| 02x14 Born Under A Bad Sign | |
|
+16Kacena222 dzajnisko bookika evetka wiktoriano Anwiel SkreechTina keksiiq Chrystelle janka410 dion-fortune Madlen Sarinka SNlois Samabel Silvia 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: 02x14 Born Under A Bad Sign 16.12.07 18:17 | |
| Aby som aj ja založila nejakú tú tému rozhodla som sa práve pre túto epizodu.Podľa mňa jednu z naj. Rozhodujúci okamih ked Sam požiadal brata,aby dodržal sľub,ktorý mu predtým dal a vyzval ho,aby ho zastrelil,Deanove prekvapenie ked videl v počítači nahrávku vraždy lovca či záverečná scéna ked zo Sama vyháňali "Meg". Jednoznačne naj. Veľmi ma pobavil hlavne ten strašidelný Samov smiech Zaujímalo by ma ako sa Vám páčila epizóda kde hlavného záporáka hral práve náš obľúbený Sam? Myslíte,že táto epka môže mať trochu spojitosť s úlohou ktorú pre Sama chystal YED?
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:03, celkom upravené 2 krát. (Reason for editing : oprava názvu) | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 16.12.07 18:33 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 16.12.07 18:46 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 17.12.07 20:29 | |
| Tak táto epizóda doteraz patrí medzi moje naj, naj, naj...nechápem, prečo mala takú nízku sledovanosť... Jared ma v tejto epizóde vyslovene ohúril, ten jeho smiech a výraz ala bad ass, to nemalo chybu.. a ako to pekne natrel Jo.. Chudák Dean si musel poriadne vytrpieť, no tu opäť vidno, čo by pre brata neurobil. Zlízol si od neho úder, výstrel a ešte to s tou ranou, aaaau.. :silent: Nečudujem sa, že Samovi nakoniec tiež jednu natiahol. Najviac sa mi páčilo, že nás zo začiatku nechali tak v pomykove, či sa Sam naozaj stal zlým, alebo čo za to môže...Keď ho Sam žiadal, aby ho zastrelil, bože, to bolo famózne. Vždy sa mi vybaví aj tá scéna z 02x11, keď ho o to žiadal skutočný Sam, i keď bol opitý. všetci ale dobre vieme, že by to Dean nikdy ale ozaj nikdy nespravil, aj keď ho o to daddy žiadal... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 17.12.07 21:28 | |
| jj souhlasím s vámi, tahle epizoda byla jedna z nej nej nej! Prostě krása. Sammy zahrál roli záporáka dost pěkně! Bylo mi líto Deana, jak ho Sammy žádal o to aby ho zastřelil a on věděl, že to nedokáže. To jak se Sammy osvobodil, při vymýtání, mě překvapilo a chudák Dean, jak si ho pak bratr podával Ale kouzelná byla Samova hláška na konec, jak z něj byla Meg pryč: "Prošvihnul jsem něco?" to bylo kouzelný. Prostě jedna z něj epizod, na kterou se vždy ráda podívám znovu! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 19.12.07 5:12 | |
| no ja sa pridavam, ze to bola uzasna epizoda. mne sa strasne pacil zly sam a to ako sa dean nechal zmlatit a postrelit len aby neublizil bratovi...no a ked ho prosil aby ho zabil to bolo uzasne- ja ani nemam slov na tuto epizody a sceny v nej-to sa skratka ani neda dostatocne dobre opisat. no zase sa raz potvrdilo ze jensen a jared su uzasni herci s velkym talentom-btw ten sammyho smiech spomenula aj fanynka v jednom rozhovore s nimi a prosila jareda aby to spravil znovu-to bola pecka myslim ze to bolo na tom creation cone, ale nie som si ista ja mam v tych udalostiach chaos- no a medzi creation con a comic con to si totalne neviem zapametat ze kery je kery takze sorry | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 19.12.07 14:29 | |
| dion-fortune myslím,že to bolo na tom creation cone. :sunny: Ten smiech bol jednoznačne naj | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 19.12.07 22:52 | |
| diki a hej ten smiech bol ohromny aj to jeho ups | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 20.12.07 23:59 | |
