sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: 11x09 - O Brother Where Art Thou? 10.12.15 13:20 | |
| Oh man! Tak nejak od prvého nástupu Lucifera na scénu v tejto epizóde som tušil, že za víziami je on, ale nemôžem povedať, že skrz predvídateľnosť to nebolo špičkové. Epizóda bola síce trochu uponáhľaná, jak hneď chytili Rowenu, všetci uzavreli dohodu a šup do pekla, popri ďalších udalostiach, ale zároveň to malo podľa mňa aj dobrú dynamiku, efekty na úrovni, a jak Sam uronil slzu, ja som takmer jednu uronil od šťastia Opäť sme sa dozvedeli niečo o Amare, a predpokladám, že po tom super bomba pecka anjelskom údernom blesku asi zostane nebo už celkom prázdne, anjeli definitívne padnú/zomrú. Som zvedavý na ďalší vývoj, ale hlavou mi vŕta jedna otázka, ktorú som si kladol celú epizódu: Kde je archanjel Micha(e)l? | |
|
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: 11x09 - O Brother Where Art Thou? 10.12.15 13:37 | |
| Pre produkciu bol príliš drahý . A mimochodom, myslím, že ta klietka, ktorú sme videli, je väzenie s nižšou ostrahou. Tá pôvodná mala mreže iného typu Čo inak dáva zmysel, pretože to by znamenalo, že Michael ešte stále sedí v tej pôvodnej a pretože Lucík sa chce (pravdepodobne) spojiť s Amarou, nestojí o vyslobodenie bračeka. | |
|
luciakanky Pocestný duch
Počet príspevkov : 67 Age : 36 Bydlisko : Badín Nálada : bazinga Registration date : 25.09.2010
| Predmet: Re: 11x09 - O Brother Where Art Thou? 11.12.15 21:11 | |
| tak toto bolo niečo. suverénne najlepšia epizóda tejto série a aj jejdna z naj epizód vôbec. málokedy sa mi stáva, že ma viac baví Samov príbeh, ale teraz ma Dean vôbec nezaujímal, chcela som vedieť čo bude so Samom. Bol tam Crowley, bola tam Rowena, bol tam Lucifer všetko moji obľúbenci. Medzi ktorých sa po tejto epizóde zaradila aj Amara. Doteraz som ju mala za zvedavé decko, ktoré chce len spoznať zem a ľudí a ako vidieť mýlila som sa, je to psychopat Som zvedavá čo bude ďalej, rozohrané to majú výborne. Keď to porovnám s minuloročným zimným finále, tak toto ma zaujalo viac. Len ma po jednom z rozhovorov napadla taká myšlienka, že aby to neskončilo zase tka ,že Dean bude team Amara a Sam team Lucifer and God a nebudú musieť spolu bojovať a jeden z bratov sa obetuje a skončí v pekle. Tak už len dáko prežiť tých 41 dní | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 11x09 - O Brother Where Art Thou? | |
| |
|