| 03x11 Mystery Spot | |
|
+22Anwiel CrazyD Weronička sisel keksiiq jenny Night Angel Kristine Silvia SkreechTina LenkaX22 all_feeling aryana7 SNlois Samabel janka410 Madlen Chrystelle Ettie Sarinka bookika dion-fortune 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 15.02.08 21:39 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 15.02.08 21:56 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 13:52 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 16:21 | |
| Holky chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tom,jak Trickster říkal Sammymu -že je to pro něj lekce, že se pořád snaží zachránit Deana a že z toho nevzejde nic dobrého Že je Dean jeho slabost a zlo to ví taky No a ta věta "On bude tvá smrt Sama" Myslíte si,že on něco ví o tom novém vládci? Že ví,co z toho všeho nakonec může být? Myslíte si,že ví co by mohlo čekat Sammyho a chce mu třeba taky pomoct Ježíš zase otázky a otázky Jo a jak se vám líbí postava Trickstera? A ten herec jak ho hraje Já musím říct,že mě se líbí a líbil se mě už v Tall Tales | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 16:27 | |
| Tak před chvíli jsem si pustila epku znovu a tentokrát i cz titulkama. Dostalo mě to, jak Dean říkal, že když nechce zemřít, tak prostě nezemře a po chvíli se dusil klobáskou Nebo jak ten večer říkal Samovi, že se prostě vrátí do motelu a počkají do půlnoci a bude to. A udělal krok a byl na něm stůl. Tomu jsem se smála i včera... Dńes jsem u toho chytala záchvaty ještě častěji jak včera. EDIT: Janko, nad tím jsem taky uvažovala... Více méně říkal docela i pravdu. Dean je opravu jeho slabost... Ale to On bude tvá smrt... hmmm to jsem teda zvědavá | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 16:43 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 16:52 | |
| Tak je jasný,že bez Sammyho žádnej Dean a bez Dean žádnej Sam V tomhle máme naprosto jasno. Ale já si nemůžu pomoct,mě tady v tomhle to přišlo ještě nějak jiný. Jako kdyby chtěl něco naznačit,že prostě něco ví víc. Ale co Já už vážně asi blbnu nevím proč jsem si to začala dávat spíš do souvisloti s tím možným novým vůdcem | |
|
| |
all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 21:00 | |
| Dve zakladne veci na konverzaciu k tejto epizode su:
1. Dean ma modru a Sam ruzovu zubnu kefku??? Moja teoria je, ze Dean kupil balenie 2 kefiek a ruzovu podstrcil Sammymu aby si z neho mohol robit srandu. A kedze Samovi sa Deanove zartiky pacia, kefku si nechal.
2. Oni si spolu umyvaju zuby ludia!!!! Spolu, vedla seba a divaju sa na seba...OK, Manners a Kripke na 100% citaju NC-17 Sam a Dean fan fiction kazdy vecer (neviem, ci mozem v tomto forume povedat Wincest tak som to opisala)...
Oh a ostatne veci uz vsetci spomenuli predomnou...Osobne si myslim, ze ten Deanov "uces" v sprche Jensenovi urobil Jared. V 1. zabere ho nema a v 2. zabere ma zrazu kohuta na hlave. Podla mna je to Jaredovo dielo. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 21:20 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 21:36 | |
| Tak toto teda ...hotovo... Fakt nevím, co si o tom myslet, ale osobně bych řekla, že to že si čistí zuby společně, je úplně normální. To by spíš bylo divné, kdyby jeden čekal venku jak nějaká netýkavka a čekal až si druhý vyčistí zuby. Chlapi to takhle prostě dělají normálně a vůbec jim to nepřijde divný, i když třeba nám ženským jo. I když mě to tedy divný nepřišlo, vůbec mě to nezarazilo, naopak jsem se při tom bavila, protože bylo jasné, proč se Sam na Deana tak dívá. A určitě všechny víte, že například v mužských šatnách sportovců (např. fotbalisté) se sprchují všichni přede všemi a absolutně se před tím chlapi nepozastaví. Takže tohle jejich čištění zubů bych už vůbec nepovažovala za "Wincest". Leda, že by se spolu sprchovali, když by měli možnost jeden po druhém. To už pak trochu zavánělo. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:18 | |
| No právě s tím ustláním postele já jsem to brala spíš tak,že se chová jako voják. Mít prostě určitej vojenskej pořádek. Už když ukázal to jak má uložený ty zbraně v kufru- prostě se z něj stal voják na jeho "válečném tažení",kdy chtěl najít Trickstera Tady mě ani nic jiného nenapadlo | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:22 | |
| janka tak v tomto s tebou suhlasim,tiez mi tam skor napadlo to,ze sa chova ako vojak a ze to nema nic spolocne s tym,ze nie je taky drsny ako dean a ze je viac zenskejsi,to nie,to vobec...skor tam bol vazne ako nejaky vojak | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:36 | |
| hm tak fajn, mne to skor pripadalo take, ze on bol vzdy ten poriadkumilnejsi a ten,ktory je priborom namiesto rukami, ktory zatvara pastu...chapete proste iny, ale je mozne, ze to bolo myslene tak, ze je vojak. asi mate pravdu, lepsie by to sedelo do kontextu, ale ja som vobec nenarazala no fakt, ze by mohol osobit ako baba, to rozhodne nie. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:40 | |