| Tojo a když si to tak vezmu, tak u týhle epky jsem málem nevystačila s dechem od začátku do konce a vážně jsem nemohla jinak než sedět přilepená u obrazovky (to jsem sice stejně u každýho dílu, ale tady to bylo dvojnásobné přilepení ) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 1:37 | |
| Ježiš ta pasáž: Ups, Doesn't seem to be working. I learned a few new tricks. To ma dostalo a ten jeho pohľad že: "To čumíš, mojenko, však?":: a Dean len pozeral ako puk... Celkom mi ho v tej chvíli aj bolo ľúto, ale úplne som si užívala Evil!Sama.. Len ma tak napadlo, že by bolo úplne brutálne, keby vážne ten démon začal ubližovať Samovi, napr. že by sa pozeral, nie zabil alebo tak, len mu ubližoval, čo by Dean spravil..jej, to by bolo... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 7:46 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 13:47 | |
| A pak, že masochystka jsem tady já Sarinka ty se nezdáš ... juj to by bylo | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 18:55 | |
| dion-fortune: tak to si vystihla, to by som nevedela, na čo skôr pozerať, či na protective!deana alebo evil!sama, i keď to tam viac-menej bolo, ale to Sam ubližoval Deanovi a neviem si predstaviť Deanov výraz, kedy sa tam začal Sammy rezať a tak a démon by sa mu vyhrážal, že keď sa priblíži, spraví niečo horšie, omg, to zasa fantazírujem... Samabel: stále na teba ale nemám... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 19:01 | |
| | |
|
| |
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 19:28 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 19:35 | |
| sarinka: sammy sa zacal rezat nozom???ty ma budes mat na svedomi dievca, to prisaham. no vazne to by teda bol pohlad. a omg to u bobbyho bolo vazne tesne-a suhlasim ze aj ja by som mu jednu dala, ale ako sa ho dean snazil nezranit v tej epizode bolo zlate-to sa radsej nechal postrelit no to som strasne prezivala... | |
|
| |
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 20:05 | |
| Právě...takových hrozných řečí a věcí najednou a pak se pokoušejte před obrazovkou uklidnit, že to je pro mě nesplnitelný... já tam u toho zatínala ruce v pěsti Janka: Hej, mám... hezký, ne? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 20:08 | |
| no to nie si sama samabel a avatar mas pekny | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 21.12.07 23:36 | |
| Já se konečně pustím do téhle skvělé epky. Řadím ji také do svých nej nej nej. Byla jsem z ní naprosto nadšená a taky jsem seděla přibitá v křesle a zcela konsternovaná jsem sledovala děj Protože nečtu žádné spoilery, vůbec jsem netušila, co se bude dít. Nechápala jsem, kde je Sammy a pak jsem to Evil!Samovi celé spolkla i s navijákem. Opravdu jsem věřila všemu, co říká "Sammy", že si nic nepamatuje a nechápe, co se to děje. Když žádal Deana, aby ho zabil, tak jsem šla málem do kolen. Tohle jsou scény přímo šité mně na míru. :oops: Že Dean nedokázal Sammyho zabít a to jeho "To raději zemřu", mě neskutečně zahřálo u srdíčka...jé to byla super scéna! No a pak šok, když Deana Sammy složil. To už jsem teda nevěděla, co si myslet! Vůbec mě nenapadlo, že je posedlý. No a scéna u Jo byla taky super, protože přesně tohle jsem chtěla vidět. Jen ji nemusel Dean zachránit tak brzy. Když ho pak Sammy znovu žádal, ať ho zabije, tak to už jsem myslela, že bude po mně. No a nakonec u toho Bobyho...to ani nemá smysl popisovat, však jsme to všichni viděli. Fakt se mi strašně líbilo, jak to Jared zahrál, ten jeho smích neměl chybu a já jsem v šoku hleděla, jak to Deanovi a Bobbymu nevychází a měla jsem