|
| 04x06 Yellow Fever | |
|
+33sisel lentilka Zizi Ellen janka410 Night Angel rockflower Ewis Madlen Sarinka SNlois Lirael keksiiq Chrystelle Dzowika4 Samabel beruss Violet calla Soniq Hiro666 Kristine lenkka dion-fortune cleo summer SkreechTina Fazulina str8tking Anwiel janicag wiktoriano bookika 37 posters | |
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 6:24 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 7:37 | |
| toto je super epka. ten psík bol fakt zlatý a Dean sa ho bál a potom tá mačka vyskočila s tej skrinky a Dean začal kričať to bolo asi najlepšie na toho hada ani nemyslím lebo ja sa hadov strašne bojím a ked som tam videla toho čo sa objavil za Deanom to bol taký šok že som bola 10 minút mimo a nemohla sa na nič sústrediť ale inak to bola naozaj sranda ako sa všetkého bál a ešte sa aj opil. Lilith bola naozaj super. to dievčatko to výborné hrá. a ešte ten koniec to Jensenove vystúpenie bolo výborné. Pekne sa predviedol Bookika: Samove žlté oči síce boli len halucinácia ale veľmi mu to pristalo | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 8:53 | |
| Boze to bolo take super, som nevedela ci sa mam smiat alebo ho lutovat... Tie Deanove pohlady a ten vykrik ked videl tu macku, uzasna epi... Zase v tych oblekoch...pri tej pitve to bolo tiez skvele ako bol nakoniec Dean rad ze drzi to srdce lebo mohol dopadnut ako Sam s tou krvou To dievcatko bolo skvele ako sa na neho lepilo Super bol aj koniec ako stali pri tom aute, pekna sceneria - priroda a tak... A najlepsie nakoniec...skoro som sa pocurala z Jensena, hned je den krajsi!!! Tie jeho pohyby... Mozno ma napadne viac veci, ked si to pozriem este raz... EDIT: az teraz som si vsimla tie Samove zlte oci na konci...brrr.. Pravdepodobne len halucinacia ale aj tak...
Naposledy upravil janicag dňa 24.10.08 9:04, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 9:01 | |
| Tak tohle bylo vážně super!!! Asi po 15 minutách sem se skoro nemohla nadechnout, jak sem se musela šíleně smát!!!! Jak Dean utíkal před tim mega psem , tak to bylo super, ale asi nejvíc se mi líbilo, jak Sammy otevřel tu kříňku a Dean začal řvát, jak kdyby ho někdo . Celý to Deanovo šílení bylo super, teda do tý doby, než se tam ukázal Sam jako YED. Lilith byla úžasná, jak se tam přitiskla na Deana, taková roztomilá malá holčička!!! Bobby skvělej jako vždycky a ta japonština!!! Já ho zbožňuju, japonština je úžasnej jazyk!!! Jenom by mě zajímalo, co má znamenat ten konec!!! Ty Sammyho oči!!!! Jako kdyby se měl stát nástupcem Azazela!!! No uvidíme, tohle bude ještě moc zajímavý!!! | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 11:29 | |
| na tak sa idem k tejto časti vyjadriť ja. no ako som si to myslel tak to bola cool epizóda. Toho psa by ani lepšie vymyslieť nemohli a ako to jensen zahral tak klobúk dole. No a tá mačka a ten zjap čo tam dal no a lilith to nemalo chybu. P.S. všimli ste si (alebo som to len ja zle videl :shame: ) že sas samovi zablískli oči na žlto?????? | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 12:19 | |
| Mno, kdyby sis přečetl příspěvky nad sebou, tak vidíš, že žluté oči se tady probírají:-).
Mám za sebou 20 minut a nemůžu.... Ještě, že jsem se zamkla v kanclu, protože jinak by moje výbuchy smíchu byly slyšet všude.... Fakt výborný... Opravdu skvělá je celá scéna s továrnou, nejdřív Dean "I' m a man of flash light" s tou baterkou, fakt super, pak výkřik s kočkou a nakonec Deanův útěk, když se objeví ten duch, no tak to nemá chybu.
Jdu se dodívat...
