aceras1 Crossroads demon
Počet príspevkov : 303 Registration date : 03.03.2011
| Predmet: Re: Omen 12.09.13 12:06 | |
| Tak tentokrát s Tebou, Danny.T, vôbec nesúhlasím , rozhodne nemlč, diskusia o dokončenej práci je príležitosť na výmenu informácii, ktorú vždy uvítam (a nemusí byť len bezpodmienečne pozitívna) . Páči sa mi a vážim si, že si vyjadrila svoj názor. Tvoje "plkání" beriem na vedomie v celom rozsahu. (Najmä tú časť, v ktorej píšeš, že sa Ti poviedka páčila . Ako hovorí môj domáci otrok, chvály nie je nikdy dosť). A nemaj obavy, už raz uverejnenú poviedku nebudem meniť, prípadné pripomienky mienim zúžitkovať v budúcnosti .
Naposledy upravil aceras1 dňa 12.09.13 12:09, celkom upravené 1 krát. | |
|
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: Omen 12.09.13 12:08 | |
| aceras1: Povídka se mi líbila. Vesměs ukazovala obyčejný život obou bratrů, starosti, radosti, lásky. Pokaždé nemusí být od začátku do konce nabitá napětím, adrenalinem, lovem příšer. Pro mě to byla taková "oddechovka". Díky ti a těším se na další dílko.
Naposledy upravil janča dňa 12.09.13 12:35, celkom upravené 1 krát. | |
|
aceras1 Crossroads demon
| Predmet: Re: Omen 12.09.13 12:17 | |
| janča - ďakujem za Tvoju pochvalu. Ak Ťa poviedka pobavila a spríjemnila Ti pár chvíliek oddychu, tak splnila svoj účel . | |
|
Joclynn Pocestný duch
Počet príspevkov : 56 Bydlisko : Praha Registration date : 10.04.2011
| Predmet: Re: Omen 09.02.14 18:58 | |
| Jsem já to ale ostuda, teď jsem zjistila, že jsem ještě neokomentovala konec Tvé povídky. Jedním slovem to bylo... AWESOME Popravdě jsem takovýhle konec vůbec, ale vůbec nečekala, ale bylo to fantastické. A doufám, že už pracuješ na další povídce... prosím Protože tvoje povídky tady patří mezi ty nej a nej Jsi prostě | |
|
aceras1 Crossroads demon
| Predmet: Re: Omen 12.02.14 9:32 | |
| Joclynn - nič si nezmeškala a ja Ti ďakujem za pochvalu. Pýtaš sa, či pracujem na ďalšej poviedke. Momentálne nie. Keď mám trochu času a energie (čo sa v poslednom čase nestáva často ), tak si len tak pre seba spisujem Irvinove dobrodružstvá. Ale ďalšiu poviedku kategoricky nevylučujem, ak nájdem dostatočne dobrý námet . | |
|