strach, co všechno ještě "Sam" vyvede. No a taky že jo....jak chudáka Deana trápil, to bylo neskutečný.... Na celém díle se mi nejvíc líbilo to, co jste tady už zmiňovaly, jak Dean byl ochotný podstoupit téměř cokoliv, jen aby nezranil brášku. No a na konci mě dostalo, když se bavili v autě o tom, jak by Dean nikdy nevystřelil. A on na to odpověděl: Sam,when dad told me that I might have to kill you, it was only if I couldn't save you. Now,if it's the last thing I do, I'm gonna save you. Uf, to jsem se zase rozepsala.... :oops: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 25.12.07 21:02 | |
| no teda hej taketo prispevky to uz teda su prispevky-ani by sa nemali ratat iba ako jeden ale tak krasne si to vystihla a to s tou hlaskou si mi hovorila z duse to bolo nadherne. a chudacik dean v tejto epke dostal zabrat, ale mne sa aj tak asi najviac ratal ten zaciatok s akym besnym a bezradnym a zufalym pohladom patral po izbe, v ktorej bol sam a ked ho nasiel a zbadal tu krv...omg to zas perfektne zahral jensen no a ten evil sam do toho no ja som nepredychavala. na tuto epku som spoiler tiez necitala takze aj ja som to sammymu zozrala s tym, ze si nic nepameta, ale ked tam zlozil deana tak mi to uz bolo jasne....aj ked ta scena s jo...boze ale bol sammy zly a to ako prosil deana aby ho zabil to som prezivala strasne a totalne som lutovala deana chudacik...to muselo byt prenho strasne takto vidiet sammyho ach jaj | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 26.12.07 11:18 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 26.12.07 15:13 | |
| Viete, čo ma v súvislosti s touto epizódou prekvapilo? Promofotky..stačilo sa na ne pozrieť a hneď ste vedeli, že Sam bude posadnutý. Naozaj som nečakala, že to v promofotkách prezradia. Vždy sú tam nejaké spoilery, no nie až také veľké.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 26.12.07 15:23 | |
| hmm no ja som sa v tom case este o spoilery ani promo fotky nezaujimala, takze som to nepostrehla, ale teda zaujimave, ze to takto prezradili, to mas pravdu, ze sa to casto nevidi take velke spoilery v promo fotkach janna: no tak to ani ja nedokazem opisat epku dvoma vetami, ale zase na pol strany? kde na to beries cas? ja sa snazim co najrychlejsie reagovat tak sa obycajne az tak nerozpisujem, ale ta obcas sa mi stane ze uz ani nemam co napisat bo vsetko uz bolo napisane a ja sa nechcem opakovat | |
|
| |
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign 26.12.07 17:51 | |
| No právě že času mám málo, jinak bych se dokázala v klidu rozepsat i víc. Ale prostě mi to nedá a když píšu k epizodě, prostě to musím napsat se vším všudy. A s tím opakováním....já vím, že občas holky napíšou všechny klady a třeba i zápory z epky, ale já si myslím, že každý má napsat svoje pocity a co se mu líbilo, jak na něj určité scény působily. Takže ani tak nevadí, když se opakuješ, ono to vlastně ani opakování není. O to právě jde a to je to zajímavé. Proto se taky vždycky tak rozepíšu. Z každého dílu mám v sobě hromadu emocí. Samozřejmě někdy mi taky stačí jen napsat "mluvíte mi z duše, jsem na tom stejně". A co se týče těch promofotek, to by mě tedy dožralo, kdybych věděla dopředu děj speciálně vtéhle epizodě. Proto si spoilery nečtu a ani se nedívám na promofotky. Abych byla prostě celou dobu napjatá. A musím říct, že je to nepopsatelné, protože když si pak zpětně uvědomím, o co všechno bych přišla, kdybych věděla dopředu děj, jsem opravdu ráda, že to dokážu vydržet a nečíst. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x14 Born Under A Bad Sign | |
| |
|
| |
| 02x14 Born Under A Bad Sign | |
|