Super, paráda, jsem z této epizody dost nadšená... Dean prostě perlil, ale Sam taky, docela obdiv, že dokázal při tom všem zachovat chladnou hlavu a celkem dobře snášel Deanovy výkyvy, i když byl nemocnej, občas bych asi vybuchla:-). Sam ala žlutoočko byl sexy, moc mu to slušelo. Ten konec se žlutým zábleskem v očích byl dost dobrej... nevím nevím, zda to byla pouze halucinace, Dean byl přece už v pořádku, ne?
Deanovo vystoupení nakonec, no já prostě nemám slov. Ten chlap je naprosoto úžasnej. Prostě skvělé... Denova noha a la kytara byla famózní. Je fakt, že jsme měli teď dvě takové humornější epizody za sebou a chtělo by to už něco vážnějšího, ale dneska to bylo super. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 13:29 | |
| No tak táto epka bola niečo! Zgustla som si na každej minúte, ktorú som pozerala. Stáva sa jednou z favoritov, lebo aj to zakončenie nemalo chybu Myslím teraz tie žlté Samove oči, nie vystúpenie Jensena rada si ju ešte dnes pustím aj sto krát Veci, ktoré ma dostali: Deanov strach, Samove face, Bobby čo vie po japonsky tie ostatné veci okolo (príbeh a zápletka, humor a aj heart-break momentíky) to je jasné, že to bolo tiež super | |
| | | summer Nevinná obeť
Počet príspevkov : 2 Age : 36 Registration date : 15.12.2007
| Predmet: great:)) 24.10.08 14:06 | |
| tak, budem sa asi opakovat, ale opat poviem to, co vsetci predo mnou ... skvela epka hned na uvod nam tak trochu nahnali strach tym zostrihom s lilith, castielom a celou tou vecou okolo pekla, a ked som videla deana v uvode bezat, tiez ma hend napadli hellhounds (teda ..nie doslova ) ale ked som videla toho rozkosneho yorshiraka s ruzovou maslickou na hlave, skoro som od smiechu spadla zo stolicky no a ani ta macka nemala ziadnu chybu, najlepsi bol ten deanov vyraz, ked sam otvoril dvere skrinky , samozrejme pitevna a opat skvely deanov vyraz, najprv a la ´pripravte mi vedro´ a aj ten skodoradostny uskrn ked sama ostriekala krv. v podstate, v tejto casti bolo tych dean´s funny faces naozaj pozehnane a potesilo ma aj to, ze sa na scene konecne objavila lilith, aj ked iba v halucinacii, ale predsa. samove evil ocka a zlaty klinec programu bol ten pridavok s deanom na konci, eye of tiger v jeho podani bolo amazing | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 14:27 | |
| Tato epka bola riadna haluz...od začiatku až do uplneho konca...už dlho som sa tak nezasmiala...Deanove ale aj Samove ksichtiky boli užasne...a ten "pekelny pes trhač" Najlepšia bola scena s mačkou to mi až slzy tiekli a pri tom Deanovom "What?" som skoro umrela... Mala Lilith je tiež užasna...(keby som bola mama tej malej a pozrem si supernatural neviem či ešte zaspim v jednom dome s ňou, fakt to hra genialne ) A tie žlte oči najprv som si myslela že mi šibe že sa mi to zdalo ale fakt su tam... 4 sezona je zatial skveláá | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 17:36 | |
| no tak trošku opozdene, ale predsa sa musím vyjadriť aj ja. po prvom pozretí som nebola schopná sa vyjadriť- lepšie povedané som nebola schopná urobiť nič po druhom pozretí sa môj mozog konečne začal pomaly preberať a formovať aj nejaké zmysluplné myšlienky, no ale až po treťom som schopná napísať príspevok takže viem, že sa bude pár vecí opakovať, tak odpusťte moje dlhé a nudné komentáre o tom istom, čo sa tu už preberalo, ale ja si proste nepomôžem a musím to dostať všetko von. takže pekne po poriadku: torturing!dean: ow hell yes v tejto epizóde sa mi teda torturing ohromne páčil. Hoci to bolo na začiatku vtipné s tým ako sa všetkého bál, aj tak mi ho bolo ľúto. A na konci to bolo