| 02x13 House of the Holy | |
|
+3keksiiq bookika SkreechTina 7 posters |
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: 02x13 House of the Holy 31.03.08 21:17 | |
| Po pozretí si tejto episode aj v orignály mám stále slzy na krajíčku.....Celá epka má aj svoju humornú stránku, ale zaujala ma tu hlavne vec s tým anjelom, ako Sam dúfal v niečo, čo by ich strážilo, nie len jeho starší bráško....Pre mňa bola veľmi dojemná záverečná scéna....Brothers mali slzy v očiach a ja tiež....Aj to odhaľovanie, že Sam sa modlí už dlhú dobu a aj to, že prečo je Dean skeptický voči celej "anjelskej" téme kvôli tomu čo sa stalo mame. Naozaj krásne zahrané.....Možno to nie je zrovna tá NAJ epizóda, ale celá téma na mňa doľahla....Tak povedzte vy, ako ste vnímali túto epizódku | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy 31.03.08 22:12 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy 31.03.08 23:34 | |
| Podla mňa to bola pekná epka.Samy bol zlatý a bolo mi potom trošku lúto ked to bol duch toho farára a nie anjel.Tak dúfal..Bolo mi ho lúto ked Dean uplne protestoval že nieje to anjel nič také nieje.. Ako spomenul Mary,že mu stále vravievala:Predtým, než ma uložila do postele zvykla mi hovoriť,že nad nami bdia anjeli.Aj ona mala takú vieru..Najozaj pekná epka mala som slzičky na krajičku.. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy 01.04.08 19:19 | |
| mne sa zasa ako vzdy pacili v tejto epizode tie bratske momenty,tie ich rozhovory..hlavne to,ako dean na konci hovoril o tom,ze keby na vlastne oci nevidel,ako ten clovek zomrel,tak tomu neuveri - mne to pripadalo,ako keby dal samovi za pravdu,ze vlastne skutocne moze existovat vyssie dobro,mozno anjeli,ci tak...a tiez ma dostal aj ich rozhovor v kostole,to ako hovoril dean o mame a o tom,ako mu hovorila o anjeloch,ked ho vecer uspavala,waaw,to som skoro aj plakala,tie jeho ocicka,ked som videla...a to,ze sa Sam kazdy den modli,fuuu..to som bola velmi prekvapena z tohoto zistenia | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy 01.04.08 20:22 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy 07.04.08 1:46 | |
| Samabel: Veľmi krásne povedané....Úplne s tebou súhlasím... Mňa tu zaujalo aj to, že počas celej 1 série a polovice 2 série sú to len démoni, príšerky, bad ass-ovia....a konečne nejaká epka, ktorá poukazuje "možno" na niekoho, ktorý koná dobro, ako lovci, len "to" neloví démonov a kadejaké iné potvory, ale zlých ľudí...Proste vznikla taká otázka do pľacu, že kde sú tí dobrí anjeli, ktorí by mohli láskavo sem tam našim pomôcť A súhlas s babami, tie ich rozhovory, no moja Hlavne tá pesnička na konci, doslova to "klopalo" aj na moje srdce... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy 09.08.08 14:58 | |
| v istych chvilach tejto casti som si myslela, ze je to anjel pomsty...a v podtstate ten pater nim aj bol. moj vlastny nazor je , ze anjeli existuju...a nie preto, ze som nabozna alebo nieco take,ale z toho dovodu, ze nasa rodina ma stastie na take duchariny ako riesia nasi a myslim, ze tato cast nesie urcite posolstvo...a to asi take: (mozno je to naivne)za vsetko zle co urobime sa nam to vrati, ale neviem v akej podobe | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................... 26.12.08 21:26 | |
| Určite zaujimavá epka. Páčila sa mi hlavná myšlienka toho celého, ktorá bola dosť hlboká. Zaujimave bolo ako išli do domu toho, ktorého zabila tá, ktorá videla vraj anjela. Vtipná mi prišla tá vianočná ozdoba vonku a Deanov komentár: "Myslím, že som dostal cennú lekciu. Vždy si zvesiť vianočné dekorácie po novom roku, inak sa môžeš stať obeťou šľapky od Boha" Koniec sa mi páčil najviac, skvelé vyvodená atmosfera + hudba k tomu. Pekná epka ( inak som stratila niť myšlienok, ak som aj nejaku mala? ) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x13 House of the Holy | |
| |
|
| |
| 02x13 House of the Holy | |
|