| Asylum Europe 4 | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Biba Nevinná obeť
Počet príspevkov : 15 Registration date : 25.09.2012
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 04.11.12 18:25 | |
| Ísť deň vopred je rozumný nápad, ja mám to typické šťastie, že v tom týždni maturujem, no čo by človek pre SPN nespravil, že? | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| |
| |
Biba Nevinná obeť
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 04.11.12 23:19 | |
| Nn, štvrtok je našťastie posledný deň maturít a môžem si vybaviť, aby som šla hneď prvá ráno... to neskôr doladíme Jaj teším sa, dúfam, že pridajú ešte aspoň jedného hosťa!! Mark,Sebastian.. V J2 som prestala dúfať | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: Asylum Europe 4 05.11.12 10:41 | |
| jj, J2 na N asi nějak zanevřeli, zřejmně není dost lukratrivní, asi na ně pošlem a minule tam měl přijet Jared... a nepřijel ale i tak to stálo za to!!! Misha, Markové, Jim.... všichni byli úžasní!!! super, jen abys z tý maturity stihla dojet do Prahy opilá pouza radostí máme čas, detaily až.... | |
|
| |
Biba Nevinná obeť
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 06.11.12 22:44 | |
| Minule Jared neprišiel kvôli Thomasovi, nie? Toho sa snáď obávať nemusíme Určite stíham, no ako vravíš, na detaily je ešte čas | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Asylum Europe 4 08.11.12 9:51 | |
| proto taky došel k odpuštění, ale mohli na to aspoň upozornit, že nepřijede, jj, eng organizátoři jsou totální zmatkaři, ostatně to poznáš sama musíme so pak ještě vyměnit mejly a tel. | |
|
| |
Biba Nevinná obeť
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 08.11.12 20:21 | |
| Jasné, pošlem Ti kontakt v správe | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Asylum Europe 4 21.02.13 14:56 | |
| snherci, kteří se zúčastní aeconu 4 - teda zatím, možná ještě někdo přibyde - kód:
-
http://www.rogueevent.co.uk/wordpress/aecon-4/ takže, pokud chce někdo jet , tak ať dá vědět, čas se krátí a musí se pomalu začít plánovat, shánět hotel, lístky....blabla...fotbal...blabla... zde jsou možnosti dopravy: *Odkazy, které nesouvisí se stránkou supernatural.cinemaview.sk, vkládej do "Code", viz.: Pravidla. Díky, Chrystelle. | |
|
| |
syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 21.02.13 21:31 | |
| | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: AECON 4 22.03.13 11:36 | |
| jestli se přeci jen někdo rozhodl jet na con do Německa, tak hoďte kontakt na http://supernatural-cz.blog.cz/ pokud možno rychle, musíme již koupit lístky a hotel | |
|
| |
syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 28.05.13 15:49 | |
| Mno, přišli jste o hodně - řezali jsme se od rána do večera A na "Bennyho" a "Alphu" jsem si upravila docela silně názor. Oba jsou bombový! Ty tam pouštěl na plný pecky muziku a pocintal mi fotku drobkama z dortu, Rick mi pochválil tričko a potřásl mi rukou a ... oba pak chlastali pivo na podiu ... a... a... a.... Misha "vysílal z koupelny".... Mark měl potlesk vestoje... hromadně jsme si tam zazpívali... Prostě jsem unešená - opět Teď si tak nějak třídíme informace a fotky, až to bude hotový, tak to hodím na net | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Asylum Europe 4 28.05.13 20:42 | |
| 100% souhlasím se Syd a vidět pozadí Ricka je k nezaplacení, až za ním přišel pořadatel, aby se tak neodhaloval , že jsou tam i děti (2 )tak to vyřešil jinak, odhalil horní část těla zkrátka a dobře, Ty s Rickem váleli - výbuchy smíchu to jistily DJ - nečekala jsem, že je tak vysoký a pusa mu jela na plný obrátky Co se týče mletí pantem = kulomet, tak na Kim nikdo nemá - ta by si v klidu mohla dát přestřelku s Jaredem a neodvažuji se říct, kdo by vyhrál - zkrátka a dobře, byla úúúžasnáááááá - vtipná a velmi milá!!!... a šik! Mark se prohlásil za krále pekla Julian byl taky velmi milý a přátelský... a pořád tak hubený ostatně jako DJ Matt, Kevin, Richard - paráda - všichni! Kevin tam měl i svoji dceru. No, a co se týče Mishy? Co dodat - jen snad to, že navrhl, že bychom si příště mohli udělat konferenční hovor a zůstali tak doma, když nám stačilo, že s náma chvilku mluvil jen přes kameru :Da tvrdil nám, že je už doma a mluví s náma z koupelny Hotel byl nádherný náš i ten, kde se con konal... vše proběhlo perfektně eeeeee..... skoro, cestou tam i zpět jsme tak trošičku zabloudily ale byla to jen minimální drobnost, takže jo, bylo to perfektní | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Asylum Europe 4 | |
| |
|
| |
| Asylum Europe 4 | |
|