absolútne brilantné. veľmi sa mi páčilo ako tam bolo počuť tlkot jeho srdca, to bolo tak COOL a s tou ručičkou hodín do toho, no proste paráda... a keď už prišla Lilith a on sa tam chytil za to srdiečko... ja som bola v 7 nebi... jensen to zase tak skvelo zahral.... ja proste MILUJEM torturing! a v tejto epke som si prišla totálne na svoje. možno aj preto, že mám špeciálne rada, keď niečo nie je v poriadku s jeho srdiečkom-viz faith and god are you there? it´s me DW. proste ako sa tam chytí tej hrude.... no kolaps na mieste... a aj to ako sa tam stále škrabal a aký bol nervózny... neviem, ale strašne sa mi to páčilo... evil!sam: holy crap! akože keď sa tam prvýkrát objavil s tými žltými očami ako halucinácia, tak som slintala ako najatá, lebo fakt mu to seklo. a ten jeho úškrn ako tam sedel na posteli alá YED, to som fakt zírala, že OMFG. a potom nasledoval jeho evil smiech... no na BUABS to nemalo, ale aj tak to bolo skvelé.... a tie oči! akože čestne sa mi viac páčil s čiernymi, ale ani tieto pôvodné žlté neboli zlé... ale najlepší bol aj tak na konci... tam ako sa mu to len preblesklo tá žltá farba, tak to bolo niečo! to som seriózne zamrzla na mieste, že what the hell? akože bola to pravdepodobne len halucinácia, ale aj tak.... Lilith: no wow. tú malú som mala rada už v nrftw, ale to som nečakala, že sa ešte vráti. som ozaj rada, že tvorci použili túto herečku, lebo bola skvelá... to ako sa vrhla na deana a ako tam s tými rukami robila to bum bum... no strašne super scéna. to som vôbec nedýchala pritom. a veľmi sa mi páči ako sa im tie biele oči menia, tak že sa prekryjú tými ozajstnými, to je proste strašne cool. Bobby: stará klasika, bobby bol späť a ako obyčajne nemal chybu. keď tam začal po japonsky, tak som pozerala ako puk, že nezdá sa.... ten stále vie prekvapiť. a šoféroval impalu! to snáď po prvýkrát, nie? a na konci bol super s tým jeho he is adorable či čo to povedal.....skrátka love! vtipné scény: no už na začiatku keď som zbadala toho malého psíčka s mašličkou- verím, že ide o yorkshirského havina- ako naháňa deana, tak som vybuchla tak, že som musela stopnúť epku kým sa neprestanem smiať. podotýkam, že som epizódu zastavovala niekoľkokrát kvôli mojim výbuchom smiechu. najprv to ako odmietol ísť tou ulicou kvôli teenagerom a samov nechápavý výraz do toho potom prišlo to šoférovanie... a ja som šla do kolien, lebo seriózne to nemalo chybu potom eye of the tiger v aute a deanovo vysvetlenie, že čaká dole, lebo ich izba je AŽ na 4 poschodí... ten jeho hlások nemal chybu. keď odmietol vojsť do toho domu a potom povedal, že si zbraň nevezme, lebo by mohla vystreliť a namiesto toho schmatol tú baterku potom vo vnútri ako začal kričať keď z tej skrine vybehla tá mačička akože to som šla pod stôl a dobrých 10 minút som mala záchvat. potom ako zdrhol pred tým duchom... a najlepší bol jeho výraz keď ho prvýkrát zbadal a len tam doslova zamrzol.... a to s tými falošnými preukazmi v nemocnici alebo keď tam vypľul tú vec a tým úžasným hláskom povedal "I don´t wanna be a clue." ale tie hady! akože ja s panickým strachom z hadov, som bola strašne vydesená a jared aj jensen majú môj obdiv, že tam dokázali byť a ešte, aby po nich tie hady liezli! no to by bola moja smrť! ale k veci... vtipných výrazov tvári, celých scén a hlášok sme si užili fakt dosť a ja som sa skvelo bavila. prekvapko na konci: no OMG! tak to bolo niečo totálne úžasné! malo to len jednu chybičku a síce, že to jens nespieval naozaj, ale aj tak... tie jeho pohyby! ako tam sedel von z toho okna a potom na tej streche... strašne sa mi páčilo to s tým golierom