| Však já to pochopila jak to myslíš d-f Jen mě zase právě víc tam pasovalo to,že je jako voják. Už jen ten jeho chladnej a bezcitnej pohled v ten okamžik Hele ale že to byl rozdíl když Dean bral zbraň z kufru (z toho bordelu co tam měl ) a pak tu zbraň bral Sammy | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:43 | |
| Tak já bych řekla, že je to trochu tak a trochu tak. On se stal takovým "vojákem" právě z toho důvodu, že byl ve skutečnosti takový, jako tady uvedla df. S tím naprosto souhlasím!! To jsi vystihla přesně!! Proto si teď tak ustýlal a vůbec celý ten řád. Kdyby byl na jeho místě Dean (a přežil vůbec nějkým zázrakem Samovu smrt), tak by takhle určitě nežil, v takovém pořádku a řádu. Spíš se válel v binci a chlastal. | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:45 | |
| no každej by to hold řešil po svým, ale v obou případech by to byla katastrofa.... no tak ale já teda jako zas nějak až moc pořádná nejsem...se přiznám :shame: ...takže Deanův pořádek v autě mě vážně nechává absolutně v klidu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 16.02.08 22:52 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 0:08 | |
| Jejda, teda vy ste to tu pekne rozbehli.. Ako tu spomínate tie vlasy v sprche, musím sa priznať, že som si to nevšimla..tak som ti to teraz znova pustila a smejem sa jak blázon na tom... Na sn.tv fóre niekto písal, že aj keď je Sammy ako Terminátor, tak tam boli náznaky Deana..dva taniere na stole, pasta a dve postele, v tomto prípade spojené..čo myslíte? Jaj, to ako si Sammy ustieľal postel bolo strašne zlaté..ale potom, keď odchádzali, tak ju nechal tak...a to, ako sa pozeral na ňu na konci... Čo sa týka toho trickstera, tak som si ho po tomto dieli dosť obľúbila, on možno chcel aj Samovi viac-menej pomôcť, ale tým svojím spôsobom...čo sa týka tej veci, že bude Dean jeho záhuba, tak to má pravdu, pretože Sam čo sa týka Deana koná hlava nehlava a ten nový vodca to dobre vie, možno sa chce Deana zbaviť, aby po ňom potom Sam šiel a ten démon ho mohol ľahko zabiť alebo tak.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 1:36 | |
| Okey, tak toto boli moje pocity, že som to konečne pozrela Toto boli moje pocity pri Deanových nehodách sice ta prva bola zo zaciatku na mna A toto boli moje pocity pri Sammovi No a teraz môj poskromný názor: Napriek tým všetkým nehodám ukončených Deanovou smrťou, som si viac všímala Sama. Aký to musel byť preňho dosť šok tá prvá smrť a prvý pocit, že brat mu zomrel v náručí a nie je návratu s5. Ale aký to musel byť pocit vidieť to v jednom kuse 100 dní za sebou.... Skúška vo forme takéhoto dňa je teda naozaj silná káva...Samozrejme, že prvé čo Sammyho napadlo je, ako z toho zachrániť svojho brata, aby to už konečne prestalo, určite by ho hneď nenapadlo sa zaoberať myšlienkou, že sa raz prebudí do dňa bez Deana. Takže sa mu to naozaj dá prepáčiť, že hneď tento chyták nepochopil....... Sam ako Lovec-samotár, drsňák bez citov a len s jediným cieľom.....Ako už sa spomínalo v iných epkách, Sam nemal otca rád, teda v tom zmysle, že mu vyčítal veľa vecí a hovoril mu, aké urobil chyby, že sa len naháňal za démonom s naivnou myšlienkou, že keď ho možno zabije tak sa vráti všetko do starých koľají a nakoniec sa Sam po Deanovej smrti stal presne taký istý človek ako bol otec. Ku koncu, tá scénka, kde sa už balia a Dean vychádza ako prvý, mám pocit, že Sam sa bojí odísť....Nie kvôli tomu, že by zas niečo postihlo Deana, ale preto, že od toho dňa už nebude návratu späť.....Ako to vysvetliť....no, Sam sa už aj akoby zmieril so situáciou, že by mal Dean zomierať každý deň, vždy tam bola záruka, že sa znova prebudí a Dean si bude znova vedľa neho veselo pospevovať. Nakoľko už vie, že to nie je už sen, že žiadna záruka tam už nie je, že raz ten deň fakt príde.... Myslím si, že Sam pochopil, že naväčším rizikom je preňho práve jeho brat, ale ešte chvíľu potrvá, kým bude brať na vedomie, že nie všetci sme tu večne..... No do kelu, sorry za rozpísanie, dúfam že som vás neuspala už v polovici | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 10:40 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 13:31 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 14:38 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 16:11 | |
| Teraz ma tak napadlo, že keď bol Dean "mŕtvy" potom, čo ho ten chlapík zastrelil, čo myslíte, že s ním Sam spravil, pochoval ho? Fakt mi toto nejde do hlavy, možno ho vozil na zadnom sedadle impaly, bo do kufra by sa nedal.. Kde vôbec celú tu dobu Dean bol a čo robil.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot | |
| |
|
| |
| 03x11 Mystery Spot | |
|