| 03x11 Mystery Spot | |
|
+22Anwiel CrazyD Weronička sisel keksiiq jenny Night Angel Kristine Silvia SkreechTina LenkaX22 all_feeling aryana7 SNlois Samabel janka410 Madlen Chrystelle Ettie Sarinka bookika dion-fortune 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 20:51 | |
| ale to není vůbec o tom jestli Dean spal nebo ne...... na tom vůbec nezáleží, protože v hlavě by měl stejně jen to, co mu předhodil Trickster
... a ta středa, že byla stejná.....proč ne? | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:00 | |
| Dean nespal! On se normálně pořád probouzel, stejně jako Sam. Vtip je ale v tom, že se probouzel do vymyšlené reality. Takže umřel, ale prostě to nebylo reálné - v tu chvíli vlastně ani Sam. Ale když se Sam pak probudil, tak on si tu vymyšlenou realitu pamatoval. Takže všechno je to o tom, že trickster dělal se Sama blbce. fakt to pořád nechápeš? No a ta středa, to je druhý vtip. To titiž nebyla realita! Trickster to na Sama zase ušil a probudil ho opět do vymyšlené reality. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:03 | |
| Aháá, tak teraz už som tomu snáď pochopila...ale v tej strede je stále jeden háčik, dobre, nebola to streda, ale prečo sa podobala na tú stredu, resp. odkiaľ ten trickster vedel, ako tá skutočná streda bude vyzerať.... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:03 | |
|
Naposledy upravil dňa 17.02.08 21:08, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:05 | |
| Promiň Sarinka, já jsem ti tam zapomněla dopsat tu poslední středu. Takže to bylo tak, že Sam se to první probuzení ve tředu probudil reálně - začala hrát hudba, Dean řekl co řekl - prostě by to tak proběhlo normálně. Ale od té scény na parkovišti už to byla vymyšlená realita od trickstera. Proto když se probudil Sam naposledy, tak to probíhalo stejně, jen s tím rozdílem, že pak ho už trickster nechal být. Už to chápete?
Naposledy upravil dňa 17.02.08 21:06, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:06 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:13 | |
| A teda jako to,jak ho ten chlapík zastřelil ve středu byla realita a až potom co Dean umřel se to rozhodl změnit? Nebo už i to zastřelení bylo zase od trickstera | |
|
| |
| |
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:20 | |
| prostě to bylo vymyšlený....a Trickster věděl, že nad úterky už Sam zvítězil, že ho odhalil a tak se prostě rozhodl, že změní taktiku...a proto už to udělal tak drsně, že si vymyslel toho chlápka ve středu a pak právě zase trápil Sama tak, že se vlastně neprobudil, když to očekával, ale jinak ta vymyšlená realita pokračovala.....a Sam(terminátor) když na to přišel zase, tak po tom jejich rozhovoru se Trickster rozhodl, že je prostě nechá už jít | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:25 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:27 | |
| Presne tak ako janna aj samabel hovoria a na predstavu to treba tak, že Sam po celý čas spí a všetko sa mu zdá, čo v skutočnej realite, kde si Dean čistí zuby trvá cca pár minút, takže tá tzv streda, kde sa Sam znova neprebudí, je len sen. Teda neviem, či som vniesla do toho trochu svetla, ale nefilozufujte moc | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 21:43 | |
| SkreechTina, ne, on nespal v tu středu. Nemohlo se mu to zdát, protože to je přesně to, co vrtalo v hlavě SNlois. To by nemohl nakonec procitnout a prožívat to přesně podle toho snu. To je blbost. takže pro ty, co "snad" pochopili úterý a nechápou pořád tu středu, tak znovu podrobně a snad už se ty dohady tím uzavřou, protože na tom fakt není nic zvláštního, jen je to prostě zmatené, stejně jako hodně dalších věcí v SN. Středa: Trickster nechá Sama probudit, aby ho Sam nezabil. A tentokrát už ho nechá normálně skočit do dalšího dne, který je už opravdový! Jak to mohl udělat se mě neptejte, osobně jsem zatím žádného Trickstera nepoznala, takže... Takže Sam se normálně probudí, jakoby žádný Trickster nikdy nebyl, už to prostě není vymyšlená smyčka - zatím!!! Sam si pamatuje všechny ty Tricksterovy "vtípky", zatímco Dean jen to "poslední úterý" až po setkání s Tricksterem. Takže Dean už reaguje úplně klasicky, čistí si zuby, prostě realita. Ale protože Tricksterův plán neskončil, do té reálné středy mu z ničehonic nasadí toho vraha a už se to dál veze zase podle Trickstera, aby udělil Samovi lekci. Ten ho ale uprosí, takže to nakonec vzdá a nechá ho opět probudit do té samé reality, která byla před tím a tentokrát už jim do života dál nezasahuje. Doufám, že je to všem jasné!!! A ještě jsem si vzpomněla, jak Janka kdysi zmiňovala tu Tricksterovu větu... "To znamená, že já to vím, a ty to zjistíš". Za tím vlastně taky nebylo nic jiného, než to, že on věděl, že je tohle všechno vymyšlené a Sam to zjistí - jen co luskne prsty a Sam se probudí. Že mu vlastně dojde, že tohle všechno bylo jen vymyšlené, aby Sam poznal, jaké to pro něj bude bez bratra. Takže Janko, vůbec nic záhadného v tom nehledej....