a keď ešte začal hrať akože na gitare na svojej nohe! a ten záver! no wow, tam mu to strašne seklo a ako sa tam ešte usmieval potom... no to nebolo len ale aj a strašne sa mi páčil ten jaredov smiech do toho, ktorý tam vôbec nebolo počuť ešte taká drobnosť a síce myslím, že bolo zaujímavé ako tam dean siahol po tej biblii. myslím, že už pomaly začína veriť a to nám to malo ukázať. tiež bolo super ako si tu bibliu už k sebe tisol a potom len sa objavila lilith a to ako otvoril tie oči... k tomu bol super zvuk spravený. celá tá scéna sa mi veľmi páčila. no pozerám, že som sa zase nechala uniesť, ale tak táto epka je definitívne jedna z NAJ, takže sorry, ale ako som písala na začiatku musela som to zo seba dostať von. | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| | | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 19:00 | |
| tak to bola skvelá epka ja som nemohla z Deana v celej časti...Jensen podal perfektný výkon, za to ho obdivujem ako sa u neho ten strach stále stupňoval hady, rýchlosť, výšky, .... ale aj tak najlepšia bola tá mačka to som rozdýchavala asi 10 minút v kŕči na zemi ja som čakala, že sa zlakne, ale to čo predviedol sa podľa mňa čakať nedalo a ako nakoniec zdrhol páčil sa mi ten Samov pohľad, keď mu Dean povedal, že nechce zbraň, ale baterku...akože WTF? a ja som bola celá happy, že sme tam mali malý náznak Evil!Sammyho tie žlté očká boli supeeeer a ten záblesk na konci a samozrejme, Dean zase nepovedal, čo sa mu zdalo no skrátka, skvelá epka a ten dodatok na konci to nemalo chybu...ja som sa predtým už vyjadrovala v Gag reeloch a vôbec som netušila, že to video je z novej časti ja že to je len nejaká blbosť, nejaký bonus alebo čo no ale bolo to úžasné | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 21:20 | |
| Pri tejto epizode som nahlas smial. A to najme na zaciatku s tym malym milym psom. Potom, ked zo skrine vyskocila macka a Dean skrikol ako hystericka zena. Ci ako Dean zacal utekat ked uvidel ducha. | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 21:39 | |
| ÁÁÁÁÁÁÁÁ preboha pomóóóc tak táto epka ma dostala ten koniec Sam mal žlté oči čoooo ty kokos toto je taká áááááááááá bože ja sa ani vyjadrovať neviem proste ja s toho Jensena nemôžem on to tak excelentne zahral akože totálne úžasné som zírala ,ale riadne som zírala proste torturing!Dean bolo úžasné hlavne ,keď tam bolo Lilith jaj bože ,ale zlatá bola a jaké veci mu rozprávala proste paráda všetko som si naplno vychutnala ..no a ked sa škrábal až do tej krvy to bolo super tiež a potom bol aj taký bledý a kruhy pod očami a všetko jaaaaj proste ja som bola daleko v nebíčku šťastia. . potom Deanov strach omg to bolo niečo najviac som sa uscávala na tom ,keď boli v tej fabrike a Sam otvoril tú skrinku a tá mačka v nej a ten Deanov vreskot do pekla ja som sa šúlala jak divá ja som si to musela stopnúť ,aby som zvládla pokračovanie lebo to sa nedalo ...akože Jensen klobúk dole skutočne ... a potom ,že prečo sa zrovna on nakazil tou nákazou lebo je debil haa ..a ,že on chce namiesto zbrane baterku a potom ,keď tam ten Luther stále v tom kúte a Dean už zdrhal kade lahšie ... no ten krásny havinko ,pred ktorým Dean tak usilovne utekal bol krásnučký jaj a tá mašlička proste ja som nemohla niečo neskutočné proste tie halucinácie boli úžasné Evil!Sammy ,keď ho pod krkom držal to bolo žúžo ,ale nakonci tie skutočné oči jak sa tam mihla tá žltá farba ty kokos a Dean bol s toho celí nesvoj kks ja sa s toho nemôžem spamätať ...a ten Jensenov záverečný výstup nemal chybu on je fakt úžasný toto bola taká bombová časť ,že určite si ju behom víkendu pozrem ešte vela krát Kripke a ostaný team všetkým klobúk dole ste majstri | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 21:42 | |
