Tak tohle byla úžasná epizoda.
Proč jsem se u ní nasmála víc jak u některých funny epizod?
Co Crowley vypustí z pusy, to perla. Jak může mít někdo tak geniální hlášky v jednom kuse?
A to samé Castiel.
On se ještě u toho pokaždé tak andělsky tváří, prostě nevinný jako miminko.
Sam: "Jsi mizerný lhář."
Cas: "To není pravda! Jednou jsem oklamal A zradil tebe i tvého bratra!" Cas: "Ty máš pokusného králíka?? Kde?" Na něj člověk taky potřebuje slušně pevné nervy.
A taky se mi líbila scéna s obětím.
To bylo zlatý.
Koukám, že se v dnešní epce pokračovalo v tématu, o kterém jsme si psaly,
Maky.
Což je logické, samozřejmě, protože Cas se prostě mění a snaží se díky tomu ještě víc pomáhat těm, na kterých mu záleží. Což vidím a slyším moc ráda.
Jinak já moc nepřemýšlím nad věcmi co zmínil
sisel. Ohledně toho, kdo byl vlastně první, pustil Lucifera atd. Jednak si to už ani pořádně nepamatuju
a jednak jsou pro mě jiné věci důležitější. Jako celek se mi pokračování zamlouvá, protože koukám, že se Dean opět namočil do další kaše.
Takže jsem zvědavá, co zas z toho všeho nakonec bude.
Asi je to tím, že jsem vadná, ale mně se strašně líbil Dean s Crawleym na lovu.
Ti dva jsou prostě geniální dvojka. Ani nevím, kdo z nich má ty hlášky lepší.
A už jen ta ironie, vidět ty dva spolu v Impale, bok po boku jako parťáci, to je něco . O tom by se mi před lety ani nesnilo.
A přitom mi to nepřišlo nějak kýčovité nebo nevhodné. Prostě to vyplynulo ze situace jako jediné možné řešení.
Crowley: "Is all this really necessary? I mean, I've been inside your brother. We're practically family." Opravdu má na mě tenhle seriál špatný vliv. Protože celá tahle situace ve skutečnosti není vůbec vtipná.
Ale když to se nedá....