| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
+41str8tking JMMM Portable.Device janča Fay Panthera mummy dzajnisko lentilka cleo Ellen calla wiktoriano Dzowika4 janicag Zizi lenkka Maria SkreechTina Kacena222 sonca12 keksiiq CrazyD Soniq Anwiel Madlen Kristine beruss ThomasCrown Silvia Weronička Ettie bookika janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle Samabel LenkaX22 SNlois Kaja 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 21.12.08 13:08 | |
| No tak toto "do do" je proste namakane. Sa mi zda ze je to zo zaciatkov Sn omozno po prvej serii. a cele je suprover takze doporucam. hej tzizi s tou vodou je proste nemakane | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 21.12.08 18:38 | |
| Boze tie ich smiechy. Aten Jaredov ja neviem keby sme mali spolu tocit a on as zacne smiat takto mozeme rovno zabalit lebo by som sa asi hned tak neprestala smiat. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.12.08 19:55 | |
| No já to ted hodím sem Chrys sorry jestli to má být jinam. Jsou to krátká videa Jareda z jeho dovolené a musím říct,že ho vážně lituju teda vážně nemá šanci na trochu soukromí Jared Padalecki en Argentina - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=v-MkO24R-NY Jared Padalecki en Buenos Aires, para Sofi !!!! - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BDNzbhoIU8U *Těsně vedle, Janko. Chrystelle. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.12.08 21:43 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.12.08 22:36 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.12.08 22:49 | |
| Zoberte si to aj tak že on vedel do čoho ide keď chcel byť hercom...keby neboli fans, nebola by sledovanosť, neboli by peniažky na dovolenku...horšie by bolo keby tam tie fans neboli a nikto sa o neho nezaujímal nie? Určite mu to ide na nervy ale tak snáď to bez traumy prežil a teraz už dovolenkuje...chcel byť slávny tak je... Rozdá par podpisov, povyškiera sa na nich a ide ďalej. Ale je pravda že niektoré to preháňajú... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.12.08 22:53 | |
| chápem že mu to musí byť nepríjemné no ako sa hovorí to je dan za slávu a takisto zato že je taký sexi no a faninky tiež musíme pochopiť ved ktorá z nás by si nechcela siahnuť na Jareda alebo prípadne na Jensena | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.12.08 10:31 | |
| No a dneska jsem narazila na další dvě videa Jareda na jeho dovolené lenkka ....pláž to teda opět není a když vidím to jedno video...no chudáček Jared Padalecki en Buenos Aires 2 - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=YGkUo1VxvoM&feature=channel_page jared 4 - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=m_xpmLDAr-E&feature=channel_page | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.12.08 11:30 | |
| chudák Jared... ruky prec od neho tam!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.12.08 12:54 | |
| hmmm no o tom prvom neviem, čo si myslieť, ale ako som písala predtým ja tie fanynky chápem a jaredovi to tam opäť strašne pristalo to nesiahnite si potom! aj keď musím dodať, že s citom, inak na tom prvom to už vyzeralo trocha divne, ale nebudem odcudzovať nikoho, pretože som tam nebola a neviem, čo sa presne stalo. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.12.08 16:34 | |
| NO ako to prve nemam slov. Ja si mylsim ze v jeho hlave sa stale opakovala jedna otazka." kde je sklo!" a to druhe ja neviem ale uz som si zvykla. Mate baby pravdu v tom ze je herec a bez fanusikov by neboli peniaze na natacanie tohto super serialu a aj na tu dovolenku a Jarerd to sam priznal a preto si svojich fanusikov vazi. (dalsia vec pre ktoru ho milujem) ale tiez by som odkazala "odtial potial" aspon ja by som sa tak chovala aspon dufam. ale no co uz vybral si to tak ench znasa nasledky ale nezavidim mu chudak jedine co chche je jedine si oddychnut Ludia teraz som anrazial an ejdno video neviem ci tu bolo a ci to patri sem ale nasmiala som sa vsimajte si jensena v tej capici cely Dean Jensen enjoying his hot dog - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=_P-iFp_bR4M | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.12.08 19:33 | |
| Je pravda, že boli troška akčné, ale zasa to berte aj z tej druhej strany, Jared na Creation cone povedal, že tam ide a ešte k tomu aj presne kedy, čiže sám ich akoby privolal a ďalšia vec, tie baby tam aj do komentov píšu, že k nim takto slávne osobnosti nechodia, čiže očividne boli z neho dosť na vetvy, takže ich za to nemôžeme odcudzovať, ja osobne neviem, čo by som ja stvárala, keby sa objavil tu... A on si to tam dosť užíva, Jared bol vždy milý a skvelo sa k fanúšikom správal a ak ho to aj otravovalo, nedal to najavo... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.12.08 19:46 | |
| no dúfam že si Jared užíva tú dovolenku aj tak. ved má pokoj aspon na tej pláži ked nie sú odtiaľ žiadne fotky Lenkka to video je super až ma to rozosmialo. vidím že aj Jensen sa vie napchávať ako Dean. to je fakt zlaté | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 31.12.08 12:54 | |
| Uzasne vidko...ako sa napchava... Rozkosny je ako vzdy Diky Leni CW Source interview - Supernatural 4: Eye of the Tiger & Comedy - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BrLZaLT6il8 Boze, aky je Jensen A ako dlho rozprava, taky nezvyk u neho | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 31.12.08 13:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 31.12.08 13:30 | |
| wow to bolo zlaté ďakujem prekrásne za úžasné interview boli tam strašne cute | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 31.12.08 19:22 | |
| ja som im nerozumela ani slovo dočerta s tou mojou slabou angičtinou no ale inak tam bol Jensen úžasný a ja mijulem ked Jensen niečo hovorí aj ked mu nerozumiem ani slovo. ten jeho hlas ja viem už mi z neho šibe | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 31.12.08 19:36 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 04.01.09 20:58 | |
| šmankote holky koukněte sem na profil téhle holčiny...je tam spousta videí Jareda z té Argentiny ... jako vážně tohle nedám, on je neskutečnej a tak strašně mu to tam sekne No Chrys přijde ti,že je na něm nějak poznat to,že je ostříhanej Tak koukejte se a kochejte se...jako stojí to za to Jared na dovolené v Argentině - kód:
-
http://www.youtube.com/profile?user=aztlanitza&view=videos | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 04.01.09 21:21 | |
| Bože to aké face hádže? Perfektný je.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews | |
| |
|
| |
| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|