| Ti vole to bola epka. Takto som sa nenasmiala ešte nikdy To bol môj koniec. Vystrašení Dean je strašne vtipný. Mne sa rátalo ked išli to tej fabriki, ako Dean zdrhol cez tie dvere. A tá baterka. To nemalo chybu. Sedela som ako na ihlách a nevedela som sa dočkať konca, ktorý bol perfektný. Lilith bola super. To malé dievčatko to zahralo bravúrne stým bum,bum Jaj a Bobbyho príchod. Milujem tie jeho hlášky. A ten záver. Jensen bol úžasný. Krásne to všetko zahral. Takyto vtipný playback som ešte nevidela Juj a Evil!Samy. Prekvapilo ma, že mu nepovedal ani o Lilith ani o tom. Velká poklona pánu Kripkému | |
| | | Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 24.10.08 23:01 | |
| A to si akoze Dean naozaj, ale uplne naozaj pamäta na vsetko co sa mu stalo v hell? Alebo to bol len jeden z prejavov halucinacie? Ja len, ze ma to akurat napadlo 4 mesiace=40 rokov?! Wow | |
| | | beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 1:09 | |
| Já některý fanoušky fakt nechápu - citácia :
- In response to last night’s episode of SUPERNATURAL, showrunner Eric Kripke wanted to pass along this message to the show’s fans:
“So I’ve never before responded directly to the fandom’s comments about an episode, and I don’t plan to make a habit of it, but I couldn’t resist dropping in a thought about the episode “Yellow Fever.”
Which is this:
Dean is not a dick.
None of the writers, or anyone on the creative team of SUPERNATURAL, think Dean’s ever been a dick, past, present, or future. He’s a hero. Dean did NOT contract the ghost sickness because he’s a dick. Victims contract the illness because they use “fear as a weapon.” Dean asks Lilith at the episode’s end, “why did I get infected?” And she cryptically responds, “you know why. Listen to your heart.” We, as the writers, probably should have emphasized this mystery more, I take responsibility for that omission. But the point is:- Spoiler:
the reason he was infected is because of a SECRET he’s keeping. A dark secret that will be revealed in Episode 10. And not at all because of any dickishness, implied or otherwise. - kód:
-
http://thetvaddict.com/2008/10/24/a-very-special-message-from-supernatural-showrunner-eric-kripke/ | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 1:12 | |
| Epka byla úžasná! Souhlasíme s jankou stejnou měrou. Totální parádička. Smějeme se jako blázni. Jak někdo může něco tako vého vymyslet. Všechny slova ohledně těch výborných situací už byla řečena, tak snad jen dodám tohle menší vysvětlení k epce přímo od kripkeho, které vysvětluje, jak mohl Dean chytit tu infekci. Obsahuje menší Spoiler, tak na to raději upozorňuji. Ale netýká se prozrazení děje a není tam vůbec nic konkrétního. - Spoiler:
Dean is not a dick.
None of the writers, or anyone on the creative team of SUPERNATURAL, think Dean’s ever been a dick, past, present, or future. He’s a hero. Dean did NOT contract the ghost sickness because he’s a dick. Victims contract the illness because they use “fear as a weapon.” Dean asks Lilith at the episode’s end, “why did I get infected?” And she cryptically responds, “you know why. Listen to your heart.” We, as the writers, probably should have emphasized this mystery more, I take responsibility for that omission. But the point is: the reason he was infected is because of a SECRET he’s keeping. A dark secret that will be revealed in Episode 10. And not at all because of any dickishness, implied or otherwise.