že by Trickster Samovi naznačoval něco jiného. Aspoň si to myslím, že to tak je. Fakt si to zbytečně nekomlikuji a nehledám tam ještě víc otázek, než jich tam skutečně je. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 22:53 | |
| Už konečne chápem, pretože tá streda mi proste nešla do hlavy...ja som to brala tak, že už aj to prebudenie boli jeho čachre a nie až od toho chlapa..ale potom musí byť pomerne dosť silný, keď môže kedykoľvek zasahovať do života a lubovoľne si to meniť či vracať čas...stále mám taký divný pocit, že sa ešte v nejakej časti objaví a že toto nebola len pomsta a tá lekcia bola aj "výcvik"..Nedá mi to znova sa neopýtať, čo si myslíte, že Sam spravil s Deanom, keď si myslel, že na tom parkovisku ozaj zomrel a on sa nezobudil, myslíte si, že ho pochoval.. | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 17.02.08 23:02 | |
| Sarinka, já si myslím, co se týče ještě té středy, že Trickster si mohl možná i to probuzení vymyslet - jak napoprvé, tak napodruhé. Jen s tím, že dál už do toho při druhém probuzení nezasahoval. Ale tahle možnost se mi zdá méně pravděpodobná. Jen mám prostě pocit, že on toho svedl opravdu dost, co se týče matení mysli, takže možné je všechno. Vem si, že i v té minulé epizodě jim ukazoval věci, které nebyly pravda. A začal s tím kdykoliv během dne. :idea: K té smrti Deana...myslím, že ho Sam spálil, jak už tady někdo zmínil. Ale zatím jsem nad tím moc nepřemýšlela, to je moje první logická myšlenka. | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 18.02.08 6:11 | |
| - Sarinka napísal:
- Vďaka mojej stupidite som nielen všetkých poplietla alebo rozprúdila žhavú diskusiu "kto z koho"..normálne som čakala, že kto skôr vybuchne a povie, "čo na tom nechápete, vy retardi"..
No a samozřejmě jsi měla na mysli mě, že? No ani nevíš, jak jsem se zuby nehty držela, abych tak nevybuchla. Né, dělám si srandu. Spíš jsem byla nešťastná z toho, že vám to pořád nedokážu vysvětlit tak, abyste to pochopili. Co se týče té scény s "pohřebením" Deana, kterou bys chtěla vidět...souhlasím. Já bych to taky chtěla vidět... Je mi jasné, že by to byla moje konečná , ale myslím, že by to stálo za to. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 18.02.08 8:21 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 18.02.08 14:48 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 18.02.08 20:20 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 18.02.08 20:26 | |
| ja viem Jannka ono to dáva celkovo zmysel,viem,ale ja si jednoducho nemôžem pomôcť.Niežeby som chcela,aby to všetko bola pravda,ale akosi si neviem predstaviť už aj po tej časti 2x15 ako vtedy tiež ľudom vytváral realitu ten učiteľ,či chlapec,či to s aligátorom,ved ten človek sa vtedy predsa nerozložil sám od seba. Alebo mi už naozaj preskakuje s toho,že som predtým videla ten spomínaný film (G.day) či Interstate 60,alebo charmed časť o Tempusovy,ktorý stále vracal čas a pamätala si to myslím vtedy len Phoebe....a možno som už fakt stratený prípad | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 19.02.08 9:08 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 19.02.08 10:31 | |
| ja som si toho hned vsimla a mne sa prave zdalo, ze je tej krvi akosi malo, ale to urcite len preto, ze sa vsavala do oblecenie a nemala dost casu sa nam ukazat v plnej krase ani do mna este nestrelili, ale viem, ze strelna rana vie dost krvacat a hlavne ak ho to trafilo do hrude | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 19.02.08 18:24 | |
| no mě to taky napoprvé trklo, ale tak nepřijde mi to až tak divné.... ono dost záleží na tom, kam je dotyčný trefený a který cévy jsou zasažený....... takže by to mohl být nějaký dodatečný podtlak nebo tak něco | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot 25.02.08 16:19 | |
| Tohle byla skvělá epka, ale celkem mi vadilo, že spojili zábavnou epku a Deanovu smrt. Jinak se mi hrozně líbil ten kousíček, jak Sam zapích "Bobbyho" | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x11 Mystery Spot | |
| |
|
| |
| 03x11 Mystery Spot | |
|