Tak jsem se konečně dostala k tomu, abych sepsala svůj názor na první epizodu - kouknu na forum, abych se zbytečně neopakovala - a ono nic. To vážně k tomu nikdo nemá co říct?!
Tak než se mi stáhne druhý díl, tak tady je pár mých slov.
Celý díl byl dle mého špatně. Začalo ti divným sestříhem předešlé série a pokračovalo to divností až do samého konce.
Může mi někdo z vás vysvětlit, jak mohl Sam vědět, kterým směrem od Impaly se vydat? Musím říct, že jejich spojení musí být neuvěřitelně velké.
Castiel a jeho "krvavé" oči - to bylo jako co, nějak jsem to asi celé nepochopila a doufám, že mu někdo pořádně natluče.
Crowley byl vtipný pouze jako žena - nic víc.
Temnota - ano, pokud je v těle dospělé ženy, tak to beru, to je aspoň zajímavé (myslím tím tu myšlenku, že Dean ji bude vždy chránit a naopak), ale proč to dítě - to je úlet. To jako Dean teď bude chůva?
O té záhadné nákaze, kdy každý umře za krátkou dobu, a přitom to vypadá, že se z něj stal leviatan, to ani nemluvím. Dle všeho musí zákonitě Sam umřít - no leda by byl imunní jako v případě croatoanu....
Nejsmutnější je, že WOW efekt se u mě nedostavil vůbec a jediné, na co se dalo koukat, byl Jensenům nový účes. A ještě více tragické je, když si i při prvním shlédnutí všimnu hnidopišských chyb - to by se nemělo dít.
Můj dotaz na závěr - kde je kruci Rowena?
No ale neháži flintu do žita... jak už to tak u SPN bývá, tak nás občas tvůrci umí i super překvapit.
Mé hodnocení: 5/10.