Aspoň, že víme, že Dean není DICK Velmi uklidňující... Sam by si ho pak kvůli tomu určitě dost dobíral. (janka sice říká, že Sammy by tohle nikdy neudělal, ale já si nejsem jistá... Jednou je třeba se staršímu bráškovi pomstít ) | |
| | | Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 12:19 | |
| Waaaa tato epka bola strasne super mne sa moooc pacilá ........a na zaciatku ked Dean chudacik utekal pred tym psom a nakoniec ukazali maleho psiska s maslickou na hlave .......alebo ked sa zlakol tej macky a zacal jacat no nemal vazne chybu Dokonca aj jedlo odmietol co bolo veeeelmi cudne na neho Ale mooc dobre to teda zahral nemal chybu ..... Vidiet Deana ako sa dacoho boji to som len oci valila ........heh proste taky nezvyk ale vazne to bolo uzasneeee a na konci ked Jensen na tej impale zabaval juuuuj to som nemohla s neho nic ine som nerobila len sa na nom strasneee smiala .....prote ete stale sa na tom strasne smejem.....on proste wie ako zabavit ludi..... Moc to bolo crazy ....... A evil! sammy juuj heh som sa dockala ale len na chvilinku .......a ku tomu aj lilith ake zlate dievcatko bolo s nej.... Ale Dean mal teda pekne na male....keby to Sammy nezastavil aj s Bobbym tak chudacik Dean zase zomre.... Ale bode bol strasne Dean rozkosny noo proste newiem ale stale sa na nom smejem ako sa bal vsetkeho aj ked zbadal ducha ako zacal utekat....a ked bol v panike a vravel ze s lovenim konci no nemal chybu...... .........ale musim dodat ze zase boli v ich sexi oblekoch co ma tesilo.....ale Dean bol nenapadny s tym ze tie odznaky su prave chudacik.....aj malickosti sa bal ....... No couz Dean si to musi vzdy odniest ma tak mensiu smolu a nie pretoze je debil nooo proste vazne 4.seia je peckaaaaa | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 12:30 | |
| - Violet napísal:
- A to si akoze Dean naozaj, ale uplne naozaj pamäta na vsetko co sa mu stalo v hell? Alebo to bol len jeden z prejavov halucinacie? Ja len, ze ma to akurat napadlo
4 mesiace=40 rokov?! Wow no aj mňa to dosť zarazilo.nemyslím si, že by si už na všetko spomenul. ale tak zrejme si už pomaly spomína na dosť vecí... ťažko povedať ale čo sa týka toho, že 4 mesiace=40 rokov v pekle, tak tomu verím. ja si tiež myslím, že čas tam dole plynie úplne inak ako u nás na zemi. beruss, samabel: vďaka za info len nechápem, čo mali zase fanúšikovia za problém neviem, ale mne bolo hneď jasné, že dean nie je dick... no aspoň nás zase navnadil tým, čo prezradil a strašne sa teším na 10 epku. som zvedavá o čo teda pôjde .... inak vám neodporúčam čítať komentáre fanúšikov na toto ericovo vyjadrenie, lebo vás akurátne porazí. ja niektorých fans ozaj nechápem | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 12:35 | |
| dion a co tam píšou? Mně to tedy zajímá. Ale nemám čas to teď hledat. Já jsem tedy taky neměla problém s tím, že by Dean byl dick. Tak snad si všechno, co v SN vidím a slyším, nemusím tak moc zabírat, ne? Vždyť spousta věcí je jen nadsázka. ale jak vidím, pokud jde o Deana, někteří fanoušci jsou fakt jako na palici. | |
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 13:15 | |
