| 08x21 The Great Escapist | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 7:08 | |
| Sam je jednodušší aneb Crowley režisérem... Pomalu, ale jistě se blížíme do finále, Králík drží Kevina ve falešné realitě, Koblih si létá po jednom byfé po celých státech a Sam vidí Metatrona. Co z toho nakonec vyleze? Meťák je zbabělá sketa, Kevin má koule, Králíka jde grilovat a Koblih je prostě Koblih. " Bite me..." Nic moji zvrácenou povahu nepotěší více, jak z Kobliha tekoucí marmeládka... jen houšť a větší kapky. I když "porod" andělské destičky a následné tahání kulky, to bylo spíše nechutné a příliš umělé. Po ránu jsem se bavila snad až velmi dobře, krátký pracovní týden, den Bohdy, Dean našel Koblihu a třetím úkolem bude vyléčit démona - Králík se má nač těšit - 8/10 a Panťuchá září. | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 8:25 | |
| Myslim si ze vieme ako dopadne crowley , podla poslednej skusky | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 14:47 | |
| Ano, také jsem s dnešní epizodou velice spokojená! Krvácející a trpící Cas mi vždy zvedne náladu Do toho mátořící se Sam a příjemně mě překvapil Kevin. Dnes zaválel Už jsem se těšila, že Crowley tu bitch Naomi oddělá a zase nic A škvařící se Crowley... konečně mu trochu spadnul hřebínek. Na příští epizodu se mimořádně těším!!! Snad si to Crowley pěkně užije | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 15:09 | |
| ked som videl trailer na buduci diel , asi som sa pomylil kedze abbadon is back "D | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 18:52 | |
| Taky jsem si říkala wtf | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 19:52 | |
| nechcem spoilerovat , ale zeby ona bola ta vec ze cure demon ? | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 02.05.13 21:13 | |
| Jestli ano, tak mě to naštve!!! Chci Crowleyho!!! | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 03.05.13 19:06 | |
| Hurá - to byl zase díl Už hodně dlouho se mi nestalo, že bych SPN tolik hltala a doufala, že konec bude za hodně dlouho. Byla jsem napnutá a potěšená a vůbec - tvůrci mi udělali radost. Návrat Castiela byl epes cuces. Dean byl k sežrání a i rozkládající se Sam se mi zamlouval. Králík je už jenom třešnička na dortu. Takže sláva, sláva Za mě 8/10 a fakt jsme zvědavá na příští díl. | |
|
| |
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 04.05.13 14:03 | |
| Ja som tak isto s epkou spokojná až až. Ako sa blížime k záveru série tak sa dvíhajú prídavky akcie a napätia:) Crowley sa nám povŕtal v Cassovi ale nakoniec si spálil nielen prsty. Že bude mať Cass takú unikátnu schránku na anjelskú tabuľku to by ma nenapadlo, ale mal to vymyslené dobre. Aj keď mi tá scéna nebola veľmi pochuti. Kevin sa konečne predstavil aj v inom svetle a brala by som keby si z Crowleyho uťahoval ďalej. Sam sa nám pomaly mení na zombie, ľadový kúpel bol iste fajn a Dean. No ako vždy Som zvedavá ako túto sériu ukončia, či brány pekla naozaj uzavrú alebo si nechajú niečo v zálohe do 9. série? A ešte niečo. Dúfam že Naomi niekto odpraví čím skôr. Ja som mala sto chutí už jej jednu vraziť | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 05.05.13 19:27 | |
| Zatímco v předchozí sérii jsem se dílů týkajících se hlavní linky dost děsila (Leviathani - největší průser SPN), tady se na ní těším a spíš mě štvou ty vycpávky. Stále nechápu, proč je Samovi zle, neměl by někdo, kdo postoupí božské zkoušky být jako Superman, požehnaný, vyvolený? Králík dostal za uši, to má za Meganu a doufám, že mu budu ještě hůř. Naomi je naprosto příšerná, kill her please a hodně rychle. Největší sekáč dílu - jednoznačně Kevin Největší průser - porod tabulky.. Ježiš.. | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist 07.05.13 20:07 | |
| Konečně Deana také napadlo, že mohli mít Kevina v bunkru už dávno. Kevin se ukázal jako nebojácný chlap, hezky s těmi démony „zametl“. Crowley dostal pěknou lekci, nejprve od Kevina a pak od písaře. A tu andělskou tabulku má teď asi k ničemu, nemá nikoho, kdo by ji přečetl. Sam vypadá strašně a určitě bude ještě hůř. | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 08x21 The Great Escapist 07.05.13 20:46 | |
| Tak tahle epizoda si mi taky moc líbila, jen nevím, jestli je správné zavírat Peklo? Kam pofrčí duše zmetků? Do Nebe? No to snad ne! Nebo je to jen jednosměrná uzavírka? Co se týče Naomi, tak ta mi leze krkem už od první vteřiny, jsem ráda, že jí Crowley srazil hřebínek a že i on dostal nafrak "Podávání" piva Deanem Sammymu nemělo chybu a Deanova poznámka o 5min s nůžkami Vidět Sama ve vaně taky nebylo k zahození tentokrát se zapotil Dean, když ho tam dával Jinak Sam vypadá příšerně a podle proma na 23 to bude ještě horší janča: tak tohle mě už napadlo dávno, proč J2 nepřesunou Kevina do bunkru? Kevin se konečně pochlapil, příjemná změna | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 08x21 The Great Escapist | |
| |
|
| |
| 08x21 The Great Escapist | |
|