Úplně mi mluvíš z duše,
Zizi!!!
Mě tedy baví prakticky všechny epizody, některé více, některé trochu méně, ale tahle epizoda mě hodně chytla za srdce. Už jen tou atmosférou, ale taky tím, že se jim podařilo tak dobře vrátit před kameru postavy, které jsem myslela, že spolu už nikdy neuvidím. Podle mě je tahle epizoda hodně povedená.
Moc se mi líbilo, jak se jednotlivé scény prolínaly z minulostí a skvěle jsem se u toho bavila. Bobby opět nezklamal a z Rufuse jsem taky nemohla.
Mimo jiné mě dostala scéna z bagrem, poté co si Dean ztěžoval na kopání
a nebo Rufusovo "It's officially none of your damn business, ma'am."
SN je jeden z mála seriálů, u kterých si podobné epizody užívám více, než ty, které posunují děj dopředu. Hlavně proto, že čím rychleji se děj posouvá dopředu, tím rychleji se blíží možný konec seriálu a to je něco, čeho se chci dožít až tak za dalších 10 nebo 20 let.
Zizi, ani se mi nechce věřit, že když jsem začala sledovat SN, bylo mi o 10 let méně.
Začínám mít podezření, že jsem tolik zešedivěla a zestárla právě kvůli SN, protože takové nervy jaké jsem kdysi kvůli bráškům zažívala, to se prostě musí na člověku podepsat.
btw, to jejich kreslení na stěnu ala zpomalený film mě taky dostávalo. Člověk by čekal, že v jejich případě by měli kreslit doslova jako o život, ale tak víme....
Ale zase jsem si užila scénu, kdy Dean rozdýchával pohled na mrtvého Sama. Když ten Jensen to tak krásně umí.
Ať si kdo chce co chce říká o jejich nekonečném umírání a oživování, ale stejně jedna věc se nemění - Deanův děs z představy, že Sama ztratí navždy. I díky tomu jsem stále věrná a spokojená divačka.