| chrys: no práveže teraz šlo o Sama. boli nahnevaní, že eric zareagoval na debatu o deanovi, ale o Samovi nič neprezradí a podobne. proste tam boli príspevky typu, že celý seriál aj sezóna je len o deanovi a podobne... ja som myslela, že ma porazí. som si čítala niektoré tie debaty, čo ich tam spomínali na samovu adresu a proste na to nemôže eric reagovať, lebo by toho veľa prezradil. bavili sa tam o jeho schopnostiach a tak, na to si myslím, že eric nechce reagovať,ale chce, aby sme boli prekvapení... a proste ja som mala strašne nervy z toho, ako tam naňho útočili, že samovi nedáva dosť priestoru... najlepšie to tam vystihla jedna baba, ktorá napísala, že v druhej serke nadávali na to, že dean nemá dosť priestoru a všetko je len o samovi, teraz je to naopak, že nechápe, prečo si len nevychutnávajú seriál, že je prirodzené, že sa raz zamerá viac na jedného z bratov, druhýkrát na druhého. neviem, ale proste keby to nejako slušnejšie napísali, tak budiš, ale pár tých príspevkov bolo ozaj ostrých. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 13:55 | |
| Právě jsem si některé z těch komentářů četla. Musela jsem to vidět na vlastní oči. Nevěřím. Nevěřím nebo spíš nechápu, jak někdo může napsat něco z toho, co tam, napsal. Eric jim udělá službu, nám všem udělá službu a není líný napsat nám pár řádků ohledně vysvětlění a oni se toho chytnou úplně jiným způsobem a začnou to řešit v jiné rovině a ještě začnou nadávat na všechno, co se jim najednou nezdá. Co to je?! Díl byl suprový, každý, kdo sleduje seriál od začátku snad ví, jaká postava Deana je a nepotřebuje řešit, jestli je nebo není dick. Když je to jasné... navíc Sam to určitě ještě udělal pro to, aby Deanovi umožnil lépe nahlédnout do situace, ve které se nacházejí. takhle si rýpají do sebe pořád a najednou je z toho "big problem" ... ARRGGG, ti mě namíchli. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 14:08 | |
| Jo takhle. Díky za info, dion! Tak jako já taky občas nadávám, že se mi zdá, že nás ochuzují o Sama, ale rozhodně nechápu, jak si to mohly spojit s tou Ericovou reakcí a psát něco takového. Myslím, že je celkem logické, že nemůže nic o Samovi prozradit. A pokud se mu zdálo, že si někteří fanoušci zle vysvětlili tu "dick záležitost" a měl potřebu to uvést na pravou míru, byla bych za to jedině vděčná a ne z toho dělat kovbojku. Taky se na to mohl vyprdnout úplně a nic nekomentovat. Každý si to má přebrat podle sebe. Není Ericův problém, že někteří nepochopí pointu. Mně bylo hned jasné, jak se ptal Lilith, že se nenakazil kvůli tomu, že je dick. Co se Sama týče, nezbývá mi, než pochopit, že jsou prostě situace a scény, do kterých se hold nepasuje, tak tam není. Prostě napřed se musí dořešit něco kolem Deana a pak zase něco o Samovi. Asi kdyby prozradili všechno v prvních dílech, neměli bysme se na co těšit. Takže i když mě taky mrzí, že se většina děje zatím točí kolem Deana, věřím, že se to postupně zase vyváží a že to prostě má svůj důvod. Všechno do sebe musí postupně zapadat a ne tam násilně cpát něco, co ve finále nebude dávat smysl. Mně se třeba tahle epizoda hrozně líbila už jen proto, že se zase děj točil jen kolem bráchů, nebyl tam klasický "vedlejší děj" a tak jsme si bráchy řádně užili. A za to jsem Ericovi vděčná, že je schopný natočit i takové epizody, kde se něco zlého děje přímo jim. To mám prostě nejraději. | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 14:24 | |
| kto by povedal že tu bude taký škandal z toho že Sam povie že sa Dean nakazil preto že je dick. podľa mňa to povedal len tak aby bola sranda. a navyše to nebolo prví krát čo také niečo Deanovi povedal. no a ak mám niekto problém s tým že teraz sa všetko točí len okolo Deana tak aspoň ja nie. mňa to teší a nemám pocit že by Sama nejakp zanedbávali ved sa tam predsa rieši aj to z jeho schopnostami a žlotočočkovími plánmi. som zvedavá prečo sa teda dean nakazil a hlavne prečo nie aj Sam. a tí fanušikovia by mali byť radi že sa Eric vyjadril a nie sa ešte stažovať | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever | |
| |
| | | | 04x06 Yellow Fever | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |