma zasa raz dostala... to si ruky môžeme podať, o polnoci vyžierať chladničku... | |
|
| |
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:44 | |
| Tak jedno jídlo denně je podle mě hotová sebevražda. To doporučuji rychle změnit jídelníček nebo se budete hodně divit, až vám bude přes 30 let a budete v jednom kuse u doktora. To není sranda se správnou životosprávou. Ale to sem nepatří, takže zpět k tématu. Anwiel, fakt je vidět, jací jsou dobří kamoši a to si vem, že teprve začínali s natáčením. Kdyby tak natočili podobný den teď, když už společně točí tolik let..... Oni se prostě hledali, až se našli. A už tehdy to bylo krásně vidět. Sarinka, zrovna jsem dojedla vánočku a oči mi padly na čokoládku, co leží opodál. Ta půlnoc nepřežije, chudera. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 21:51 | |
| Práve toto je proste jedným z naj aspektov, že si chlapci tak padli do noty. Stále mám v hlave to Jensenove Pada-something, keď sa dozvedel, kto bude hrať jeho brata a ako šiel na net si obrázky vyhľadať a že je smoking hot... ježiš, si to aj pozrieť pôjdem asi... Chrys, to akoby moja babka prehovorila teraz, tým nič zlé nemyslím, of course.. Čokoláda a do nej, daj jej aj za mňa...ja som mala včera..brat mi priniesol milku, twix a ešte aj milu..všetko padlo popolom.. sorry za hanbím sa, už stojím v kúte.. | |
|
| |
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 16.07.08 22:07 | |
| - Sarinka napísal:
- Stále mám v hlave to Jensenove Pada-something, keď sa dozvedel, kto bude hrať jeho brata a ako šiel na net si obrázky vyhľadať a že je smoking hot...
No tak to jsi mi teď před spaním ani neměla připomínat. To je až neskutečné, že si musel jít jeho fotku vyhledat na net. Když si vezmeš, že máš natáčet takový seriál (takovou roli) s někým, o kom nemáš ani páru jak vypadá, natož jaký je. A to jeho Pada-someting...no comment. Sarinka, já teď jedu čokolády ještě víc než obvykle, protože jak mám tu rýmu, ztratila jsem naprosto chuťové buňky, takže se mi zdá všechno mdlé a bez chuti. Proto ani nepoznám, kdy mám dost, jako tomu bývá obvykle, kdy už jsem přeslazená. Včera jsem si v noci dala moje milované Pringles a zdály se mi jako bez soli, tak jsem si musela spravit náladu Delisou. Která byla pro změnu málo sladká. No jo, taky mám skvělou životosprávu, ale jak se mi dobře spalo. A už tiež utekám za tebou do kúta. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 16.07.08 23:37 | |
| Sarinka: myslíš kravske jazyky? vraj už nie, je to sice pravda bolo to tak - ani mne nebolo všetko jedno ked som sa to dozvedela, ale pred niekolkými rokmi sa to už zavrhlo teda zakazalo už je na to iný sposob výroby vraj koli virusu ktorý sa preniesol choroba šialených krav. Takže je to už inak ale naozaj len pár ročkov. Inak ja to zbožnujem a nie su to pelendreky tie čierne S.tina ma pravdutie neznášam, ale tie kysle milujem tie sa už volaju inak a prepáčte za pravopis a za sposob písania ale ide to ťažko.V tme a nevidiím na klavesy | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 18.07.08 16:44 | |
| jejo,nasla som tuto temu vcera som konecne stiahla toto video a som nadsena...prave tu sa totiz zrodila moja niekde skryta laska k jaredovi,ked hustil do pusky tie vecicky,ktore aj ja tak velmi milujem. pripadalo mi to strasne vtipne,pretoze presne take mame my v robote, takze ked tam nabuduce budem,asi ich vsetky pokupim toto video inak milujem. maju naozaj nadherny vztah aj mimo serialu. toto video je proste strasne krasne a velmi milo ma prekvapilo...predstavovala som si to troska inak,ale prevysilo to moje ocakavania a tiez mi nesedi, ze Jared tak vela papa. na neho by som to nepovedala ako tu niekto spominal, maju to pekne prehodene,ze Jensen praska za dvoch v seriali a Jared v reali... fakt, tychto dvoch milujem | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen 06.08.08 18:45 | |
| dneska jsem "One day with" nahrávala na úložisko, má to 113 MB, takže je to podle mě docela dobrá kvalitka. takže kdyby to někdo ještě náááhodou neměl anebo by chtěl zkouknout, jestli je to lepší verze, tak tady to je - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/75197/Supernatural_DVD_Extra-A_Day_In_The_Life_Of_Jared_And_Jensen.avi | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: One Day with Jared and Jensen | |
| |
|
| |
| One Day with Jared and Jensen | |
|